52966
  • axenet
    vagyok archer tsen
  • z0ty4
    Ha sehogy nem jön össze, valahol ki van írva dvd, megkeresem és felteszem valahova, csak szólj.

• axenet
    nekem jó 15 perc,

gyülekező az archer serveren

Team Archers TS3
    Address:ts10.bargainvoice.com:7050
    Password: None/Free for all
  • z0ty4
    Este jó valakinek egy multi?

TS szerver valamiért nem megy, szóval máshol kell gyülekezni.
  • Molnibalage
    Ajd egy címet és elküldöm DVD-n. Ezen ne múljék. Vagy Lhémisző Vipera kinevezett érsek gigantikus sávszélell majd feltolja valahova.

Mivel próbálod kicsomagolni?
  • Feró Flex
    Na jó,nálam szar valami:Format demage ....!?Próbáltam ezt-azt,nincs több ötletem.Érdekes a legelső film tegnap rendben lejött és meg is vizslattam,aztán beütött a gebasz.Nálam van a hiba ez biztos.
    Oktató filmek nélkül elvesztem.
  • Feró Flex
    Akkor nálam lesz a hiba...

Köszi a türelmet.
  • JoeDestroy

:)

Csatlakozom! Zotya gratulálok!

Én utoljára karriert az egyetemen a Falcon 3-al csináltam, meg az ATF-el, meg az Eurofighter első részével.
  • Molnibalage
    Mármint leölteni, kicsomagolni vagy lejátszani. Próbaképpen leszedtem az 5. videót. (radar.) Semmi probléma nem volt.
  • Feró Flex
    Oké szuper,köszi.
  • Feró Flex
    Oktató filmeket sem lehet megnyitní.Egyedül a legelsőt sikerült.
  • Molnibalage
    Stimmel.
  • Feró Flex
    Korea 80' camp:Korea 1991,1982.Eurowar 1987.

Korea 90' camp:Korea 2000,1994. Eurowar 1992.

Ezek vannak benne.

• Gundark 1 1
    Gratulálok kapitány :) Hány pontod van hogy megkaptad? Emlékszem még a régi szép időkre mikor alezredes lettem. Csak aztán az FF nem akarta a logot bevenni és azóta mindig újat kezdek.
  • axenet
    Valaki egy gyors repülés ?
  • Molnibalage
    Meg természetsen a gépágyú sebzéseket igazítom az exe-hez. Persze, a jön U3, akkor megint ugyanez lesz a játék...
  • Molnibalage
    Egyébként vannak friss híreim saját projejtről. Hamarosan megkapon a hordozókkal rendelkező RF hadjáratot a Korea '80s helyszínhez. (Eddig nem ért rá a fickó, pedig azt mondta, hogy 10 perce meló.)

Tegnap 611-Eagle betette az F4AF MiG-23 modelljét. Nem FF szintű (főleg a skin és utánégető), de legalább működik (kivéve futó animáció), és sokkal szebb, mint a mostani modell...

611-Eagle dolgozik F-5 és F-4 3D modelleken. Ha azok készen lesznek, azok is bekerülnek a modba. Ez még hónapokra van, de mindent odaad, amije csak van. Az F-4E modelleje olyan, hogy a újabb FF-es F-4 modell is segget csókolhat neki. Új MiG-29-ese is van, JanHasnak meg Szu-33. Azt is felajánlotta.

Az alap kiadásból kimaradt pár dolog. A MiG-25 alap dispenserrel bír, ahogy Su-25 és A-10 is. Ezekre felrakom a dupla s 4-es dobás lehetőségét a flare oldalon.
  • Molnibalage
    Nekem tegnap még jó volt. Egyes IP címekre háklis volt az utóbbi napokban.

Az FF vonal szerintem már értelmetlen.
    Kivével MolnyFalcon. :)
    (De tényleg.)
  • z0ty4
    Marad a BMS4

Feltehették volna a cuccokat külső tárhelyre is, vagy pl. torrentre.
  • Razor18
    "The FreeFalcon site is currently down and we are working on a solution. "

Napok óta ez van. Ennyire vitték a cuccost, vagy mi a fene van?

