3581
-
strebacom #247 Arról nincs semmi, de a demo terjedelme nem semmi ha igazat irnak az okosok, már várjuk nagyon a HL2 EP1 után ez a legjobban várt game és akkor izzani fog ez fórum is...... ja és ütös lesz!!
És utánna nézek a gépigénynek is.... -
#246 Úgy is leszedem,nem bírom ki,hogy ne legyen kipróbálva!
Nincs valami a gépigényről? -
#245 Nem. Ha a "díj" szón kívül a mondat többi elemét is "magadévá teszed", akkor kiderül, hogy a mondat feltételes módban íródott. :)
("Ha lenne egy 'a legszórakoztatóbb játszható játék' díj az E3-on, akkor a Prey nyerné...") -
strebacom #244 Ja és még egy állítólag(ez nem biztos,a prey külföldi fórumán olvastam), hogy 1,45GB lesz a DEMO mérete, na majd meglátjuk, de lehet hogy csak ámitás!!! -
strebacom #243 Még meg sem jelent, de már dijjat nyert ?!?:
Best First-Person Shooter - Prey (3D Realms/Human Head)
If there was an award for "most fun playable game" at E3, Prey would get it. Since Prey happens to be a first person shooter I'm afraid we'll have to settle with that. What can I say? Prey is fun to play! The gameplay is polished to a high sheen and it makes me appreciate the finer points of deathmatch. Something I haven't enjoyed in quite a while
-
toza #242 ja ja..trukkos tukrok ,meg ajtok is aranyosak..csak 20. utan mar bizti uncsi lesz kicsit.. azert hajra.. -
#241 de a legjobb a gravitáció pofátlan kiaknázása... -
#240 hát ez fantasztikus -
#239 meg király fegyverek :D
és guszti szörnyikék -
#238 Portál és gravitációs rendszer + a hangulat, majd a demo után kiderül de van 1 feelingje számomra ami átjött a videókon keresztül. -
#237 info -
#236 Kiemelne valaki legalább 2 dolgot, amitől ez a játék olyan jó lesz? -
#235 Inkább a Duke Nukem Forever jöjjön má' ezektől...bár már ezt a Prey-t sem "ők" csinálták meg végül...
Érdekes, hogy mindig azok a 3DRealms játékok jelennek meg, amibe bevonnak másokat is...vajon mi a frászt csinálnak akkor Georgie Porky-ék maguk??? -
Hellsing47 #234 a teljes játék jöjjön már!!:DDD -
Devergo05 #233 demo demo demo demo demo demo!!!jöjjön mááárrr!!! -
#232 Collector kell -
#231 látom mindenhova benyomod a releaseeket laci :D -
Newfronter #230 Prey 2K Games 07/10/06 US
Prey (Collector's Edition)2K Games 07/10/06 US
Prey 2K Games 07/14/06 EU -
#229 jó lesz az... -
Newfronter #228 Mondjuk lehet a Doom3-hoz, Quake 4-hez hasonlítani a futást, mert ugye ez is Doom3 engine. Az optimalizáláson függ minden. :) Csak itt egy példa a jelenből, HL2 Episode 1. Szép és gyorsan fut, nincs szaggatás. Ebből is kihozhatják a szaggatásmentes élvezetet. De ez már rajtuk múlik, mondjuk volt idejük. -
csoola #227 yo lesz ez, csak a gépemet 2 vállra fogja fektetni...és az 1-2 órás demó mekkora lesz? erre kiváncsi vok...(bár nálam tovább fog tartani h 5 métert menjek a föhössel, mint 3 óra, ugy fog szaggatni elöre érzem... mondjuk volt idejük optimalizálni:P) -
#226 Valóban, a készítők gépein biztosan -
Newfronter #225 Júni 22.-én jön a demó. -
Devergo05 #224 Prey demo valahol lehet hogy fent van már...5 single és 5 multi pálya lesz a demóba!Kérdés hogy akkor a teljes játék mekkora lesz? -
#223 Nem elviszik az UFO-k?Meg nem Tommynak v hogy hívják?
Mikor jön a full? -
#222 Hehe most olvastam újságba lesz Prey film.
"Laurence Fishbourne a Prey cimű pszichothrillerben egyedül indul vadászatra a tél közepén.Megsebesül, és egy titokzatos idegen menti meg az életét.De a szerencséjének nem örülhet sokáig,mert megmentőjének különös terve van vele." -
#221 Ez az optimista hozzáállás. Én azt modntam volna hogy még 22 nap. De közben még 20 nap (legalábbis akkor ha 2+20 az =22-vel :-p) -
abonyitomz #220 már csak 22 nap :) -
#219 /me too
de az a rohadt demo jöjjön máááááá :(((
jún 22....uramatyám, még mennyi minden lesz addig....rossz belegondolni :( -
#218 apám,most láttam az E3-as videjót hát ,placcs....
[leesett az álla] -
abonyitomz #217 látom kezd kivirágozni a topic , hamarosan betoppan a demo , utánna a full , ejj mi lesz itt ha kijön :) -
#216 Alcímet csatolnak hozzá: Prey Forever:) -
#215 Végén bejentik hogy az a DNF :D -
#214 mondjuk az 3D Realms utóbbi 10 év munkássága után még igaz is lehet a lenti állítás:) Ki tudja:) -
#213 dehogynem :P -
#212 nem értitek ti a viccet... -
#211 jah, kb mindegyik érték tizede :D
2-3 perc telep, 1-2 perc konfig, 1-2 perc betöltés :D habár sztem nem fog sokat tölteni :)
már nagyon várom a gameet, nagyon kíváncsi vagyok, és nagyon ötletesnek találok 1-2 dolgot a gameben, meg kíváncsi vagyok hogy mit tudnak kifacsarni a jóöreg Doom 3 engineból :)
kár, hogy csak jún 22.-én jön a DEMO...azzal a fullig elleszünk, azt a pár napot lazán kibírjuk már...95 óta bírtuk, elvileg most is fogjuk :D
de talán örüljünk, hogy jön egyáltalán :) -
#210 "20 perc telepítés
20 perc konfig
15 perc betöltés"
ezek erőssek, de a többi áll! -
#209 30 perc letöltés
20 perc telepítés
20 perc konfig
15 perc betöltés
10 perc finomhangolás
10 perc játék
20 perc sg-s élménybeszámoló
Azaz átlagos játékos átlagos gépén 2 óra 5 perc a demo:) -
#208 Volt idejük csináli, több mint pár óra:))