52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#38332 vagyok archer tsen -
#38331 Ha sehogy nem jön össze, valahol ki van írva dvd, megkeresem és felteszem valahova, csak szólj.
-
#38330 nekem jó 15 perc,
gyülekező az archer serveren
Team Archers TS3
Address:ts10.bargainvoice.com:7050
Password: None/Free for all
-
#38329 Este jó valakinek egy multi?
TS szerver valamiért nem megy, szóval máshol kell gyülekezni. -
#38328 Ajd egy címet és elküldöm DVD-n. Ezen ne múljék. Vagy Lhémisző Vipera kinevezett érsek gigantikus sávszélell majd feltolja valahova.
Mivel próbálod kicsomagolni? -
Feró Flex #38327 Na jó,nálam szar valami:Format demage ....!?Próbáltam ezt-azt,nincs több ötletem.Érdekes a legelső film tegnap rendben lejött és meg is vizslattam,aztán beütött a gebasz.Nálam van a hiba ez biztos.
Oktató filmek nélkül elvesztem. -
Feró Flex #38326 Akkor nálam lesz a hiba...
Köszi a türelmet. -
:)
Csatlakozom! Zotya gratulálok!
Én utoljára karriert az egyetemen a Falcon 3-al csináltam, meg az ATF-el, meg az Eurofighter első részével.
-
#38324 Mármint leölteni, kicsomagolni vagy lejátszani. Próbaképpen leszedtem az 5. videót. (radar.) Semmi probléma nem volt. -
Feró Flex #38323 Oké szuper,köszi. -
Feró Flex #38322 Oktató filmeket sem lehet megnyitní.Egyedül a legelsőt sikerült. -
#38321 Stimmel. -
Feró Flex #38320 Korea 80' camp:Korea 1991,1982.Eurowar 1987.
Korea 90' camp:Korea 2000,1994. Eurowar 1992.
Ezek vannak benne.
-
#38319 Gratulálok kapitány :) Hány pontod van hogy megkaptad? Emlékszem még a régi szép időkre mikor alezredes lettem. Csak aztán az FF nem akarta a logot bevenni és azóta mindig újat kezdek. -
#38318 Valaki egy gyors repülés ?
-
#38317 Meg természetsen a gépágyú sebzéseket igazítom az exe-hez. Persze, a jön U3, akkor megint ugyanez lesz a játék... -
#38316 Egyébként vannak friss híreim saját projejtről. Hamarosan megkapon a hordozókkal rendelkező RF hadjáratot a Korea '80s helyszínhez. (Eddig nem ért rá a fickó, pedig azt mondta, hogy 10 perce meló.)
Tegnap 611-Eagle betette az F4AF MiG-23 modelljét. Nem FF szintű (főleg a skin és utánégető), de legalább működik (kivéve futó animáció), és sokkal szebb, mint a mostani modell...
611-Eagle dolgozik F-5 és F-4 3D modelleken. Ha azok készen lesznek, azok is bekerülnek a modba. Ez még hónapokra van, de mindent odaad, amije csak van. Az F-4E modelleje olyan, hogy a újabb FF-es F-4 modell is segget csókolhat neki. Új MiG-29-ese is van, JanHasnak meg Szu-33. Azt is felajánlotta.
Az alap kiadásból kimaradt pár dolog. A MiG-25 alap dispenserrel bír, ahogy Su-25 és A-10 is. Ezekre felrakom a dupla s 4-es dobás lehetőségét a flare oldalon. -
#38315 Nekem tegnap még jó volt. Egyes IP címekre háklis volt az utóbbi napokban.
Az FF vonal szerintem már értelmetlen.
Kivével MolnyFalcon. :)
(De tényleg.) -
#38314 Marad a BMS4
Feltehették volna a cuccokat külső tárhelyre is, vagy pl. torrentre. -
Razor18 #38313 "The FreeFalcon site is currently down and we are working on a solution. "
Napok óta ez van. Ennyire vitték a cuccost, vagy mi a fene van?
