Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arrow19
Ezt írtam énis lehet nem érthetõen <#hamm>
Molnibalage
Én nem próbáltam, hiszen még nem tudtam feltenni - csak azért fogom, hogy megnézzem, hogy MolnyFalcon hogyan viszonyul más helyszínekhez - de az amit leírsz gyak. 1:1 az, amit én tapasztalok és ismertetek.

Próbáltad már, amit írtam. Hadjárat indít, mentés és mentés kiválasztást
?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
akkor jo hogy nem nálam van a hiba
Molnibalage
Egyébként nem rémlik, hogy az egyik Eurowar is ezt csinálta régen? Tökmindegy, hogy mit választottál induláskor, mindig F-16C HAF században kezdtél. Save / autosave után azt választottál már, amit akartál.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Vagy másképpen. Ha az indulás nem stimmel, akkor MINDIG néz meg, hogy a save után mi történik. 😊

Molnibalage
Akkor elsõ körben közlöm, hogy ez mi aztán a jó és rossz hírt is.

Az történik, hogy valamiért nem oda rak be a hadjárat, ahova akarod. Ekkor, ha már fut lépj ki. Aztán autsave mentés után azt választasz, amit akarasz. Gõzöm sincs, hogy miért van ez, de az én hadjáratomban lényegében nem tesz be sehova. 0th FS van és soha nincs bevetés indítás után. Az elsõ mentés után minden tökéletesen megy.

Ez valszeg az FF hibája, mert eredileg arra készült, hogy minden lockolva menjen, de kizáró feltételell. Tehát minden zárold DB + hadjáraz megy vagy minden nem zárolt DB + hadjárat. Valszeg az ellenõrzõ rutin bugos és ez okozza a rosz helyre tevés hibáját, de ez csak tipp.

arrow19
save utánna kilép a fõmenübe beloadolod és kiválasztod Taszárt,tegnap énis belefutottam ebbe.
repvez
na én is felraktam a balkánt, de nem akar ugy mukodni ahogy szeretném, kiválasztom a modern kampányt és a taszári repteret gripent majd commit elinditom a kampányt erre lerak a csizma sarkához EF2000-el .
Akkor most hogy is van ez ?
z0ty4
Akkor passzolom sajnos

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

arrow19
Pl ez nekem is fennvan...
z0ty4
FreeFalcon 5.5.5 SFX Rollback

Az F-18-as hangja miatt tettem ezt fel. Azóta sokkal stabilabb lett nálam.

arrow19
Nekem minden klappol lekopogom az 5.55óta egy CTD-m nem volt az alap hadszíntérrel most hogy a Balkan+Taiwan-t nézegetem volt 1-2 elszórva, a mozgás folytonos nálam nincs belassulás végig stabil fpsel megy a játék. A tesztverziót megköszönöm legalább tudom mi holvan,ilyen dokumentációt nem igazán lehet látni a kinti oldalon is amit te írsz.Azért ez sokban megkönnyíti az ember dolgát.Sokszor nem elég megcsinálni valamit hanem jól le is kell dokumentálni.
Molnibalage
Legalább már van RWR warning, régen az sem volt. Az SA-10 tényleg túl brutál. Azért valahol nevetséges, hogy nincs átmenet. Az összes régi SAM érzékeny a végfázisban a chaff + ECM kombó + manõverezésre, aztán hirtelen meg szintem immúnis lesz ezekre. Természetesen nálam ez is más. Még az MI-nek is reális esélye van. Ettõl függetlenül nagyon komoly cucc nálam is.

Felrakjak ma egy tesztverziót?

Molnibalage
Az idõgyorsítás minden Falconra vonatkozik, csak nem mondja ki a többi hangosan a többi. Ha túl gyors, akkor a 2D-s hadjárat pontatlan lesz. Ezt Hustler és BaldEgale mesélte. Ezen felül az AI-t hülyeségekre sarkallja, könnyebben földbe áll, stb.

Derstef hadjáratainál azért hangsúlyos, mert túl sûrûn raknak le földi egységeket és iszonyatosan sok gépet rak le. Már bocsánat, de tojik magas ívben arra, hogy ez milyen FPS esést csinálhat.

