52966
  • z0ty4
    Az mit jelent? Bratyó nézi este a Real meccset,, szóval nekem jó. :)))
  • axenet
    na estefelé 1 repülés ?
  • Molnibalage
    Ha ma nem, akkor holnap igen.
  • z0ty4
    Ákosnál is azért dobál a gép flare helyett bombákat :)))

amúgy nem tudom ki bólintott rá erre a módra, de nem néztek át az tuti.

Balázs: jön holnap a mod?
  • Molnibalage
    Probléma megoldva. Nem adatbázis volt a bibi, valami más cseszett szét az a cucc. Legyen bármilyen szép, senkinek nem ajánlom használatát.
  • Molnibalage
    Vagy az is megoldás, hogy kihagyom a Block 40/42-ő gépeket, de akkor is benne marad egy súlyos hiba..
  • Molnibalage
    Hogy szakadna rá az ég erre a HUD modra. A visszaállítás ellenére is valamit elbaszott és konstans CTD van, ha Block 40/42-őt választom ki. Amíg nem találok valakit, aki kijavítja, addig csúszik a kiadás. Vagy veszek egy régebbi backupot - ha van - akkor is újra importálni mindent az eltarhat napokig.

Egyszer felejtek el backupot csinálni és egy kis hiba lerombolja az egészet. Majd felrobbanok...
  • Molnibalage
    Jó, ez a Block 40 mod használhatalan. Nem bele integrálja a kabint, hanem az egész adatbázist lecseréli. Ezer mák, hogy csinál backup, mert ha nem akkor most baszhatnám. Mondjuk a saját hülyeségem az, hogy a telepítés előtt elfelejtettem backuploin. Akkor az utóbbi pár nap munkája = kuka.
  • Molnibalage
    Ez a bibi. Én a saját adatbázisomba akarom betenni. Akkor felül kell írni az alap adatbázist. Tehát az backup, enyém betesz, install és szépen minden visszamásol a helyére?
  • JoeDestroy
    Urak!

Jelenleg miket kell (lehet) feltenni a BMS jelenlegi legújabb állapotához?

Updatek, modok hadjáratok?

Lesz egy kis időm és hát repülnék majd.
  • z0ty4
    Harpoons blk40 hud_with pilot v2.04

sima exe mindent feltesz a helyére.
  • Molnibalage
    A Block 42 pit hol érthető el és hogyan telepíthető fel?
  • z0ty4
    Srácok köszi a mai, kicsit rövid lett, de majd legközelebb.

• axenet
    vagyunk ts janaval
  • axenet
    Sorry, sajna dolgom volt, nem számítottam rá

én most vagyok ts
  • z0ty4
    na ennyit a délelőtti repülésről :(
  • z0ty4
    vagyok TS
  • Molnibalage
    A terjedelem is ül. A magyar FF manual is kb. ilyen hosszú, de ott nem csak műszerekről esik szó. Mindig is röhögtem azon, hogy olvass ezer oldalakat és más. A ~100 oldal hosszúságú naviogational chart totál agyon van bonyolítva, halál feleslegesen...
  • Molnibalage
    Az én szememnek egy kicsit áttekinthetetlen. Számomra érthetetlen, hogy miért nem használ sorkizárt formát. Kicsit olyan egymásrahajigált kinézete van. Viszont legalább tényleg tematikus valamennyire és nem olyan csapongó, mint a régi. Az kis túlzással egy anekdota gyűjtemény, meg hogy a valóságban minek kellene lenni, de infó semmi. Az progihoz mellékelt pdf-ből nem derül ki, hogy pl. a data linket hogyan is kellene beüzemelni...
  • arrow19
    Ma nem, holnap délelőtt legközelebb 10körül...ne tudjátok meg milyen hazautam volt.
  • repvez
    nagyon jó az uj manuál, hogy mindegyik panel mellé odairták a megfelelő gomb hivatkozást is ez nagyon megkönnyiti a kabinépitést már aki belevág.És a Hotas-t is konnyebb igy felprogramozni.

