3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• Newfronter
    Végre nem abból áll egy demó, hogy elindítom a játkot, utána 5 perc múlva kilépek.
    Régen hasonlóak voltak a shareware verziós játékok... jó régen. :)
  • Gabe18
    Hardwired:

"A Human Head Studios június 22-én prezentálja a demót, melyet - Chris Rhinehart projektvezető szerint - egy átlagos játékos 1-2 óra alatt hentelhet végig. A demó majdnem készen van és nemsokára átadják a minőségellenőrzésnek pecsételésre. Ezzel egyidőben a fejlesztőcsapat új irodába költözik ugyanabban a városban. [Madison város Wisconsin államban] A költözés néhány forrás szerint terhet ró a Prey fejlesztésre, bármennyire is próbálják a lyányok megőrizni a koncentrációjukat. Hm.. Kitűnő időzítés, nem tudtak már két hónapot várni a júliusi megjelenésig."

1-2 órás demó?Meglepő lenne.Főleg ha a demó ilyen hosszú,akkor mekkora lehet a full játék?
  • Istencsászár
    Prey' (X360/PC) Demo Coming June 22nd
  • strebacom
    Oké,szuper a klipp, van egy jó pontod!!!
  • Sheltem
    http://www.576.hu/downloads/prey_e3trailer.avi

Bocs ha már volt.

Bocs, de én ehhez a trailerhez csak annyit tudok hozzáfűzni "asztakurva"
  • Devergo05
    A Heroes 5-öt képesek voltak kiadni sokkal hamarabb akkor jó lenne ha a Prey-t is mondjuk 1 hónappal előbb kerülne fel a netre!!!Díjaznám!!!!
  • McW
    Hopp, te is ezt írtad, csak nem olvastam végig a postodat... :P
  • McW
    Ejnye-bejnye, rossz az aki rosszra gondol...
  • Sgtfathi
    Ez télleg LOL!!!!
  • grebber
    LOL ezen a képen a szörny mögött.

Rossz az aki rosszra gondol :D
  • MerlinW
    mé, mit tudnak a ruszkik?:D Pray made in jueszéj:) (3DRealms (Apogee))
  • Devergo05
    Fogadom a ruszki kölykök már régen nyomják a full verziós Prey-t!!!!!!!
  • Glpetyus

