3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• strebacom
    Nahát végre itt a demo és jó a netem is/vihar után/, a játék kiváló, csak hol van a beigért 1,5-2GB demo, na de mindegy jó játékot mindenkinek.....
  • NeoMaN
    ennyit tud a 9600

a ping meg attól függ hova konetktálsz (USA, Kína,esetleg a szomszéd házban lévő szerver), és hogy ki indított szervert (lehet valami marha a 192-es upjával)
  • mucsácsó
    hát elvégre az a lényeg nekünk...ezt nem is multira hegyezték ki sztem :)
    habár kitudja, lehet olyan jó lesz hogy majd versenyszám lesz az ilyen game bajnokságokon...de kétlem =/
    nadehát a single az isteni...
  • berlinboy6329
    Láttam néhány olyan gamert akinek 10 volt.LOÁLOs.Majd talán a full.Vagy asse.Akkor ott a szingli.
  • mucsácsó
    mindenkinek olyan sok, erről nem te tehetsz :)
  • mucsácsó
    hát igen, multira semmi jót nem mondanak, demotól ne is várjunk sokat, meg nagy netkódot, majd talán a fullban... :)
  • berlinboy6329
    pingre tudtok vmit miért ilyen rohatt sok?
  • berlinboy6329
    9600 atlantis 256MB DDR és a gémben semmi baja sincs.

Megnéztem multiban,ott 10 fps fölé nem ment+ >500 volt a pingem,pedig 50-nek kéne lennie.
  • NeoMaN
    9600Pro vagy milyen VGA produkálja ezt?
  • Maxtreme
    Nem oylan 1xű nálam a drv update a modding niatt :D (au1@4) mind1, így marad, nem halok bele :D
  • Gerbill
    Én felmentem egy 12 játékos szerverre 5-10 FPS körül mozgott, felmentem egy 8 játékosra és egyből 25-30 FPS lett
  • berlinboy6329
    Megnéztem a multit.Hát az 1 nagy szar.Mindent minre vettem és 10 FPS fölé nem ment+járt hozzá 200-as ping.
  • RolEnD
    Maxtreme: nekem Audigy - m van és működik. Próbálj frissíteni a soundblaster.com - on autoupdate - el. Akkor minden cucc ami a gépen van a kártyával kapcsolatban, frissítve lesz. Utánna biztos működni fog.
  • Gerbill
    Hogy lehet elhagyni a testünket?
  • berlinboy6329
    Na, végvittem.Nem rossz,csak kicsit szokatlan.Főleg a graf a karimnak.Minden fullon,kivéve antialiasing,és átlag 20-24 FPS.De most lejjebb vettem és u.a.mert nem indítottam újra a gémet.Nem rossz gém ez.Az az emberölős cucc durva.Jó lesz ez.
  • DJviolin
    Igen. Már végig is toltam.

Ahhoz képest, hogy demo, meg hogy csak 470 mega körül van a mérete, melepően hosszú.

Elképesztően jó játék, bár picit beárnyékolj a játékélményt a gépem lassúsága. :(
  • mucsácsó
    nincs mit :)
    sikerült?
  • ZakRob
    Akit a demo hossza érdekel. Nekem 12-re lejött, feltelepítettem, az elején 3x hibát észlelt,ezért újra be kellet töltenem pályát és így is 1 óra után pár perccel végeztem vele. Tehát kb. 45-60 perc.
  • macesz
    Hali
    Nekem elindul csak homályos minden és nemtom beállítani a grafikát szerintem alapból minen indítja valaki tud segíteni ?????!!!!!!!!
  • Maxtreme
    Kreatív sb tulajok:
    Neketek müxik bent az openAL?
  • TothLaci
    Elég jó játék a DEMO alapján. És még kékhalállal is találkoztam :)
  • NeoMaN
    Hehe, semmi különbség az ACDSee-s és az Infranview-es kép között.
    Mindegy, lemondok. :)
    ACDS:

IV:
  • DJviolin
    Köszi.
  • mucsácsó
    azokat a világító "lámpákat" kell lőni, ekkor elforog ez a "szoba".
    a lényeg hogy majd meglátsz egy narancssárga (? asszem) portált, és abba belepottyanj így a forgatásokkal.
  • DJviolin
    Sziasztok!

Elakadtam ennél a résznél. Egy kis mélyedésben állok, és nem tudok kihutni. Please help!
    [IMG][/IMG]
  • Maxtreme
    akko "monnyon" le:)
  • NeoMaN
    Hülye azé nemvagyok.
    :))
    Max minőségen van.
  • Maxtreme
    Ezexerint a rídmi ellenére megy dx7-as, sőt még 7-es végéával is :)
    Az 1 más kérdés hogy hogyan, és milyen a kinézete :D
  • Maxtreme
    Mert hülye azért nem vagyok:)

Gondolom kéne mahainálni a tömörítés minőségével ;)
  • sguser
    má nekem is elindút. tod mi vot a gáz? 3.0-s catalyst vot fenn:D:D kicsit lemaratam
  • mucsácsó
    pedig az nem PS :)
    főleg hogy most vittem énis végig, és ez az utcsó előtti pályán van (mármint a demoban nyilván..) szal a véleményem: nagyon nagyon jó, nagyon várom a fullt :)
    kicsit néhol télleg bizarr, undorító, pedig én aztán bírom az ilyen dolgokat, de néha kicsit én is megrökönyödtem...nade azért annyira nem :)
    érdekes a portálrendszer, meg ez hogy így forgatni lehet a környezetet, kicsit fura, de én azthiszem hogy ha belejön az ember, akkor nem okoz majd gondot :)
    elején én személy szerint nagyon béna voltam, de a végefele már ment jól a gami
  • NeoMaN
    Jó, azért ennyira ne nézz hülyének. :)

Én mindig infrannal kicsinyítek, de nagyon homályos lesz valamiért.
  • Maxtreme
    ja úúúgy :D nem 1 malomba őrölünk :D
    Frapsel, és a ACDSEE-vel kicsinyítem.

1ébként gondolom rájöttél ha rákattintasz nagy lesz :D
  • NeoMaN
    Sztem te azt sem tudod mi az a fotosopp.
  • NeoMaN
    Mit nemtudsz? Mivel csinálod mivel kicsinyíted?
  • berlinboy6329
    Na,most minden kiderül.
  • Maxtreme
    nemtom:)
  • berlinboy6329
    Jó,de akkoris Photosh(t)oppos.
  • Maxtreme
    Mivel szellem bazdmeg :) Hogy nézzen ki? :)
  • NeoMaN
    Mivel az egy szellem...
    De nem apacs. :)))