52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#38452 ez nem mod, itt annyi történik, hogy valamilyen módon az IVC-t manipulálja az ember, és egy másik gépről audio clippet játszik be egy csatornára... -
#38451 Falcon 4.32 BMS Radio Chatter Mod
Valaki hallott erről valamit? -
#38450 amúgy jó videó, egy-két dolog nekem is új -
#38449 igen, és szoktunk is -
#38448 Axe én azt vágom, de pl online-t is tudsz menteni, nem? -
#38447 Jana, a Red Flag kampányra gondolsz, hogy ott van e mentés ? Az online real time, mit akarsz menteni ? -
#38446 Zotya, javítok, elvileg úgy tudsz, hogy commsba iphez 0.0.0.0-t írsz be, és "hostols" egy kampányt, majd csatlakozol hozzá. multkor amikor csatlakozni akartunk red flaghez, akkor nekem véletlen sikerült
Igen, Red Flagen a játékosok csak block 52essel repülhetnek, oldaltól függetlenül. -
#38445 Azt kéne megnézni,hogy a campaignben van-e mentett save.
Ezen a videón minden elvan magyarázva az UI és a Campagin használatáról szerintem:
-
#38444 A PVP az F-16 vs F-16. -
#38443 Ebből hogyan indítsak singleplayert?
-
#38442 Annyira rátok mozdul az ellen. Egy Szu-24-gyel olyan sebességgel döngetnék alacsonyan, hogy egy nyápic Viper büdös életben nem foga meg. :) -
#38441 nem, semmi, szombaton volt nagyrepülés, de én lemaradtam, városban iszogattam. Majd hétközben.
Amugy ha gyakorolni akarsz, próbáld ki, hogy nem tudod e a red-flaget singleplayerben indítani. sztem simán lehet, és menteni is tudsz. Legalább gyakorlod, hogy hogyan kell package-t csinálni. -
#38440 Van egy szabad délelőttöm, megyek is gyakorolni :))
72-ekkel volt valami a hétvégén? -
#38439 nem regisztráltak, de Jana elvileg csak hvégén van, Krisz meg remélem belövi a dolgait -
#38438 Legutóbb felszállni alig bírtunk :)
Ha egy reptérig elérünk már jók vagyunk.
Janának és Krisznek sikerült a regisztrálás? -
#38437 Most már oda kell csapni, mert szarban van a vörös oldal Red Flag-en ! -
#38436 Új Falcon tool.
TE szinten lehet buzerálni dolgoat, pl. battalion rostert. -
#38435 Szerintem nincs.
Az éjaszakai tile topikban van már videó is. -
#38434 Köszönöm a cockpitlight-mod -ot!
Kerestem "theater"-t a BMS 4-hez, a BMS fórumon találtam is 2 db-ot (Aegean meg Israel) de nekem az ODS meg a Nevada kellene. A PMC oldalon megtaláltam őket de sajnálattal láttam, hogy fizetőssek lettek.
Van ingyenes ODS meg Nevada BMS 4 alá? -
#38433 Tornado WIP. -
#38432 Éjszakai tile upgrade. -
#38431 A trimmelés dologba nem megyek bele, mert nem értek hozzá, talán Lémísztő bácsi segít ebben.
F16 cockpit lights mode
remélem ez az. -
#38430 Hát mivel az angolt csak értem de fogalmazni már nem tudok, így én sajnos biztos nem tudok rákérdezni a BMS szerkesztőinél.
Szóval akkor nincs mit tenni, oldás után billen a játékban a gép. Manuálisan ki kell trimmelni.
A videó nem győzött meg... :D. Akár a computer is korrigálhatta a gépet az oldás után.
Egy másik kérdés:
Látok itt olyan képet ahol a műszerek megvilágításának nem zöld a színe. Ezt hol lehet átírni?
A "flood light" színét már megtaláltam, tudom szerkeszteni. -
#38429 Ezen a videón is becsóvál szépen. -
#38428 Csak az AP esetén korrigál az FLCS. -
#38427 A Vhm59 fórumán már kérdezték ezt. :)
Nos, elvileg én is úgy tudtam, hogy így kellene lenni, de szerintem az exe nem bírja ezt modellezi. Vagy "virtuális trim" kellene - a sérülés végülis ezt csinálja a géppel - de a player átlal kezelhető trimbe nem nyúlhat bele.
Egyébként az ilyen dolgokat meg lehet kérdezni a kinti fórumon is. A készítők jóval autentikusabb választ tudnak adni erre. -
#38426 Sziasztok!
Az után érdeklődnék, hogy a BMS 4.32-ben normális e az, hogy az bedől (az ellentétes irányba) az F-16 ha oldok egy függesztményt a szárny alól.
Az világos, hogy mi is ez a jelenség de az F-16 repülésvezérlő computerének nem kellene korrigálnia ezt?
Esetleg én nem kapcsoltam fel valamilyen kapcsolót? Marha kényelmetlen így repülni.
Köszönöm a választ! -
#38425 Rövid hírek, jövő héten jön az új Korea '80s. -
-
#38423 10 perc és vagyunk
-
#38422 Pár perc és leszek. -
#38421 Valakivel kipróbálhatnánk az IVC-m -
#38420 kb 1 óra és leszek
-
#38419 este 10 körül -
#38418 Majd csekkolom.
Egyébként, ha bugos pontosan itt látszik megnit az, hogy a BMS csapat teszterei nem végeznek jó munkát. Minden update előtt legalább az alapfukciókat le kell tesztelni. Igen, kibaszottul unalmas, de akkor is meg kell csinálni... -
#38417 mozogtak persze T-55 voltak, még a DC szerint. -
#38416 Mozgott vagy sem? -
#38415 Valamiért a radar nem látja a földön a járműveket, data cartridge-ben kijelőltem egy menetoszlopot, hogy odafele se unatkozzak, a tgp azonnal látta, de a radar az vmiért nem,
a jutalom azért nem maradt el
amíg egyedül repülök meg állítom az időt és babrálhatok a műszerekkel, de a szerveren ez már nem megy, múltkor Ákossal mikor repültünk ugyan ez volt, akkor A-A modban vacakolt.
na mindegy, gyakorlom tovább -
#38414 Azért milyen atomgépük lehet? TGP használat mellett videózik és meg sem reccen Nálam TGP nélkül egy sűrűbb FLOT-nál 30 az FPS. TGP-vel bármikor 24 alá tornázom le FRAPS nélkül.
Egyszer ránszánom magam és veszek egy zsír új gépet - jelenleg egy 9 éves házból lóg ki a VGA... - csak mindig annyi mindenen dolgozom, hogy az új gép esetén az 1-2 napos szerelés és install idejét is sajnálom... -
#38413 Széééép
ez hány óra fele volt ? egyszer egy ilyenre felmenni :)))))
72nd VFW Fury6 flight