3581
-
FLeK0 #854 q4el sem jatszik a kutya se -
#853 Teljesen rendben van a multija szvsz, egy az egyben UT/Quake.... -
#852 Szerintem jó a multiprey (ahogy a menüben van írva, már ez az elbevezés is teccett) és nem kell beszólni ilyen semmitnemérő kommentekkel, hogy "lehet elásni". A virágmagot a kertben azt leeht elásni. Egy játékot maximum elfejteni lehet, kihagyni bizonyos részeit. Elásni nem lehet. (Még akkor sem ha csak képletesen érted.) Menjél ebből a topicból, az lesz a legjobb. -
#851 a multi az a teljes kiadott verzióban is ilyen lesz?
mer ha igen akkor lehet elásni... pffff -
#850 nem -
#849 Gondolkoz 4 dimenzióban!!! Ahogy a Vissza a Jövőben mondotta volt a doki. -
#848 Ha amcsik voltak akkor ne csodálkozz, azok a leglámábbak. Ha meg nem akkor meg azért voltak lámák mert az amcsikat utánozzák. Azért jó a magyar népMi csak bírkák vagyunk -
#847 már megvan -
Richard90 #846 Uram Isten mennyi láma va na külföldi szervereken!!! katasztrófa!!! beírom nekik vagy ötvenszer hogy nyomjanak ready-tí!! erre ők semmit nem írnak
már káromkodot minden, de senki nem írt vissza! talán nem ismerik a t- betűt!!
sok láma áááááá -
#845 merre tovább ahol egy nagy golyóbis mozog felfelé? -
#844 Igen. Én studiomaxozom már... nagyon rág óta. Csak az a gond hogy mrá olyan dolgokat csinálok amit a gépen nem nagyon tud értékelni. Pl mikor lemodelleztem az emberi arcot, raktam rá textúrát meg fotometrikus fényeket, és area shadows-t akkor csak kicsit szenvedett mikor elakartam forgatni. A renderelés viszonylag gyorsan ment. de ha bármit akartam már rajta szerkeszteni szaggatott és a proci is ment 100-on. szóval nem egyzserű. Mostanában elkeztem lightwave-ezni. Sokban hasonlít a studiomaxra de egy teljesen más világ. Nah midnegy ne offoljunk szét.
Neked leesett az FPS? nekem érdekes módon nem (vagy legalábbis nem érzékeltem.) Apropó hogy is lehet kiiratni? Már nem eméxem a doom-os korszakomból (3 napig tartott ) Nekem csakk akkor szaggatott be mikor nagy területre értem vagy lekezdtem lőni egy friss tölés után. akkor beszaggatott egy kicsit és aztán ment tovább "normálisan". De aza rész mikor van két doozportál és korba körbe lehet menni rajtuk az nagyon lol rész. És milyen dúrva dolog úgy meghalni hogy 2 méterről hátbalövöd magad -
#843 Mivel csináltál?Mayával?3d studio max-szal?
A vitrines cucc a nekem nem tetszett,mert az a játék legrosszabb része.Az az 1etlen hely,ahol nem tudom melyik technika miat lesz 9-13 közt az FPS-en,pedi általában 40-50 közt van.Majd az lesz a jó,ahol(ez nem spoiler,mert gémpélj vidben benne volt)lesz 1 generátor féleség,ami 1 2est generál,abba be kell mászni és lövő-forgó módszerrel kell szenvedni.Az jó lesz. >) -
#842 Én tudok bibibííí. Igaz hogy kb 6 óra hogy hasonlítson is valamire de már csináltam.
Én pl a múltiban is majd kidobtam a taccsot mikor megyek és 6x átfordulok és már azt sem tudom hogy hol van a lent és a fent és hogy én egyáltalán hol vagyok. AZtán lépek kettőt és megint. A portálokon átlépkedés még nem is gáz. Remélem a fullban lesznek ilyen portálos agymenések, mint pl mikor bekerültem a vitrinesbolygóra és jött a monszta óriásba aztán az is bekerölt. Az nagyon lol volt
Más:Az a Soulbizbasz fegyver... nos. van valakinek valami ötlete hogy a multiban is megtalálható funkciókat elő lehessen varázsolni a singliplajerben? Az az űberhalálsugár, a fagyi, az a villám vagy mi... szóval hogy egy kóddal előszedni már a játék legelején. 5leteket várok. -
#841 Mindkettő -
#840 nagyon jo lett!
