Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
CNTL feletti MFD gomb. Akkor jönnek be az opciók, hogy mit lehet kikapcsolni. A PRE lenyomásával tûnnek el a körök. Én a RING-et is ajánlom, akkor az HSD távolság körei is eltûnnek.

A '80-as évek beli Tornado gépeken sem volt ilyen. Szerintem így reálisabb. Meglepõ módon áttekinthetõbb is fõleg akkor, ha kikapcsolod a színes MFD-t, ami a '80-as években nem volt, de még a '90-es években sem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

hooah
A threat circleket a HSD-n hol kell kikapcsolni?

Molnibalage
A \MolnyFalcon\objects\KoreaOBJ könyvtárba az newskins tartalmán felül kell a \terrdata\objects\KoreOBJ tartalma is. Azér fehérek a gépek, mert az újak kivételével semminek nincs skinje.

Egy hibát találtam még. Az egyik Szu-27 (a TE-ben választhatónak) HP gondja van. Nem tökéletes és nem értem, hogy miért. Mondjuk hadjárat szempontjából lényegtelen, ott nincs használva. A másik jó Szu-27 viszont J-11 skinnel bír. A Molnyextrasban levõ skinnel ezt majd lehet orvosolni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

hooah
Csak azért mert bemásoltam mindent, de valahogy matt fehér minden gép. Szóval lehet valamit elrontottam.

hooah
Molny a telepítést leírnád?

Molnibalage
MolnyFalcon, legfrissebb verzió. Már a newskinsben van az, amit a KoreaOBJ-ba kell tenni.

Molnibalage
1991 - MolnyFalcon

Asszem látszik az alapvetõ eltérés az eddigi hadjáratok alaphelyzetéhez képest a térképen. 😊

Molnibalage
Csak úgy, mert szép. 😊

Molnibalage
Shift + O esteén tiszta a kép. Nincs se felirat se status bar még, ha ba is van kapcsolva.

hooah
Balázs, hogy lehet ilyen képeket készíteni (PrintScreen tudom) de pl. "se felirat se szinkron" meg maga a cam nézet.

arrow19
Én képeimet is betolhatod azis Molnifalconból van. Az idõt megnézem majd csütörtökön megyek haza elvileg holnap megyek a saitekért, próbálom nézni a többi gép is aprít de sztem ahogy a többiek is írták valamit nagyon jól megírtál mert kifejezetten jól végzik a társak a kiadott parancsokat, F-16CGvel tolom,screenshotokat küldök.
Molnibalage

Molnibalage
Egyébként idõben merre vagy? Milyen gépekkel repülték? Van SEAD tevékenység? Látni, hogy üti a vörös oldal a földi erõket? 😊

Tudsz egy screenshotot nyomni a hadjárat képernyõrõl és a force level ablakról? Esetleg elküldenéd a legutolsó mentett állásodat, hogy lássam mire képes az MI a földi csapatokkal?

Molnibalage
back to homeplate-re reagált úgy hogy visszament a TGT-ig és körözött

A körözésig normális. Az MI a return to base esetén a legutolsó aktív (vagy nem tudom, hogy melyik steerpointig) meg vissza. Valamilyen szinten steerpoint függõ kivéve, ha min. fuel level miatt már a saját feje után megy a gép.

Molnibalage
Mielõtt a végleges release notes elkészül, jöhet ez.

Molnibalage
Régen a config editorban lehetett állítani. Talán most is. Triangle szó szerepelt az opcióban.

Az HSD rakható most is 5 vagy 10 mérföldbe, mert van egyfajta skálázási alternatívája akkor, mikor nem középpontba rakja a gépedet a kijelzõ, és nem az alsó harmadba. Asszem. Ezer éve nem próbáltam. Az HSD felsõ sorában lehet ezt állítani.

arrow19
Akkor kikeresem neked ha gondolod és inzertáljuk a leírásba <#taps>
arrow19
Pár dolog még amit hiányolok a freefalconból (természetesen a kinti fórumra is kiírom):
-air refuel mûködjön rendesen
-a rádiózás OF mintájára (szerintem sokkal realisztikuabb)
-engem pl zavar hogy nem lehet a HSD-t :5 mérföld távolságra rakni (15 a minimum)
Azt nem tudja valaki hogy lehet a régi szimbólumokat használni az FCR-en? (vagy ez csak egy mód amit én 3éve nem használok <#nevetes1> ?)
Molnibalage
Hej, jó hallanai hogy megy a dolog. 😊

Az Aeyes pit az bajos lehet, mert az lehet, hogy új textúra számokat is generá. Viszont a betett modellek is kaptak új dds-t. Ha ezek a számok egyeznek, akkor sajnos tehetetlen vagyok.

Lövésem sincs, hogy a kabinokhoz tatozó dds fájlokat hogyan lehet megkeresni.

arrow19
feedback:
- több napja repülök a molnifalconnal és hihetetlenül stabilan fut nálam az 5.55ös freefalcon a kampány szépen kivan dolgozva a rackek illetve a fegyverek mûködése is tökéletes szerintem.
- 3gépes OCA-nál volt gondom valamelyik este, itt a hiba az volt hogy elrepült a kötelék a reptérig utánna a 3as gép fogta magát és kirepült a bubblebe, se return to mission se rejoin egyedül a back to homeplate-re reagált úgy hogy visszament a TGT-ig és körözött.Furi volt biztos valami anomália.
-skinek nagyon szépek énis beraktam a Horus által készített skinpackot
-utánégetõ az F-16A-n tökéletesen van megcsinálva
-A földközeli repülésnek hála van értelme hogy nem olyan erõs a MANPAD hitrateje
-Aeyes piteket használok ott tapasztaltam pár gondot a 3D pit-el illetve hogy a régi texturákat használja a program (Balázs esetleg ledokumentálhatnád melyik DDS-t kell bemásolni pontosan)
-SAM-ek teljesen másképp viselkednek mint az alap campaingben sokkal realisztikusabban mozognak ami a füstcsóvákban is látszik,egyik bevetésen teljesen úgy éreztem magam mint a youtube videókon,füstcsíkok mindenfele közben pattog az RWR hihetetlen érzés adrealin boost!
röviden ennyi éppen most fogok vásárolni egy Saitek X65F-et ha valakinek van ilyenje megoszthatna pár dolgot illetve ha van profilja megköszönném ha elküldené.
Molnibalage
Íme.

