3581
-
#407 Titeket nem emlélkeztet valamire a menü zenéje? :)
Először azt hittem 1 az 1ben ellopták :D
1 bizonyos farcry nevü game alatt egészen (nagyon) hasonló volt :D -
valaminick #406 köszi:) -
#405 Kipróbáltam. Yo lesz ez
Csináltam 1-2 képet. Minden maxon, kivéve AA
-
#404 Na eljutottam oda hogy elvettem az első ellenféltől a puskáját (szétvertem a fejét egy csőfogóval. sajnos mennem kell melózni délután re. -
#403 Tényleg tegyetek majd képeket plz, én csak este tudom kipróbálni, addig meló :(
Köszi!! -
valaminick #402 Hali!
Majd aki kipróbálta írjon légyszi róla, hogy mi a pálya vele:) grafika stb.. és képet is ha tud majd valaki:) kiváncsi lennék mennyire lehet más mint amiket eddig láttunk.. -
DJviolin #401 Honna tudfod, hogy abból a 452 megából nem következik a másfél órás játék? Tíz évet dolgoztak rajta. Volt idejük optimalizálni (legalábbis a méretét). :D -
#400 452 mb-ot tesz fel.
Ennyit arról,hogy másfél órás lesz a demó... (vagy mit is mondtak régebben..) -
#399 na lent van....install -
DJviolin #398 Remélem volt idejük optimalizálni. -
#397 Hát ha 3x telepíted fel... -
#396 kösz a linket mert az elsőről 15k-val küszködtem már negyven perce innen tényleg jól jön igaz nekem csak 350k -
DJviolin #395 Feltelepítve meg lesz az.
Más:
A Doom3-ban a konzolba ha beírtuk, hogy editor, akkor bejött a gyárileg beleinvesztált pályaszerkesztő. Ez is a D3 Engine-t használja, szóval. Értitek. -
chuck #394 gamestar.hu-n van lokal mirror. -
FLeK0 #393 chello+, de kozben mar erre az oldalra is raugorhattak sokan, a felenel elkezdett lassulni.. -
#392 Nem arról volt szó,hogy 1.5 giga a demó ? -
#391 Nem fake,vagy tényleg ekkora neted van? -
FLeK0 #390 gyorsabb mirror, nekem innen jon 600k-val :) -
#389 6 óra,megjelent a demó és nem pörög a topik? :O
Mindenki csendeben tölgi az anyaaaaagggggóóóótttt.. Húúúúááááá. -
#388 Mekem be se jön :)
űamespotról elnavigál a download.com-ra ot meg:
"The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later."
-
FLeK0 #387 gamespot.com / download.com , de lassu mindketto, 50k alatt szenved. majd mindjart fent lesz vmi magyar oldalon is biztos. -
#386 ööhhhmm...Honnan lehet ezt leszedni? -
#385 Itt az idő. -
Devergo05 #384 Már csak 14 perc!!!! -
#383 jézusom... -
Devergo05 #382 már csak 20 perc és jön a megváltó!!! -
#381 Sztem az én hülyülésemre írta.Én mondtan h 7GB lesz,de csak voltam. -
#380 álmodban... -
#379 kimondta neked gyermekem hogy 7 giga? -
#378 Én nem szeretném ha odáig fejlődnének a dolgok... Max ilyen autósat képzelnék el, hogy egy kasztni minden szarral felszerelve, és pl az oldal ablakban a képcsövek a melletted lévő dolgokat mutatná.. Odáig még okés, de nem szeretnék olyan mátrix szerűen élni.... -
#377 Jéé.Találtam a Gamespoton 1 kis 10 mines videót 1ből a főoldalon. -
Gabe18 #376 Hát szerintem meg kizárt...,de inkább hagyjuk ezt mert tényleg ne itt konzol vs pc...
Jó volt a PS2 a maga idejében,nekem is volt,de konzol téren is ideje volt a fejlődésnek. -
Devergo05 #375 azért mert a Prey xbox360-on jóval ütösebben néz ki mint PS2-őn!!!De nem kizárt hogy Ps2-re is kijön majd! -
Gabe18 #374 Azért mert a Ps2-re magára is elég nehéz volt programozni,nem hogy még azt a rendszert pc-n emulálni.De ha szerinted olyan jó ma is PS2,akkor miért nem csinálják meg rá a Prey-t? -
#373 Én is csodálkoztam.Régen még mikor Half-Lifeoztam(az 1.),és megnéztem 1 mai darabot így7év után,összehasonlítva,óriási a fejlődés.Még 10 év és full lesz minden.Atomerőmű lesz minden házban. -
Devergo05 #372 marhaság!!!!A PS2 procija jóval túlszárnyalja a pc erejét!!!! -
Gabe18 #371 Egyszer vagy 10 éve haveromal beszélgettünk ilyenekről,akkor hangzott el az a mondat amit azóta mindig mondogatunk,miszerint "majd idővel már olyan számitógép lesz hogy az agyadba vetíti a képet..." Na ezen mindig röhögünk azóta is ha eszünkbe jut.
Hát a fejlődésnek valószinű nem lesz vége,de az elmult 10-15 év alatt elképesztő mi ment végbe,ha csak a játékokat nézzük akkor is. -
#370 ööhhmm..Sokáig tart és még nem végeztek vele? -
#369 Ja,ezen elmélkedtem én is pont hogy milyen lenne.Cssak én úgy gondoltam,hogíy 1 nagy üres szobában(üres tRmészetSN)a plafon közepére 1 kivetítőféleséget rakni,ami körbevetíti a szobát,ráálni vmi állványra vagy valahogy megoldani,és körbe az egész szobán látod hogy mész fordulsz,lősz,mind te csinálod meg ilyesmi. -
Devergo05 #368 Berlinboy!!!!!!!!Ha annyira régi a PS2 akkor mért nem képesek emulátort csinálni számítógépre például úgy mint a Ps1-nél hm???