52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#38572 este leszek valaki ? -
#38571 Sztem valamikor délután én leszek... majd írok, ha tudom mikor -
#38570 Nézzünk ma egy multit? Valakinek jó ? -
#38569 "no AIM-120 on blue side."
-
#38568 Új Korea '80s. Frissítve van az első poszt. -
#38567 Thrustmaster Hotas X -
#38566 Köszi a délelőtti repülést Ákos, végre egy küldetést aminek a végén sikerült leszállni.
F-15 szemtől-szembe kicsit be is voltam rezelve, de végül nem indított :))
F-16, ami lelőtte Ákost, a bosszú az értelemszerű :)))
-
#38565 De az FLCS-vel azért még van dolog bőven mire használható lesz , mert ha nem az F22-es verziót veszi meg hanem az F-16-ost az csak XP alatt müködik és kell gameportnak lenni a gépen amivel csatlakoztatod.
DE kiindulási alapnak tökéletes ahhoz, hogy egy autentikus joya legyen az embernek olcson.
Nekem is Az van ,de én már átalakítottam USB-re és a microstiket is kicseréltem rajt, igy van egy Olcsó Cougarom amit egyszerübben lehet konfigurálni is mint az eredetit.
Igaz még van még mit finomitani rajt mind elektronika mind mechanika terén. -
#38564 archer tsen vagyunk -
#38563 Az a fontos, hogy olyan joyt vegyél, amin van külön gázkar, az sokat segít, ilyen szempontból teljesen jó ez a speed link joy. Én vaterán, meg hasonló helyeken néznék körbe, ott vannak néha gyöngyszemek. (pl thrustmaster FLCS 8ért) -
#38562 Köszönöm az észrevételt, majd igyekszem.... -
#38561 Én egy ilyet nyűvök 2006 óta. Még mindig pontos és hibátlan.
-
Razor18 #38560 A kettő közötti különbség ennél sokkal többet megér ! Szerintem is gyűjts még egy picit, és egy életre el vagy látva joystick-kel (és gázkarral).
@axenet:
délután kicsit belekavarodtam, mit kinek válaszolsz, ez elkerülhető, ha a megválaszolandó hozzászólás fejlécében jobbról található "válasz" gombra kattintasz, nem csak ide a szürke mezőbe írsz.
Köszi! -
#38559 Hát régen néztem, hogy most mi a választék,de a Saitek márkák között talán találsz .
A régiek közül az EVO és a Cyborg3d tipusok nagyon jól muzsikálnak , nekem ez utobbi van már 5 évnél is régebben, bár nincs agyon használva sajnos idő hiányában.
Ha tudsz még rászánni egy keveset akkor 16k környékén már X-52-est is lehet találni. -
#38558 5-10k között milyen joystickot ajánlanátok? Cliffs of Dover meg esetleg BMS-hez .. -
#38557 Ez az FSX-es alphasim F-16-os csak a lomacba téve, jól néz ki de nem ér semmit ha nem lehet semmit sem kezdeni a fülkében -
#38556 Még egy kis Snarble :) -
#38555 Kurva jó a videón a comm, valahogy így kell -
#38554 Lám, itt jön be az, hogy dogfight esetén VID van... -
#38553 mondjuk a leírt esetnél a hiba, a 3as gép későn fordult ki.... -
#38552 jaja, csak ott kavar volt, de valószínűleg ugyanez volt a szitu. A leírt esetnél viszont 100% biztos vagyok benne. Jó megjegyezni az ilyeneket, és tanulni belőle... -
#38551 Emlékszel a múltkori repülésnél jártam pont így, panaszkodtam is ( vagy inkább anyáztam ) nem volt radar befogás, egyből a rakéta jelent meg rwr-en, akkor tudom már miért. dézsávűűűűű -
#38550 Most linkeltem a HT topikban. :)
Viemo-n is fent van. Szedem is lefele. Pont jókor, mehet az F-15 cikk mellé ez is. :)
Aproró, az önkéntesem hogyan áll a Streak Eagle skinnel? -
#38549 Nice one -
#38548 Korán van még ehhez Ákos XDDDD
tessék egy kis néznivaló
2012 RAYTHEON AWARD VIDEO
-
#38547 ....
a megfejtés igen 1xű, benyeltem a 3asnak szánt rakétát.... tanúlság, deffenzív haverod felé soha ne fordulj
Check six !
