52966
  • axenet
    Hát a felszállást sikerült megörökíteni, utána nagyon koncentráltam. 7en 2 kötelékben szálltunk fel söprögetni, de inkább minket söprögettek.... kb 10 ellenséges kötelékkel néztünk farkasszemet a határvonalon, engem 4.nek lőttek le

Amugy nagyon komoly volt, rádiókom meg minden, Cowboy is jött, aki a múvíkért felelős, komolyan tolta a brevity cuccot
  • axenet
    ok, köszi
  • z0ty4
    Jó repülést, csinálj pár képet ha tudsz
  • axenet
    na úgy tűnik 8tól 72es eu század repülés lesz, ha kapok helyet, akkor megyek.
  • Molnibalage
    Na, az U2 visszahozta az eredeti gépágyú sebzést. Finoman szólva túl nagy. Ez igen rövid sorozat is atomjaira robbantja a célpontot, akár egy nagy bombázót vagy vadászt is...
  • axenet
    Ha vagyok, akkor fél9től
  • z0ty4
    Nekem jó a mai multi, update fenn, szólj mikortól jó ?

• axenet
    ja, csak már sok volt a zőődből
  • Molnibalage
    A kölönféle F-16 változatok eltérő DED és kabinvilágítással bírtak tudtommal. Ergo totál szubjektív, hogy mi a jó. Itt zöld a DED. Látam már narancsos-fehérest is.
  • axenet
    hogy nagyon zőőőőd
  • Molnibalage
    Az eddigivel mi volt a baj?
  • axenet
    Ma este fent leszek repülni, ha valaki jönne.
    Update2-t installáljatok.
  • Molnibalage
    Én sajnos nem. Zelegend talán csinál hozzá függetlenített installert. Egyébknét nem értem, hogy mi olyan nehéz a másolgatában. Kell egy kölön könyvtár. Egyiben alap sim fájlok, a másikban az enyém. Cirka 5 sec átmásolni...

Sajnos én nem tehetek arról, hogy a független sim fájlokat nem támogatja a BMS4. CE-vel lehetne váltogatni, csak egyesével kellene a fájlokhoz az elérést megcsinálni. Ninsc rá időm...
  • z0ty4
    végre normális világítás

• axenet
    Jól tették. Wingemben már mindenki feltette, semmi bajt nem találtak vele.
    Balázs, nem tudod valami normális verzióba rakni a korea80t, amihez nem kell kézzel másolgatni ?
  • Molnibalage
    Update 2-őt próbálta már valaki? Én feltettem. Lehet újra kiadni a Korea '80-at, mert megbuzerálták a gépágyúk sebzését.
  • z0ty4
    The REAL Top Gun school

esti néznivaló :)
  • Molnibalage
    Csodaszép B-1B.

Csak azt nem értem, hogy mért nem a hadjáratok számára fontos egységekre fókuszálnak...
  • z0ty4
    nekem ma nem jó. Bratyó ma még van és nincs ma foci :) , holnap már megy
  • axenet
    estefelé ki ér rá?
  • Molnibalage
    Ezt csekkolnátok?
  • Molnibalage
    Na, ez is jókor jön ki...

Most akkor lehet csekkolni, hogy ezzel is megy -e a Korea 80 és mit csinál a csöves fegyverekkel...
  • Molnibalage
    Oksa. A MolnyFalconhoz képest nagyon baltával szabott, de ez van. Így is ~1 hónapot rabolt el az F-15 cikkből...
  • z0ty4
    Köszönjük Balázs! Holnap megcsekkolom.
  • Molnibalage
    Korea '80s kiadva. Jelenleg csak egy hadjárattal, a \sim-ben levő fájlokat cserélgetni kell, ha az alap vagy ezzel a hadjárattal akarsz játszani. Jelenleg ennyi teltő tőlem.
  • Molnibalage
    Csak egy kérdés. Nem tapasztaltátok azt hadjáratban, hogy egyes SA-2 egységek soha nem indítanak, de a radar működik? Nem tudom miért, de az egyik SA-2 az adatbázisban nem működik. Lecserélve a másikra egyből más a helyzet...

