3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• NeoMaN
    Nekem pont az tetszik benne, hogy semmi realitása. Kell a faxomnak a kommadós, gránátdonálós, távcsövespuskázós osonkodós szar.
    :PPPPPP
  • ewuk
    nem hiszem, hogy az egész játék ebben a műbolygóban fog játszódni, ez csak az eleje, még bármi lehet...
  • hykao #565
    Hát engem már csak a valós helyszíneken játszódó olyan játékok kötnek le, ahol emberek a szereplők...Ez nem ítélkezés, csak én már unom a szörnyeket és a monoton hangulatú Sci-fi környezetet... :)
    Vajon ebben lesz azért földi helyszín is a báron kívül?
  • strebacom
    No hát akkor most jó,vagy,nem,kedves,,,,,HITMAN.....

Szerintem iszonyat, na azért a hitman se rossz(a blood moneyt végignyomtam vagy 6-szor)....................

Ja és ez csak DEMO ugy hogy nem kell TÚL itélkezni.................
  • Istencsászár
    Pont addig átlagos, majd lesz western gém ( call of juarez ) ez pont egyedi attól ami ez után jön...
  • hykao #562
    Kipróbáltam a demót, és nagyon tetszik...egészen addig amíg a bárban vagyunk... :)))
    Kár, hogy ma egy kézen meg lehet számolni hány olyan játék van, amiben valós helyszíneken emberekkel ténykedünk...

Más: az jó dolog, hogy a képarányt lehet állítani (4:3, 16:9 és 16:10), az már azonban elég szar, hogy ennek ellenére csak a szokásos 4:3-os felbontások közül lehet választani (800x600, 1024x768, 1280x1024, 1600x1200)...nekem 1440x900 kéne, de sehogy sem tudtam ilyet beállítani. A .cfg fájlokban sem találtam erre lehetőséget...valami ötlet? :S
  • strebacom
    Nekem igen szar lesz ha kikapcsolom a Vsync-et ha mozog az egér valahogy nem az igazi a függöleges, hála a programozóknak nekem azzal is kiválóan fut...
  • Maxtreme
    nálam drivebe is ki van lőve :D köll a francnak :D
  • mucsácsó
    hát ez minden gameben így van...
    Vsync akár 50%-os teljesítményromlást is eredményezhet...akár ne is lenne, nálam az az első hogy azt kinyomom egy gameben...
    most engem nem érdekel, hogy rohadt ritkán egy csík lesz egy századmp-re a képernyőn kb... :D inkább menjen szépen :)
  • Tatyla
    legnagyobb sebességnyerés ha kikapcsoljátok a Vsync-et...
  • strebacom
    Talán, amúgy iszonyatosan tetszik a game és nagyon jól fut a konfigomon fullban olvastam, hogy ez már patch nélkül is támogatja a két magos procit hála ezért a progi iróknak és iszonyat jól fut, és szuper.......
  • mucsácsó
    jaja, menne..minimumon 100%, már írtam is itt :) talán annál picit még jobban is, meglehet :)
  • Tatyla

System Requirements

Minimum

CPU Speed: Intel Pentium 4 2.0Ghz / AMD Athlon XP 2000+ processor
    RAM: 512MB system RAM
    Video Card: 100% DirectX 9.0c compatible 64MB video card with latest manufacturer drivers (see supported chipsets below)
    Drive: 8X CD-ROM (standard edition), DVD-ROM (Limited Collector?s Edition)
    Hard Drive: 2.2GB of uncompressed free hard drive space
    Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible 16-bit sound card
    Operating System: Microsoft Windows 2000 or XP with latest service pack installed
    DirectX Version: DirectX 9.0c (included on disc)

Recommended

CPU Speed: Intel Pentium 4 2.5Ghz / AMD Athlon XP 2500+ processor
    RAM: 1GB system RAM
    Video Card: ATI Radeon X800 series or higher video card with latest manufacturer drivers
    Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi series sound card
    Internet: Broadband internet connection or LAN required for multiplayer

Supported Video Card Chipsets

ATI:
    ATI Radeon 9600 series, ATI Radeon 9700 series, ATI Radeon 9800 series, ATI Radeon X300 series, ATI Radeon X550 series, ATI Radeon X600 series, ATI Radeon X700 series, ATI Radeon X800 series, ATI Radeon X1300 series, ATI Radeon X1600 series, ATI Radeon X1800 series, ATI Radeon X1900 series, or better with latest manufacturer drivers. NVIDIA:
    NVIDIA GeForce3/Ti series, NVIDIA GeForce4/Ti, NVIDIA GeForce FX 5800 series, NVIDIA GeForce 5900 series, NVIDIA GeForce 6200 series, NVIDIA GeForce 6600 series, NVIDIA GeForce 6800 series, NVIDIA GeForce 7300 series, NVIDIA GeForce 7600 series, NVIDIA GeForce 7800 series, NVIDIA GeForce 7900 series, or better with latest manufacturer drivers.

