3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• Cicero
    Olvastátok az Augusztusi GS cikkében ezt a "késés" rovatot? :D
  • grebber
    Nem rossz.
  • Istencsászár
    jólátni hogy ezen a gémen ezerrel dolgoznak és már nagyon készvan és eszméletlen szép és egyedi csak jönnnnnne mááár:))
  • tep
    .....jöhetne már......legalább a demo :)
  • zolo
    Szép videjó:)elég ígéretes és a grafika nagyon ott van.

Bár az én kártyámon lehet hogy csak diavetítés lesz
  • Kandurex
    Új trailer, vigyétek gyorsan, még meleg!
  • Cicero
    THXVM!!!4 Hmmm... kicsit szar még rajta az ing.. olyan doom 3-as :DD

Szereti ám a doomot!44
  • grebber
    Itt legfelül
  • Cicero
    Linket is adnál???
  • grebber
    Pár új kép a Hardwireden.
  • Istencsászár
    legalább láttam a videjóból hogy dógóznak rajta és ütőslesz halyrá bár nemörülök hogy minden gémnél csak a csuszásokról kapjuk a hireket...
  • abonyitomz
    csak legyen minél jobb game!
  • grebber
    Csúszik a Prey

Freak, 11:37 - PC - Játék: FPS

(VE) A PC Format legújabb számában egy friss preview található a remeknek ígérkező Preyből. A szerkesztők heves egyetértéssel dicsérték a látott játékot és már most meglehetősen csiszoltnak találták, ennek ellenére a készítők becslése szerint még további 9 hónapnyi munka áll előttük a befejezésig.

info: Hardwired
  • Cicero
    Gondolom valami szellem :)))
  • grebber
    Mi a lószar az ember felett??
  • Cicero

Ez nagyon ottvan!!44
  • grebber
    7 új kép
  • abonyitomz
    így van
  • Cicero
    Nemtudom, lehet hogy csak én vagyok vele így, de utálom, hogyha fél órán át kell hallgatni a pofázását egy NPC-nek, jó- jó, nem csak abból áll egy jó sztori, de én inkább azokat a játékokat komálom, amikor megvan adva egy Objective (vagy kettő) és menni kell a fejed után, keresi a vezérlőszobát, és közben írtani a népet gondolokodás nélkül -avagy "először lősz, utánna kérdesz" módszer. Persze az se jó, hogy azt se tudod, hogy most miért ölöd a népet. Szerintem a Doom 3 sztorijával semmi gond nincs! Aki nemtud angolul az is rájön, hogy a lényege a játéknak az, hogy elhagyd a marsot, de előbb végezz a gonosszal :)
  • Istencsászár
    Minden fps hentelős Painkiller direkt olyan amilyen nemiskell többet várni tőle ugy jó ahogyvan.. Doom3 meg hozta azt amit a doom1,2 elkezedett...
  • sorrow

Én csak remélem (bár nem úgy néz ki) hogy nem áll be a Painkiller, Doom 3 féle hentelős játékok sorába.

bár nekem egyenlőre fent van a Most wanted listámon.
  • Istencsászár
    ÁLJ!!!!!!! ez nem doom3 prey és a doom3 két kül. világ két kül. játék ne hasonlitgassukmár melyik a jobb doom3 királyvolt prey király lesz. Domm3hoz annyi köze van hogy azt az motor dübörög alatta.
  • sorrow

A Doom 3 -nál jobb lesz akkor egy korrekt kis Hentelős fps-t kapunk.

DE AKKOR IS CSAK EGY HENTELŐS FPS..!!!