Egyébként akkor most megint a FF a nyerő, vagy akkó mos miva?
  • z0ty4

Gyorsan repültem egy Sead-et. A rampnál nem volt semmi bibi, mikor az SA-2 közelébe értünk kiderült, hogy nem jó az ECM, a gépen fenn volt de valamiért nem működött, pluszba a Chaff + Flare is baxart, programba belépve az 1-es rendbe, a többi tök üres, gyorsan felprogramoztam a kettest de semmi sem történt, és tádááá jó seggbe is lőttek.
  • hooah
    Sajnos ott, de hát a népszerűségnek ára van

Egyébként délután nagyon jó lenne nézni már valamit

Tegnap este azért néztem egy Rampot, ment minden mint az ágyba****ás így elsőre, bár a radart valahogy nem tudtam felkapcsolni.
  • z0ty4
    Emlékszel én is mennyit szívtam vele, még alt+ü-vel sem akart csinálni semmit. Így szerintem egyszerűbb.
    Egyébként az összes ramp videót átnéztem ( még a Janáét is ) és csak ez a srác kattint oda, a többiek a stickel bohóckodnak.

Krisz: tegnap Skype-on ragadtál, ma nézzünk valamit?
  • axenet
    amugy alt + ü
  • axenet
    amugy ő az egyik valódi rep. oktató...
  • axenet
    Akkor itt van angolul is, aki nem értene zsidóul :)

http://www.youtube.com/watch?v=owS6hC0cnKM

http://www.youtube.com/watch?v=owS6hC0cnKM

http://www.youtube.com/watch?v=RBXhtTfPnF4&feature=relmfu

by 72nd

goodnight
  • Molnibalage
    Azért mindkét helyszín működik? Ha kell, akkor újra feltöltöm, ezen nem múljék.
  • Molnibalage
    F-14 skin hamarosan.
  • z0ty4
    Ramp Start

nem épp angol, de nélküle is lehet látni, hova kell kattintani.

amikor felizzik a rendszer vedd le a gázt mert ki gurulsz, sajna jártam már így.
  • hooah
    Kicsit elírtam a komentem, de a Ramp-Startról lenne szó.
  • hooah
    Mivel még nem nagyon volt szerencsém, hogy így induljak és egyszerűen lustaságból nem néztem még utána, de nagyon nem indult el a masina. FF ben volt egy bill parancs akkorra mikor az RPM elérte a 20%ot, na itt most nem tudom mi az.
    0:45 nél az ominózus jelenet
  • z0ty4
    Krisszel vagyunk TS !!! Gyakorlunk egy kis Ramp Startot . Aki ráér jöjjön bátran.
  • z0ty4
    Nekem mindegy a név, csak a Hungarian legyen benne. nekem egy sima Hungarian Falcons is tökéletes.

• Gundark 1 1
    Igen valami stilizált farkasfej szerintem jobban nézne ki a gépen. Valami olyasmi mint a Trónok Harcában. De miért pont szürke farkas? Az inkább tengeralattjárós. Lásd Tengerek szürke farkasai :) és véletlenül farkasfalkában vadásztak :) Valami jó magyaros kell :) gulatsch vagy szabadságszobor :D
  • repvez
    Nem rossz,de lehetne egy kicsit egyszerübb az ábra, olyan értelemben, hogyha nagyon jól sikerül és még sokáig egybemarad a csapat akkor meg lehessen csinálni felvarró vagy polóra nyomtatva is .

illetve a névre is lehetne pár ötletet feldobni még ami illene ide

• z0ty4
    Szerintem rendben van, de ez csak az én véleményem.
  • axenet
    Nem végleges,csak ha mindenkinek tetszik. Ötletek jöhetnek, mi nem tetszik, mi tetszik....
  • Feró Flex
    Okés köszi.Sajna 2.zip demage,át ez van.
  • Molnibalage
    A MolnyFalcon exe-t két darabban töltöd le. Azért van az exe két darbba vágva, mert a mediafire-re régen 100 MB volt a max. fájlméret, most már 200 MB. Ha a két darabot kiszeded, akkor lesz egy egy exe, a self extractor. Annak csak megadod a célkönyvtárat és oda teszi ki a MolnyFalcont.
  • Feró Flex
    "self extractornak" na ezt nem találom?Többi ok,most már ott van a campi listában a szép képpel együtt.

Üdv Zotya.