3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• Tatyla
    mire hazaérsz már letöltötte mindenki igy hipp-hopp lenn lesz neked és nekem is...
  • Tatyla
    egy bolygó alaku ürhajó megtámadja kis földünket és bekebelez sok mindent köztünk indián hösün nagypapikáját és a barátnöjét,persze öt is igy nem haggya tétlenül a dolgot...
  • SZilaJMaGGoT
    Bocs ha láma kérdés, de valaki elmondaná nekem röviden tömören a prey sztoriját?? Pl, hogy mit keres egy indián gyerek űrszörnyek között?? :D
  • NeoMaN
    nyiha
    én szabin vagyok
  • dante3
    Francba,reggel hat,ötkor indulok melóba!
  • STREEX
    Már csak 11 óra 24 perc.
  • berlinboy6329
    Igaz.Elfelejtettem számolni.
  • Gerbill
    Hát ha a 16:00-hoz hozzáadod a 14 órát abból nem tudom neked hogy jön ki a este kilenc. Reggel hat óra
  • berlinboy6329
    Még 14 óra.Tényleg ma este 9-kor jelenik meg a demo?
  • DioSr50
    Végre ARANYLEMEZEN A PREY!HUUURRRÁÁÁÁ!
    INFÓ ITT:
    www.hardwired.hu

Majdhogynem egy időben a PC-s és Xbox360-as demó verzió megjelenésével érkezik a bejelentés George Broussard részéről, hogy a Prey végre aranylemezre került. George vélhetőleg erre és nem a piros arany túladagolására célzott, amikor a reggeli kettő óriás pizza elnyammogása közben csak annyit ismételgetett folytonosan a hivatalos 3DRealms fórumain, hogy "Aranyat érzek, aranyat érzek"
  • _Atti_
    jah meg mindenki jól rákészül, lehet majd tolongani a letöltésért..
  • icewolf
    Publikus demó lesz... tehát lehet majd mindenhonnan tölteni... elvileg :p
  • Hellsing47
    jó gém!!!
    megadják a modját!!!=DD
  • Devergo05
    Francba ezzel az összes visszaszámlálással!!!!!!!!!Mi a francnak kell ilyen????Totális mézesmadzag!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • strebacom
    Ja igaz bocs ott van a PM./ és ez nem AM./, bocsi de most értem haza 12 óra melóból....
  • Newfronter
    Inkább csüt. reggel lehet tölteni, nézd meg a visszaszámlálást! Lehet le tudja előbb tölteni az aki fizet érte.
  • icewolf
    "The demo will be available on Wednesday, June 21 at 9:00 pm PT."

A 9:00 pm azt jelenti hogy csak este 9...
  • strebacom
    Hát igen ezt valószinüleg elirták: "The demo will be available on Wednesday, June 21 at 9:00 pm PT.", mert a számláló meg MOST 1nap 13 órát....mutat és ez sehogy sem jön ki a szerda reggel 9órára ?????

Hogy honnan lehet majd tölteni, hát ne a hivatalosról, mert arról biztosan még 2nap mire lejön, olyan lassu lesz.Valamelyik magyar game oldal biztosan felteszi, és az origó/szoftverbázisról is jól lehet tölteni, már várjuk nagyon remélem nem lesz CSALÓDÁS senkinek/csak azért irom ezt, mert láttunk már ilyet!?!?/....De ha jó lesz akkor majd nyaljuk a szánkat mint az örült......
  • berlinboy6329
    Hát grafikailag tényleg nem ér fel hozzá meg rombolható cuccokban sem bővelkedik,nem is ezért szeretjük.Minden jó gémet azért szeretünk mett 1edi dolgok vannak benne a már megszokotton kívűl.Színvonal alatt a kinézetet meg a rombolható cucczokazt gondoltam.
  • NeoMaN
    igen okos kisfiú vagy
    a crysis-es beszólásod meg még viccesebb
  • berlinboy6329
    Honnan lehet majd leszedni?
  • Newfronter
    Csüt reggel 6-kor!

Az meg egy elírás, szvsz!
  • Devergo05
    Ezek szerint szerda reggel 09:00kor jön a demo????

"The demo will be available on Wednesday, June 21 at 9:00 pm PT. "
  • berlinboy6329
    Lol.Pedig ez nem Crysis színvonal és mégis.Hogy várja mindenki.

[ő is maj' megdöglik úgy várja]
  • strebacom
    Visszaszámlálás mindenhol:Countdown
  • strebacom
    Egy video, ha láttátok bocsi:Video
  • Devergo05
    Ez a prey elég ütős stuff lesz főleg xbox 360-on!!!!!!!!
  • strebacom
    Pár kép a játékról(néhány uj is), aki már látta annak sorry...:
    Képek
  • Gyusz
    Talán a F.E.A.R. volt az utolsó játék, ahol számoltam a napokat a demóig. Ott a demo nagyon tetszett, a végleges játék pedig kissé montoton volt számomra. Remélem itt nem így lesz. (Bár mostanában egyre finnyásabb vagyok játékok terén, talán a kor teszi?)
  • Tatyla
    fel persze demo elött 2 nappal
  • Newfronter
    Nemtudni, hülye kérdés.
  • Devergo05
    Amúgy a teljes verzió,torrent oldalra felkerülhet a demo után 1-2 napon belül???
  • Tatyla
    ki beszélt itt starforce-rol?
  • miki90
    nem hiszem h StarForce-os lene a game.
    Sztem egy Secruom azt jo van!
    Doom 3-nak mien védelme is volt??
  • Seth
    tuti nem fog,készen van, a gamespotos arcok már végigrohantak rajta és szerencsére jó véleménnyel vannak róla
  • Newfronter
    Nem fog csúszni. Csüt. reggel lehet tölteni.
  • Devergo05
    Már csak 4 nap a demo-ig!!!De kitelik tőlük hogy még csússzon a demó is
  • Newfronter
    Sajnos.

Atti: Tudom. De épp azért fizetik le őket, hogy év vége előtt dobják ki a játékot, úgy ahogy van, már nem akarnak több időt adni nekik, de biztos megvan az okuk rá, hogy ne adják ki év vége előtt.
  • berlinboy6329
    Itt van ez a net reg probléma.Kalóz gémmel nuku multi igaz?
  • Gabe18
    Nem?Olyannal én még nem találkoztam akkor.