52966
  • axenet
    ez nem mod, itt annyi történik, hogy valamilyen módon az IVC-t manipulálja az ember, és egy másik gépről audio clippet játszik be egy csatornára...
  • z0ty4
    Falcon 4.32 BMS Radio Chatter Mod

Valaki hallott erről valamit?
  • axenet
    amúgy jó videó, egy-két dolog nekem is új
  • axenet
    igen, és szoktunk is
  • arrow19
    Axe én azt vágom, de pl online-t is tudsz menteni, nem?
  • axenet
    Jana, a Red Flag kampányra gondolsz, hogy ott van e mentés ? Az online real time, mit akarsz menteni ?
  • axenet
    Zotya, javítok, elvileg úgy tudsz, hogy commsba iphez 0.0.0.0-t írsz be, és "hostols" egy kampányt, majd csatlakozol hozzá. multkor amikor csatlakozni akartunk red flaghez, akkor nekem véletlen sikerült

Igen, Red Flagen a játékosok csak block 52essel repülhetnek, oldaltól függetlenül.
  • arrow19
    Azt kéne megnézni,hogy a campaignben van-e mentett save.
    Ezen a videón minden elvan magyarázva az UI és a Campagin használatáról szerintem:
  • arrow19
    A PVP az F-16 vs F-16.
  • z0ty4
    Ebből hogyan indítsak singleplayert?

• Molnibalage
    Annyira rátok mozdul az ellen. Egy Szu-24-gyel olyan sebességgel döngetnék alacsonyan, hogy egy nyápic Viper büdös életben nem foga meg. :)
  • axenet
    nem, semmi, szombaton volt nagyrepülés, de én lemaradtam, városban iszogattam. Majd hétközben.
    Amugy ha gyakorolni akarsz, próbáld ki, hogy nem tudod e a red-flaget singleplayerben indítani. sztem simán lehet, és menteni is tudsz. Legalább gyakorlod, hogy hogyan kell package-t csinálni.
  • z0ty4
    Van egy szabad délelőttöm, megyek is gyakorolni :))

72-ekkel volt valami a hétvégén?
  • axenet
    nem regisztráltak, de Jana elvileg csak hvégén van, Krisz meg remélem belövi a dolgait
  • z0ty4
    Legutóbb felszállni alig bírtunk :)

Ha egy reptérig elérünk már jók vagyunk.

Janának és Krisznek sikerült a regisztrálás?
  • axenet
    Most már oda kell csapni, mert szarban van a vörös oldal Red Flag-en !
  • Molnibalage
    Új Falcon tool.

TE szinten lehet buzerálni dolgoat, pl. battalion rostert.
  • Molnibalage
    Szerintem nincs.

Az éjaszakai tile topikban van már videó is.
  • 97th Vampire
    Köszönöm a cockpitlight-mod -ot!

Kerestem "theater"-t a BMS 4-hez, a BMS fórumon találtam is 2 db-ot (Aegean meg Israel) de nekem az ODS meg a Nevada kellene. A PMC oldalon megtaláltam őket de sajnálattal láttam, hogy fizetőssek lettek.
    Van ingyenes ODS meg Nevada BMS 4 alá?
  • Molnibalage
    Tornado WIP.
  • Molnibalage
    Éjszakai tile upgrade.
  • z0ty4
    A trimmelés dologba nem megyek bele, mert nem értek hozzá, talán Lémísztő bácsi segít ebben.

F16 cockpit lights mode

remélem ez az.
  • 97th Vampire
    Hát mivel az angolt csak értem de fogalmazni már nem tudok, így én sajnos biztos nem tudok rákérdezni a BMS szerkesztőinél.
    Szóval akkor nincs mit tenni, oldás után billen a játékban a gép. Manuálisan ki kell trimmelni.

A videó nem győzött meg... :D. Akár a computer is korrigálhatta a gépet az oldás után.

Egy másik kérdés:
    Látok itt olyan képet ahol a műszerek megvilágításának nem zöld a színe. Ezt hol lehet átírni?
    A "flood light" színét már megtaláltam, tudom szerkeszteni.
  • z0ty4
    Ezen a videón is becsóvál szépen.
  • arrow19
    Csak az AP esetén korrigál az FLCS.
  • Molnibalage
    A Vhm59 fórumán már kérdezték ezt. :)

Nos, elvileg én is úgy tudtam, hogy így kellene lenni, de szerintem az exe nem bírja ezt modellezi. Vagy "virtuális trim" kellene - a sérülés végülis ezt csinálja a géppel - de a player átlal kezelhető trimbe nem nyúlhat bele.

Egyébként az ilyen dolgokat meg lehet kérdezni a kinti fórumon is. A készítők jóval autentikusabb választ tudnak adni erre.
  • 97th Vampire
    Sziasztok!
    Az után érdeklődnék, hogy a BMS 4.32-ben normális e az, hogy az bedől (az ellentétes irányba) az F-16 ha oldok egy függesztményt a szárny alól.
    Az világos, hogy mi is ez a jelenség de az F-16 repülésvezérlő computerének nem kellene korrigálnia ezt?
    Esetleg én nem kapcsoltam fel valamilyen kapcsolót? Marha kényelmetlen így repülni.

Köszönöm a választ!
  • Molnibalage
    Rövid hírek, jövő héten jön az új Korea '80s.
  • z0ty4

• axenet
    10 perc és vagyunk
  • arrow19
    Pár perc és leszek.
  • hooah
    Valakivel kipróbálhatnánk az IVC-m
  • axenet
    kb 1 óra és leszek
  • axenet
    este 10 körül
  • Molnibalage
    Majd csekkolom.

Egyébként, ha bugos pontosan itt látszik megnit az, hogy a BMS csapat teszterei nem végeznek jó munkát. Minden update előtt legalább az alapfukciókat le kell tesztelni. Igen, kibaszottul unalmas, de akkor is meg kell csinálni...
  • z0ty4
    mozogtak persze T-55 voltak, még a DC szerint.
  • Molnibalage
    Mozgott vagy sem?
  • z0ty4
    Valamiért a radar nem látja a földön a járműveket, data cartridge-ben kijelőltem egy menetoszlopot, hogy odafele se unatkozzak, a tgp azonnal látta, de a radar az vmiért nem,

a jutalom azért nem maradt el

amíg egyedül repülök meg állítom az időt és babrálhatok a műszerekkel, de a szerveren ez már nem megy, múltkor Ákossal mikor repültünk ugyan ez volt, akkor A-A modban vacakolt.

na mindegy, gyakorlom tovább
  • Molnibalage
    Azért milyen atomgépük lehet? TGP használat mellett videózik és meg sem reccen Nálam TGP nélkül egy sűrűbb FLOT-nál 30 az FPS. TGP-vel bármikor 24 alá tornázom le FRAPS nélkül.

Egyszer ránszánom magam és veszek egy zsír új gépet - jelenleg egy 9 éves házból lóg ki a VGA... - csak mindig annyi mindenen dolgozom, hogy az új gép esetén az 1-2 napos szerelés és install idejét is sajnálom...
  • z0ty4
    Széééép

ez hány óra fele volt ? egyszer egy ilyenre felmenni :)))))

72nd VFW Fury6 flight