52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#38292 Nagykirály vaaaaagy !!!! Publikus a kép? vagy még alakítasz rajta ?
Hugom épp itt volt mikor megnéztem, reakció: mi történt a szemével? áááááááá
Üdv az újaknak !!!
FF6-ról jöhetnek képek bátran !!!!!
-
#38291 A letöltött pakkban levő tdf elvileg félig hibás asszem, de ennek ellenére mégis működik. (Véletlenül a teljes elérési utamat tartalmazza a gépemről, de a jelek szerint van annyi intelligencia az exe-ben, hogy csak az értelmes részét figyeli.)
Ha azt a két sort beteszed, akkor tuti jó. Az alap FF5 elérést soha nem kell beleírni, hiszen a program mindig magán belül keresi a könyvtárakat, az FF gyökér alatti elérések kellenek. -
Jinmei #38290 Sziasztok!
A FF6 használatánál módosítani kell a MolnyFalcon mappában lévő Korea80 és 90-es tdf. fájlokban lévő elérési utat ami a FF5-re mutat át kell írni FF6 ra. :-) Egyébként tökéletesen működik vele! -
#38289 A theater. lst fájlba be kell másolni az alábbi sorokat.
MolnyFalcon\Korea80.tdf
MolnyFalcon\Korea90.tdf
A theater.lst a FF gyökérben van. Ebből következik, hogy a self extractornak a FF gyökerébe kell tennie a MolnyFalcont. Ha ez megvan, akkor nem lehet elrontani, mert kipakoláskor a belső könyvtárszerkezett adott. -
Feró Flex #38288 MolnyFalcon-t a THEATER cimkébő kéne aktiválnom?Nem látom sehol sem a logót,v.számot,kampányt.Magyarán felmásoltam ott van a mappája gy.könyvtárban de játék inditás útán semmi nyoma.
Köszi -
#38287 Na ezt nagyon rapidba csaptam össze, munkahelyen
-
#38286 Azért majd én is kipróbálom egyszer. Ha felmegy, akkor nézze meg valaki ,hogy az F-5 az új 2D vagy 3D kabint kapott. Mondjuk ma úgyis "randizok" 611-Eagle-vel.
Nagyon tolja a 3D modelleket a BMS4-hez. -
Feró Flex #38285 köszönöm -
#38284 Ugyanúgy szerintem, mint az FF5 alá, csak nem FF5 a gyökér, hanem FF6. A játék könyvtárstruktúrája ugyanaz. -
Feró Flex #38283 Sziasztok
MolnyFalcon v2.0 -t tudom a FF6.0-ra telepítení?Csak most ismerkedem az FF-el.
Köszi előre is. -
#38282 Hehe LOL -
#38281 Ha magyar VFS jelvény kell, akkor fel tudom ajánlani a csikós, rakétán lovaglós alapot.
-
#38280 dobj 1 email címet zotya skypon
-
#38279 nem, amugy nem az én művem az alapskin, pont ezért nem publikus annyira ez a dolog, de nektek természetesen jár
összeszedem és küldöm. -
#38278 Ákos a skineket megkaphatjuk vagy nem publikus?
ui. feltettem a facebook albumba skineket, remélem nem baj. -
#38277 Nekem nincs template-em, de elvileg van bms forumon kell nyomozni. -
#38276 -
#38275 Jetstream Ep.1 The Rookies FULL
Esti néznivaló :) -
#38274 Nem merem kavarni a BMS-el, örülök hogy az megy rendesen. -
#38273 Kipróbáltátok az FF6ot? Érdemes felrakni, vagy kapok F5 modellt (ami nem érdekel) oszt annyi? -
#38272 Ma este valaki multi ? -
#38271 Van valahol PSD template F16-hoz skinezéshez ? -
#38270 Majd még játszok vele kicsit ha lesz időm. Amúgy mindenféle skinnelést szeretettel várunk, akár zsázad jelvény ötleteket is -
#38269 Az alapskin nem az én művem, én csak felturbóztam kicsit . Van egy másik verzió is, de azon 72es ezred jelzések vannak. -
#38268 Nagyon jó lett,de a felségjelzés sztem maradhatna a valós Ék forma , igy nagyon hasonló az olasz és indiai-ra.
Esetleg hamár ilyen jól kezd összerázodni a csapat lehetne egy egységes Skint használni .
Szerintem a szokásos csicsa nélküli légifölényszürke mint ami a Gripeneken is van teljesen megfelelne Szürkeárnyalatos felségjelzéssel és számokkal.
Esetleg egy egyedi századjelvényt is lehetne tervezni illetve nevet addni . igy egy kicsit komolyabb lenne a csapat megjelenése amikor egy videó készül a bevetésekröl illetve ugyan azt a jelenetet többször fel lehetne használni , ha nem változik a skin .
Remélem nyár közepére én is tudok csatlakozni és addigra már minden technikai és egyéb beállitások kitapasztalásra kerülnek . -
#38267 1st HUN VFS
ma jó valakinek egy repülés? lecsekkoltam a rampot, mindent feliratam, már csak gyakorolni kell :) -
#38266 És akkor képek a tegnapi repülésről, ahogy Zotyának ígértem, kis meglepivel :
-
#38265 hát ez elég hófehérke és hét törpés. Én inkább a "Jetstream" című sorozatot ajánlom, a képek nem ennyire jók, de kevesebb a kamu benne -
Tgabbar #38264 Egy kis hétvégi pihentető videó. Árdemes fullban nézni :).
-
#38263 Már egy hete linkeltem. :)
Csak az F-5 kabin miatt fogom megnézni. Eagle-t akkor ideje lenne faggatni, hogy lesz e az F-5 kabinból BMS4 változat. -
#38262 Köszönöm a mai repülést Ákos, jó hosszú volt.
Gyakoroltunk Ramp Startot ( legközelebb már jobb lesz ) meg repültünk 2 kampányt.
-
#38261 Ákossal vagyunk TS-en. Aki ráér csatlakozzon. -
#38260 10 perc és vagyok -
#38259 Megjelent a FeeFalcon 6
-
#38258 vagyok ts
-
#38257 ha nem leszek annyira másnapos, hogy ne tudjak kimászni az ágyból, akkor nekem is -
#38256 Holnap fél 10ig tart a F1 időmérő, utána nekem jó. -
#38255 Nem hiszem, hogy csináltak videót, nem volt annyira szép a dolog. Túlságosan előrenyomultunk, és kialakult a kavar, ellenséges gépek, mieink összekavarodva, TGP-n nagyon kellett nézni kire lősz. Amúgy is vesztésre állunk a kampányban -
#38254 Szombat reggel és este leszek úgy tűnik -
#38253 Köszi a képeket, talán videót is csinált valaki
Hétvégén repülünk egyet? kinek jó?