3581
-
#728 alátámasztom, tényleg jól megy 256MB-os Gef 6600-zal, hiszen nekem is az van :)
Egyébként érdekes, nekem a Doom 3 az kicsit itt-ott akadozott, Q4 már nem, de ez már nagyon jól megy :)
-
#727 -
#726 Végigtoltam a Demot!
Összegzés: a grafika ötcsillagos, a játékmenet elsőosztályú, ennyi innovatív ötlete rég nem láttam játékban. A Mutli döcögös, de ha találtam normális szervert, akkor el tudtam játszani az 512-es netemmel max 60 pinngel. A Doom 3 motort nagyon jól optimalizálták! A Q4 nálam akadt mint a Sz@r, ez meg rögtön felajánlotta majdnem a max teljesítmény... és 35 átlagfps-t kivitt. szerintem: 5/5!
Meg fogom venni eredetibe! Csak jöjjön ki... :) -
#725 Megnéztem: indiános-szörnyes-Doom-gravitációs-csodával
Nem teccik -
IStexI #724 Ját jól sejtettem... Túlmelgedik a vga! 100 éve nem jácottam és 1x leszedtem a hűtőt és mikor visszaraktam nem kentem fel pasztával + 1 szar cpu venti van most a gépben és pont a vga-ra fújja a meleget szal szeremcsétlen 2 tűz kötött van:) -
dezsiszabi #723 egyébként az elején a bárban nagyon tetszett a tv kapcsolás (bár csak két csatorna volt + 1, ami csak zaj volt). akkor a zeneváltás is iszonyat hangulatos volt.
-
#722 Mint a botnak -
#721 na most van véged -
dezsiszabi #720 valaki ideges -
#719 na jó innentöl fogva az xy konfigon megy-e kérdések törölve lesznek... -
#718 1024 X high, szépen fut vele, azért annyira nem gyenge kártya! -
dezsiszabi #717 inkább úgy fogalmazok, hogy tűrhetőek még a gépben -
dezsiszabi #716 a többi dolog viszonylag jó a gépben szerintem:
p4 3.0ghz ht
1gb ram
-
#715 Hát attól függ mi van még hozzá, sima6600-on is remekül megy -
#714 Azért el-eldöcög...
Najó csak poén volt
Közepes felbontáson szerinzem szépen fog futni... -
dezsiszabi #713 én is kipróbáltam a demo-t... sajnos :(
félreértés ne essék, nagyon tetszett, csak nem tudtam élvezni az állandó 10 alatti fps miatt.
doom3 motor gondoltam menni fog (fx5600), de vettem észre, hogy azóta egy kicsit továbbfejlődött.
6600GT-vel hogyan megy? mert ha minden igaz következő hónapban szerzek be egyet (jobbat már nem érdemes szerintem AGP kategóriában, PCI-E-es rendszer vásárlására meg nincs elég pénz) -
#712 most jáccottam a demo-multival, tök jo:)) gyertek Ti is:) -
Lyan Kyj #711 No, hát azt hiszem, a következő kedvenc fps-et tisztelhetem ebben a játékban. Ilyen jól eltalált hangulatot már rég kaphattunk ebben a kategóriában, és a gravy-mod is nagyon király! -
#710 Na én is végigvittem a demot ,és teccik a game király lesz ha megjelenik .Az volt a legviccesebb amikor a végén a bárnál a portalokon keresztül saját magamat tudtam lőni. A gravitáció váltás is ötletes -
#709 Sziasztok! Már írtam egyszer, hogy nem sikerült elindítani a gamet, mert mikor elindulna, hibajelentéssel kilép. DE van megoldás! Legalábbis most már elindult... A Lényeg, hogy valószínűsítem, azoknak, akiknek nem ment, hogy integrált a hangkártyájuk. Frissíteni kell a driver-jét!!! Nekem NVidia Audio hangkártyám van, kerestem hozzá frissítést, feltelepítettem és a Prey csodák csodájára elidult! Tehát a megoldás, a hangkártya frissítése!!!
Sok sikert! -
Hellsing47 #708 nem..mert ahogy felhajtja a wc ülökét az a KIRÁLY!!!lol =DDDDD -
#707 a legtutibb az elején a tv :D -
#706 az a fegyver is nagy ötlet amibe mindenféle lőszert lehet tölteni ilyen szerkentyűkről( fagy, villám, tűz, napsugár...)
az elején frankó a kézszáritó stb, a zenegép, a játékgépek..látszik hogy nem aprózzák el.
ui: a Painkiller is egy különlegesség sztem:) -
Árnyvadász #705 Nekem ez elég. Megnézem akkor. Jóhétvégét! -
#704 úha...na erről tuti nem a játék tehet :S:S -
IStexI #703 Hali!
Szarakodik nálam a game: beindul megy is de a kép olyan mintha húzva lenne a kártya! Tipikus hibák: piros pöttyök a textúrákon, össze-vissza levegőbe megjelenő polygonok szal valami műhiba történ nálam. A kártya radeon 98pro és természetesen nincs húzva. 1gb ram, friss telepítés, sp2... Másnak volt ilyen vagy csak én fogtam ki? -
#702 +
ez az eredeti koncepció, mind a portálrendszer, élő fegyverek, gravitációval való játék, cherokee mítosszal összefonva, erős biotech beütéssel, egyedi storyval...hát ez nekem nagyon bejön...
én szeretem az FPS-eket, velük vagyok a legjobban el, meg talán még a TPS-ekkel... -
#701 sztem ez a game k*rva f*sza... :)
ez nem csak egy egyszerű mész-lősz FPS...ez egy különlegesség, nem ilyen Painkiller, vagy Serious Sam 2, amit csukott szemmel végigtolsz például...
emléxem, egy olyan 1 éves PCGuru maganzinban volt a címlapon a Prey, és ez volt oda írva: Egy játék, ami megformázza az FPS fogalmát. hát, ez szerintem így is lesz...ez a portálrendszer, élő fegyverek, gravitációval való játék, indián mítosszal összefonva, erős biotech beütéssel -
#700 az biztos h nem egy HL2, de a demo alapján ötletes/szorakoztató fps. -
#699 ne szedd le szar :) -
#698 Csak az egyik oldalról működik a teleport. -
#697 dOOm3
:) -
#696 Neked nem érdemes leszedni ezt az N+1. lövöldözős szarságot, mert kb. ugyanolyan mint a doom a quake és társaik.
:PPPPPPPP -
#695 60 fps a max korlát az ö9sszes DOMM3 motoros játékban. Amugy konzolparanccsal kikapcsolható, de abban nem lesz köszönet...
:F -
#694 Olvass vissza pár topicot vagy olvasd el az első 5 h.szólást és tudud a választ... -
Árnyvadász #693 Ez is egy sima lövöldözős szarság? Vagy vmi értelem is van benne? Magyarúl n+1-ik FPS vagy érdemes leszedni? -
#692 attól még marad neki ugyanúgy 60 fps :)
vagy, most eszembejutott, ha nem akarsz 60 fps-t, hanem sokkal többet:
"Com_Fixedtic 999
Írjátok be a konzolba.. játék közben, meglepő hatása lesz :Ð"
hát, doom engine meghülyül 60 fps fölött kb :D
majd meglátod :D -
#691 Programozd át az agyad -
#690 Had írják át az egész oprendszert meg a játékot -
#689 ne okoskodjatok már, vedd ki a v-sync et