3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• grebber
    Fasza a video nekem tettszik.
  • abonyitomz
    mostmár mindent a Doom3hoz viszonyítnak , pedig ennek a gamának köze sincs a doom világához , nekem is a várólistámon van
  • Gyusz
    A videó alapján nálam stabil helye van a játéknak a várólistámon. Szerintem túl sokszor vannak a Doom 3-hoz hasonló helyszínek, pedig világos színekkel megspékelve, nagyobb tereken jobban néz ki...
  • abonyitomz
    kiadtak egy videót a játékból!
    Videó_Klikk_Ide
  • abonyitomz
    Egz GameSpot-os interju:

GS: Mesélj nekünk, hogy miért döntöttetek a Prey feltámasztása mellett, mikor a fejlesztés be lett szüntetve. Miért nem inkább egy új játékot fejlesztettetek? Mi teszi egyedivé a játékot?
    SM: A döntés mögött az áll, hogy találtunk egy tehetséges stúdiót, amelyről azt gondoltuk, hogy képes sikerre vinni a projectet. Vagyis rábukkantunk a Human Headre, mely cég érdekelt volt a játék fejlesztésében.
    Az eredeti Prey az egyik legjobb technológián alapult, remek története volt, és egyedülálló játékelemei. Az évek során egy játék sem csente el az eredeti koncepcióját, úgyhogy kihagyhatatlan ziccer volt ez a lehetőség.

GS: Remélem nem lesz a következő kérdés szemtelen. Miért a Human Head?
    SM: George (Broussard) és én a Human Head stábjával már korábban találkoztunk, amikor közösen fejlesztettünk játékokat a Gathering of Developers-nek. A Rune játékuk nagyon meggyőző volt, és néhány kulcsfontosságú fejlesztővel összebarátkoztunk.

GS: Mennyi maradt meg az eredeti designból? Még mindig az indián vadász Talont alakítjuk, aki három különböző idegen faj ellen harcol?
    HH: Az amerikai őslakos harca az idegenek ellen még mindig a játék magja. De a sztori és annak folyása teljességgel megváltozott.

GS: Tudtok adni egy kis ízelítőt a Prey történetéből?
    HH: Pillanatnyilag nem fedhetünk fel túl sokat ezzel kapcsolatban, mivel a játékosokra akarjuk hagyni a történet felgöngyölítését. A főhős Tommy, egy ex-ranger a hadseregből, aki visszatér a Cherokee rezervátumba, Oklahomába, hogy a feleségével éljen. A nő az egyetlen, aki népe hagyatékához köti, melyet elutasít. A történet előrehaladtával idegenek elrabolnak kisebb csoportnyi embereket, Tommy-val, nagyapjával és kedvesével egyetemben. Tommy gyakorlatilag napjaink Ramboja.

GS: Akkor mesélj a világról. Hol hentelhetünk? A Földön a jövőben, másik bolygón, esetleg egyéb helyszin(ek)en? Zárt tereken, nyílt terepen, mindenhol?
    HH: A Tommy által felfedezett "gömb" egy élőlény, mely Texas állam nagyságával nagyjából megegyezik. Gyakorlatilag ebebn az élő organizmusban folyik a játék, melyet átszőnek az épületek, emberek, egyszóval minden, amit ez a lény felfalt. Vándorolhatsz űrhajóban, szűk folyosókban, stb.

GS: Milyen terveitek vannak a játékmenetre? Csapatalapú küldetések? Lopakodás? Közelharc? Vezethető járművek?
    HH: Rengeteg új fícsöre van a Prey-nek, melyhez most kevés itt a hely, hogy kifejtsünk. A legutolsó dolog amit akartunk, az az egyenes folyosókon lévő lövöldözés. Szóval a célünk az volt, hogy egyedi szituációkat teremtsünk, ezekbe beletartozik a falakon való járás, testen kívüli utazás, vagy légpárnás járművek.

GS: Multiplayer? Módok, fícsörök?
    HH: Főként a szingli élvezetekre koncentrálunk, természetesen lesz multiplayer mód is.

