3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• NeoMaN
    Max, hogy csinálod hogy ilyen kicsik a képeid, mégis tűélesek??
  • berlinboy6329
    Az az apacs a jobb oldalon az uccsóelőtti képen annyira nem tetszik.Mintha oda lenne Photoshoppolva.

hohóó,még 4 min.
  • SötétBarom
    Szkjúzmí, csicska vagyok...
    hardwired -.-
  • abonyitomz
    2005. ápr. 23. 06:46 -kor nyitottam emg ezt a topicot és megjött a demo is virágzik a topic , egyszóval jeee :)
  • SötétBarom
    Demohoz tud valaki olyan helyet ahol nem 35k-val jön?
  • Maxtreme
    Na ennek meg ogl 2.0 kéne..

még 1-2 kép tőlem :)

• Maxtreme
    De ha 1x van bent dx9-es effekt akkor nem a kutyát érdekli.. D
  • Ryder
    Nálam se megy vmiért...ATI x800, 6.5ös driver, inditásnál elszáll az egész:(...
    6.4es driverrelis ugyanez:(
  • Coolfire
    Érdekes...Geforce4MX400SE-n is fut.Igaz a legalacsonyabb beállításokkal,de megy.Ezért szeretem Carmack bácsi motorjait,mert kib@szott jól hangolhatók..:)
  • kill3r22
    Valaki méh képeket a demobol please
  • zsakosfrodo2
    igen
  • sguser
    a legujabb catalyst az a 6.5ös?
  • NeoMaN
    szerintem tegyél fel egy VGA drivert
    :))))))))
  • sguser
    hát dugják fel akkor a seggükbe ha nem támogatja a kártyámat. ennyi.
  • NeoMaN
    van a kódjában DX9-es effekt...
  • sguser
    opengl 1.5
  • sguser
    dx 8.1
  • [NST]Cifu
    Ugye tudod, hogy OpenGL alatt a kutyát nem érdekli, hogy milyen Dx verziót támogat a kártya. ;)
    A lényeg az, hogy milyen OpenGL verziót támogat, vagy sem.
  • sguser
    driver? mien driver?
  • balu666
    Támogatott videókártyák:

ATI: ATI Radeon 9600, ATI Radeon 9700, ATI Radeon 9800, ATI Radeon X300, ATI Radeon X550, ATI Radeon X600, ATI Radeon X700, ATI Radeon X800, ATI Radeon X1300, ATI Radeon X1600, ATI Radeon X1800, ATI Radeon X1900, vagy újabb.

NVIDIA: NVIDIA GeForce3/Ti, NVIDIA GeForce4/Ti, NVIDIA GeForce FX 5800, NVIDIA GeForce 5900, NVIDIA GeForce 6200, NVIDIA GeForce 6600, NVIDIA GeForce 6800, NVIDIA GeForce 7300, NVIDIA GeForce 7600, NVIDIA GeForce 7800, NVIDIA GeForce 7900, vagy újabb.
  • Maxtreme
    #458 :)

ne szenvedj, nem fog vele menni...
  • Maxtreme
    Az érdekes h 8500-on is elindul, mert elvileg csak Dx9-es VGA-val kéne futnia. A 8500 meg közel sem az...
  • Cafu
    GYerekek erre a csodára megérte 10 évet várni!!!Nem hittem volna hogy a doom 3 engienjéből ennyit ki lehet hozni!!!!ez a falon rohangálás pazar a dimenziókon átjárkálás is jó egyszerűen tökéletes a játék!
  • Istencsászár
    "ERROR: The current video card / driver combination does not support the necessary features."