No a készítők ígérnek mindenféle misztikus sztorit az sokat dobhat a dolgon, de ígértek a doom 3-hoz is még se lett semmi a sztoriból ott se, bár a feeling az ott volt legalább.
  • IMYke2.0.0.0
    Az atmoszféráról majd a megjelenést és az installálást követő pár óra elteltével tudok nyilatkozni...
  • Istencsászár
    nemnem a játék atmoszférája egyedi
  • IMYke2.0.0.0
    Azzal nem mentél semmire ezek szerint, mert csak a grav. gy.járó maradt meg a fejecskédben...
  • Istencsászár
    elhiheted többször néztem meg mint te:D:DD
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor csak nézd meg újra a nagy videót... számolgasd, gondolkozz, hogy mi honnan van koppintva - kivétel a gravitációt fitogtató gyilokjáró.

• Istencsászár
    neked lehet, ez egy egyedi gém lesz semmigez nemelehet hasonlítani
  • IMYke2.0.0.0
    Az az egyetlen újítás benne.

• Cicero
    Ez egy nagyon nagy játék lesz, túlszárnyalja majd a Doom 3-at is! A legjobb rész benne az, amikor a Graviti road-on mászkálhatsz! Bámulatos grafika, sztori és gravitáció! Alig várom! [apro]..persze a gép ami kell majd hozzá...
  • tep
    Lenyűgöző látvány
  • bigapó
    ezt most nem szedem le, de mi is ez? ami a gametrailers.com-on van? mert az nagggoy üttős:) úgy néz ki, hogy hamarosan, még ebben az évben megjelenik. vagy mégsem?
  • grebber
    Prey HQ (287MB)
  • soulhunter
    hát,ahogy elolvastam az elejét,tiszta Soul Reaver utánzat lesz ez is...
  • hykao #51
    Bocsánat, módosítok: a 2.VH-s és Vietnámos témákat is unom... :)
    Mintha a történelem csak XX. századból állna...
    Bazz micsoda jó kis akció-FPS-eket lehetne csinálni ókori, középkori, újkori témákból!

...ja, és ne érts félre, nem a Sci-Fi-t unom, és nem a Sci-Fi nem tetszik, nagyon is szeretem a Sci-fi-t!!! ...de nem ezt a gagyi sci-fit, amit erőltetnek már jóideje...ez nem Sci-Fi, hisz az némi tudományos jelleggel is kéne, hogy bírjon...szóval Sci itt nincs, csak Fi...de az is roppant fantáziátlan...
  • GregSB
    Pedig nézd meg a videót, mert nagyon eredeti újításokat is raktak bele.

Én lepetéztem a portal-techtől meg a gravitáció-variálásától!
  • Gabe18
    Most egy fps-t miből csináljon szerncsétlen programozó?Vagy sci-fi,vagy kommandós,vagy háborús.
    Neked a sci-fi nem tetszik,másnak a 2. világháborús,meg vietnámi unalmas már.Ez van.
    Szerintem viszont nagyon kellemes lehet ez a game,persze nekem nincs elegem ebből a témából...
  • hykao #48
    Szomorú, hogy minduntalan sikereket lehet elérni ilyen idegenes-mutánsos-szörnyes-rovaros szarságokkal, megspékelve a videotékás '80-as évek B kategóriás sci-fi-inek hangulattával...mikor lesz már vége ennek a hájpnak? Én már az ilyeneket meg se nézem, mégha ultragyors és vérprofi új grafikusmotoros is valami...én már csak emberszereplős, valós környezetben, valós földrajzi helyeken játszódó játékokra vágyom...hová tűntek a történelmi témájú játékok??? (csak az RTS-ekben találkozni ilyesmivel manapság...)

Nagyon remélem, hogy a Duke Nukem Forever-ből végül nem az lesz, mint ami ebből lett...
  • IMYke2.0.0.0
    Azt azért nem mondjátok, hogy nem veszitek észre a koppintásokat...

[Jó, tudom, nincs új a Nap alatt, blabla... de a HalfLife 2 gumói, a Doom III szíve után eléggé arcátlan az a négy lábú pöttömke használata...]

---------------------------------------
    Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
    Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
    Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

-----------------------------------------