A MolnyFalcon pl .abban is lép egyet elõre, hogy nem agyatlan 16x3-as battalinokkal operál és jobban szétszóróm az egységket. Vannak üres slotok de úgy, hogy ne lehessen megállapítani, hogy hol milyen egyés van a mintázat alapján. Csak a nagyon erõs armor egységek vannak jól felöltve, de ott is csak 16x2-es felállás van.

Eredmény?

1. Kiegyenlítetettebb FPS, nem eugrabugrál és riceg a játék. Ennek ellenére az én bika gépemen most is szarabb, mint a régi gépemen. Ennyivel jobb volt az egymagos procim a Falconnak...

2. A CBU nem olyan, hogy kb. ledobsz egyet és mindenki meghal egy mísz Mk-20-tól. Persze ehhez CBU tweak is kellett...

Egyébként csak nálam van az, hogy a parcticle effektektõl a progi úgy megfekszik, mint állat? Az 5.5.5 óta nálam valami gáz van. Ha gépágyúval eltalálok egy gépet, akkor úgy bericeg, hogy 3-4 FPS-re visszazuhan pár pillanatra.

Tönkrement volna a videókártyámban valami? Ma felrakom bátyus gépére megnézni, hogy mi van...

arrow19
Ez a Balkans nekem elhasalt tegnap 1x mondjuk végiglestem a manualt és mindenhol tiltja az idõgyorsítást a könyv. SA-10 iszonyat gyilok lett laposkúszásban lehet elérni a célt ha a környéken van...
z0ty4
Oké, addig hátha más is jelentkezik.

(akkor mára marad a b terv. 22:00 NGC:Gyáróriások : Eurofighter Typhoon, úgysem láttam még, hogy tesznek össze 1 gépet)

Molnibalage
Mennék én, de teljes gõzzel a MolnyFalconon dolgozom. Annyira közel már az alagút vége legalább egy hadjárat számára.

arrow19
Szerdára hangoljuk a csapást nem leszek gépközelben Viperát is várjuk illetve Balázst a kötelékbe...
z0ty4
Hurrá, Hurrá, Hurrá

Akkor este multi igaz? <#violent>

Molnibalage
Eagle-611 megkezdte a 3D model integrációt. Ezeket kínálta fel.

C-130
F-18A
F-18C
F-18D
F-16A
F-16C
F-16D
Viggen
Gripen
Ground Support Equipments

Az F-16C és Ground Support Equipments-t egyelõre a 2. fázisba kértem. Az F-16A nyugodtan lehet új, de az F-16C-ket nem akarom kinyírni, hogy a régi skinek a skinpackban (pl Horus skinek) jók legyenek hozzájuk. A GSE majd az egyéb földi egységekkel jöhet.

@arrow19

Az elsõ gép szép. Nagyon.

arrow19
Na sziasztok! Láttam már kerestek sokan íme kis ízelítõ a tegnap estébõl...
Aviano

Aeyes F-16CG TFR mûködés közben

Hitting the deck
Molnibalage
Pedig nem Avianoból repkedsz, ahogy a valóságban volt. 😊

z0ty4
Szerintem a 7vége miatt volt. Én most tettem fel, végre exe a telepítõ igy nem kell semmit írogatni.
F-16 CG 3d pit
Reptér este
Magyar Gripen
Taszár reptér

Ami még mindig kicsit idegesítõ a nagyon hosszú repülések. Elhiszem, hogy így realisztikus, de idõgyorsítás nélkül 1 óra simán van.

Molnibalage
Még valami. A hadjárat az elsõ pár bevetés alapján - fõleg, ha kikapcsolod a data linken a threat cirle jelzést - jóval keményebb, de jóval hangulatosabb is, mint eddig. Egész jól keménykedtem az F-16C Block 30 gépekkel, amíg meg nem jelent az ellenfél minimális MiG-29 flottája és volt legalább egy SAM. Hirtelen tökéletesen alárendelt szerepben találtam magam és mivel naftaszûke is volt, inkább téptem haza.