GS: Mit tudsz elmondani a Doom 3 technolodzsiről, amivel dolgoztok?
    HH: A Doom 3 technológia nagyon magasra tette számunkra a lécet. Ennek segítségével az eredeti Prey-hez hasonlóan a portálok kiemelt szerepet kapnak a játékban. Legegyszerűbb esetben egyik helyről a másikba nyílik két portál. Egyébként teljesen dinamikusak, vagyis bárhová elhelyezheted őket, mozgó tárgyakra. Van fizikai jellemzőjük, különböző gravitációjú helyeket köthetnek össze. Lehetnek szimpla hasadékok a térben, ahonnan küblicicák özönlenek, de megjelenhetnek apró eltérések formájában a pályán, melyeketa játékos nem vesz rögtön észre.

• grebber
    Szépek.
  • abonyitomz
    ez a jövő :)
  • IMYke2.0.0.0
    Mindig röhögök ezeken a hyper szörnyeken - mindegyik izom (mégis emberszerű), és 2 méteres, fél tonnányi fegyvert cipel...

-----------------------------------------
    Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
    Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .:|:. Catalyst 5.4 .:|:. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .:|:. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .:|:. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player .:|:. LG 1915S (19" LCD, 12ms, 1280*1024/75 Hz)
    Fordításhoz:
    UltraEdit;Restorator;Notepad++
    Videóeditáláshoz:
    Sony VEGAS 6.0;VirtualDub
    Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

• abonyitomz
    Lélegzet elállító képek jelentek meg a játékról:

(méretük miatt linkelem!)

Kép1
    Kép2
    Kép3

szó sem lehet Doom3 utánzatról
  • IMYke2.0.0.0
    Sok víz folyik le még a megjelenéséig a Dunán...

Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .:|:. Catalyst 5.4 .:|:. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .:|:. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .:|:. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player .:|:. LG 1915S (19" LCD, 12ms, 1280*1024/75 Hz)
    Fordításhoz:
    UltraEdit;Restorator;Notepad++
    Videóeditáláshoz:
    Sony VEGAS 6.0;VirtualDub

• abonyitomz
    IMYke ugye majd csinálsz hozzá magyarítást???
  • grebber
    De meg ám.
  • IMYke2.0.0.0
    Majd meglátjuk...

===============================
    .:i2k:. melóból:
    Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
  • grebber
    És miért mert az az engine van alatta meg vannak benne szörnyek?
  • IMYke2.0.0.0
    Olyannyira, hogy szinte teljesen ugyanaz lesz ! :))))

===============================
    .:i2k:. melóból:
    Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
  • abonyitomz
    teljesen más lesz mint a Doom3
  • grebber
    Szerintem meg közel sem.
  • Esrohnoil
    Sztem ez csak egy Doom3 addon lesz ha engem kérdeztek. :D
  • abonyitomz
    Azért a Duke Nukemes poénok fellelhetők majd benne
    de szerintem az nem nem motors szemüveg :D , konkrétan emlyik képre gondolsz ?
  • Deajka
    Motoros szemüveges Alien... Félelmetes...
  • abonyitomz
    itt el is tudjátok olvasni a hivatalos bejelentést: Prey

valóban 2006-ban fogják kiadni , bár lehet hogy év végére megjelenik , mert a Duke Nukem 2006ban lesz 10 éves , nem akarnak neki konkurenciát a Prey játékukkal a 3D Realmos srácok.
  • Gabe18
    Gamestar:
    "Szkenek és furcsaságok után végre itt a hivatalos bejelentés a Prey-re. A Take-Two és a 3D Realms közösen mesélt kicsit a készülő "forradalmi első személyű akció játékáról", amelyet konzolra és PC-re egyaránt a Human Head Studios készít a 3D Realms felügyelete alatt. George Broussard, a cég elnökének elmondása szerint már régóta fejükben volt a játék ötlete, csupán vártak a lehetőségre annak megvalósításához. Peeersze, a Duke Nukem Forevert is azért nem merik kiadni, mert félnek, hogy csalódást fognak okozni :) Szükségük volt egy megfelelő fejlesztőgárdára és egy Doom 3 szintű engine-re. Állítólag olyan új játékmenetbeli lehetőségeket építettek a játékba, hogy kettéáll a fülünk. A történet pedig tökön ragad majd, ezért aztán semmit nem mondanak róla. A játékot tehát a Doom 3 kicsit átalakított motorja hatja. Hova alakítják már szegény Quake 3 szívét? :D Az E3-on hajlandóak majd mesélni egy kicsit többet, de akkor is inkább csak vetítés lesz az ATi társaságában, kipróbálni nem lehet. A PC Gamer júniusi számában fogják majd felfedni a sztori egyes részleteit. A várható megjelenés 2006 (+ egy-két év...?)."

