3581
-
Július 10.-e a pontos megjelenési dátum.Remélem ez marad és nem tolják. -
Prey: Lesz demó, még a teljes változat előtt
[2006. április 25. @ 14:25 - Berkenye]
Scott Miller, a 3DRealms embere megerősítette, hogy a Prey című FPS kipróbálható verziója a teljes játék megjelenése előtt elérhetővé válik. A demó pontos tartalmáról azonban egyelőre nem nyilatkozott.
info: Gamestar -
Newfronter #165 Nos ez jónak igérkezik, és tényleg nem egy Doom expansion, ahogy sokan mondják. Na ez lehet az FPS és a logika tökéletes keveréke.... -
Sokat gépezet ha munka után van rá modom és lesen a sok game-es oldalt!
Ha van új info belinkelem.
Ha bárkinek bármiben tudok segíteni még szép hogy segítek! -
strebacom #163 Te mindenben a topon vagy ,ez hogy csinálod, amúgy köszi a sok segitséget ezt,nem bántólag irom hanem épen,hogy elismerésként, jó lenne ha sok ilyen segitökész és mindenben segítö ember lenne a fórumon mint te: Thank you mr. greeber , thank you!!! 

-
áh ilyen egyedi fps nemvolt még, ez valami elképesztő feelinges... -
Fííncsa.Láttam 1x a Gamestarban,akkor naon tetszett.10 évvel ezelőtt meg leállították a projectet.LOL.Amúgy az elején lévő intro az naon ott volt.Ha minden gémenk olyan grafja lenne meg úgyx mozogna atom lenne.1 kicsit off kérdeés:Amikor az elejét néztem,akkor azon gondolkoztam, h a játékok miért nem néznek ki így?Az addig oké h a polygonok shaderek mweg mindenféle bisz-bszok fogják a gépet de a színeket miért nem tudják így megcsinálni? Az emberen is a ruha (nem a prey-ben,úgy általában)olyan Paint színű.Miért nem lehet valós színeket használni?Az nem fogja a gépet.Vagy igen? -
mérföldkö remélhetöleg... -
Kicsit túl high - tech nem? Vagyis idegen... franc se tudja
-
hát ez állat,és ahogy elnéztem nem is lesz olyan brutál gépigénye... -
jó lesz ez
-
Új Trailer (25MB) -
abonyitomz #155 király! -
nagyon durva
-
6 új kép -
Semmi demó nem jelent még meg legalábbis nem tudok róla.
#151: LOL -
strebacom #151 www.fileplanet.com/63569/60000/fileinfo/Primal-Prey-Demo
-
Devergo05 #150 Valaki árulja már el hol lehet a Prey német demóját letölteni?Vagy létezik ilyen egyáltalán? -
AnonymouS #149 3 új video!!! -
strebacom #148 No ez a videó qrva jó volt,ez egy nekem való game lesz!!!
-
AnonymouS #147 hát ez LOL! -
megerőltető vissza olavsni 5 hszt mi? -
Mikor is fog megjelenni eme csoda? -
Megjelent egy 10 perces videó.
+újság scannek -
mer év eleje van... még bőven megélnek a tavaly téli/karácsonyi eresztésekből... -
strebacom #142 Az a furcsa hogy mostanság semmi komoly game nem jelent meg, június, jaj, még kimondani is nehéz ,
hát még kivárni!!!
-
AnonymouS #141
messze van...
-
2006. június. -
strebacom #139 Valójában mikor is jelenik meg, tudtok valamit róla???
-
A videó engem is meggyőzött, bejövős. -
AnonymouS #137 Nagyon jó lesz, az biztos! E3as videó nagyon tetszett, rengeteg nagyon jó ötlet van benne. -
Még Halloween előtt piacra dobják az előzetes képek, trailerek és információk alapján triplA kategóriás Prey-t. -
Majd meglássuk, várom mint a kacsa a nokedlit
-
Faxa kis videjó :D . Csak zavar az az XBOX logó a végén ... -
abonyitomz #133 áttettem saját linkre is ( valamikor nem adja be azt a képet )
-
abonyitomz #131 megnéztem a videót! aki megnézi a videót utánna rájön, hogy milyen jól tették a fejlesztők hogy ezt készítik el a duke nukem helyett , forradalmi játék lesz!!! KÖTELEZŐ múvi!
-
kímélj meg a hülyeségektől pls:D:D:D -
atwe #129 Fiuk már demot is kiadták német nyelvü -
abonyitomz #128 ÚJ VIDEÓ amit a készítők a napokban adtak ki!!!!!!!!!
közvetlen letöltés itt! -
erről a gameről van valami info ?