A létrehozott áttörésben levõ SAM csoportosulás komoly veszély képes jelentni. Réteges védelmet építettem ki. Nem eszementen kemény, de azért egy F-5E finoman szólva nem túl acélos ottan már.
Ha nem lesz gáz, akkor már a héten készen lesz az 1. kalapált hadjárat. Persze nem végleges lesz, de valamikor ki kellene adni már...

Molnibalage
Igen. Az csak egy ötlet elvben. Tessék minél több szép Falcon WS screenshotot beküldeni szép kék éggel, felhõvel és F-16-tal. Nekem 1280x1024 a plafon szóval én nem tudok segíteni...

Boconadi
jó láttom hogy a háttérben lock on van? 😄
Molnibalage

Molnibalage
Nekem gond nélkül lejött a megauploadról. Torrenten nem hiszem, hogy lesz.

repvez
Ha valami normális tárhelyre vagy torrentre felkerül majd le is fogom szedni, de 1 orát szenvedtem vele és 6% jött le belöle és 10x ujra kellett kezdenem mert megszakadt.

támgatom hogy maradjon AMRAAM a gépeken.
Molnibalage
Egy gyors kérdés. Titeket zavarna, ha 1991-ben minimális mennyiségáû AMRAAM rendelkezésre állna a kevés F-16CG gépeken és nagyrtikán F-15C-n? Annak ellenére, hogy az sq. stores-ban 0, 1-2 darabot néha fel tud tenni az ATO néhány flight-ra, aztán elfogy. Gõzöm sincs, hogy miért...
Végülis az ODS idején egy F-15C egység már vitte. Ennyi fikcionalitás belefér pluszban talán. 😊

Egy módon lehetne javítani, hogy törlöm a gépek HP-jól. Ez estben viszont TE-ben sincs AMRAAM.
Repültem 3 bevetést az elsõ nap. 0 fagyás, 0 CTD. Eddig szinte minden tökéletes. Kicsit elétrõ lesz a megszokott OOB-tõl a felállás, úgy van belõve a hadjárat, hogy az északiak már áttörték a DMZ-t két helyen. SAM védelmet is tettem oda, így talán lesz esélye a vörösöknek is.

A MANPAD fenyegetés eddig jó. Beleszaladszi itt-ott, de többnyire csak SA-7.

Molnibalage

Molnibalage
Ehhez mit szóltok? Még W.I.P, de mint kocepció értékelhetõ. 😊

L Viper
Nem kicsit betegek 😄
Azért jól birják.....a refrén szabad forditásban:
-a parasztlány neonáci köszöntésre emelkedik?-Oi the táj girl?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
Boconadi
eddig nem volt, kiírta, hogy szerzõi okok miatt a hang letiltva
Molnibalage

Molnibalage

Molnibalage
Hááááát, két hónapja nem volt FLARE kép, de a bogja is szinte halott.

repvez
facebookon a hozzászólásokban , meg a feltöltött képek között van egy olyan amin a FLARE lötere látható BMS alatt, ugyhogy 1000% hogy addig nem lesz abbol sem semmi mig a BMS ki nem jön.DE legalább tudni hogy készülget mert azt a képet idén márciusban posztolta a FLARE készitöje az oldalán.
Molnibalage
Hogy találtál rá?

repvez
http://www.falcon4.org/Lehet érdemes lsz késöbb visszajárni erre az oldalra kitudja hogy mit talál majd az ember itt.Áprilisba tették ki az oldalt .
<#eljen>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
Egyébként jó volt újra látni ezt a szépen megvágott videót <#eljen>
L Viper
Azért rendes tõled. hogy válaszoltál a srácnak a feltett kérdésre :-)
Molnibalage
Eddig nem volt?

Más. Két videót ajánlok.

Boconadi
jéééééé, van alatta zene :o
Molnibalage

Molnibalage
Egyébként nem vicc. Ha nem érdekelne a tisztességes OOB, csak a repszázadok tenném ki, felülírnék egy rakás földi egységet, akkor egy hadjárat = kb. 1 fél vagy 1 napi meló. Persze az eredmény olyan is lenne...