Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A színkombinációra van valam javaslat? Látom, hogy változott a teszt topikban. Fekete kerettel a kommentek széle hogyan nézne ki? A user banner csík feketén, benne fehér betûkkel?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Addig tiszta hogy F-16A, de hogy mi a HARM meg, stb, az nekem magas, a repülõgépek terén nem vagyok otthon... 😄
Egy szebb F-16-ot megpróbálok majd körbe PS-elni.
Közösség, milyen fegyverzet legyen a gépen? Tudjátok, hogy én az F-16A-t csípem, de mehet rá ízig vérig modern F-16C GBU-val HARM-mal vagy pótossal.
Ha a #34723-levõ beállítást vagy olyan választunk, ahol két gép látszik, akkor lehet eltérõ konfig is. Vagy legyen két fajta gép a banner helyén jelezve, hogy más géppel is lehet repülni?
Ha valaki PS bajnok, akkor persze megcsinálhatja az egészet helyettem. 😊
A 3D modellek és utánégetõk fejlesztése elvben ma befejezõdik.

Oldalra nem lehetne azzal a képpel/szöveggel, amit megcsináltam?
Bannert illetõen ez csak egy lehetõség... 😊
Az meg egyenesen szentségtörés, hogy Lock On háttérkép van a Falcon topikban Szu-27 gépekkel. 😊
Nekem a mostani verzió egyértelmûen jobban tetszik fõleg, ha az a két felirat oldalt lenne, amit még anno átküldtem.
Fel tudsz idézni konkrét helyzetet? Mert repültem pár gyors küldit ezzel az adatbázissal, de mindennek volt skinja. A repterekhez hozzá sem értünk, pedig azt is felajánlotta Eagle, de én visszautsítottam. Talán késõbb. Valamikor ki kell már adni ezt, hogy ne vaporware legyen...
Az F-16CG-n nem volt IFF 1991 magasságában, ezért nincs rajta. BTW asszem nem is én kapcsoltam ki vagy ha igen akkor nagyon rég csinálhattam. A gép orrán egyébként van madárszeletelõ antena?
Pár észrevétel:az f-16CG-n nincs IFF
és néha nem tölti be a skineket van hogy egy egész reptér van hogy csak a mavrickét😊
Ez valami bubble balhé lehet. Nagyritkán az exe valamiért a közel levõ egységeket is átteszi 2D-be, de aztán "rájön", hogy gebasz van és visszarakja õket. Lehet, hogy éppen mögéd tette õket. Ez nem MF sajátosság, nagyritkán a sima FF-fel is megesik. Konkéran anno én posztoltam egy olyan bugot, ami ez mutatta. Reptéren vártam, hogy felszálljon egy kötelék. Felszállt a négy gép. 8 (!) mérföldnél eltûntek, aztán megint visszarakta a pályára õket a progi. A 7-dik loopnál léptem ki. Azóta sem láttam ilyen hibát.
Igaz, hogy csak az elsõ két órában repültem eddig kb. 15 bevetést, de egyszer láttam ilyen bubble hibát, de a célok 30 mérföldre voltak, a bubble határán.
Egyetlen bubble distance-ot sem buheráltam meg. Ha gáz van, az tõlem független.
Indítottál már 'windert olyan gépre, amin van flare? Észrevetted, hogy mennyivel gyengébbek a rakéták? Azt érezted, hogy alacsonyan egy 2,5 mérföldre levõ célt sem ér utol az AIM-9L/M, ha kb. azonos a sebességeket és M0.6 felett van? 😊
Ennek szerintem semmi köze hozzám. Az MI-hez nem tudok nyúlni, ez véletlen mûve lehet. A másik esethez sincs. Lehet, hogy csak a letisztultabb hadjárat miatt tud jobban "gondolkodni" az MI, egyenletesebben van szétszórva minden.
A légvédelem nekem mindenhol mûködött rendesen - az egész DMZ-t végigrepültem, keleten és nyugaton is felmentem legalább Wonsan magasságáig. - az új max. távolsgáról. Attól, hogy rád nem indítanak nem jelenti azt, hogy másra nem dolgoznak vagy éppen már nem fogytak ki a munícióból. Mivel kevesebb SAM van, de nagyobb megsemmisítési zónával, ez bizony elõrodulhat. Arról nem is beszélve, hogy egyetlen üteg sem rendelkezik több rakétával, mint 20.
A kép alapján nem tudom, hogy merre repültél és a távolságok finoman szólva nem kiolvashatóak a HAS oldalról. 😊
Még valami. Korea 1991-nél két f-16-os kampány van. F-16C+ és egy F16CG nekem egyik kampány sem indul el.
