3581
-
#813 Na, írtam egy nyálas levelet a Prey készítőinek, mert be kellett vallanom, hogy igenis becsüljem meg a félévente megjelenő, valamire is méltó játékokat.
Szerintem jó, és biztos, hogy majd ezután megint hónapokat kell várni, hogy megjelenjen valami ütős. -
veri5 #812 Azt a CDgalaxis újságában már 10 ezer-ért (lehet)kapni. -
#811 Aha tényleg rohadtul hasonlít!Én is észre vettem! -
moralosan #810 Amúgy az "alap" gépfegyver mozgása, hangja, talán még kinézete is szerintem eléggé hasonlít a Q4-es alapfegyverre. -
#809 hmmm....ezt nem tudom, én először én egy idegennek láttam, aki a mi pártunkon áll...úgy alaposan egyszer sem tudtam megnézni, pedig végigtoltam 2x is azt a pályát...de végigülis most így végiggondolom, akkor lehet télleg indián volt...szerintem erre is kapunk választ, majd a full verzióban. -
#808 jó, én nem is neked mondtam moralosan, hanem úgy mindenkinek :) -
#807 és a PC vs. konzol dolgot sem itt kéne megvitatni, ez is igaz...főleg hogy ez a game PC-re van, és kész...najó X360...dehát...az talán más...nade mindegy...
mellesleg énis azt a hitet "vallom", hogy a konzol egy szarrakat...de én mégsem itt nyilvánítom ki, meg úgy nem is nagyon szoktam sehol, max néha... -
moralosan #806 #763 - szerintetek? -
moralosan #805 Nekem tetszik a játék, nem arról van szó. -
#804 Najó, de skacok fejezzétek már be a vitát sztem :S
Nehogy már ennek a játéknak is a topicja ellaposodjon...de nem igaz, mindig van valami...egyik topicban dől a warez oldalak reklámozása, máshol a: hogy indíccsam el mert nemtudom segíccsetek már lécci!! ... legalább ennek a játéknak 0legyen már normális :S jó, persze nem mindenkinek tetszik, és ez így is van rendjén, de azért itt nem kell geciskedni azokkal akiknek tetszik, de azokkal sem akinek nem...akinek tetszik az úgy is itt van a topicban, azoknak örülünk, de az ilyeneknek akik csak folyton szidalmazzák a játékot...na ezek húzzanak innen, már bocs...akinek nem tetszik, akkor elmondja egyszer a véleményét, és viszont látásra, vagy pedig viselkedjen normálisan...
lehet csak én vagyok a hülye, akkor szóljatok ha nincs igazam...
peace -
moralosan #803 Milyen előzmény? -
#802 meg volt az előzménye :P -
moralosan #801 Nem mondtál újat, de no problem .
Amúgy ez nem vita volt, hanem egy felelőtlen, bunkó kijelentés berlinboy részéről. -
#800 Skacok, erre a vitára van egy másik topik, itt... -
moralosan #799 Azért, mert bunkó, mindjárt konzolbuzi?
#797: Ezt meg hogy kell érteni? -
pinehead #798 köszönöm, valószínűleg a fáradtság miatt nem ment elsőre(04:20-kor keltem, plusz 12óra grafikázás...:(() -
#796 lol -
#792 Ahol a golyó jár felfelé, vsak nézz a fejed fölé és megtudod, hogy merre tovább -
Hmmm,ez nekem "kissé" már túl sci-fi-s,de ennek ellenére tetszik a demó :o
Különösebb "áttörés" nem lesz,de biztos király lesz (ha nem lesznek unalmasak a pályák egy idő után,-bár én attól tartok,hogy igen)
Jó gém.
-
#790 oh, nálad azért mégis többet :S -
#789 DE primitív vagy már ne is haragudj...gondolom nem tudtad végigvinni s ezért írsz ilyeneket...pff -
#788 A plafononmászkálós rész a legjobb a játékban, vagy hogy is fejezzem ki magam másképp, nem vagy eléggé "földhöz-ragadt". Amúgy a lélekes rész is jó, csak ügyesen kell nyilazni, meg hamar vége. -
tehen_m #786 Hihetetlen bonyolult.
Menny előre leesel nézz fel lőjj.
-
pinehead #785 a nagy teremben, ahol középen egy "golyó" jár felfelé, mi a teendő??
volt bent 4idegen, végeztem velük, aztán passz.... -
Én meg a multi mapoktól akarok taccsolni.Nagyn émelyítőek némely részek. -
#783 Én is eléggé rosszul érzetem magam annál a résznél, ahol a platformok meglövésével váltott helyet emberünk. Juj.... -
#782 Hát ezaz! -
#781 miért,melyik volt a plafon? -
#780 Hát ha lehetett én kihagytam a plafonon mászkálást! -
#779 Miért van az,hogy csak 4 játékost enged? -
#778 Jééézzuusss.A Hányinger ne legyen veletek.Én szó szerint rosszul voltam a forgásoktól.. :) -
#777 Címe: DANTE Prey server -
#776 Én nem értek hozzá,csak a csatlakozáshoz. ;) -
#775 Hát pl,mi a címe?vagy az IP címe? -
#774 első szerver amit csináltam,nem tom mit hogyan ,segítsetek!légyszi -
#773 IP?Vagy vmi? -
#772 Csináltam egy servert,aki akar jöjjön !JELSZÓ:kakamatyi -
#771 Én is toltam szép 1NletSN ment,de aztán bejött pár ember,és az FPS-m hazavágta,és 5-9-cel toltam. -
Hellsing47 #770 én már toltam multiba..mnkinek alacsony pingje volt..csak nekem volt 300körüli...
mentek a letöltések...xDDD
és ez külföldi volt...asszem =DD -
#769 Van már vmi magyar multiszerver,ahol megfelelő értékek mellett(gondolok itt az FPS/ping párosra)lehet játszani?