demo nagyon tetszik.. megvalositas is jo, a jatek a gravitacioval? vagy hogy irjam... terrel :) -
#839 Ha van akkor oké , kösz! -
#838 Van egy olyan menüpont hogy subtitles. Keresd meg -
#837 Lehet hülye kérdés de nincsenek feliratozva a beszédek?? -
#836 Tudnak vmit.Én még fejet se tok modellezni. :)
Engem majd a bonyolultam lödd meg és Lfordul helyszínek érdekelnek.
Majd a fullban...elvisz a hányinger.A papírzacsi legyen veletek! -
#835 Nekem lenne egy technikai kérdésem:
Ezeket a portálokat hogy a féstkes fenében csinálták meg???
20 percig csak ki be mászkáltam ez egyik részen, megnéztem minden irányból, de nem jöttem rá a trükjére.
Amúgy nagyon jó a játék. Már 5x toltam végig a demót. És nálam high beállításon 1600x1200-on 4x AA 16x AF-en egész szépen muzsikál. Néha röcög egy pár másodpercig de amúgy jól fut. A Doom3 bezzeg extra-very-low-on sem volt hajlandó normálisan futni.(pedig a konfigom ugyanaz). Tehát így kell optimalizélni.
A fegyverek nagyon tetszenek. Nyálkásak, mozgolódnak, és darálnak. Az az soulstripper meg a fagyasztásos üzemmodjában, nagyon kitalált dolog.
Egyszóval a játék: Aztamindenit -
#834 szerintem se hergeld öket,nem tetszik oké tudomásul vettük szia... -
#833 jóvan, fistin te mehetsz innen, nem vagyunk kíváncsiak asszem a véleményeidre..... -
#832 Mehetsz CS-zni...
-
#831 ha nem tetszik akkor:
-
#830 -
#829 nem, anélkül kritizálom, hogy azt sem tudom miről van szó -
#828 Ja, az jó.A forgatós. >) -
#827 Azt az 5 pályát... Letöltötted egyátalán, hogy ilyeneket kérdezel? -
#826 és azon mit nem lehet kitolni? :F -
#825 jhaoksa :) -
#824 semmi gond,ha trágár törlöm a hozzászolását,a többi a modik dolga ha ugy látják... -
#823 Tatyla, ha gondolod, és lehet ilyet, akkor segítek valahogy a moderálásban, vagy az ilyenekben, nemtom hogy ez megvalósítható lenne-e? -
#822 De kultúráltan is el lehet mondani, ha valami nem tetszik. -
Hellsing47 #821 a demora gondolt wazze!!! -
#820 mit vigyek végig, mikor még meg sem jelent? -
#818 srácok a jövöben ebben a topikban a PC vs Konzol témát kérem mellözni!
muszály voltam kicsit takaritani... -
Chipii #817 Zsir a game! Picit elszórakoztam nyerőgépnél, kinyertem belőle valamivel több mint 500 milliót:D -
#816 najha.........
meghogy a SiN Episodesra hogy verték a fejlesztők: ez biza 9, értitek, 9 epizódból fog állni...aztán csak 5 lett...aztán mikor a Valve bejelentette, hogy csak 3 részes lesz a HL2 Episodes, akkor egyből lépett a Ritual és kijelentette hogy 3 lesz a SiN Episodes is...persze szerintem ebben közrejátszott az a szidalmazás, kritika, amit kaphattak azért a rakát szar, játéknak nem nagyon nevezhető dologért...nem is bánom hogy 3 részes, hál Istennek... (mármint a SiN)
és ez így van, amiből sok rész van, ott abban látszik, hogy nagyon szar a game, és mindig próbálják a fejlesztők valahogy egy újabb résszel a nép szívébe belopni magukat, de nem igazán sikerül...
a nagyágyúk 1-2, maximális esetben 3 részesek általában, persze kivételek itt is vannak, amiből vagy több/kevesebb van. -
#815 hát egen, sajna ez a tendencia....
Nevetséges folytatások, némelyik már a 7. résznl jár LOL. -
#814 mi az hogy hónapokat? éveket inkább nem? :(