3581
-
#3581 Bemutatkozott a Prey női főhőse -
#3580 E-bayen megvettem ,steam-re aktiváltam.
Nagyon nagy kár ,hogy egy ennyire jó game-et ilyen szinten leszarnak. Se 2. rész se semmiféle HD Remastered verzió.
Mekkorát ütne pedig újra kiadva UE4-el , acsikkal, dx12 minden tech jósággal -
Bulics #3579 Na gyerekek, Prey téren én vagyok itt a a király! Most fejeztem be a játékot negyedszer, és ezúttal egyszer sem haltam meg. Persze, ezerszer meghaltam de visszatöltöttem a mentést, és nem küzdöttem meg, a becstelen holtakkal. Ráadásul vmi nehezítő moddal játszottam. Így teljesen más, a "haláltól való félelem" abszolút más érzést kölcsönöz neki és más stratégiát követel meg tőlünk.
Szummázva: Ez a játék Király! -
Bulics #3578 Ja, de tényleg. Meg mondjuk párszor meghallhatna nem csak a szellemvilágba meg vissza.. Nem foglalkozik itt senki modolással? -
#3577 Vagyis megspékelhetné valaki egy AI Directorral. :) -
Bulics #3576 Olyan mod kéne hozzá ami azt csinálja hogy a pályán lévő ellenségek véletlenszerűen támadnak meg. Ezt most onnan szültem hogy letöltöttem egy unpredictible prey nevű modot, amiről név alapján azt gondoltam hogy ilyen, de nem, asszem hogy csak vmi grafikai tuning, mintha nemlenne kib/\szott szép egyébként is ez a játék...
Na mindegy de ez tök jó lenne sztem,ráadásul semmit nem vonna le a játék értékéből a mod!
Na milyen ötlet? -
#3575 Engem igen, sajna sokat nem tudtam vele játszani 2007 végén se. :( -
#3574 Lehet, de az engem nem érdekelt soha. :) -
#3573 kivéve a multiplayert :) -
#3572 A Quake 4-nél minden szempontból jobb a Prey: grafika, történet, játék, hangulat... -
#3571 Letöltöttem már Steamen a 2 hírei lévén. Hát még mindig nagyon jó játék. A grafika fantasztikus, szerintem azóta se tudtak szebb animációt alkotni vele. Habár a Quake 4-nek csak a demóját ismerem. A szinkron is jó meg a zene is, ja és Art Bell hihetetlen milyen unott módon tudja kommentálni a betelefonálók meséit. :) A legjobb mikor a Keeper hívja fel. XD Most sajna pont nem találtam azt a helyet, bár már kívülről tudom úgyis.
Egyébként a játék kevesebb, mint 5 óra Normalon, de még így Epic. Remélem a 2-nél ez kicsit több lesz. :) -
#3570 Végigvittem másodszor is, megérte. -
mans #3569 Leszedtem a játékhoz a ng shaders v1.5 ös modot,de nincs hozzá leírás hogy hová rakjam be,vagy ha valaki tud valami modot amitől szebb lesz a grafika az jó lenne. -
#3568 Szerintem valamelyik sarokba ki van írva. Vagy esetlen a "Programok eltávolítása..." részben is ott lehet. -
mans #3567 Helosztok
Honnan tudom meg hogy hányas verziójú a játék?amúgy most vettem meg 990 ért. -
Csokis #3566 Most 990HUF-os áron megvehető a játék, KATT! -
#3565 Hol tudom en beallitani 1920/1080-ra, mivel csak 1200-as van benne? :( -
#3564 Hát az tuti. -
#3563 málker -
#3560 mivan? -
#3558 Azta az nagyon jó hangzik. -
#3556 Na látod, azért én tuti hogy kipróbálom, meg letöltöm majd ezt a Preyt.-is. -
#3555 Megér. :) -
#3554 Hát lehet hogy igazad van, de azért egy próbát megérne nem? -
#3553 Kell a francnak DN, úgyis sok köze nem lesz a régihez, csak a címe és a főhős...
Prey 2-t inkább!!!!!! -
#3552 Hát ja a kurva annyukat. -
#3551 Akkor soha nem lesz 2. rész mivel az a fos duke sem jelenik meg soha! -
#3550 Most írták, hogy a duke előtt nem kapunk belőle semmit sem. -
#3549 Jó lenne már egy infó a 2.-dik részéből. -
#3548 Most megint csinálják a Prey-t valami konzolra. -
akrosztikon #3547 Jó nagy butaságot írt valaki anno a "kockás" részhez, csak szólok. Amikor a vége felé bekerülünk a kockába, abszolúte nem kell szellem módban belelövöldözni a négyzetekbe, aztán meg sima módban. Egyszerűen mindig úgy kell billenteni a kockát belülről, hogy a kék színű sugarat kibocsátó műszer mindig lefelé csúszhasson a gravitáció miatt, és így "beszínezhesse" azt a cikkcakkos "útvonalat", amit vékony négyzethálók jelölnek. Ha azokon végigfuttajuk a kék sugarat folyamatos kockaforgatással, akkor tudunk kijutni a kockából. -
#3546 A most kiadott infón befejezésül megemlítette a prey 2.-őt. -
#3545 Hát az tuti hogy teljesen más lesz, és igencsak gépszaggató gépigénnyel, de majd kiderül ha elkészül, remélem a gta4 után már hozzáállnak az információ áradathoz.
A prey 2 pedig majd csak utána lesz belőle valami. -
#3544 Szerintem hiába ez a nagy várakozás az új Duke-ra.Szinte köze se lesz a régihez.Attól még lehet jó játék, de biztos teljesen más lesz.
A Preyt 2-t jobban várom én. :) -
#3543 Elég régen volt már hír a 2.-dik részéről, most jövőre jöhet a hír ha a duke megjelenik egyáltalán. -
#3542 Érdemesebb megvenni, mert nem macerás. -
#3541 Ha ennyire favorit, akkor szerintem vedd meg a boltit. A legtöbb helyen most már cirka 3000 Ft-ért kapható. -
baktaileader #3540 Khm..Kár :( Pedig szeretem a game-t nagyon =( -
#3539 Akkor ne csodálkozz. Tűfal? A jelenlegi patch az 1.4-es. Esetleg próbálj más progit multira: comrade, arcade, xfire. -
#3538 Hát gondolom nem egyeznek a verziók. Hányas pecset használsz?