52966
  • z0ty4
    Nagykirály vaaaaagy !!!! Publikus a kép? vagy még alakítasz rajta ?

Hugom épp itt volt mikor megnéztem, reakció: mi történt a szemével? áááááááá

Üdv az újaknak !!!

FF6-ról jöhetnek képek bátran !!!!!

• Molnibalage
    A letöltött pakkban levő tdf elvileg félig hibás asszem, de ennek ellenére mégis működik. (Véletlenül a teljes elérési utamat tartalmazza a gépemről, de a jelek szerint van annyi intelligencia az exe-ben, hogy csak az értelmes részét figyeli.)

Ha azt a két sort beteszed, akkor tuti jó. Az alap FF5 elérést soha nem kell beleírni, hiszen a program mindig magán belül keresi a könyvtárakat, az FF gyökér alatti elérések kellenek.
  • Jinmei
    Sziasztok!

A FF6 használatánál módosítani kell a MolnyFalcon mappában lévő Korea80 és 90-es tdf. fájlokban lévő elérési utat ami a FF5-re mutat át kell írni FF6 ra. :-) Egyébként tökéletesen működik vele!
  • Molnibalage
    A theater. lst fájlba be kell másolni az alábbi sorokat.

MolnyFalcon\Korea80.tdf
    MolnyFalcon\Korea90.tdf

A theater.lst a FF gyökérben van. Ebből következik, hogy a self extractornak a FF gyökerébe kell tennie a MolnyFalcont. Ha ez megvan, akkor nem lehet elrontani, mert kipakoláskor a belső könyvtárszerkezett adott.
  • Feró Flex
    MolnyFalcon-t a THEATER cimkébő kéne aktiválnom?Nem látom sehol sem a logót,v.számot,kampányt.Magyarán felmásoltam ott van a mappája gy.könyvtárban de játék inditás útán semmi nyoma.

Köszi
  • axenet
    Na ezt nagyon rapidba csaptam össze, munkahelyen

• Molnibalage
    Azért majd én is kipróbálom egyszer. Ha felmegy, akkor nézze meg valaki ,hogy az F-5 az új 2D vagy 3D kabint kapott. Mondjuk ma úgyis "randizok" 611-Eagle-vel.

Nagyon tolja a 3D modelleket a BMS4-hez.
  • Feró Flex
    köszönöm
  • Molnibalage
    Ugyanúgy szerintem, mint az FF5 alá, csak nem FF5 a gyökér, hanem FF6. A játék könyvtárstruktúrája ugyanaz.
  • Feró Flex
    Sziasztok

MolnyFalcon v2.0 -t tudom a FF6.0-ra telepítení?Csak most ismerkedem az FF-el.

Köszi előre is.
  • axenet
    Hehe LOL
  • Molnibalage
    Ha magyar VFS jelvény kell, akkor fel tudom ajánlani a csikós, rakétán lovaglós alapot.

• axenet
    dobj 1 email címet zotya skypon
  • axenet
    nem, amugy nem az én művem az alapskin, pont ezért nem publikus annyira ez a dolog, de nektek természetesen jár

összeszedem és küldöm.
  • z0ty4
    Ákos a skineket megkaphatjuk vagy nem publikus?

ui. feltettem a facebook albumba skineket, remélem nem baj.
  • axenet
    Nekem nincs template-em, de elvileg van bms forumon kell nyomozni.
  • Molnibalage
  • z0ty4
    Jetstream Ep.1 The Rookies FULL

Esti néznivaló :)
  • z0ty4
    Nem merem kavarni a BMS-el, örülök hogy az megy rendesen.
  • Gundark 1 1
    Kipróbáltátok az FF6ot? Érdemes felrakni, vagy kapok F5 modellt (ami nem érdekel) oszt annyi?
  • z0ty4
    Ma este valaki multi ?
  • repvez
    Van valahol PSD template F16-hoz skinezéshez ?
  • axenet
    Majd még játszok vele kicsit ha lesz időm. Amúgy mindenféle skinnelést szeretettel várunk, akár zsázad jelvény ötleteket is
  • axenet
    Az alapskin nem az én művem, én csak felturbóztam kicsit . Van egy másik verzió is, de azon 72es ezred jelzések vannak.
  • repvez
    Nagyon jó lett,de a felségjelzés sztem maradhatna a valós Ék forma , igy nagyon hasonló az olasz és indiai-ra.

Esetleg hamár ilyen jól kezd összerázodni a csapat lehetne egy egységes Skint használni .
    Szerintem a szokásos csicsa nélküli légifölényszürke mint ami a Gripeneken is van teljesen megfelelne Szürkeárnyalatos felségjelzéssel és számokkal.

Esetleg egy egyedi századjelvényt is lehetne tervezni illetve nevet addni . igy egy kicsit komolyabb lenne a csapat megjelenése amikor egy videó készül a bevetésekröl illetve ugyan azt a jelenetet többször fel lehetne használni , ha nem változik a skin .

Remélem nyár közepére én is tudok csatlakozni és addigra már minden technikai és egyéb beállitások kitapasztalásra kerülnek .
  • z0ty4
    1st HUN VFS

ma jó valakinek egy repülés? lecsekkoltam a rampot, mindent feliratam, már csak gyakorolni kell :)
  • axenet
    És akkor képek a tegnapi repülésről, ahogy Zotyának ígértem, kis meglepivel :

• axenet
    hát ez elég hófehérke és hét törpés. Én inkább a "Jetstream" című sorozatot ajánlom, a képek nem ennyire jók, de kevesebb a kamu benne
  • Tgabbar
    Egy kis hétvégi pihentető videó. Árdemes fullban nézni :).

• Molnibalage
    Már egy hete linkeltem. :)

Csak az F-5 kabin miatt fogom megnézni. Eagle-t akkor ideje lenne faggatni, hogy lesz e az F-5 kabinból BMS4 változat.
  • z0ty4
    Köszönöm a mai repülést Ákos, jó hosszú volt.
    Gyakoroltunk Ramp Startot ( legközelebb már jobb lesz ) meg repültünk 2 kampányt.

• z0ty4
    Ákossal vagyunk TS-en. Aki ráér csatlakozzon.
  • axenet
    10 perc és vagyok
  • z0ty4
    Megjelent a FeeFalcon 6

• axenet
    vagyok ts
  • axenet
    ha nem leszek annyira másnapos, hogy ne tudjak kimászni az ágyból, akkor nekem is
  • z0ty4
    Holnap fél 10ig tart a F1 időmérő, utána nekem jó.
  • axenet
    Nem hiszem, hogy csináltak videót, nem volt annyira szép a dolog. Túlságosan előrenyomultunk, és kialakult a kavar, ellenséges gépek, mieink összekavarodva, TGP-n nagyon kellett nézni kire lősz. Amúgy is vesztésre állunk a kampányban
  • axenet
    Szombat reggel és este leszek úgy tűnik
  • z0ty4
    Köszi a képeket, talán videót is csinált valaki

Hétvégén repülünk egyet? kinek jó?