Az ilyen hibák miatt mondom azt, hogy nem ártana, ha hallgatna a BMS csapat arra, aki legalább veszi a fáradságot az alapok letesztelésére....
  • Molnibalage
    Az UI majdnem olyan instabil nálam, mint az FF-nél. Gyors kattingatásoknál úgy CTD-zik, mint állat ez is.

Én nem tudok szórakozni egy olyan játékkal, ahol a hadjárat alapjai nem működnek. Nem editált részét is most teszteltem a Rolling Fire-nek. Simán elrepültem 20 ezer lábon az északi fővárosig úgy, hogy kb. 5 SAM nem indított rám egy rakétát sem, pedig mindtől alig pár mérföldnyire voltam. A radarok megvilágítanak, de nem indítottak semmit. TE-ben meg igen. A mozgó egységek MANPAD-ja és SHORAD-ja sem megy.

A Korea 80 hadjárat editálásnál próbálkozom, de nem igazán tudok egyes hibákat kijavítani.

Mit csinál az ellenfél azon felül, hogy szinte az "ide lőj" táblát nem teszik ki...? :)
    Marad a we are so cool érzés.

Lehet, hogy a FF tája csúnyább és nincs blur, HDR és csodaszép F-16 3D modell és FM, de alapvetően működik. Ezen felül az alapegységek 3D modelljei jók. A BMS adatbázisában alapegységek 3D modellje nincs meg. M48 Chapparal, K-30, K-200, az M60 hk. T-34 modellel bír, stb. Bocs, de ez így finoman szólva kettős...
  • repvez
    Ez csak neked hiba a legtöbb embernek sokkal többet jelent, hogy nem dobálja ki CTD-vel állandoan a játék és szebb is a környezet annál mint hogy egy rakéta 20km helyett 30 ig repül és nem 2 M-al hanem 3 mal.
    A szorakozáson van a hangsúj és most az FF elvesztette az elönyét a BMS4-el szembe az OF-hez képest ez még elég volt,de a BMS-hez már édes kevés.
  • Molnibalage
    Én is ezt érzem. Ez nem más, csak egy theater pack és egy új gép. Viszont a BMS4 olyan alapvető hibákkal bír, hogy én legszívesebben sírnék rajta.
  • repvez
    A leirás alapján nem olvastam olyan hatalmas változást benne ami indokolta volna egy egész verziószám ugrást. Nem tudom mi a koncepció,de simán lehetett volna csak FF5.6 vagy csak egy egyszerü patch.Egyenlöre csak azt érzem, hogy probálnak még egy utolsót vergődni , hogy ne felejtse el senki ezt a verziót

A modell csere jó ötlet,de nem ez a része a legnehezebb a dolognak erre én is rájöttem, de a legbonyolultabb az a DOF beállitása még a 3ds maxon belül mikor még a modelt késziti az ember.
    Ehhez lenne egy jó leirás akkor nem lenne gondom.
  • Molnibalage
    3D modellek felajánlása.
  • Molnibalage
    FreeFalcon 6! Nem, nem áprilisi tréfa.
  • z0ty4
    Tudunk várni, inkább legyen rendben a cucc.
  • Molnibalage
    Helyzet, lehet hogy holnap sem jön. Ha jön, akkor is egy szem hadjárat lesz megmókolva. Iszonyatos állapotok uralkodnak. Lehet, hogy 0-ról egyszerűbb lenne felépíteni a hadjáratot. Annyira szar az alap, hogy az elmondani nem lehet.
  • L Viper #38218
    Sikerült rákattannom erre: Battle of Britain II.
    Kellett nekem leporolni ezt a régi CD-t :D Pár éve nem játszottam vele, de ezzel a 2.11-es peccsel újjászületett.
    Dinamikus hadjárat van ebben is :)
  • Molnibalage
    Feltűnt már valakinek, hogy az F-5E totál erőlten? 2/3 üzemanyaggal - érdekes az is, hogy a 6000 font mennyiséget honnan szedték... - és két winderrel képtelen M0.7 fölé gyorsulni max. gázon. Elég vicces...
  • axenet
    valaki még ?
  • axenet
    15 perc TS! Egyébként anya1 vagyok! ;)
  • z0ty4
    tökéletes
  • axenet
    20 perc múlva?