PREY takes full advantage of the Sound Blaster® X-Fi™ sound card. PREY supports OpenAL hardware acceleration, EAX® ADVANCED HD™ 5.0 features of 4 reverberation effects at once, and uses Sound Blaster® X-Fi™ XRAM feature to load audio samples on the cards with 64 megs of RAM. For more information on the benefits of having one of the Sound Blaster® X-Fi™ series, you can go to: http://soundblaster.com.

• Tatyla
    fps kiiratás: com_showfps 1
  • DioSr50
    Hello!
    lenne egy kérdésem
    2ghz-es proci 512ddr 400mhz memória fx5200-es kártyán h menne??minimumba megy mert akkor annak is örülnék!
  • NeoMaN
    bázz, alt+ctrl-re emlékeztem
  • Maxtreme
    pfff... igaz.. Megártott a meleg:)
  • Tatyla
    ctrl+alt+0 helyesen...
  • veri5
    Tök jó a demó!A graf is szép és az értelme isjó(amennyire)!:)
  • Tatyla
    anyám ez nagyon rövid volt...
  • mucsácsó
    én nálam is így van, mondjuk azt nem mondanám hogy szaggat, de lassabban megy...
    hát akkor még nem tudták, mi az, hogy optimizáció...
    (nem mintha most annyira tudnák...de Preyt azt sikerült ahogy elnéztem)
  • CalebJoe
    Érdekes a doom3 feltuningolt engine-je és még se szaggat max grafon a doom-ot meg a felhúzom a mai napig beszaggat.
    Amúgy nem rossz lett így a demo alapján főleg a jeges töltet tetszik a harmadik fegyveren.
  • Maxtreme
    ahogy a doom3-ba.
    /polip mod on :D ctrl+shift+0
  • NeoMaN
    hogy hozod le a konzolt?
  • Maxtreme
    Nem. Only sp :)
    Kilövi a 60 fps-es frame korlátot,de ez még csak hagyján.
    Olyan kibaxott gyors lesz tőle a játék mintha 4x sebeséggel tolnád :D

A bulletime tökéletes ellentéte ha így jobban tetszik :-D
  • mucsácsó
    de ez mire jó? ez nem a multi esetén hatásos? :D
  • Maxtreme
    Com_Fixedtic 999
    Írjátok be a konzolba.. játék közben, meglepő hatása lesz :Ð
  • SZilaJMaGGoT
    Köszi szépen, akkor kipróbálom majd... :)
  • mucsácsó
    1. Football Manager
    2. Foci VB 2006
    3. SilkRoad Online
    4. World of Warcraft
    5. Battlefield 2
    6. Prey7. F1CHL - Retro
    8. Tibia
    9. A Pc-s játékoknak leáldozott
    10. Humoros és aranyos képek, videók

na jövünk, jövünk föl
  • mucsácsó
    el fog...hát minimumon, de elfog :)
    havernak ugyanez a configja, csak 1600-os P4, és 640 RAM...és hát minimumon, de elfutott azért :)
  • mucsácsó
    hátjah, megesik...
    mindenesetre a game 1 DVD-nél nem lesz úgysem több, az sicher, szal ha még ~4,5 GB, abba sem halunk bele, ha ilyen nagyon nagyon jó gameről van szó :)
  • SZilaJMaGGoT
    1700as procival 768 rammal fx5200al elfut minimum grafon elfogadható sebességgel?? :D :S :\
  • Tatyla
    /agree
    láttam már gamét ami igen csak kisméretü volt de telepitésnél annyit extract-olt hogy simán megkajálltam és megfürödtem...
  • NeoMaN
    Így van. Aki tud programozni (és akar is), annak párszáz megába is belefér sokminden.
  • zsakosfrodo2
    miki90 te teljesen el vagy tévedve... Gondolj bele, hogy a Battle for Middle Earth 2 demoja 1.5 Gb volt és csak (ha jól emléxem) a kiképzést tartalmazta, meg 2 db skirmish pályát. A méret nem léyneg egy demonál. A teljes mérete lényeges, és az bisztos hogy ennél a játéknál nem 1.5 Gb. Erről ennyit...
  • Tatyla
    ezek szimpla spekulációk majd ha kinn lesz a full megvitatjuk...
  • Tatyla
    na most értem haza de ami késik nem mulik...
  • DJviolin
    Az majd a végleges lesz. :)
  • miki90
    csak 450 MB a demo!
    ha a demo 5 pályát tartalmaz akor a teljes nem tartalmazhat oan sokat szal igy leszz 1,7-2 GB a teljes game. SZVSZ
  • Bladez
    Ez nagyon király game :)