Egyre érdekesebb játéknak tünik :0
  • AnonymouS
    Durva képek!
  • strebacom
    Drága barátom látom , hogy te is nagyon várod már ezt a gamet, hát csak hajrá,,hátha nyomunk egy két jó multit együtt, mert az ilyen segitökész ember mint te csak fönyeremény lehet, bármelyik játékban is van társul bármelyik embernek, és ez most komoly, nem valami fényezés,,hidd el egy régi játékos embernek aki csak figyel és figyel........
  • MerlinW
    Mondjuk mostanában divat hogy megjelenés után vagy vele egyidőben jön a demo, viszont ha 3DRealms tempóját tekintjük lehet hogy a demó a játék megjelenése után 10 évvel jön
  • Newfronter
    Jó kérdés! :)
    Még mi se tudjuk, csak azt hogy a full előtt.
  • Devergo05
    Mikor lesz Demó???
  • Istencsászár
    Nagyon dúrva ez a protalos rendszer...
  • grebber
    Movie + zenék
  • Tatyla
    szerintem a fegyverhang még csiszolva lesz...
  • Gabe18
    Minden jónak tünik a videó alapján,de ezt a fegyverhangot mintha a Quake4-ől szedték volna...szörnyű...
  • bigapó
    közben sikerült megnéznem a múvit (végül a gametrailers-en) és szerintem is eléggé ütős. tele van jó ötletekkel, de tényleg nem az a "kiugrik a szívem úgy megijedtem az előbb" játék, egyenlőre. inkább a sztori lesz a lényeg szerintem. a portálos dolog mindenesetre nagyonbejövős:))
  • Shep
    Ötletek voltak, de hát ezek az ötletek, már '95 ben is megvoltak, csak gyengéb grafikai engine mellett, meg ott még portalok voltak, nem ez a ládán átmászok a szomszédba :) A főhős lehetne poénosabb is, nem biztos, hogy a trágárkodás annyira nyerő. Duke Forevert akarok :)
  • Gyusz
    Szerintem voltak jó ötletek a videóban, de a játékmenet nekem sem tűnt túl meggyőzőnek.
  • Shep
    Megnéztem a videót, és nem igazán győzött meg, nekem ez már túl high-tech-es, a játékmenet is olyan semmilyennek tűnt, se nem pörgős, se nem ijesztgetős, se nem taktikázós, a csóka is tök bénán játszott. Remélem ez vmi lagyamatag rész volt és a többi jobb lesz. Lehet köpködni.
  • Newfronter
    Nálad van a gond, esetleg codec miatt is lehet, de nem árt egy erős proci hozzá....
  • bigapó
    nekem van egy kis probléma vele, középen el van csíkozódva, nem látni semmit. mintha le lenne kódolva és szaggat is. most töltök máshonnan, lehet, hogy gyenge a gép és emiatt csinálja? mert úgy látom másnál nem volt gond. eddig mindet meg tudtam nézni, csak most van gáz...
  • artschi
    /fav
    vazz, brutál ez a gameplay video
  • Tatyla
    minibolygó volt a csucs de amikor a teleport dobozba belenéz az se sz@r...
  • berlinboy6329
    DE jó már várom.Épp most hűzom ezt a 137 MB-s videt.Jajj, . nyáron jön ki júni?v júli asszem.Addig készülök.
  • grebber
    Nagyon jó lesz ez!Az a minibolygos tök jó volt.
  • Newfronter
    Tényleg nagyon ott van, látszik hogy ilyen bloom szerűség van a grafikába, az is nagyon passzol, na így kell doom 3 engine-t programozni...
    A játék világa meg ilyen misztikusnak tűnik, de nagyon jó :)
    Tetszik amikor bemész ilyen minibolygóra és kívűlről nézi egy szörny hogy te éppen benne vagy...abban az akvárium szerűségben :S nagyon állat :)
    Na meg az a gravitációs járda, az is szupi :)
  • strebacom
    Köszi már töltöm....
  • grebber
    Prey 'Coundtdown' HD (137MB)
  • strebacom
    Linkeld be!!!
  • Tatyla
    nézzétek meg az új HD videot hát ez kész ,ilyet még nem láttam oltári ötlet van benne...
  • grebber
    No meg a Doom 3 motornak hol a határa nézzed meg az enemy Territory Quake Wars képeket na az nem gyenge pedig az is D3 motor agyon tuningolva.
  • Istencsászár
    Egy lassan 2 éves motortól senki nem vár forradalmi ujjításokat (( ilyen effeketek, és vizuális hatások nemsok játékban voltak mint ebben lesznek ))... 1szerűen szép lesz, ennyi. Doom3 neked nem tetszett 1 dolog, de hogy gyenge engine?... ne a Fearhoz/Oblivionhoz hasonlítsd amikor az sokkal később jött ki... Ezeket az motorokat amugy is hölyeség hasonlítgatni egyik az egyik dologban jobb másik a másikban, mind1iknek vannak előnyei és hátrányai, de mind1ik szépen muzsikál, szép látvánnyal rendelkezik.
  • MerlinW
    Picit Off

Tudom hogy szubjektív, meg ízlések és pofonok, illetve megértem hogy a grafmániákusok azt mondták a doom3-ra hogy jó.
    De azóta kijött egy csomó játék, ami messze magasabban teljesített mint a doom3. Köszönhető ez az igen gyenge D3engine-nek.

Kijött a Q4 (szingli), ekkor már biztos voltam benne hogy nem csak az ID lustasága hanem a motor a hibás. Hagytam is a francba. Jött a FEAR (ami játékélményben ugyan nem fogott meg, de graf sztem sokkal jobb mint D3 műanyag/randatextúrás motorja) majd itt a Condenem (FEAR+), vagy pl nem ebben a stílusban az Oblivion (de szubj. véleményem szerint még a Serious Sam 2 vagy a Far Cry is többet nyújtott látvány terén).
    Kijött a Q4-hez az 1.2 patch, gondoltam ránézek. a fenti játékok után komolyan mondom röhögtem a D3/Q4 texturáin, ill kidolgozottságán. Állóképes ég-textura, randa kültéri texturák, stb.

Mondjuk már a D3-nál is említették sokan hogy csak a sötétsége miatt tűnik szépnek. Ill 1-2 hétig valóban forradalminak számított a megjelenítési technika, aztán rájöttünk hogy nem az:)

Nálam speciel a grafika huszadrangú tényező, ha szórakoztató a stuff. A fentiek nem szórakoztattak (amiért a szívem vérzett, hiszen emlékszem még a '92-es 4 floppys doom lázra, ill a Q1 partikra:))

No (Prey), a lényeg hogy a videók alapján nem lesz forradalmi a grafika, de bízom benne hogy ennyi év után a 3DRealms megtartotta a jó szokásait játékmenet szintjén. A videó hangulatos, reméljük hozza amit ennyi év után hoznia kéne, hiszen nagyok az elvárások.. Sztem ez a 3DR utolsó esélye hogy bizonyítson velünk szemben...

ON

Nem flame tárgya a hozzászólásom, ez az én véleményem:)