3581
-
veri5 #648 De a full game mikor jön ki? -
#647 szép kis cucc ez,van benne ötlet rendesen.
tetszet hogy átizzik a korlát ha átakarsz lőni rajta,ez a megyekaplafonon meg a síkokon van mászkálás,a szellemesdi.jó lesz ez.
és nem kell hozzá atomerőmű.
bár a crysis-hez is ennyi kéne,de az szerintem olyan lesz mint a tombraiderlegend, dualkártyával "talán" majd futni fog rendesen. -
#646 Na még egy crysis :) -
#645 nyálkás ajtót felrobbantod a golyóval... -
IgH #644 elakadtam a demoban elég rendesen...van egy rész ahol azokat a kék fa*okat lövöm nyíllal h ide oda forogjon a környezet..és az egyik részbe 2 ilyen van én a helyes módon forgatom magam de vmi rácsos vagy nyálkás dolog elzárja az utat nem lehet továbbmenni .. visszafele meg csak egy zárt ajtó van mert fülölről "estem" ide be -
CUCLI #643 a lol csak az ,h miután leütöttem a faszi full ilyen pózba meredt. szal volt időm lefotózni XD -
#642 condemnedes pofozósdi :P -
CUCLI #641 Szia helló szevasz. táncolunk? :)
-
#640 júl.10-én sajna...az még sokára van :(
és itt az ősi Prey, szerintem elég korai fázisa még, nem is tudom hány enginera ültették át...volt ezalatt Unreal, Q3...Doom 3 :D meg még a fene tudja...és asszem 99-2001-ig félre volt téve, senki nem is foglalkozott vele :D
na a lényeg, hogy ittvan pár kép, amit akartam az elején is:
és mielőtt bárki kétségbe vonná, még1x hangsúlyozom, ez bizony a prey :)
csak azt nem tudom elképzelni, hogy akkoriban az ilyen portálokat hogy a büdös francba tudták megcsinálni...vagy mégis hogy gondolták ki? na arról kellenének shotok :) -
Richard90 #639 Tényleg tíz évig fejlesztették???
mert gondolom amikor elkezdték nem ilyen volt... mindig újítottak újítottak... de meg lett az eredménye :)
amúgy a full verzió mikor jön ki? -
#638 néztem belőle videt... ez is csak ilyen felújított quake doom unreal utánzat lesz, nem sokkal több, pedig én nagyot vártam tőle... majd meglátom persze, de így nemtom mi lesz, aki próbálta és azt mondja jó, elhiszem, de csak ha nem tipikus monsztavakvilágbalövöldöző fun mondja ezt nekem!!
(lehet fikázni :D) -
#637 jah tök jo az a fegyver aminek a zoom-ja rátapad a szemedre:) -
#636 nekem nagyon fejbevágnak a fegyverek és a szörnyek
pályák najon modem világuak -
Devergo05 #635 A kérdés csak az hogy most már minden jó FPS játékra 10évet kell várni hogy rendesen optimalizálva legyen??? -
Devergo05 #634 zsír a stuff nagyon!!!Optimalizáció nagyon nyerő -
#633 igen, kicsit átdolgozva, kijavitva -
#632 Ez a játék a doom motorra épűl? -
#631 ez jó -
#630 ez a demo szuper, most már tuti h beszerzem a full-t:) remélem az sem okoz csalodást. -
#629 Ya, az jó volt :) -
#628 Rég láttam ilyen ötletes dolgokat játékban..nekem az tetszett legjobban amikor a kis dobozba bekerülünk,rá a gömbre -
#627 huu emberek,megint alkottak,ez a prey egyszerűen csodálatosan szép és jó !!!!!!!!
-
CUCLI #626 valaki multi kicsit? -
GrimReaper78 #625 Jah, a gravitációváltás egy kicsit furi volt. De legalább gondolkodásra serkentett, nagyon helyesen! -
#624 nem, onnan már végigvittem, azért köszi :) -
#623 Fényévekkel jobb mint a Doom 3 optimalizációban! -
#622 sztem ugyanolyan mint a doom3, lehet h jobb, mármint kisebb gépen is elfut. habár itt vannak plusz effektek. -
#621 :DDDD -
#620 hm egészen aranyosan néz ki :)
általános gépigény-zabálása milyen? (nem a hivatalos gépigényre vagyok kiváncsi, hanem arra hogy mennyire kell neki mondjuk jobb gép)
már leszedtem a demoját de lusta voltam feltenni :P majd hnap :) addig egy kis csé ^^ -
#619 Geheh :D
Kb a 4. gravitációváltáskor kidobta indiánunk a reggelit -
#618 Én voltam az egyik aki írt a kifagyásos problémába, de nem sikerült megoldani. Sokmindent megpróbáltam, még Olaszul is feltelepítettem de nem segített. Bár akkor egyel több fájlt pakolt be, de az sem számított. Aztán kölcsönkértem a fájlokat, de ez sem volt jó, ugyanaz történt. Én ugy gondolom, hogy a rendszernek lesz ez vmi hibája, amiért nem telepíti/ nem másolja be a megfelelő fájlokat a helyükre. Sajnálom, azokat akik így jártak, mert igy mi csak a full-t tudjuk majd élveni. Remélem... -
#617 én is elakadtam párszor, mert már annyira bezavarodtam h összevissza változik a gravitáció:))
áh eszembe is jutott hol fog elakadni, ott 5 percig xarakodtam:) -
GrimReaper78 #616 nincs mit...
és nem cseszegetésből, de lefogadom, hogy később is el fogsz még akadni egy ponton :D -
#615 ÁÁÁÁÁÁÁÁ köszi :) -
GrimReaper78 #614 Egyszerű. A platformot szellemformában visszaküldöd az eredeti, kiinduló helyére. Aztán visszamész a testedbe, és ráállsz. Majd kilépesz a testedből, átkapcsolod a kapcsolót, és amint elindul a platform, már mehetsz is vissza a testedbe. -
#613 kép esetleg? -
#612 Szomorú, de elakadtam, pls help!
El kell hagyni a tested, hogy be tudj menni egy zárt ajtón
Belül egy kétállású kapcsoló van, amit átállítva kint felül megindul egy
platform
Vélhetoleg, erre kéne kifutva rájutni a fejjel lefelé futó járólapon át, de
nem igazán sikerült
Aztán valahogy mégis a túloldalra kerültem (fogalmam sincs hogy) de ott sem
tudok csinálni semmit sem. -
#611 igen -
#610 megtörtént, de úgy sem jó :( -
#609 A menüt attól még le lehet, az nem változik.