52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#38252 Hát a felszállást sikerült megörökíteni, utána nagyon koncentráltam. 7en 2 kötelékben szálltunk fel söprögetni, de inkább minket söprögettek.... kb 10 ellenséges kötelékkel néztünk farkasszemet a határvonalon, engem 4.nek lőttek le
Amugy nagyon komoly volt, rádiókom meg minden, Cowboy is jött, aki a múvíkért felelős, komolyan tolta a brevity cuccot -
#38251 ok, köszi
-
#38250 Jó repülést, csinálj pár képet ha tudsz -
#38249 na úgy tűnik 8tól 72es eu század repülés lesz, ha kapok helyet, akkor megyek. -
#38248 Na, az U2 visszahozta az eredeti gépágyú sebzést. Finoman szólva túl nagy. Ez igen rövid sorozat is atomjaira robbantja a célpontot, akár egy nagy bombázót vagy vadászt is... -
#38247 Ha vagyok, akkor fél9től -
#38246 Nekem jó a mai multi, update fenn, szólj mikortól jó ?
-
#38245 ja, csak már sok volt a zőődből -
#38244 A kölönféle F-16 változatok eltérő DED és kabinvilágítással bírtak tudtommal. Ergo totál szubjektív, hogy mi a jó. Itt zöld a DED. Látam már narancsos-fehérest is. -
#38243 hogy nagyon zőőőőd -
#38242 Az eddigivel mi volt a baj? -
#38241 Ma este fent leszek repülni, ha valaki jönne.
Update2-t installáljatok. -
#38240 Én sajnos nem. Zelegend talán csinál hozzá függetlenített installert. Egyébknét nem értem, hogy mi olyan nehéz a másolgatában. Kell egy kölön könyvtár. Egyiben alap sim fájlok, a másikban az enyém. Cirka 5 sec átmásolni...
Sajnos én nem tehetek arról, hogy a független sim fájlokat nem támogatja a BMS4. CE-vel lehetne váltogatni, csak egyesével kellene a fájlokhoz az elérést megcsinálni. Ninsc rá időm... -
#38239 végre normális világítás
-
#38238 Jól tették. Wingemben már mindenki feltette, semmi bajt nem találtak vele.
Balázs, nem tudod valami normális verzióba rakni a korea80t, amihez nem kell kézzel másolgatni ? -
#38237 Update 2-őt próbálta már valaki? Én feltettem. Lehet újra kiadni a Korea '80-at, mert megbuzerálták a gépágyúk sebzését. -
#38236 The REAL Top Gun school
esti néznivaló :) -
#38235 Csodaszép B-1B.
Csak azt nem értem, hogy mért nem a hadjáratok számára fontos egységekre fókuszálnak... -
#38234 nekem ma nem jó. Bratyó ma még van és nincs ma foci :) , holnap már megy -
#38233 estefelé ki ér rá? -
#38232 Ezt csekkolnátok? -
#38231 Na, ez is jókor jön ki...
Most akkor lehet csekkolni, hogy ezzel is megy -e a Korea 80 és mit csinál a csöves fegyverekkel... -
#38230 Oksa. A MolnyFalconhoz képest nagyon baltával szabott, de ez van. Így is ~1 hónapot rabolt el az F-15 cikkből... -
#38229 Köszönjük Balázs! Holnap megcsekkolom. -
#38228 Korea '80s kiadva. Jelenleg csak egy hadjárattal, a \sim-ben levő fájlokat cserélgetni kell, ha az alap vagy ezzel a hadjárattal akarsz játszani. Jelenleg ennyi teltő tőlem. -
#38227 Csak egy kérdés. Nem tapasztaltátok azt hadjáratban, hogy egyes SA-2 egységek soha nem indítanak, de a radar működik? Nem tudom miért, de az egyik SA-2 az adatbázisban nem működik. Lecserélve a másikra egyből más a helyzet...