Axe out -
#38546 Figyu, azért nem vagyok nyeretlen kétéves és a modellező értékek vizsgálatánál nézegettem a ground clitteran való keresést.
Az ellenfélből ezek szerint senki nem keresett alacsonyan célt...
A BMS4 terep - radarkép blokkolás számítása egyébként magasan veri a FF-et, nem olyan druva a "háló". -
#38545 1x repülj BMS-sel rendesen, aztán utána taktikázz -
#38544 Itt a rejtvény Balázs :
Na tegnap én is kaptam a hátsómba kicsit. 72esek esti repülése, 2x4 gép, sweep, mig légifölény. Fél órás eligazítás után megindultunk, rampstart, majd a mi kötelékünk 10 mérföldes trailben közelített a FLOT-hoz. Ki volt adva, hogy mivel kevés gépünk van már, ezért mindenki lő majd kifordul és így "lóverseny alakzatban mozgunk. 4es gépként én voltam az utolsó a sorban, 2 su30 volt szemben. a 3as gép lőtt, de későn fordult ki, és rakétát indítottak rá. Én tökéletes helyzetben voltam, 400 kts 28000 láb, 20 mérföldről indítottam, majd rögtön fordultam is ki, pitbullt sem vártam meg, nehogy gáz legyen, csakhogy így pont a 3as gép fölé kerültem. Burner és pucolás. Egyik su30 se mért be. Hát egyszer csak nem megjelenik az rwren egy rakéta baromi közel. Na tippek, mi történt? Persze gyönyörű tűzgolyó lettem, így a küldetés elején. (A rakétám legalább talált).
Amúgy megnézném hogy egy olyan kemény és dinamikus környezetben te mennyire nem szopnád be ezt a taktikát
Az Awacs és datalink meg nem ér semmit, mert az awacs az 1000 lábon menő gépet nem látta, ők meg nem szúrták ki... -
#38543 Milyen rejtvény?
Az említett alacsonyan bekúszó taktika meg a legbasicebb. Ezt beszopták úgy, hogy van AWACS és data link...? Meglepő... -
#38542 Akár. Bár F-16 vs F-15 sem rossz mert erő is van. A Korea '80 MOD-ban az AIM-9 modellező értékek az összes változatra meg vannak bolygatva. Ugyanis az AIM-9P az kb. olyan értékekkel bírt, mint egy Atoll. Ehhez képest a P-4 (?) változattól felfele már szemből is indítható volt. Nem egy AIM-9L/M, de azért nem is egy rakás szar. Stb. -
#38541 Amíg nem 1click install, úgyse fogják. Nem véletlen kérdeztem....
Néha egy jó dogfightos 80as küldetés nekem is bejönne, de azért ez sem ilyen fekete-fehér , ahogy írtad, Balázs, sokféle taktikát lehet alkalmazni, különösen ha sokan repültök. Tegnap este azt csináltuk a francia gyerekkel, hogy én maradtam 30 000-en, full AB, világítok, és indítok 20 mérföldről, a gyerek meg alattam, előttem kúszott 1000 lábon, és csak tökéletes indítási távolságból indított. Be is jött a dolog, egy 3 repülős player köteléket etettünk így be, meglepődtek rendesen. 1et leszedett a srác, egyet meg én szedtem le róla, a hrmadik meg felvette a nyúlcipőt.
Amúgy Balázs, mint nagy taktikus, mi a "rejtvényem" megfejtése ? -
#38540 Ákossal múltkor beszéltük a Sidewinder-es harc nagy móka lehet, pl. F-4 gépekkel. -
#38539 Ezért döguncsi az AMRAAM korszak. Igazából úgy kellene csinálni, hogy a FLOT-hoz közeledve full AB és gyorsítasz M1.3-ra. Ugrásból indul az AMRAAM és aztán pucolás. Hát, ha ez valakinek izgalmas...
