52966
  • axenet
    Új Mirage2000 skinek
  • axenet
    Hát erre inkább Zotya tudna sztem válaszolni, nekem I5 2500-am van, de jól futott előtte egy dualcore 8400-on is, amd hd4890-el
  • Molnibalage
    Milyen vas kell, hogy ekkora felbontáson TGP használat mellett ne diavetítés legyen a gamma úgy, hogy még le is kapcsolod a shaderek és árnyékokat?
  • axenet
    de, néha fórumozok, meg filmet nézek
  • z0ty4

zsíííír nagyon

amugy nézem sok másra nem használod a géped.
  • Molnibalage
    Ilyenkor érzem kispályásnak magam...
  • axenet
    Jana kérésére néhány kép a "setup"-omról :

• axenet
    Hát az tényleg zavaró, ha nagyok a tudásbeli és hozzáállásbeli különbségek. A 72esekkel repülések megmutatták, hogy milyen szintre lehet ezt a szimulátort vinni, és igenis van értelme az mp repüléseknek, sőt szinte csak annak van. A Red-Flag szerver meg a hab a tortán.

A tudásbeli különbségeket meg idővel ki lehet egyenlíteni , ha az illető elég elszánt. Senki se úgy született, hogy mindent vág....
  • Molnibalage
    A magyar multis repülés sokár többször is zavart, hogy olyanok is jöttek, akik az alapokkal sem voltak tisztában. Nem sok értelme volt úgy repülni. Sajnos a legtöbb multis repülés során a társaimat lelövik, mert eléggé ad hoc alapon repültek.

Pontosan azért nem csatlakozok multihoz, mert nem tudom használni még a BMS4-et. Nem megy fejből a torony rádiózás és freki állítgatás. Nem tudom használni a sisakcélzót, a TGP-t sem és egyéb dolgokat.

Ha majd egyszer megtanulok vele játszani - főleg padlock nélkül - és lesz hozzá elég erős gépem, meg időm is, akkor repkedek online. Meg főleg akkor, ha lesz olyan helyszín és DB amivel érdemes. A jelenlegi nem az.
  • axenet
    Igen , olvastam
  • Molnibalage
    Ez Chukles MOD-ja, ami valójában szintén az enyém. Kicserélt pár századot és Zelegend csinált hozzá UI-t meg installt. Az adatbázis alatta meg az enyém, a kevesebb AAA és normálisabb battalion roster moddal. A gépágyú sebzések még a régiek.
  • axenet
    Van ilyen is már :

KOREA 2012 MOD
  • axenet
    majd ha lesz időm szerkesztek egy szótárat neked
  • axenet
    Sebaj
  • Molnibalage
    Továbbra sem értem a közhelyeket...
  • axenet
    egy dolog, amit el kell felejteni, a hősködés. Lehet, hogy 0 killel térsz haza, de ha megfelelően támogattad a másikat, és ő 8-al, akkor fasza vagy. Legközelebb úgyis fordítva lesz.
  • axenet
    Hát itt kezdődik az "igazi" repülés. A srác szép lassan kiművel engem is, aztán adunk mindenkinek. Itt már nem az számít, hogy ki mekkora hős, ha jó a lead, jó taktikát nyomtok, és wingek figyelnek az utasításokra, "teamwork" van, akkor győztök.

Mi repültünk 35kn, full burner, a PK nagyobb így. MI f16 nem volt a közelben.
  • Molnibalage
    Én nem értem, hogy mit írt.

Tehát az ellen humal player MI F-16 seggében repült?

Indultak lefelé? Lefelé? Az MI nemigen repül 35k-n a BMS4-ben.
  • z0ty4
    Ez mekkora taktika !!!!! áááááááá

• axenet
    hát, azért alaposan megkevertük a drágákat. Direkt beálltak két világító F-15 mögé, de Snarble kiszúrta őket így is, 35 k magasságból indultunk rájuk 15 mérf. spreadben, Snarble volt a csali, be is vették , kiugrottak, indultak lefelé, akkor kaptak 2 rakétát tőlem, azt még sikerült kimanőverezni, rámindultak, csakhogy Snarble idális lövőhelyzetbe került így, szegények kaptak. Mire Cali visszafordult, haverja már lángokban, mi meg full burneren kihuztunk . Volt még AI is bőven a körzetben, így számukra nagy kavar lehetett, hogy mi történik .
  • z0ty4
    Ez mekkora Fail. lol.

Nekem is furcsa volt elsőnek az Rwr-en az F-16.
  • axenet
    de, csak a red side SU-30-nak jelenik meg az RWR-en, hogy a szegény gyerekek ne egymást lövöldözzék
  • Molnibalage
    Nem arról volt szó eddig, hogy a player csak F-16-ot repül...?
  • axenet
    CALI :
    Red side lost 5 aircraft today 4xSu-30 and 1xSu-27 on my second flight with Otto. We had a DCA, but when we landed it said mission failed! We killed 5 enemy aircraft and we failed, I wonder if it's cause we didn't completely follow the steerpoints?

