52966
  • Molnibalage
    Megnéztem a manualját. Nekem magas, hogy mit kellett volna bűvészkedni hozzá.

(Már linkeltem anno)
  • repvez
    Ha valaki a területeket akarja hamar cserélgetni !

Még nem probáltam csak gondoltam hátha valakit érdekel
  • repvez
    ez is le van mentve , de hamár lúd akkor legyen kövér és hasonlitson az igazira, majd talán egyszer megcsinálom magamnak , ugy, hogy a gép a szék ülőrészébe lesz elhelyezve igy mobilizálható bárhova szétszedés nélkül :)
  • axenet
    Még egy kis nézni való :

History Channel Dogfights
  • Molnibalage
    Inkább azt mondanám, hogy ez a púder arra, hogy a 3D pit nem tud mit kezdeni a HUD vetítés problémájával. Az MFD-n meg amúgy is elérhető.
  • Molnibalage
    Szerintem félre vannak informálva. Mondjuk úgy, hogy nem ez az első eset, amikor a BMS csapat valamit nem jól tud...

Az F-15E továbbra is úgy alacsonytámadó, hogy a POD-ban van a TFR és FLIR, pedig azon is van éjjellátó...

Azt sem látom be, hogy mitől vesztették volna el a konténerrel való együttműködést, mikor a régbbi TGP-ket tudják használni. Kiképzőközpontok mai napig használnak Litening és LANTIRN TGP-t is, mert nem jut mindehova Sniper...
  • arrow19
    FAQ-ból
    "Q: How come there is no more FLIR in the HUD?

A: FLIR has been disabled due to graphics changes. Plus, the current fleet of US F-16s no longer has FLIR capability with current hardware and software changes. In today's fight, with more advanced NVGs and targeting pods with FLIR capability, FLIR in the HUD isn't really necessary."
  • Molnibalage
    Féloff.

Cuccok minden mennyiségben. Ha két évvel ezelőtt találtam volna meg... Hej, egészen más F-111 cikk lett volna. Több típusváltozat kabinja, és sok egyéb más. Kár. :(
  • axenet
    ez van, nem véletlen, van még mit tanulni, legközelebb majd azt kérdem, hogy "Te mi ez a két függőleges vonal itt?"
  • z0ty4
    Ha nem akad össze a sima Bms-el akkor sima-liba.

Ákos: kezdő piloták hibája

• Molnibalage
    A \sim könyvtárat másolni kell továbbra is. Egy F5 és yes lenyomása remélem, hogy nem akadály és egy sor másolása a theater.lst-be. A szokásos feldarabolt self-extractor lesz.

Szerintem ez nem vészes...
  • axenet
    persze, ha oneclick install, és nem buzerál semmit, akkor simán
  • axenet
    Semmi gond Zotya, szarul jött ki a szitu. Kint hagytam a futóművem b+

Snarble-t én sem értem mindig , de ő más szinten repül, sztem 5 éve pvp-zik kb.
  • Molnibalage
    Ha pénteken vagy szombaton kiadom a Korea '80s, akkor azzal van kedve valakinek repülni?
  • z0ty4
    Tegnap esti multi. Kíváncsi vagyok, Péntek, vagy Szombat este mennyien lehetnek fenn.

Ákos, bocs amiért szó nélkül lementem, de amit a srác darált abból semmit nem értetettem, teher meg nem akartam lenni. Majd legközelebb.

• Molnibalage
    Miért nem használják a FLIR-t? Ez honnan jön...?
  • Molnibalage
    Attól tartok, hogy ez is lecseréli az adatbázist és nem beleintegrálja. Nagyon nem ajánlom használatát, ha ez így történik.
  • arrow19
    Axe megelőzött, viszont a FLIR-t kiszedték nincs a 3d cockpitben+IRL nem is használják.
    A legújabb updatehez meg ITOhoz is azt írják nem official szal csak saját felelőségre, ha multizol mint mi nem tenném fel.
  • 97th Vampire
    Ha nem akar az ember űberszimpit-et készíteni, csak egy monitort maga elé, akkor én meg ezt a praktikus házikészítésű-feelingfokozó ACES II -t ajánlom.
    Használat után összecsukható, és pl az ágy alá tehető. LAN partikra könnyen szállítható ;D

http://www.xflight.de/pg_sim_sml.htm
  • axenet
    F16 cockpit mod with/without pilot

