3581
-
strebacom #527 Nahát végre itt a demo és jó a netem is/vihar után/, a játék kiváló, csak hol van a beigért 1,5-2GB demo, na de mindegy jó játékot mindenkinek..... -
#526 ennyit tud a 9600
a ping meg attól függ hova konetktálsz (USA, Kína,esetleg a szomszéd házban lévő szerver), és hogy ki indított szervert (lehet valami marha a 192-es upjával) -
#525 hát elvégre az a lényeg nekünk...ezt nem is multira hegyezték ki sztem :)
habár kitudja, lehet olyan jó lesz hogy majd versenyszám lesz az ilyen game bajnokságokon...de kétlem =/
nadehát a single az isteni... -
#524 Láttam néhány olyan gamert akinek 10 volt.LOÁLOs.Majd talán a full.Vagy asse.Akkor ott a szingli. -
#523 mindenkinek olyan sok, erről nem te tehetsz :) -
#522 hát igen, multira semmi jót nem mondanak, demotól ne is várjunk sokat, meg nagy netkódot, majd talán a fullban... :) -
#521 pingre tudtok vmit miért ilyen rohatt sok? -
#520 9600 atlantis 256MB DDR és a gémben semmi baja sincs.
Megnéztem multiban,ott 10 fps fölé nem ment+ >500 volt a pingem,pedig 50-nek kéne lennie. -
#519 9600Pro vagy milyen VGA produkálja ezt? -
#518 Nem oylan 1xű nálam a drv update a modding niatt :D (au1@4) mind1, így marad, nem halok bele :D -
#517 Én felmentem egy 12 játékos szerverre 5-10 FPS körül mozgott, felmentem egy 8 játékosra és egyből 25-30 FPS lett -
#516 Megnéztem a multit.Hát az 1 nagy szar.Mindent minre vettem és 10 FPS fölé nem ment+járt hozzá 200-as ping. -
RolEnD #515 Maxtreme: nekem Audigy - m van és működik. Próbálj frissíteni a soundblaster.com - on autoupdate - el. Akkor minden cucc ami a gépen van a kártyával kapcsolatban, frissítve lesz. Utánna biztos működni fog. -
#514 Hogy lehet elhagyni a testünket? -
#513 Na, végvittem.Nem rossz,csak kicsit szokatlan.Főleg a graf a karimnak.Minden fullon,kivéve antialiasing,és átlag 20-24 FPS.De most lejjebb vettem és u.a.mert nem indítottam újra a gémet.Nem rossz gém ez.Az az emberölős cucc durva.Jó lesz ez. -
DJviolin #512 Igen. Már végig is toltam.
Ahhoz képest, hogy demo, meg hogy csak 470 mega körül van a mérete, melepően hosszú.
Elképesztően jó játék, bár picit beárnyékolj a játékélményt a gépem lassúsága. :( -
#511 nincs mit :)
sikerült? -
#510 Akit a demo hossza érdekel. Nekem 12-re lejött, feltelepítettem, az elején 3x hibát észlelt,ezért újra be kellet töltenem pályát és így is 1 óra után pár perccel végeztem vele. Tehát kb. 45-60 perc. -
#509 Hali
Nekem elindul csak homályos minden és nemtom beállítani a grafikát szerintem alapból minen indítja valaki tud segíteni ?????!!!!!!!! -
#508 Kreatív sb tulajok:
Neketek müxik bent az openAL? -
#507 Elég jó játék a DEMO alapján. És még kékhalállal is találkoztam :) -
#506 Hehe, semmi különbség az ACDSee-s és az Infranview-es kép között.
Mindegy, lemondok. :)
ACDS:
IV:
-
DJviolin #505 Köszi. -
#504 azokat a világító "lámpákat" kell lőni, ekkor elforog ez a "szoba".
a lényeg hogy majd meglátsz egy narancssárga (? asszem) portált, és abba belepottyanj így a forgatásokkal. -
DJviolin #503 Sziasztok!
Elakadtam ennél a résznél. Egy kis mélyedésben állok, és nem tudok kihutni. Please help!
[IMG][/IMG] -
#502 akko "monnyon" le:) -
#501 Hülye azé nemvagyok.
:))
Max minőségen van. -
#500 Ezexerint a rídmi ellenére megy dx7-as, sőt még 7-es végéával is :)
Az 1 más kérdés hogy hogyan, és milyen a kinézete :D -
#499 Mert hülye azért nem vagyok:)
Gondolom kéne mahainálni a tömörítés minőségével ;)
-
sguser #498 má nekem is elindút. tod mi vot a gáz? 3.0-s catalyst vot fenn:D:D kicsit lemaratam -
#497 pedig az nem PS :)
főleg hogy most vittem énis végig, és ez az utcsó előtti pályán van (mármint a demoban nyilván..) szal a véleményem: nagyon nagyon jó, nagyon várom a fullt :)
kicsit néhol télleg bizarr, undorító, pedig én aztán bírom az ilyen dolgokat, de néha kicsit én is megrökönyödtem...nade azért annyira nem :)
érdekes a portálrendszer, meg ez hogy így forgatni lehet a környezetet, kicsit fura, de én azthiszem hogy ha belejön az ember, akkor nem okoz majd gondot :)
elején én személy szerint nagyon béna voltam, de a végefele már ment jól a gami -
#496 Jó, azért ennyira ne nézz hülyének. :)
Én mindig infrannal kicsinyítek, de nagyon homályos lesz valamiért. -
#495 ja úúúgy :D nem 1 malomba őrölünk :D
Frapsel, és a ACDSEE-vel kicsinyítem.
1ébként gondolom rájöttél ha rákattintasz nagy lesz :D -
#494 Sztem te azt sem tudod mi az a fotosopp. -
#493 Mit nemtudsz? Mivel csinálod mivel kicsinyíted? -
#492 Na,most minden kiderül. -
#491 nemtom:) -
#490 Jó,de akkoris Photosh(t)oppos. -
#489 Mivel szellem bazdmeg :) Hogy nézzen ki? :) -
#488 Mivel az egy szellem...
De nem apacs. :)))