3581
-
#447 :DDDDDDD
segglyuk átjárók loool :DDD -
Coolfire #446 Annyiban hasonlít a Doom3-ra és a Quake4-re,hogy ua. engine.Nekem azok a segglyuk átjárók tetszenek.Meg a franciakulcs..:) -
Richard90 #445 A világok harcacímű filmben volt ilyen rész amikor az embereket nyársa húzták... arra emlékeztetett ez a rész a játtékból -
#444 Télleg isten játék lesz!
Egyként olyan Duke/Quake2/Quake4 keverék így elsőre. -
valaminick #443 ezt is köszi:) melóban vagyok és csak este tudom megnézni ezt a "csodát":) -
#442 Legjobb rész volt az egész gémben. -
#441 de gondoltam,ez is leszedi,merthogy az a dolga,de hogy így szedi le,azt már nem szeretem. -
Dant0r #440 Jóhát, quake, ott gyakták az embereket sz@rrá a strogg-gyártó facilityben :DD -
#439 ?? quake ??
ez?
-
Richard90 #438 nekem ez valahogy olyan quake-s stílus
de azért nem rossz játék
bár az elég durva benne amikor felnyársaljl az embereket :O -
#437 Túl sok káromkodás túl kevés mondatban, ez a prosztó. :)
-
#436 a proszto az, hogy itt kurvaanyazol 1 programot, ahelyett, hogy lenne eszed, es operaval, flashgettel, stb.-vel toltened mar 1. nekifutasbol is :]
nem a program a buta, elhiheted :] -
#435 ez a jatek isten lett... isten. :D
-
#434 kössz.ezt legalább szedi. -
#433 helo mindenkinek én inkább megvárom a full-t.mert amire bele élem magam már vége is.szerintem -
Boroskóla #432 Szedd innen ezt tudod folytatni ha megszakad. -
Dant0r #431 Hogy a plafonra kell lőni, ha lelövöd akkor meg leesik hozzád (vagy te esel fel :D)
meg bemész egy "dobozba" és látod magadat, amint bemászol abba a dobozba szépen... de próbáld ki, komolyan, nagyon ötletes, tetszik:)
amúgy tetszik, hogy egyáltalán nem doomos (már az engineből adódóan sem), hanem -számomra- inkább hl2-félére emlékeztet a gyorsabb mozgással, esésekkel, szereplők testtartásaival.. annyiban doomos, hogy "nyálkás", de az nagyon szép. a padló is tök jól fémesen csillog,
és VÉGRE nem azok az elnagyolt, közelmész-és-pixelhalmaz textúrák köszönnek vissza, mint pl. a d3-ban vagy a q4-ben, hanem végre tudtak mit kezdeni ezzel a motorral, és szép élesre sikerültek a textúrűk, juhé:D -
#430 Az jóó. Mi az a prosztó? -
#429 Na,flesget remélem nem hagy cserben.Most újabb 2 kib@xott órát kell várnom. -
Mr. Perfect #428 Nekem csak két bajom van ezzel a játékkal: az egyik, hogy olyan mintha minden műanyagból volna, a másik meg hogy nagyon Doom koppintásnak tűnik. -
#427 Asszem ma megnyerted a napi PROSZTÓ díjat s még csak reggel van... -
Newfronter #426 Hehe nagyon jó, én is kipróbáltam, vagyis végigvittem :)
Szerintem nem olyan hosszú, vagy talán annyira lekötött hogy nem vettem észre, ahogy telik az idő. :)
Végre egy nagyon jó game, várom a teljest. :)
Ja és a multi se semmi. Ugyanis abban is van grav lépcső, teleport kapuk, stb. -
#425 A jó kurv@ anyját ennek a kibaszott IE-s letöltőnek.A kib@xott szeme előtt szedett le 449 kurv@ megát,másolja fel dobog a szívem mint állat,megyek a zipő filehoz,rányomok erre bedob 1 f@xom hibaüzenetet.Gondolhatjátok mi volt.Megnézem ,erre 145 MB-s az egész.Hogy a faszomvba lehet 145,amikor 449-et szedett le az a szar? -
#424 Ezt a "pofátlan" gravitációt fejtsd már ki kicsit bővebben plz. :P -
#423 Majd írd le hogy fut.Beállítások. :) -
Dant0r #422 vááá istenjó ez a game:)
jó ez a pofátlan gravitáció meg portálhasználat.. naon ütős:) -
#421 Még 5 min. -
#420 illetve AA nálam sem,de én nem is szoktam azt használni -
#419 én kipróbáltam,sztem nagyon páva lesz
képeim nincsenek,mert gondolom úgy is mindenki kipróbálja hamarosan
a lenti konfigomon röccensé nélkül megy úgy,hogy a default beállításokat egyből kimaxolta indításkor,jó ez a d3 motor -
#418 nem -
#417 Nekem még 17 min.b@x@ meg!Tolni akarom. -
#416 sapphire radeon 9600 256DR-en megy maxon?Mer én maxon akarom.Vagy leagábbis naggyon közel a maxhoz.
2.4-eamd proci meg 768 mb ram(DDR).
ha? -
#415 ááááááááááááááááááááá
Még fél óra. Itthonvagyok szabin!
Végre hent!
:))) -
#414 huhh, nagyon örülök hogy eljött az ideje ennek is, és hogy 10 év után végre valamit kapunk is a kezünkbe
amúgy az jó, ha olyan a gépigény mint a Q4-é, mert az tök jól ment, GEF 6600-am van :) -
#413 Köszi a képeket!!Már várom hogy hazaérjek.. :P -
#412 kb -
#411 mittomén. Még nem értem a végére, és nem is fogok most, mert lassan lépnem kell. -
#410 Gondolom a gépigény olyasmi,mint a kvék 4-é,ugyi ? -
#409 Milyen hosszú a demo? -
#408 A skálázhatóság: