3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• Maxtreme
    Titeket nem emlélkeztet valamire a menü zenéje? :)
    Először azt hittem 1 az 1ben ellopták :D
    1 bizonyos farcry nevü game alatt egészen (nagyon) hasonló volt :D
  • valaminick
    köszi:)
  • Maxtreme
    Kipróbáltam. Yo lesz ez

Csináltam 1-2 képet. Minden maxon, kivéve AA

• viso 007
    Na eljutottam oda hogy elvettem az első ellenféltől a puskáját (szétvertem a fejét egy csőfogóval. sajnos mennem kell melózni délután re.
  • Csibe001
    Tényleg tegyetek majd képeket plz, én csak este tudom kipróbálni, addig meló :(
    Köszi!!
  • valaminick
    Hali!

Majd aki kipróbálta írjon légyszi róla, hogy mi a pálya vele:) grafika stb.. és képet is ha tud majd valaki:) kiváncsi lennék mennyire lehet más mint amiket eddig láttunk..
  • DJviolin
    Honna tudfod, hogy abból a 452 megából nem következik a másfél órás játék? Tíz évet dolgoztak rajta. Volt idejük optimalizálni (legalábbis a méretét). :D
  • Glpetyus
    452 mb-ot tesz fel.
    Ennyit arról,hogy másfél órás lesz a demó... (vagy mit is mondtak régebben..)
  • viso 007
    na lent van....install
  • DJviolin
    Remélem volt idejük optimalizálni.
  • Glpetyus
    Hát ha 3x telepíted fel...
  • viso 007
    kösz a linket mert az elsőről 15k-val küszködtem már negyven perce innen tényleg jól jön igaz nekem csak 350k
  • DJviolin
    Feltelepítve meg lesz az.

Más:
    A Doom3-ban a konzolba ha beírtuk, hogy editor, akkor bejött a gyárileg beleinvesztált pályaszerkesztő. Ez is a D3 Engine-t használja, szóval. Értitek.
  • chuck
    gamestar.hu-n van lokal mirror.
  • FLeK0
    chello+, de kozben mar erre az oldalra is raugorhattak sokan, a felenel elkezdett lassulni..
  • Glpetyus
    Nem arról volt szó,hogy 1.5 giga a demó ?
  • berlinboy6329
    Nem fake,vagy tényleg ekkora neted van?
  • FLeK0
    gyorsabb mirror, nekem innen jon 600k-val :)
  • berlinboy6329
    6 óra,megjelent a demó és nem pörög a topik? :O

Mindenki csendeben tölgi az anyaaaaagggggóóóótttt.. Húúúúááááá.
  • berlinboy6329
    Mekem be se jön :)

űamespotról elnavigál a download.com-ra ot meg:

"The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later."
  • FLeK0
    gamespot.com / download.com , de lassu mindketto, 50k alatt szenved. majd mindjart fent lesz vmi magyar oldalon is biztos.
  • berlinboy6329
    ööhhhmm...Honnan lehet ezt leszedni?
  • berlinboy6329
    Itt az idő.
  • Devergo05
    Már csak 14 perc!!!!
  • Kandurex
    jézusom...
  • Devergo05
    már csak 20 perc és jön a megváltó!!!
  • berlinboy6329
    Sztem az én hülyülésemre írta.Én mondtan h 7GB lesz,de csak voltam.
  • Tatyla
    álmodban...
  • Tatyla
    kimondta neked gyermekem hogy 7 giga?
  • SZilaJMaGGoT
    Én nem szeretném ha odáig fejlődnének a dolgok... Max ilyen autósat képzelnék el, hogy egy kasztni minden szarral felszerelve, és pl az oldal ablakban a képcsövek a melletted lévő dolgokat mutatná.. Odáig még okés, de nem szeretnék olyan mátrix szerűen élni....
  • berlinboy6329
    Jéé.Találtam a Gamespoton 1 kis 10 mines videót 1ből a főoldalon.
  • Gabe18
    Hát szerintem meg kizárt...,de inkább hagyjuk ezt mert tényleg ne itt konzol vs pc...
    Jó volt a PS2 a maga idejében,nekem is volt,de konzol téren is ideje volt a fejlődésnek.
  • Devergo05
    azért mert a Prey xbox360-on jóval ütösebben néz ki mint PS2-őn!!!De nem kizárt hogy Ps2-re is kijön majd!
  • Gabe18
    Azért mert a Ps2-re magára is elég nehéz volt programozni,nem hogy még azt a rendszert pc-n emulálni.De ha szerinted olyan jó ma is PS2,akkor miért nem csinálják meg rá a Prey-t?
  • berlinboy6329
    Én is csodálkoztam.Régen még mikor Half-Lifeoztam(az 1.),és megnéztem 1 mai darabot így7év után,összehasonlítva,óriási a fejlődés.Még 10 év és full lesz minden.Atomerőmű lesz minden házban.
  • Devergo05
    marhaság!!!!A PS2 procija jóval túlszárnyalja a pc erejét!!!!
  • Gabe18
    Egyszer vagy 10 éve haveromal beszélgettünk ilyenekről,akkor hangzott el az a mondat amit azóta mindig mondogatunk,miszerint "majd idővel már olyan számitógép lesz hogy az agyadba vetíti a képet..." Na ezen mindig röhögünk azóta is ha eszünkbe jut.
    Hát a fejlődésnek valószinű nem lesz vége,de az elmult 10-15 év alatt elképesztő mi ment végbe,ha csak a játékokat nézzük akkor is.
  • berlinboy6329
    ööhhmm..Sokáig tart és még nem végeztek vele?
  • berlinboy6329
    Ja,ezen elmélkedtem én is pont hogy milyen lenne.Cssak én úgy gondoltam,hogíy 1 nagy üres szobában(üres tRmészetSN)a plafon közepére 1 kivetítőféleséget rakni,ami körbevetíti a szobát,ráálni vmi állványra vagy valahogy megoldani,és körbe az egész szobán látod hogy mész fordulsz,lősz,mind te csinálod meg ilyesmi.
  • Devergo05
    Berlinboy!!!!!!!!Ha annyira régi a PS2 akkor mért nem képesek emulátort csinálni számítógépre például úgy mint a Ps1-nél hm???