My first flight I wanted to take out some SAMS on the east coast and a convoy near bullseye, but got jumped on by a few Su-30/F-16's and Mig-29S. The Su-30 shot at me first. did a Spilt-S, during that my jet didn't like it and I had a few system failures. I turned back in after I dodged the 2 missiles fired at me and called AWACS for nears threat. They told me 30 miles and I start looking but can't find anything. Then AWACS says Mig-29's are 30nm and I turn and search for them. At 25 miles I still can't pick anything up and I try to switch to TWS and nothing happens. I Spilt-S again cause by this time they are within 20nm, I get low and kick in the burner. They get within 10 miles behind me and I'm starting to get worried cause I'm still over 80nm from base. I call AWACS for some help, but like always nothing is close by.....so they say. Eventually the 29's slow down and turn back, which was good cause I'm down to 1100lbs and 80nm from base. I climb up to 29k, throttle back and land with about 250lbs of fuel. Never had a chance to fire my 88's or drop my 97's. I did fire at a jet at angles 17 within 20nm from me, but it missed. I'm sure that was a human flown F-16, AWACS didn't give me a aircraft type when I ask to declare.

(szegény gyerek, nem tudta, hogy a su-30ak valójában mi voltunk )

yoss :
    Cali, the Red side had a 3 ship up (Me, Axe, Wowzer). We shot down at least one human, which I think was Otton, while we were doing interdiction. Remember, Red humans appear as Su-30s.
  • axenet
    Nincs padlock a szerón, ami picit zavaró, mivel nagyrészt éjszaka van rajta, amikor repülök.
  • Molnibalage
    A padlock be van lőve a szerveren?
  • Molnibalage
    Az F-15-nél le kell korlátozni az állásszöget 22 fokra és egyből jobb. Könnyebben irányítható lesz, az MI nem bénázik vele. A gép légellenállása picit mintha felül lenne modellezve. A tolóerő majdnem a valós. A Streak Eagle rekordrepüléseknél reprodukálásánl tisztán látszott, hogy a légellenállás alacsonyan kb. 5-8%-kal nagyobb a valósnál 8 km alatt. 10km felett még korrigált tolóerővel is túl nagy a légellenállás. Nem biztos, hogy a gép értékei a rosszak én iknább az atmoszfére modellre gyanakszom. Minden szuperszonikus vadász hangsebessgég feletti gyorsulása túl lassú a kevés ismert valós adathoz képest.

Az F100-PW-100-ról csak utánégetős tolóerő és fajlagos fogyasztási karakterisztikám van.
  • axenet
    ma nem leszek gépközelben sem, viszont holnap , meg csüt vagyok.
    Amúgy megrendeztük 4-5en a keleti oldalt, már nem kolbászolnak kóbor kékek mindenfelé, a DMZ-től északra lévő bázis meg földi csapatok gyakorlatilag kihaltak
    Holnap garázdálkodunk tovább
  • z0ty4
    Láttam, hogy fenn vagy de mutén voltál, szóval nem zaklattalak. Ma nézzünk valamit?

• axenet
    Tegnap kaptam kis taktikai okosítást Red-flagen Snarble barátomtól, nem semmi a gyerek. Ketten megfogtuk a flot vonalat 2 Mirage, 2 F15, 2 F4 és 2 playerrel szemben (F-16 B52). Ja és még azért 6 Abrams is megpusztult általam. Gyerek nem kicsit érzi a kötelékvezetést.
  • z0ty4
    NFL Pregame Fly over

estig tudnám nézni ezeket a videókat.
  • axenet
    Hát nem tudom, én próbáltam az F-15öt, F-4et, de kb mintha Arcade repülős játékkal nyomtam volna, olyan érzésem volt, élménynek nem nevezném. Egyedül a Mirage fizikája tetszett annyira, hogy 1nél többször repüljek vele...
  • Molnibalage
    Mert? A legtöbb gép soha nem fog AFM-et kapni, mert nincs hozzá adat... Még, ha kapnak is, egy gép = év vagy évek munkája. Az is isteni csoda lenne, ha az F-5E, F-4E, F-15A/C/E kapna AFM-et, pedig igazából a vörös oldal gépeire férne rá...

Ellenben csak F-16-tal repkedni egy idő után unalmas. Legalábbis nekem. Főleg AMRAAM shooter F-16-tal..
  • axenet
    Ja, sajna hivatalos Aeyes pitek nem lesznek mostanság, viszont a 4.33hoz lesz egy brutál f18 pit, ha Isten is úgy akarja. Amíg nincsenek rendberakva a gépek fizikai modellezése, addig amúgy sincs sok értelme.
  • Molnibalage
    Nem, nincsenek. Egy darabig sajnos nem is lesznek.
  • JoeDestroy
    Pont most nézegettem a cockpits.nl-t de nem láttam. FF5-FF6 kabinokkal van tele.
  • Gundark 1 1
    A BMS-hez vannak már külön rendes pitek? Pl Aeyes és hasonlók.
  • Molnibalage
    Kijött FF5/6-hoz Aeyes AV-8B 2D/3D pit.
  • Molnibalage
    Nyomjelző mod v2.
  • axenet
    működik a red flag mod úgy hogy te hostols ?