Arrol nem is beszélve hogy ebbol a manuálbol elég jól lehet tanulni lényegretörö és világos.Csak legyen egy kis sabadidöm nekiülni
  • z0ty4
    Az jó lenne. Húsvéti sonka egy kis repüléssel

Jana: ma jó neked egy multi?
  • Molnibalage
    Ha hétvégén lesz multi, akkor a Korea '80s esetleg kipróbáható lenne hétfőn.
  • arrow19
    Kellemes husvétot mindenkinek találkozunk a hétvégén!
  • Molnibalage
    Új BMS4 manual.
  • arrow19
    Me,myself and I,
    A 7.0-ás PSben még külön volt az volt a neve hogy Adobe Imageready
  • Molnibalage
    7.0-ás PS-em van. Ősrégi. Abban is van ilyen? Hol?
  • axenet
    holnap délelőtt ki tud csatlakozni ?
  • arrow19
    Photoshopnál benyomod az animation fült,aztán tudod tolni neki, este még nem biztos ma rFactorozni akarnak. Remélem be tudok ugrani meg a net is meggyógyul...
  • axenet
    bulsseye = BE

http://www.benchmarksims.org/forum/showthread.php?9447-Bullseye-Tool&p=119592#post119592

hu, nem tudom, nem csináltam még én sem ilyet, de sztem a photoshoppal is lehet, vagy gimp
  • Molnibalage
    Ez hol volt? PM? Mi aza BE?

Az off témához, én konkrét és lehetőlegy ingyenes szoftvert keresnék a célra.
  • axenet
    Balázs amúgy tényleg igazad volt , amikor azt írtad, hogy a BMS fejlesztők nem sokat játszanak.

DeeJey pl nem érti, hogy mi értelme vonallal megjelölni a bulseye pontnál az északi irányt.
    Leidiótázott, mondván hogy a hsdn úgyis látod, merre vagy a BE-hez képest. Na igen, de azt kb feldughatom, ha kapok egy bullseye callt ellenséges kötelékről, viszont ha ránézek a hsdre, és látom hogy a bullseyetol merre van észak, akkor rögtön meg tudom mondani hogy hol van pl bullseye 60 fokra lévő mig.

Amcsik assziszik hogy ők nagyon okosak, de sajnos nem elég okosak ahhoz, hogy belássák, hogy hülyék
  • axenet
    nekem ma este sajna valószínűleg kimarad, ha mégis vagyok, akkor írok ide. Holnap délelőtt leszek tutira.

képem nincs csak tanum, Krisz. 22 AG kill

Krisz port nyitáshoz :

Ports for the sim itself:
    2934 2934
    2935 2935
    2936 2936
    2937 2937

Ports for IVC:
    9987 9987
    9988 9988
    9989 9989

soxerencsét
  • z0ty4
    én benne vagyok, a sört te hozod

Nincs fotó a kiértékelésről? akkor én nyertem

Remélem Krisz IVC gondja is router miatt van, nem más hardver.

Amíg a család be nem toppan addig jó a ma este is
  • axenet
    gondolom animált giffel
  • Molnibalage
    OFF

Hogyan lehet animált logót csinálni?

ON
  • axenet
    Na de Zotya, mindig huncutságokon jár az agyad

Amugy meg is döntöttelek

Én is kösz a repülést. Ha legközelebb ilyen szépen összegyűlünk akkor nyomunk 1 gyakorló küldetést, arra lőjetek be minden joystickot, kormányt, pedált, frítrekket, sört
  • hooah
    Pár kép tőlem tegnap estéről

Ákost itt lőtte le későbbi áldozatom

Az este meglepetése, mikor ez a 21-el majdnem koccantunk odafent. Egy kis kergetőzés után könnyű préda volt.

Az ezt követő másik Mig-21el már meggyűlt a bajom. Komoly fordulóharc alakult ki ahol sehogy sem bírtam mögé kerülni, sisakcélzót nem igazán tudtam használni, különféle teknikai okok miatt, így végül legépágyúzott.

by z0tya

Összességében sikeres és szórakoztató miszió volt.

utolsó repülésünkön engem ismét lelőttek, de szerencsére csak zotya után :D

• z0ty4
    Köszönöm a mai repülést, jó hosszú volt szerencsére.

zárásnak csak annyit, hogy az utolsó képen lévő AG kill-t bemondtam Ákosnak miután lelőttek és csak annyit mondott: "Zotya mindjárt kilépünk mi is csak megdöntelek" :))))))

Jóéjt
  • axenet
    ok , félkor csatlakozom