(Főleg úgy, hogy a rakéták kinematikai paraméterei el vannak baszva, de kajakra...)
Normális dogfigtra semmi esély. A Korea '80-s monban a két csapat nem tudná ezt F-16C 40/42-vel sem elkerülni 1991-ben és a modellező értékek miatt nem 1 indítás 1 találat lenne ezen felül egy manőverező cél ellen nem lene az indítási táv a valódi majdnem kétszerese...
Nagyon szomorú, hogy nem próbálják ki a modot.
Ha van valami ráhatásod ajánljad már nekik, hogy első körben csak 1 vs 1 vagy 2 vs 2 -ben próbálják ki. -
#38538 Ó gyerekek, ez egy feladvány! Tippek
Red Flagen nekem is sikerült egy 20killes küldetést nyomnom (CBU az nagy találmány, ha megtanulod használni), este meg egy francia gyerekkel csapkodtuk meg a kék playereket.
Szombat off, haveromnál kerti sütögetés, ergó vasárnap estig offon vagyok , de akár vnap este, hétfőn is mehet vmikor. -
#38537 ááááá miért kellett a a történet végét elmondani?
az én tippem ez lett volna: lekobráztad az összes rakétát, megfordultál és mindenkit lelőttél, természetesen gépágyúval, mert a rakéta ugye drága
hétvégére tervek? kedden megyek családi bográcsra, addig ha minden igaz nem jön haza senki
tegnapi repülés, végre találtam egy szép konvojt
-
#38536 Na tegnap én is kaptam a hátsómba kicsit. 72esek esti repülése, 2x4 gép, sweep, mig légifölény. Fél órás eligazítás után megindultunk, rampstart, majd a mi kötelékünk 10 mérföldes trailben közelített a FLOT-hoz. Ki volt adva, hogy mivel kevés gépünk van már, ezért mindenki lő majd kifordul és így "lóverseny alakzatban mozgunk. 4es gépként én voltam az utolsó a sorban, 2 su30 volt szemben. a 3as gép lőtt, de későn fordult ki, és rakétát indítottak rá. Én tökéletes helyzetben voltam, 400 kts 28000 láb, 20 mérföldről indítottam, majd rögtön fordultam is ki, pitbullt sem vártam meg, nehogy gáz legyen, csakhogy így pont a 3as gép fölé kerültem. Burner és pucolás. Egyik su30 se mért be. Hát egyszer csak nem megjelenik az rwren egy rakéta baromi közel. Na tippek, mi történt? Persze gyönyörű tűzgolyó lettem, így a küldetés elején. (A rakétám legalább talált). -
#38535 OFF
Aztakurva.
F-16 pit DCS/LOMAC-hez.
ON
-
#38534 Szia Joe !
Egy régi 14"-es TFT-re megy aminek leaplikáltam az alját. Használtan kb 4-5 ezerért láttam hasonlót Vaterán.
MFD extractort valahogyan működésre lehet bírni BMS-ben, mert sok ember használja, de én még sose próbáltam, amit látsz az a BMS belső "extractora". A hálozaton keresztüli kiküldésről meg végképp nincs fogalmam.
Jó az, ha kineveljük a következő Falcon generációt ("Falcon 4.0 Generations")
Azért jó lenne, ha csatlakoznátok valamikor egy sétarepüléshez. -
#38533 Axe!
Laptopra megy az MFD, vagy második monitor van a TM MFD gombok alatt?
Nekem az OF-nél az MFD Extractor laptopra tette hálózaton át, de a BMS-t nem támogatja.
Hasonló configom van, csak az ICP gombjait kiraktam egy Saitek Gamecommander Pro-ra.
Sajnos az időm az kevés, de legalább a gyerkőc repülget nálunk (immár 4. éve gyűri ő is :) ).