Ezt a mondtatot nem értem.
Ami elsõre feltûnt az a társak pozitív változása. Weapons free-re mennek egybõl dolgozni, eddig csak repkedtek fel alá a bombával, most amit elsõre megpillantanak neki is mennek. Akkor a Clear my six is jobb lett. Egy Mig -21 volt mögöttem 15 mérföldre nyomtam egy Clear my 6-et azonnal két gép ment neki. Régebben körbenéztek és szóltak, hogy minden oké.
Ami viszont negatív a légvédelem nem nagyon akar dolgozni. Illetve nem tudom, hogy milyen távoltól lõnek, de Dewdog theater-nél megközelíteni nem tudtad õket mert már 30 mérföldrõl lövöldöztek.
Megnézed EZT a képet simán elrepültem közöttük.
És a végére egy valami. (Korea 1991 es, F/A-18c kampány) Volt egy négygépes ellen elõttem, 10-12 mérföldre, épp ki akartam adni a támadás parancsot mikor mind a 4 gép eltûnt. A következõ pillanatban robbanok felfelé, Sem az RWR sem a társak nem szóltak, hogy baj van. Eddig egy fagyásom sem volt, úgyhogy eddig ok a dolog.
Maga Hustler és BaldEagle is elmondta, hogy ami benne van, az benne van. Azt lehet más DB entry-re pakolni - hiszen ezt én is megcsináltam, így lett két R-73 - de magához a modellehez csak az animálható részek terén lehet nyúlni és egyéb LOD Editor által biztosíott módon. A 3D model mesh-t nem lehet változtatni. Nekem ezt mondták.
Az amit írsz az pont azt jelenti, amit mondok. A DB-be belfele megy a 3DSM. Ott már dxm lesz belõle és LOD az OF-ben. Azt, amit betettél a DB-be ki is tudod szedni és visszarakni 3DS-be? Nem... Ha van ilyen mód, akkor titkolják.
A mással tudás megosztás érdekes dolog, mert nagyon nehéz elmagyarázni dolgokat fõleg úgy, hogy
nem tudsz rendesen angolul. Akkor õ miért szánja a drága idejét, amikor a saját fejlesztésekre is alig van ideje?
Eagle-611 évek óta kalapálja a Agean-t és mást is. Gondolom azért ajánlkozott önként fel a MolnyFalcohoz - mert én nem kerestem meg - mert látta, hogy azért minimális szinten képben vagyok és képesek vagyunk együttmûködni A Falcon táján nagyon kevés "univerzáls fejlesztõ van, aki mindenhez ért. Leginkább senki...Az adatbázis editálás / rack / simdata összefüggések terén érdekes módon alig van valaki rajtam kívül, aki átlátná az egészet. Fura.
Egyébként meg hiába vannak ilyen bõvítési szándékaid az core FF DB közelébe sem mehetsz, mert a kiadott DB-be cirka 2, de inkább 1 ember fér hozzá, Hustler. Ha õ nem teszi bele, akkor semmit sem ér az, amit csinálsz. Az unlockoltba persze azt teszel be, amit akrasz - ha stikában van FF kompatibilis LOD Editorod - de ez meg sérti az EULA-t...
(A druva az, hogy elvben a Hitex és Aeyes kabin használata is, ha a core DB-re teszed. Ha a MolnyFalcon-ra teszed vagy Taiwan-ra, akkor nem.)
Outsider meg nem dolgozik bele az FF-be, ez alapszabály. Ha szeretnél valamit csinálni, akkor tagnak kell lenni. Viszont az nem úgy mûködik, hogy jelentkezel és akkor majd õk segítenek mindeben, hogy te kiélhesd vágyaidat. A MolnyFalcon is pont ezért létezik. Magad uram, ha szolgád nincsen... 😊
Szóval az úgy nem megy, hogy a partvonalon kívül állsz és kiabálsz, hogy te jobban tudnád, csak éppen n+1 pontos kívánságlistád van. Nekem 4-5 évig - szent isten (!) - tartott eljutni oda, ahol most vagyok. És a legtöbb területen ez még mindig csak a megértés és nem a belenyúlás szintje. Az aknamezõn elkerülöm a halálos csapdákat, de az aknák felszedni nem tudom...
BTW, ha belenyúlsz a modellba, akkor a skinbõl is új kellene és ez elég láncreakció szerû dolgot indít el. Nem véletlen olyan lassan bõvül a Falcon, ahogy. Nézd meg az OF-et. Elvben nyílt, azt JanHas-on kívül ki csinált hozzá új modelleket 4 év alatt? Hát nagyjából senki...