Hát meg kéne tanulni olvasni is... A video kártya nem támogat bizonyos fjúcsöröket vagy esetleg a driver nem a legujabb... Dx9es a karid?
  • balu666
    Egy exe file, + 1 base könyvtár, azon bellül 5 file= 456 mb.
  • zsakosfrodo2
    Sziasztok!
    Letöltöttem a demot. Feltelepítettem. Elindítottam. És... A PREY hibát észlelt ezért leállt. A kellemetlenségért elnézését kérjük. Leszedtem. Letöltöttem még1x máshonann. Feltettem. Ugyanaz a hiba. Megnéztem mit telepít fel: Két azaz KETTŐ vagyis 2 db fájlt: prey.eye és a base könyvtárba egy demo00.pk4 fájlt. Szerintem ez kevés, plusz a 2 fájl mérete csak 474 Mb. Ami szerintem megint kevés. Tehát az lenne a kérdésem (mivel 100% hogy nem hardwer probléma mert a jóval a minimum felett vagyok), hogy kinek mennyi megát telepít fel a demo, és hogy néz ki a demo könyvtára (ha vki képet is küld, megköszönöm).
  • reaper4
    milyen hosszú volt?
  • sguser
    hát nekem ez irta ki.
    X..GL_EXT_texture3D not found
    X..GL_EXT_stencil_wrap not found
    X..GL_NV_register_combiners not found
    X..GL_EXT_stencil_two_side not found
    X..GL_ATI_separate_stencil not found
    X..GL_ATI_fragment_shader not found
    X..GL_ATI_text_fragment_shader not found
    X..GL_ARB_vertex_buffer_object not found
    X..GL_ARB_vertex_program not found
    X..GL_ARB_fragment_program not found
    ERROR: The current video card / driver combination does not support the necessary features.
  • gamerboy91
    Figy nekem X1800-as ati-m van tükörsimán babán megy, egyik spanomnak 8500-as ati és azon is megy!
  • sguser
    ez megy még minimumon a radeon 9200-es vidkarimon?
  • gamerboy91
    Na most vittem végig(20 perce) és a véleményem:

Ha nem lenne prey a neve akkor Duke Nukem 4EVER.
    Ez a falon mászkálás ..ci jó!
    fegyverek kurv@ jól megvannak csinálva, szinte mind él!
    Maga az egész környezet is él mozog meg minden.
    Kicsit undormány egy-két rész de tutkó végigviszem a fullt is!
  • Hellsing47
    én félek kiprobálni...attol tartok hogy nagyon megteccik azt nemtok majd nyugtin maradni annyira fogom várnia a teljes gémet!!=SDDD
  • balu666
    Húúú, nagyon nagy a játék...
    Kicsit olyan Quake4 érzésem van(pláne mikor ahoz a géphez értem, ahol az embereket legyakják, tiszta Strogg facility ) de ez nem baj !!!
    Szuper ötlet ezek az átjárók, a falon-plafonon járkálás, és persze a szellemsík...
    Grafikailag szerintem semmi extra, egyszerűen szép, és biztosan gyengébb gépeken is élvezhetően fut..
    A zenék nagyon ütnek, nagyon jók a váltások a játék közben
    Egyszóval, nagyon várom, hogy megjelenjen....

• NeoMaN
    tebajod
    :FFF

Ja, meg egy kis TUROK is van benne.
    Kurvajó!
  • Coolfire
    Miért?Ez ízlés dolga.Pölö nem nagyon hiszem azt,hogy rajtam kívül valaki ebből a topikból Sims2-zik.:)Ergo,én sem vagyok teljesen tiszta fialás..:))
  • Smuge
    Nekem annyira nem jön be, tulságosan csicsa meg ez a bump mapping is idegesitö nagyon. Amugy vannak benne jo feature-k amit átvehetnének máshova is. Véleményem szerint tul késön adták ki ezt is. Amugy grafika meg megjelenités egy az egyben doom3 + quake4 keverék. Én biztos kihagyom. //ui.: na most jön a kövezés, keresztre feszités hogy milyen hülye vagyok én , de hát mit csináljak\\
  • reaper4
    akkor ott van vége :)
  • reaper4
    lál :D
  • Coolfire
    Miért?Hasonlítanak az ánuszrózsára,nem?:)
  • Coolfire
    Tényleg:ha nem ütjük le a két ürgét a krimóban,akkor el sem visznek?