3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• mucsácsó
    alátámasztom, tényleg jól megy 256MB-os Gef 6600-zal, hiszen nekem is az van :)

Egyébként érdekes, nekem a Doom 3 az kicsit itt-ott akadozott, Q4 már nem, de ez már nagyon jól megy :)
  • Kandurex
  • icewolf
    Végigtoltam a Demot!
    Összegzés: a grafika ötcsillagos, a játékmenet elsőosztályú, ennyi innovatív ötlete rég nem láttam játékban. A Mutli döcögös, de ha találtam normális szervert, akkor el tudtam játszani az 512-es netemmel max 60 pinngel. A Doom 3 motort nagyon jól optimalizálták! A Q4 nálam akadt mint a Sz@r, ez meg rögtön felajánlotta majdnem a max teljesítmény... és 35 átlagfps-t kivitt. szerintem: 5/5!

Meg fogom venni eredetibe! Csak jöjjön ki... :)
  • Kandurex
    Megnéztem: indiános-szörnyes-Doom-gravitációs-csodával

Nem teccik
  • IStexI
    Ját jól sejtettem... Túlmelgedik a vga! 100 éve nem jácottam és 1x leszedtem a hűtőt és mikor visszaraktam nem kentem fel pasztával + 1 szar cpu venti van most a gépben és pont a vga-ra fújja a meleget szal szeremcsétlen 2 tűz kötött van:)
  • dezsiszabi
    egyébként az elején a bárban nagyon tetszett a tv kapcsolás (bár csak két csatorna volt + 1, ami csak zaj volt). akkor a zeneváltás is iszonyat hangulatos volt.
  • gamerboy91
    Mint a botnak
  • Seth
    na most van véged
  • dezsiszabi
    valaki ideges
  • Tatyla
    na jó innentöl fogva az xy konfigon megy-e kérdések törölve lesznek...
  • Kandurex
    1024 X high, szépen fut vele, azért annyira nem gyenge kártya!
  • dezsiszabi
    inkább úgy fogalmazok, hogy tűrhetőek még a gépben
  • dezsiszabi
    a többi dolog viszonylag jó a gépben szerintem:
    p4 3.0ghz ht
    1gb ram
  • Seth
    Hát attól függ mi van még hozzá, sima6600-on is remekül megy
  • gamerboy91
    Azért el-eldöcög...

Najó csak poén volt
    Közepes felbontáson szerinzem szépen fog futni...
  • dezsiszabi
    én is kipróbáltam a demo-t... sajnos :(
    félreértés ne essék, nagyon tetszett, csak nem tudtam élvezni az állandó 10 alatti fps miatt.
    doom3 motor gondoltam menni fog (fx5600), de vettem észre, hogy azóta egy kicsit továbbfejlődött.
    6600GT-vel hogyan megy? mert ha minden igaz következő hónapban szerzek be egyet (jobbat már nem érdemes szerintem AGP kategóriában, PCI-E-es rendszer vásárlására meg nincs elég pénz)
  • Rage47
    most jáccottam a demo-multival, tök jo:)) gyertek Ti is:)
  • Lyan Kyj
    No, hát azt hiszem, a következő kedvenc fps-et tisztelhetem ebben a játékban. Ilyen jól eltalált hangulatot már rég kaphattunk ebben a kategóriában, és a gravy-mod is nagyon király!
  • reger
    Na én is végigvittem a demot ,és teccik a game király lesz ha megjelenik .Az volt a legviccesebb amikor a végén a bárnál a portalokon keresztül saját magamat tudtam lőni. A gravitáció váltás is ötletes
  • zsakosfrodo2
    Sziasztok! Már írtam egyszer, hogy nem sikerült elindítani a gamet, mert mikor elindulna, hibajelentéssel kilép. DE van megoldás! Legalábbis most már elindult... A Lényeg, hogy valószínűsítem, azoknak, akiknek nem ment, hogy integrált a hangkártyájuk. Frissíteni kell a driver-jét!!! Nekem NVidia Audio hangkártyám van, kerestem hozzá frissítést, feltelepítettem és a Prey csodák csodájára elidult! Tehát a megoldás, a hangkártya frissítése!!!
    Sok sikert!
  • Hellsing47
    nem..mert ahogy felhajtja a wc ülökét az a KIRÁLY!!!lol =DDDDD
  • reaper4
    a legtutibb az elején a tv :D
  • _Atti_
    az a fegyver is nagy ötlet amibe mindenféle lőszert lehet tölteni ilyen szerkentyűkről( fagy, villám, tűz, napsugár...)
    az elején frankó a kézszáritó stb, a zenegép, a játékgépek..látszik hogy nem aprózzák el.