Kabint ki csinált Aeyes-en kívül? Qawa és Aeyes dolgozott együtt, meg Aragorn is segített, de azrét tegyük a szívûnkre a kezünket. Az Aeyes 3D kabinok szintjéhez egyetlen ingyenes 3D kabin mérhetõ legfeljebb, az új F-16CJ 3D kabin. 2D terén szintén ez van.
Radicaldude1234 csinált 3DSs szintn egy olyan F-22 kabint, hogy magam alá piszkítottam, mikor megláttam, csak az apró gond az volt, hogy ha 100% minõségben rakta be, akkor FPS gondok voltak. Ezért a végén olyan lett amilyen. Anno küldtem pár embernek róla képeket. Ha nekik még megvan, akkor tegyék ki. Nem vicc, a kabin minõségének kb. 10%-a az, ami megmarad. A 3DS képeken durvábban nézett ki, mint a mostani CJ kabin.
A Falcon nagyon nem egyszerû. Pont. Ha az lenne, akkor nem piszmogtam volna annyit a MolnyFalconnal...
Nagyon sok emberrel elszáll a ló és az életét sajnos képes teljesen kitölteni a dolog. Ez sajnálatos módon rám is igaz volt egy ideig.
Egyébként nagyon remélem, hogy a 3D importálás tényleg gyorsan lemegy.
RAM22-tõl kérem segítséget az Korea1991-hez, hogy RC állapotban legyen. Ameddig várok, addig elkezdem a Korea 1982-õt. "Olyan amilyen" állapotban a hadjáratok miatt a kiadható lesz talán 6-8 hét múlva. Van olyan, hogy hétközben csak a koordinációra van erõm és idõm, érdemi munkára szinte semmi...
Az olyan amilyen állapot azt takarja, hogy rosszabb elvileg nem lesz egyik hadjárat sem, mint ami 5.3 idején volt. A hadjáratok mûködõképes részét megtartom, a kevésbé sérülékeny részek megváltoztatásával érem el az új környezetet. Fõleg SAM és repszázadok, de azért a földi csapatok terén is komoly dolgokat csináltam.
Tudom hogy volt már rola szó , de vagy te nem akarod megérteni, hogy én mit akarok kihozni a dologbol vagy valami miatt nem akarod, hogy más is segitsen a dolgokon.
Mert ha nem lehetne megvalositani, akkor hogyan csinálták meg a viggennek a sugárfék modositását vagy régebben hogyan tettek bele egy meglévö gép helyére az F--104 -esljét?Ha a játékban lévö hivatkozási nevek megegyeznek az uj modelhez akkor teljesen mindegy hogy mi az amit be akarok tenni.A lodeditor 3ds formában simán megeszi a modelleket és 3dmax progihoz van 3ds to lod konverter.Ezt onnan tudom, hogy a saját modellemet sikerült a lodeditorba beimportálni, de mivel a pontos kezelését nem ismerem még a proginak iy nem sikerült a mutatvány.
De ha végre valaki hajlandó lenne megosztani a tudását mással is akkor lehetne javitani az ilyen dolgokon ami ugyan csak eye candy, de nem befolyásolná a játékot stabilitásban , mert az hogy a szárnytöben 20 helyett 40 poly van az nem jelent semmit.
Mert hiába irtam janhasnak vagy snailnak és aeyesnek mindegyik csak közhelyeket mondott , de érdemi segitséget nem adott
Ugy értem a mit lehet kezdeni vele, hogy a belinkelt képeiden ami látszik, hogy az orkup egy elnagyolt valami a szárny torzs találkozásánál sem stimmel vagy a normalvektor nem áll jo helyen vagy egy kicsit több polyt elbirna azon a helyen, hogy ne legyenek benne azok a fekete háromszögek.
A Gripen modellel mi a bajod? Mit akar jelenti a "mit lehet vele kezdeni" rész. Mit kellene vele kezdeni? Úgy szép és jó Falcon szinten, ahogy van. Legalábbis szerintem.
Az is meg lett mondva, hogy aki nem tudja, hogy a "Falcon mit szeret", az nehezen tud a témához szólni.
Evvan... <#nemtudom>#nemtudom>
Mert most lényegében erröl van szó, vagy hogyan lehet modositani egy már benne lévöt.Vagy csak küldje át valaki a gripen modeljét 3ds formába és megnézem mit lehhet vele kezdeni, vagy bármelyikét hogy lással hogy mit hogyan kell beállitani
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro