3581
-
#367 Fejezzétek már be a köcsög kurva konzolok vs pc vitát menjetek megfelelő topicba.
Akinek nem tetszik a pc konzollal tolja soha nem értettem mire jó mindenben az a kurva rivalizálás kinemszarja hogy jobb a X360 meg a ps3 és akkor mivan most öszedöl a világ?
Törölni kéne a fölösleges dolgokat mert ez már tulzottam OFF!!
-
#366 Ja én csak attól félek, hogy addig akarják szimulálni a valóságot, hogy a végén már számítógépben fogunk élni... :S :( -
#365 Ja,olvastam,hogy aCrysis Redetileg fotografikusan,full reálra akarták csinálni. -
Devergo05 #364 Nem lesz vége soha a fejlődésnek!!!!A végén kitalálják azt is hogy pusztán egy mezei számítógéppel olyan élményben részesüljön az ember ha pl egy háborús játékot játszik mintha ott lenne benne a háborúba!!!Ezalatt ne csak dolby hanghatásokat érts mert manapság még max csak ezt tudták elérni!!! -
#363 Na én is valahogy úgy gondoltam.. Csinálnának egy nagy pályát, és többfelé lehetne menni... Meg okosabb lenne az AI, és kevesebb lenne a script is, hogy mindig kicsit másabb legyen a szitu... Szal lennének olyan NPC-k akik teljesen script alatt vannak és semmiképp nem halálozhatnak el, vagy ilyesmi(vagy ha igen, akkor ott vége a történetnek és bead egy videót ott, hogy ez lett a vége), de lennének olyan npc-k akik a szituktól függően elhalálozhatnak, vagy túlélhetnek, és akkor az az adott npc egy másik irányba vinne tovább a játékban... -
#362 sztm ja.Azért PS2 már nem mai gyártmány. -
Gabe18 #361 Ps2-t ugye viccnek írtad? -
#360 Azért a Crysis az odaér bőven.Megkockáztatom még jobb is.Csak hát ugye,erőmű. -
#359 Hát ja.De 1x mindennek vége.Nem lesz több konzol,több sz.gép alkatrész.Minden le fog zárulni,mert már elértek mindent a számítógépek terén.A max grafot,fizikát,AI-t.igaz kicsit odébb,de eljön ez az idő.És akkor jönnek az újabb cuccok. -
Devergo05 #358 Én az Xbox 360 ra meg a Ps3 ra gondoltam!!!Ezeknek grafikailag nyomába se ér a PC!!!!Ja,de még a PS2 nek se!!! -
Gabe18 #357 Konzolokon?Talán Xbox360-on... Mert a többi konzol ma már nem mondanám hogy veri az átlag pc-ket. -
Devergo05 #356 Nem beszélve arról hogy konzolokon minden játék jobban néz ki és full-ba megy!!! -
Devergo05 #355 a Gears of War is Unreal engine-os lesz!!!Az kb 6-7 év múlva kijön PC-re!!!De én addig inkább veszek egy xbox360-atJobban megéri mint gépet fejlesztgetni!!! -
Gabe18 #354 Ez a "többféle befejezés",annyira egyszerű lehetőség lenne hogy a játékosokat a többszöri végigjátszásra ösztönözze,mégis alig van játék amiben alkalmazzák.
Vagy teszem azt lehetne 2-3 féle főellenség a végén,amihez máskép kell eljutni vagy ilyenek.És nem kéne hozzá új pályákat irni,csak pár választható apróság amivel máskép végződne a dolog.De nem,inkább mindig a tuti egy megoldás...
