3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• Rage47
    az a rész tetszik még a game-ben, mikor meglátod a másik bolygót a hajóról.
  • Rage47
    refresh force nevü proginál:
    Auto populate > Apply > OK/yes.
  • fistin
    na kipróbáltam, ha olyan lenne mint a legelején van, mindenképpen méltatnám valamire is, de ilyen szörnyes... vagymi dehogy a szörnyes, nem a szörnyes cseszi el, hanem az a hajó, a környezet, meg azok a falak tudom tudom, akokr nem prey lenne :DD de akkor is.. meg az átjárós, átmentem rajta, és ugyanolyan helyre jutottam ahol voltam, vagy bug és nem megy át, vagy vmit rosszul csináltam, vagy tényleg ugyanaz, de még az ajtó is ugyanúgy véres, teljesen ugyanúgy... különben tudtam hogy ez lesz.. átmászkálok azokon a szarokon, és azt sem tudom hol vagyok.. na mind1 ők tudják, meg ti :]]
  • FRe4k
    akkor úgy kérdezem:
    60 fps-em van maximum,a refresh miatt 60 hz-en megy a game
    hogyan tudom beállítani hogy ne anniy legyen,ezek a refresh progikkal nem nagyon boldogulok :D
  • mucsácsó
    uramatyám :DDDDD
  • Rage47
    uristen vmit nagyon félreolvastam, ne vedd figyelembe a #681 -t
  • SötétBarom
    Micsoda problémákkal küzdenek egyesek.. De sztem vegyél gépet, és akkor lesz több FPS-ed.
  • Rage47
    refresh force nevü progit használom ilyenkor.
  • FRe4k
    PLZ segítsetek!
    Hol tudnám beállítani hogy ne csak max 60 fps-em legyen,6600gt-més lg t710b monitorom van,ugyanez volt a bajom a doom3-mal is!
    Előre is köszi.
  • koschwarz
    szerintem nincs ezzel a motorral semmi baj, vazze, ha meg olyan motor lenne alatta, mint az oblivion vagy a ghost recon advanced warfighter alatt, amihez kell egy atomerőmű, akkor meg azért sírnátok. örülj inkább, hogy végre egy olyan játék, ami egy mai átlagos konfigon elfut és nem is csúnya
  • miki90
  • Magiszter
    Tegnap óta?

Szóval akkor a demóban benne van az összes "sámán cuccos"? Hmm. Én csak az olyan FPS-eket szeretem amiben van valami spéci képesség. és ha még több is van akkor nálam máris biztos a 2-3x-os végigjátszás. (HL2-ben is rögtön beraktam az általam készített stop és slow motion modokat )
  • FrodoZsakos
    Azokanak akik a játék elindítása után megkapták a hibajelentést: A Windows ujratelepítése NEM oldotta meg a problémát. Feltettem a legujabb DirectX-et, (nekem ati kártyám van) ATI Drivert, meg amit ilyenkor szoktam...És semmi. Ugyanaz. :( Majd jön a teljes
  • berlinboy6329
    Hogyne lenne.Tegnap óta.van benne mndenből ízelítő.Wallwalk,deathwalk,testelhagyós cuccos,meg minden
  • moralosan
    Ez nem a Páörrénzsörsz.
  • Magiszter
    Már van demó? Nicsak mikről maradok le
    Kérdés:Milyen képességek vannak?
  • fistin
    énis kb ezt mondtam... teljesen így van..
  • Ma2ska
    A kinézet amugy tetszik, noha sokan müanyagszerünek mondják, csak a fizikát, föleg az ellenfeleknél, nagyon kvék-doomos nak érzem. / nyilván ez a motorbol adódik/
  • Ma2ska
    Doom motortol ennyit vártam kb.
  • Ma2ska
    Nem azt mondtam hogy nem jo, de semmi extra és van ennél jobb játék is nem egy.
  • mucsácsó
    de előtte mégiscsak a fullos Prey! :D
    amúgy már olyan kíváncsi vagyok, legalább egy olyan képet, shotot, scant, mindegy, csak valami kézzelfoghatót kiadnának a játék mostani fázisáról, nem pedig azokkal a 99-es vagy mikori képekkel kellene beérnünk...vagy 2001 max..
  • mucsácsó
    nekem is az van fennt, és nálam még sem ilyen...
  • SötétBarom
    Na, teszteltem a demot, naggggyon f*sssssza.
    Jöhet a Duke Forever
  • macesz
    A legújabb nvidia driver van fent a 91-es....fura más nem csinál ilyet
  • szaharin
    Jah enis ennek orulok:P a Sin episode 1 is tamogatta:D
  • CSOCSO
    jeeee.. vegre egy jatek ami tamogatja a logitech g15 ot!!!
  • GrimReaper78
    Ejha, elég csúfos. VGA driver frissítés?
  • veri5
    THX!
  • veri5
    Jaj mért te milyen játékot szeretsz?Ha ennyire nem tetszik akkor menj másik fórumbaés csinálj jobbat!
  • Seth
    Ráálsz arra a mozgatható platformra, kilépsz a testedből és úgy nyomod meg a gombot
  • NeoMaN
    LOL
  • veri5
    Dea demóban már elakadtam.Ott vok hogy bemeek egy szobáb aazzal a képességel és ott tom mozgatni az a kéket amintok járni.De hogyjutok át a túl oldalra?
  • macesz
    Elindításskor rögtön ezt csinálja
  • macesz
    Valaki tudja hogy ez miért van ???
  • IMYke2.0.0.0
    Már a Quake 3-ban is működött / működik ez a portálon átlátás funkció.
    Azon a mapon vizsgálódj, ahol a Mega Health a Portál mögé van helyezve. Meg fogsz lepődni: ha a pályán valaki a portál "mögött" felveszi a fegyvert, vagy elrohan ott, azt láthatod.
  • Ma2ska
    Láccik hogy pc vel játszottatok csak idáig, ezek az ötletek ezer éve fellelhetők konzol gamekban, szvsz onnan koppintották. Amugy elég gagyi ez a játék, a karakterek fizikája darabos, ugy esnek össze minta bontott csirke, a fegyverek bénák. Egy átlagos fps nek elmegy. Riddick bealázza.
  • DioSr50
    hello!
    ilyen konfiggal hogy menne a prey?
    2ghz proci 768 ddr400 ram geforce 6200-as 128mb-os videókártyával???
    Előre is köszönöm a válaszokat!
  • kill3r22
    hát gyerekek az a game eccerüen isteni! Grafika sztem nagyon komoly és jol van optimalizálva! Zsír,,5letes neálam eddig 5/5 ös!
    Ugy tudom julius 10 én jelenik? de nem tutti
  • Shodan
    11.-e
  • veri5
    De a full game mikor jön ki?