3581
-
#327 mire hazaérsz már letöltötte mindenki igy hipp-hopp lenn lesz neked és nekem is... -
#326 egy bolygó alaku ürhajó megtámadja kis földünket és bekebelez sok mindent köztünk indián hösün nagypapikáját és a barátnöjét,persze öt is igy nem haggya tétlenül a dolgot... -
#325 Bocs ha láma kérdés, de valaki elmondaná nekem röviden tömören a prey sztoriját?? Pl, hogy mit keres egy indián gyerek űrszörnyek között?? :D -
#324 nyiha
én szabin vagyok -
#323 Francba,reggel hat,ötkor indulok melóba! -
#322 Már csak 11 óra 24 perc. -
#321 Igaz.Elfelejtettem számolni. -
#320 Hát ha a 16:00-hoz hozzáadod a 14 órát abból nem tudom neked hogy jön ki a este kilenc. Reggel hat óra -
#319 Még 14 óra.Tényleg ma este 9-kor jelenik meg a demo? -
DioSr50 #318 Végre ARANYLEMEZEN A PREY!HUUURRRÁÁÁÁ!
INFÓ ITT:
www.hardwired.hu
Majdhogynem egy időben a PC-s és Xbox360-as demó verzió megjelenésével érkezik a bejelentés George Broussard részéről, hogy a Prey végre aranylemezre került. George vélhetőleg erre és nem a piros arany túladagolására célzott, amikor a reggeli kettő óriás pizza elnyammogása közben csak annyit ismételgetett folytonosan a hivatalos 3DRealms fórumain, hogy "Aranyat érzek, aranyat érzek"
-
#317 jah meg mindenki jól rákészül, lehet majd tolongani a letöltésért.. -
#316 Publikus demó lesz... tehát lehet majd mindenhonnan tölteni... elvileg :p -
Hellsing47 #315 jó gém!!!
megadják a modját!!!=DD -
Devergo05 #314 Francba ezzel az összes visszaszámlálással!!!!!!!!!Mi a francnak kell ilyen????Totális mézesmadzag!!!!!!!!!!!!!!!!! -
strebacom #313 Ja igaz bocs ott van a PM./ és ez nem AM./, bocsi de most értem haza 12 óra melóból.... -
Newfronter #312 Inkább csüt. reggel lehet tölteni, nézd meg a visszaszámlálást! Lehet le tudja előbb tölteni az aki fizet érte. -
#311 "The demo will be available on Wednesday, June 21 at 9:00 pm PT."
A 9:00 pm azt jelenti hogy csak este 9... -
strebacom #310 Hát igen ezt valószinüleg elirták: "The demo will be available on Wednesday, June 21 at 9:00 pm PT.", mert a számláló meg MOST 1nap 13 órát....mutat és ez sehogy sem jön ki a szerda reggel 9órára ?????
Hogy honnan lehet majd tölteni, hát ne a hivatalosról, mert arról biztosan még 2nap mire lejön, olyan lassu lesz.Valamelyik magyar game oldal biztosan felteszi, és az origó/szoftverbázisról is jól lehet tölteni, már várjuk nagyon remélem nem lesz CSALÓDÁS senkinek/csak azért irom ezt, mert láttunk már ilyet!?!?/....De ha jó lesz akkor majd nyaljuk a szánkat mint az örült...... -
#309 Hát grafikailag tényleg nem ér fel hozzá meg rombolható cuccokban sem bővelkedik,nem is ezért szeretjük.Minden jó gémet azért szeretünk mett 1edi dolgok vannak benne a már megszokotton kívűl.Színvonal alatt a kinézetet meg a rombolható cucczokazt gondoltam. -
#308 igen okos kisfiú vagy
a crysis-es beszólásod meg még viccesebb
-
#307 Honnan lehet majd leszedni? -
Newfronter #306 Csüt reggel 6-kor!
Az meg egy elírás, szvsz! -
Devergo05 #305 Ezek szerint szerda reggel 09:00kor jön a demo????
"The demo will be available on Wednesday, June 21 at 9:00 pm PT. " -
#304 Lol.Pedig ez nem Crysis színvonal és mégis.Hogy várja mindenki.
[ő is maj' megdöglik úgy várja] -
strebacom #303 Visszaszámlálás mindenhol:Countdown -
strebacom #302 Egy video, ha láttátok bocsi:Video -
Devergo05 #301 Ez a prey elég ütős stuff lesz főleg xbox 360-on!!!!!!!! -
strebacom #300 Pár kép a játékról(néhány uj is), aki már látta annak sorry...:
Képek -
Gyusz #299 Talán a F.E.A.R. volt az utolsó játék, ahol számoltam a napokat a demóig. Ott a demo nagyon tetszett, a végleges játék pedig kissé montoton volt számomra. Remélem itt nem így lesz. (Bár mostanában egyre finnyásabb vagyok játékok terén, talán a kor teszi?) -
#298 fel persze demo elött 2 nappal -
Newfronter #297 Nemtudni, hülye kérdés. -
Devergo05 #296 Amúgy a teljes verzió,torrent oldalra felkerülhet a demo után 1-2 napon belül??? -
#295 ki beszélt itt starforce-rol? -
miki90 #294 nem hiszem h StarForce-os lene a game.
Sztem egy Secruom azt jo van!
Doom 3-nak mien védelme is volt?? -
#293 tuti nem fog,készen van, a gamespotos arcok már végigrohantak rajta és szerencsére jó véleménnyel vannak róla -
Newfronter #292 Nem fog csúszni. Csüt. reggel lehet tölteni. -
Devergo05 #291 Már csak 4 nap a demo-ig!!!De kitelik tőlük hogy még csússzon a demó is -
Newfronter #290 Sajnos.
Atti: Tudom. De épp azért fizetik le őket, hogy év vége előtt dobják ki a játékot, úgy ahogy van, már nem akarnak több időt adni nekik, de biztos megvan az okuk rá, hogy ne adják ki év vége előtt. -
#289 Itt van ez a net reg probléma.Kalóz gémmel nuku multi igaz? -
Gabe18 #288 Nem?Olyannal én még nem találkoztam akkor.