Molnibalage
A statikus is mûködik. Már csak az S-300 rendszer magas keresõradarjaival kell valamit kezdenem. Ha másnak nem, hát optikai tuningkét hozzáadthatom a SAM -ekhez, de nem fognak mûködni.

Molnibalage
Mûködik a 4 rakétás mobil SA-3. Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees! Holnap lesz róla videó is, ma csak kép. 😊

Molnibalage
Megkaptam Ealge-tõl a DB-t. Csekkolom. Ha lesz rá idõm, akkor lesz preview is.

Molnibalage
Nem. Az 5.5.5 óta zárt DB csak zárt hadjárat fájlokkal megy és unlockolt hadjárat csak unlockolt DB-vel. Ezért kell sajnos az '5.3-as hadjáratból kiiunduli, ami azért nem olyan jó, mint az 5.5x-é, mert az az utolsó és legfejletettebb hadjárat ami még nyílt.

Hali

Balázs az dbdel felül lehet írni a többi kampány dbjét?
Molnibalage
Abban, amit felraktam csak az újabb repcsik vannak benne és néhány utánégetõ. Apróbb hiányosságok itt-ott vannak az adatbázisban, de nektek ezek valszeg nem feltûnõek. 😊

arrow19
Srácok milyenek a képek a Molnifalconból?
Molnibalage
Helyzetjelentés. Holnap megkapom Egale-tõl az összes változtatást tartalmazó DB-t, a munka mehet tovább. Addig ledokumentáltam az OOB-jét a 1991-es hadjáratnak, hogy átlátható legyen és megterveztem nagyjából az 1982-es hadjáratot.

repvez
na csak rá kellett ilyesztenem és megjavult, végre rá tudom ereszteni az összes élsimitást a falconra hogy ne nézzen ki olyan recésen.
repvez
Valaki tudna nekem abban segiteni, hogy miért kapok mindig hibaüzenetet ha ezt a progit radeon pro el szeretném inditani?
Végre találtam egy normális softvert amivel egyszerüen lehet profilokat késziteni erre nem indul 😞
z0ty4
Támogatom az ötletet.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Boconadi
DsaasDCSA:C
L Viper
Van valakinek tapasztalata a Tungle nevû progival?
Állítólag helyettesíthetõ vele a Hamachi és jobb annál.
Lehet kéne neki egy esélyt adni FF5.5-el egy multiteszt erejéig.

Régebben már itt is volt szó róla.

Szerintem nem lehet rossz, ha összeházasították egy XFire-höz hasonló alkalmazással.
Molnibalage
Az EWS oktatófilmben van a dispenser beállítás.

hooah
Köszi Balázs a válaszokat
Az oktatófilmeket már sokszor megnéztem, csak valahogy átsiklottam felettük.

Molnibalage
1. A lables a steup részben csak engedélyezi, hogy a shift+l és a ctrl+l használatával a far és near label ki és be kapcsold, mikor már repülsz.

2. Azért, mert rossz módban van. STBY üzemmódban kell lenni az EWS fõkapcsolónak.

Mindkettõ válasz benne van a kézikönyvben és az oktatófilmekben is.

hooah
Sziasztok
Az miért van, hogy be van pipálva a labels gomb a setup menüben és mégsem látok színes feliratokat emerre?

Meg azt vettem észre, hogy mikor a EWR rendszer akarom állítani manuálisan akkor nem tudok begépelni számot?

arrow19

Molnibalage
1. Minden könyvtárat másoljál be a Falcon fõkönyvtárba

2 A \MolnyFalcon\objects\KoreaOBJ könyvtárban levõ dds fájlokat szedd ki és tedd akárhova. Ezeket kell majd késõbb visszamásolni. (Az új installban kulturáltabban lesz ez megoldva.)

3. Ezután \terradata\objects\KoreaOBJ dds fájljait tedd a \MolnyFalcon\objects\KoreaOBJ könyvtárba.

Ezután választható a helyszín.

Balázs, írd már le légyszi a MolnyFalcon telepítését mégegyszer, valamit nagyon elbaltáztam és nem jövök rá, hogy mit! Amikor át akarok váltani erre a theater-re, azonnal kilép a windowsba és hibát ír ki
Molnibalage
Mehet be a bannerba.

L Viper
Igen ilyesmi. Talán egy kicsit erõs, de majdnem jó.
repvez
vagy a magic wand 60 as értékkel szépen kiveszi az egész hátteret aztán nem kell lassozni
arrow19
Bazs,refine edge 😊
Molnibalage
Aha.

Valami ilyesmi?

Molnibalage
Olyan rég használtam PS-t, hogy még ezt a módszert is elfelejtettem és teljesen más módon csináltam teganap...

Kezdünk azzal is valamit, így is néhány helyen még ha itt nem is, de valahol kicsit látszik pár darab a kék háttérbõl...
L Viper
Ez is jó kép, csak a buboréküveg alatti kékes részt még kozmetikázd ki.
Enyhe arany tónus, de hát tudod te ezt.
😊