Az ilyen hibák miatt mondom azt, hogy nem ártana, ha hallgatna a BMS csapat arra, aki legalább veszi a fáradságot az alapok letesztelésére.... -
#38226 Az UI majdnem olyan instabil nálam, mint az FF-nél. Gyors kattingatásoknál úgy CTD-zik, mint állat ez is.
Én nem tudok szórakozni egy olyan játékkal, ahol a hadjárat alapjai nem működnek. Nem editált részét is most teszteltem a Rolling Fire-nek. Simán elrepültem 20 ezer lábon az északi fővárosig úgy, hogy kb. 5 SAM nem indított rám egy rakétát sem, pedig mindtől alig pár mérföldnyire voltam. A radarok megvilágítanak, de nem indítottak semmit. TE-ben meg igen. A mozgó egységek MANPAD-ja és SHORAD-ja sem megy.
A Korea 80 hadjárat editálásnál próbálkozom, de nem igazán tudok egyes hibákat kijavítani.
Mit csinál az ellenfél azon felül, hogy szinte az "ide lőj" táblát nem teszik ki...? :)
Marad a we are so cool érzés.
Lehet, hogy a FF tája csúnyább és nincs blur, HDR és csodaszép F-16 3D modell és FM, de alapvetően működik. Ezen felül az alapegységek 3D modelljei jók. A BMS adatbázisában alapegységek 3D modellje nincs meg. M48 Chapparal, K-30, K-200, az M60 hk. T-34 modellel bír, stb. Bocs, de ez így finoman szólva kettős... -
#38225 Ez csak neked hiba a legtöbb embernek sokkal többet jelent, hogy nem dobálja ki CTD-vel állandoan a játék és szebb is a környezet annál mint hogy egy rakéta 20km helyett 30 ig repül és nem 2 M-al hanem 3 mal.
A szorakozáson van a hangsúj és most az FF elvesztette az elönyét a BMS4-el szembe az OF-hez képest ez még elég volt,de a BMS-hez már édes kevés. -
#38224 Én is ezt érzem. Ez nem más, csak egy theater pack és egy új gép. Viszont a BMS4 olyan alapvető hibákkal bír, hogy én legszívesebben sírnék rajta. -
#38223 A leirás alapján nem olvastam olyan hatalmas változást benne ami indokolta volna egy egész verziószám ugrást. Nem tudom mi a koncepció,de simán lehetett volna csak FF5.6 vagy csak egy egyszerü patch.Egyenlöre csak azt érzem, hogy probálnak még egy utolsót vergődni , hogy ne felejtse el senki ezt a verziót
A modell csere jó ötlet,de nem ez a része a legnehezebb a dolognak erre én is rájöttem, de a legbonyolultabb az a DOF beállitása még a 3ds maxon belül mikor még a modelt késziti az ember.
Ehhez lenne egy jó leirás akkor nem lenne gondom. -
#38222 3D modellek felajánlása. -
#38221 FreeFalcon 6! Nem, nem áprilisi tréfa. -
#38220 Tudunk várni, inkább legyen rendben a cucc. -
#38219 Helyzet, lehet hogy holnap sem jön. Ha jön, akkor is egy szem hadjárat lesz megmókolva. Iszonyatos állapotok uralkodnak. Lehet, hogy 0-ról egyszerűbb lenne felépíteni a hadjáratot. Annyira szar az alap, hogy az elmondani nem lehet. -
#38218 Sikerült rákattannom erre: Battle of Britain II.
Kellett nekem leporolni ezt a régi CD-t :D Pár éve nem játszottam vele, de ezzel a 2.11-es peccsel újjászületett.
Dinamikus hadjárat van ebben is :)
-
#38217 Feltűnt már valakinek, hogy az F-5E totál erőlten? 2/3 üzemanyaggal - érdekes az is, hogy a 6000 font mennyiséget honnan szedték... - és két winderrel képtelen M0.7 fölé gyorsulni max. gázon. Elég vicces... -
#38216 valaki még ?
-
#38215 15 perc TS! Egyébként anya1 vagyok! ;) -
#38214 tökéletes -
#38213 20 perc múlva?