Egyébként akkor most megint a FF a nyerő, vagy akkó mos miva? -
Gyorsan repültem egy Sead-et. A rampnál nem volt semmi bibi, mikor az SA-2 közelébe értünk kiderült, hogy nem jó az ECM, a gépen fenn volt de valamiért nem működött, pluszba a Chaff + Flare is baxart, programba belépve az 1-es rendbe, a többi tök üres, gyorsan felprogramoztam a kettest de semmi sem történt, és tádááá jó seggbe is lőttek. -
#38311 Sajnos ott, de hát a népszerűségnek ára van
Egyébként délután nagyon jó lenne nézni már valamit
Tegnap este azért néztem egy Rampot, ment minden mint az ágyba****ás így elsőre, bár a radart valahogy nem tudtam felkapcsolni. -
#38310 Emlékszel én is mennyit szívtam vele, még alt+ü-vel sem akart csinálni semmit. Így szerintem egyszerűbb.
Egyébként az összes ramp videót átnéztem ( még a Janáét is ) és csak ez a srác kattint oda, a többiek a stickel bohóckodnak.
Krisz: tegnap Skype-on ragadtál, ma nézzünk valamit? -
#38309 amugy alt + ü -
#38308 amugy ő az egyik valódi rep. oktató... -
#38307 Akkor itt van angolul is, aki nem értene zsidóul :)
http://www.youtube.com/watch?v=owS6hC0cnKM
http://www.youtube.com/watch?v=owS6hC0cnKM
http://www.youtube.com/watch?v=RBXhtTfPnF4&feature=relmfu
by 72nd
goodnight -
#38306 Azért mindkét helyszín működik? Ha kell, akkor újra feltöltöm, ezen nem múljék. -
#38305 F-14 skin hamarosan. -
#38304 Ramp Start
nem épp angol, de nélküle is lehet látni, hova kell kattintani.
amikor felizzik a rendszer vedd le a gázt mert ki gurulsz, sajna jártam már így. -
#38303 Kicsit elírtam a komentem, de a Ramp-Startról lenne szó. -
#38302 Mivel még nem nagyon volt szerencsém, hogy így induljak és egyszerűen lustaságból nem néztem még utána, de nagyon nem indult el a masina. FF ben volt egy bill parancs akkorra mikor az RPM elérte a 20%ot, na itt most nem tudom mi az.
0:45 nél az ominózus jelenet -
#38301 Krisszel vagyunk TS !!! Gyakorlunk egy kis Ramp Startot . Aki ráér jöjjön bátran. -
#38300 Nekem mindegy a név, csak a Hungarian legyen benne. nekem egy sima Hungarian Falcons is tökéletes.
-
#38299 Igen valami stilizált farkasfej szerintem jobban nézne ki a gépen. Valami olyasmi mint a Trónok Harcában. De miért pont szürke farkas? Az inkább tengeralattjárós. Lásd Tengerek szürke farkasai :) és véletlenül farkasfalkában vadásztak :) Valami jó magyaros kell :) gulatsch vagy szabadságszobor :D -
#38298 Nem rossz,de lehetne egy kicsit egyszerübb az ábra, olyan értelemben, hogyha nagyon jól sikerül és még sokáig egybemarad a csapat akkor meg lehessen csinálni felvarró vagy polóra nyomtatva is .
illetve a névre is lehetne pár ötletet feldobni még ami illene ide
-
#38297 Szerintem rendben van, de ez csak az én véleményem. -
#38296 Nem végleges,csak ha mindenkinek tetszik. Ötletek jöhetnek, mi nem tetszik, mi tetszik.... -
Feró Flex #38295 Okés köszi.Sajna 2.zip demage,át ez van. -
#38294 A MolnyFalcon exe-t két darabban töltöd le. Azért van az exe két darbba vágva, mert a mediafire-re régen 100 MB volt a max. fájlméret, most már 200 MB. Ha a két darabot kiszeded, akkor lesz egy egy exe, a self extractor. Annak csak megadod a célkönyvtárat és oda teszi ki a MolnyFalcont. -
Feró Flex #38293 "self extractornak" na ezt nem találom?Többi ok,most már ott van a campi listában a szép képpel együtt.
Üdv Zotya.