Emlékszem PSX-en a Resident Evil 2-t 6x vittem végig időre hogy a leghosszabb befejező videót is láthassam. -
#353 GoW az király csak mire kijön pc-re pff :(
Node itt most a PREY van porondon!! :D -
#352 ala Gears of War.Jöjjön már PC-re!!! -
Devergo05 #351 Az majd max az Unreal 3.ba fog megadatni,ami grafikailag elsöpör mindent és egy csomó játék fog erre a motorra építkezni!!! -
#350 Remélem nem lesz túl alternatív a játék... Vagyis remélem kevésbé lesz lineáris... Örülnék neki, ha legalább 2-3 lehetőség is lenne a befejezésre... -
#349 :DDD -
Devergo05 #348 Mi Atyánk ki vagy a mennyekből add hogy "Prey" urunk holnap reggelre megérkezzen!!! -
Devergo05 #347 Érkezik a megváltó!!! -
Devergo05 #346 Prey!!!Isten oltalmazza!!!Prey!!! -
#345 ÁÁ.de szép szóó.Holnap.És a 6 óra is gyönyörű.Hát még a július 10. :)) -
Devergo05 #344 Demo után 1-2 nap múlva szeretném a full versiont fent látni !!!!!!!!!!Nagy kérés??? -
#343 de ez talán jó lesz multiban, pont ma nézegettem trailereket/gameplayeket, amikben volt multiról is videó, és sztem nem lesz ez rossz :)
jó, Doom 3 felejthető, mind singleben mind multiban, de a Quake 4 az már fokkal jobb multiban, na meg most a Prey is...hát meglátjuk, HOLNAP :) -
#342 Doom3 motor multira nagyon "jó" szokott lenni. Ezt a single menti meg, vagy semmi. -
#341 A multi megmenti ? Mitől ? -
#340 Nah szóval én szerintem ha a játék 7 GB-os lessz (ha lessz annyi :o)) akkor arra lennék kíváncsi hogy milyen hosszú? Mennyi idő allatt lehet végignyomni? Mert végül ha valaki letölt 7GB-ot (bocss) akkor azért nem hiszem h cask hipp-hopp kijáccom letörlöm stb. DEEE csak azért érdemes beszerezni mert egy fenomenálisan jó FPS lessz , és én azt remélem(Remélem??Ha nem akkor itt vér fog folyni) hogy lessz benne multyplayer mert az megmentené a játékot szerintem!!DE nem értsetek félre mert már várom mint állat, qrvára birom!! -
#339 Találtam egy oldalt ahol egy csávó próbálta a demót és beszél róla,képekkel demonstrálja mit láthatunk majd!
A végén azt írja,hogy nagyon tetszett neki és jöhet a teljes!
2.2 procival és geforce6800-al próbálta!
link -
#338 valaki azt is írta,hogy 1,5 gb! Tudod mit,majd kiderül reggel ill. délután/nekem/! -
#337 Köszi szépen... Hát meglátom majd a demó min beállításokkal, hogyan szuperál... :\ -
#336 Szintén zenész! 1 giga nem vészes,jöhet! -
miki90 #335 nem! a demo állitolag 450 mb-ot fog nyomni ! -
#334 És a teljes meg 7gb?Majd kiderül.Még....19 nap. -
#333 1-2 órás. -
#332 sajna én is megyek 6-ra és csak fél 3-kor érek haza mivel jómunkásember vagyok...
ugy olvastam valahol hogy 1 Giga felett lesz a terjedelme.. -
#331 Háát...őőőő.Haverkodik.
Az van,hogy jön ez az űrhajó,és beszippantja Tommy-t,az indiánt,meg az asszonyát,meg néhány embert még,és később kiderült hogy ez olyan,hogy ez a hajó él,szal tök érez az egész.Szal,tommy haverunk,Einsteint megszégyenítő gyorsasággal tanulja meg használni az idegen technológiát,és elindult megmenteni a nőjét,meg gondolom az embereket is és kinyírja a hajót is.Olyan doom 3 hentelős/motoros,csak itt X-tra szolgáltatásokat is kapunk,mint a death walk:ha meghalsz,nem kell kvikklód,hanem ilyen fura helyre kerülsz,ahol küzdened kell a túlélésért,és ha megvan,akkor ott folytatod,ahol az idegen eszi az agyad.Meg elhagyhatod a tested,és azalatt láthatatlanul ölhecc,meg gravifolyosók...Ennyi sztorit tok mondani.ha nem jó,vki majd leírja/belinkeli. -
#330 Úgy legyen! Te is dolgozol reggel?
Kíváncsi vagyok mekkora terjedelmű a demo! -
#329 Hát akkor szállj le róla, szegény Szabi:D -
#328 Én valami ilyesmit olvastam, hogy az űrlények akik a hajót építették minden bolygóról begyűjtenek néhány fajból példányokat. Namost ebben az esetben a főszereplő barátnője volt az áldozat ezért Tomy(azt hiszem így hívják a főszereplőt)feljutott valahogy a hajóra ami különös csapdákkal és különleges dolgokkal van tele, a többi bolygóról összeszedett lényről már nem is beszélve. A feladata az hogy megmentse a barátnőjét(és egyes híresztelések szerint a Földet is meg kellett volna mentenie de ezt kivették belőle).