Hm,lentebb a Hardwired-es cikk 2005 végi megjelenést emlitett,ugyhogy pár nap alatt is tolódott már pár hónapot...
  • [NST]Cifu
    Hát tudja fene, én az első (és ha jól emlékszem, eddig az egyetlen) videóból, amit hykao is belinkelt, teljesen más játékra számítottam. A képek tényleg nem fognak meg annyira, ugyanis nem csak a motor, de az egész stílusa és desingja is erősen Doom3 utánérzésnek tűnik... :(
  • abonyitomz
    sztem nem unalmasak , ez is csak egy játék ami majd elszórakoztat , épp ezért a célért készül
  • Laky
    és te mégis csinálod a magyarításokat(?) :)
  • dikki*yysw
    neked nem tetszik, nem írsz ide, ennyi.
  • IMYke2.0.0.0
    Unalmasak már ezek a páncélos, csupa izom, világítószemű, 2 méteres fegyverekkel hadonászó, energia gömböket lövöldöző, lebegő szarságok!

Ha már az elrugaszkodott fantáziánál tartunk:
    Arra senki sem gondolt a fejlesztők között, hogy valami "reális" ellenfelet is tegyenek a játékba?!
    Tényleg hasfakasztóan röhejes már ez a sok ízeltlábú förmedvény.

Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
    Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
    Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub

• dikki*yysw
    Arghie, annyira fel tudtok húzni néha.
  • Gabe18
    Hát igen,elborult egy fantáziáról tanuskodnak a képek,de ez nem baj...
  • Lacc
    Az bizony tény, hogy baromi durván néznek ki ezek a képek... Anno én is láttam videót a játékról, akkor nagyon nem jött be, de úgy látom teljes koncepció-váltás volt.
  • Gyusz
    Szerintem a képek alapján az ebben a játékban szereplő idegenekhez képest a Doom 3 szörnyei legfeljebb egy babazsúrra lehetnének hivatalosak. A sztori nem igazán tetszik és a fejlesztők sem valami nagyágyúk az én szememben, de én azt mondom, hogy érdemes erre a játékra várni. Főleg ha tényleg kijön még idén.
  • grebber
    Szerintem egy Doom 3 hoz elegendő kép elég lesz neki.

• abonyitomz
    szerintetek mekkora gép kell a játéknak ?
  • grebber
    Szerintem simán kell mind a 2 game.
  • _Vegeta_
    Ez az a vid, amiben paul beszel a gammarol? Mer akko nem szedem le.

Nemtom ki hogy van vele en marhara vartam ezt a jatekot, nagyon nagyot utott volna, de most igy eloszedni doom motorral... háát nemkene.
    A DNF-t se kene megjelentetni, jo volt a DN nem kene belepiszkalni.
  • hykao #11
    Ja...csak én mondjuk így 2005-re már halálra unom ezeket az "idegen szörnyeket"...meg egyéb kreálmányokat...
  • Gabe18
    Hát ugy tünik arrafelé olyan 7-10 év egy játék elkészitése.Amugy a video alapján ez 98-ban igencsak sikergyanus lehetett volna ez.A mostani képek is ütősek,ugyhogy ebből lehet valami jó.
  • hykao #9
    Na előástam nektek a '98-as videót...s miközben néztem, a főcím alapján egyből be is ugrott, hogy a Talon Brave nevet szánták a főhősnek: katt ide
  • Dynamic
    Brutál jó képek.Csak nehogy ez is egy sima Doom3 legyen más szörnyekkel és fegyverekkel.A képek alapján legalábbis kissé közel áll hozzá.
  • hykao #7
    Mitől lenne a Duke Nukem készítőinek a játéka??? :)
    A motor a Doom3-é...a kivitelezést pedig kiadták a Human head Studios-nak...(gondolom rájöttek, ha maguk állnának neki, az egy újabb 10 éves buli lenne...

Egyébként - ha jól emlékszem - olyan 8-9 éve láttam már valami kis videót meg képeket a játékból... :)