ui: a Painkiller is egy különlegesség sztem:)
  • Árnyvadász
    Nekem ez elég. Megnézem akkor. Jóhétvégét!
  • mucsácsó
    úha...na erről tuti nem a játék tehet :S:S
  • IStexI
    Hali!

Szarakodik nálam a game: beindul megy is de a kép olyan mintha húzva lenne a kártya! Tipikus hibák: piros pöttyök a textúrákon, össze-vissza levegőbe megjelenő polygonok szal valami műhiba történ nálam. A kártya radeon 98pro és természetesen nincs húzva. 1gb ram, friss telepítés, sp2... Másnak volt ilyen vagy csak én fogtam ki?
  • mucsácsó
    +
    ez az eredeti koncepció, mind a portálrendszer, élő fegyverek, gravitációval való játék, cherokee mítosszal összefonva, erős biotech beütéssel, egyedi storyval...hát ez nekem nagyon bejön...
    én szeretem az FPS-eket, velük vagyok a legjobban el, meg talán még a TPS-ekkel...
  • mucsácsó
    sztem ez a game k*rva f*sza... :)
    ez nem csak egy egyszerű mész-lősz FPS...ez egy különlegesség, nem ilyen Painkiller, vagy Serious Sam 2, amit csukott szemmel végigtolsz például...
    emléxem, egy olyan 1 éves PCGuru maganzinban volt a címlapon a Prey, és ez volt oda írva: Egy játék, ami megformázza az FPS fogalmát. hát, ez szerintem így is lesz...ez a portálrendszer, élő fegyverek, gravitációval való játék, indián mítosszal összefonva, erős biotech beütéssel
  • Rage47
    az biztos h nem egy HL2, de a demo alapján ötletes/szorakoztató fps.
  • reaper4
    ne szedd le szar :)
  • Voltan
    Csak az egyik oldalról működik a teleport.
  • NeoMaN
    dOOm3
    :)
  • NeoMaN
    Neked nem érdemes leszedni ezt az N+1. lövöldözős szarságot, mert kb. ugyanolyan mint a doom a quake és társaik.
    :PPPPPPPP
  • NeoMaN
    60 fps a max korlát az ö9sszes DOMM3 motoros játékban. Amugy konzolparanccsal kikapcsolható, de abban nem lesz köszönet...
    :F
  • gamerboy91
    Olvass vissza pár topicot vagy olvasd el az első 5 h.szólást és tudud a választ...
  • Árnyvadász
    Ez is egy sima lövöldözős szarság? Vagy vmi értelem is van benne? Magyarúl n+1-ik FPS vagy érdemes leszedni?
  • mucsácsó
    attól még marad neki ugyanúgy 60 fps :)

vagy, most eszembejutott, ha nem akarsz 60 fps-t, hanem sokkal többet:
    "Com_Fixedtic 999
    Írjátok be a konzolba.. játék közben, meglepő hatása lesz :Ð"

hát, doom engine meghülyül 60 fps fölött kb :D
    majd meglátod :D
  • gamerboy91
    Programozd át az agyad
  • Magiszter
    Had írják át az egész oprendszert meg a játékot
  • fistin