A gond csak az, hogy nem tudom a legújabb updatettel és ITO-val mennyire kompatibilis
  • 97th Vampire
    Sziasztok! Ismét lenne egy kérdésem.
    Youtube-on láttam olyan videót ahol a 3d cockpit -ben benne van a pilóta. Lehet látni a lábait és testét is.
    Használja valaki ezt a mod -ot? Mi a neve a mod-nak?

A FLIR-t hogyan tudom kivetíteni a HUD-ra? Mert ha bekapcsolom Shift+h -val akkor nem jelenik meg a HUD-on.

Köszönöm!
  • axenet
    archer ts-en vagyunk
  • z0ty4
    Újra megy a ts szerver.
  • axenet
    köszi, nem vagyok barkács fun, meg furán festene a szobám közepén....maradok a honda ülésnél.

Tapasztalatom alapján viszonylag hamar vissza lehet rázódni, én OpenFalcon 4.5 -nél hagytam abba, és most november óta repkedek, kb heti 8 órát
  • repvez
    Ha igazán autentikus akarsz lenni akkor van nekem tervem házi készitésű ACES II katapulthoz.Egy forgoszéklábra vagy állványra szerelve tökéletes :)

BrendaEM tervei
    + részes pdf +a manuál

Lehet hogy regisztrációhoz kötött hogy megnyiljon vagy letöltés megkezdése.Ha kell valakinek esetleg akkor hétvégén fel tudom tölteni vagy aki regisztrálva van az is megoszthatja :)
  • Razor18
    Sajna elég rég foglalkoztam a Falconnal, a BMS óta gyakorlatilag egyáltalán nem, szal még azzal kéne kezdenem, hogy ismét végigjárom a TE-ket. Sajna annyi időm meg nincs rá, hogy az általam elvárt komolyságú szintig el tudjak jutni, a "használható" on-line szintű tudásig meg még kevésbé, belátható időn belül... Ráadásul holnap teszik fel a Win7-et a gépemre, kezdhetem előről a telepítéseket...
  • axenet
    valóban szkeptikusnak tűnsz
  • Razor18
    Nem akarok túl szkeptikusnak tűnni, de akkor ez még a kapcsolat eleje lehet, mondjuk 1-2 év... ne legyen igazam...
  • axenet
    Ja, bnő szerzi be nekem az ülést
  • axenet
    Ma leszek amúgy 5től...
  • axenet
    Hogy találtad ki De együtt élek bnőmmel, lassan szoktatom.... Már rávettem, hogy játszon awacsot 1x nekünk multiban
  • Razor18
    Valami azt súgja, még nem nősültél meg...
  • axenet
    Igyekszem. Még 1 dolog hiányzik, de már dolgozok az ügyön, egy jó honda civic sportülés
  • Razor18
    Tudsz élni...
  • axenet
    sima 14es képernyő, ráragasztva a Cougar MFD . Plusz progira nincs szükség, a BMS alapból ki tudja küldeni az mfdket, DED-et, HUD-ot, kis ablakokként, ami méretezhető, átvihető másik képernyőre.

Sajnos a Cougar sima, nem is vagyok megelégedve vele, nem lehet pontosan repülni vele. Egy X65-ön gonolkodok épp.
  • Razor18
    Nagyon zsír! A műszerfalat mutató képernyő csak egy "akármilyen" plusz monitor, megfelelő progival kilvasva az értékeket a főprogiból, vagy valami spec. cucc? A Cougar force sensoros, vagy még a "mechanikus"?
  • axenet
    a standard KTO játszható
  • Molnibalage
    Szóló repülés közben érdekel.
  • axenet
    hát időnként szaggat ott rendesen, de az kb géptől függetlenül, mondjuk nagy különbség van host meg kliens között ....
  • Molnibalage
    Felpacsolt TGP-vel a FLOT közelében első nap mennyi az FPS?