3581
-
#768 a szellem állapot értéke is csökken ha bamba az ember... -
#767 De így kéne lennie.Átkerülsz vmi helyre,középen lebeg a tested,és a kék repülő madarakat kell lőnöd. -
#766 amúgy meg lehet halni? :D
szal, úgy, hogy már deathwalk sem legyen? :P
csak azért kérdem, mert én tán 3x haltam meg összvissz...
de mintha olyant hallottam volna, hogy nem tudunk meghalni végleg, mindig odakerülünk vadászkodni :P vagy nem így van? -
#765 Sry, előbb kérdeztem aztán néztem :)))
Simán ki lehet csomagolni a hangokat... -
#764 A zenéje nincs fennt valahol ? -
moralosan #763 Amúgy szerintem az az emberke, aki szintén a "jó" oldalon harcol - bár alig látjuk -, és éppen átdob a korláton egy olyan kis nyamvadt lényikét, szintén indián. A multis karaktereknél van ő, meg még valaki, csak ők már nem cherokeek
- lehet ez is fontos része lesz a sztorinak?. -
#762 az eddigi néma hösök melett ez a cseróki gyerek egy dumagép...
a távcsöves puska tök ötlet hogy egy parazita 'segédszem' ráugrik a szemedre... -
#761 ez a full honositása lesz de használható lesz a demohoz is... -
#760 Nekem nagyon bejött a demó. Marhára ötletes húzások vannak benne. Nagyon szép is, és remekül van optimalizálva. Mondjuk az alap puskás ellenfelek nekem valamiért nagyon nem tetszenek, olyan elcseszetten néznek ki, de ez legyen a legnagyobb baj. A többi enemy viszont király lett. Szóval várom a fullt nagyon! -
strebacom #759 Már készülőben a demo honosítása:
GameHunter -
#758 hát meg onnantól hogy Strogg voltál, kicsit felgyorsultak az események :D -
#757 de a strogg-gyártó rész az jó volt. :) -
#756 szerintem a Q4 összeségében uncsi... -
#755 Miért Doom? mer az a motor? köze sincs hozzá csak grafikai megoldásilag. -
#754 de/viszont^^
én a Q4-et nem bírtam:/ annyira hasonlitott a doomra számomra, abból meg elég volt 1x is, föleg a kieg. után:) -
#753 ezt senki sem cáfolhatja, hogy nem monoton a Doom 3, és nem is mondja cáfolja mondjuk...
de viszont a Quake 4 az jó volt, nekem legalábbis nagyon tetszett :)
nem is olyan rég, olyan 2 hónapja toltam talán ki...
de a Prey még a Q4-et is simán lenyomja :) -
#752 Na ez viszont igaz. A Doom3 az tényleg monoton ezt beismerem, pedig nagy Doom/Quake fan vagyok.. -
#751 azért irtam h egyhangú lesz, mert nézegettem képeket a hivatalos oldalon, s a terep nem igazán változott egyiken sem...
viszont a doom3-at is végignyomtam, pedig az aztán elég monoton néha-néha:) -
#750 Nincs tűzfalam, játék közben minden ilyesmit kilövök.
Esetleg valaki tudna írni pár IP címet? -
#749 Ha a CRYSIS iss igy lesz optizva mnindjárt nem kell neki csak 1 fél atomRőmű. -
strebacom #748 Nagyon jó a game, nagyon jól van optimalizálva, sokkal jobban mint a HL2 EP.1 az azért megtorpangat a source miatt ez nem,kiváló!!! -
#747 nekem már a demo az volt :D -
#746 mint a HL2 vagy az überszar Episode 1?
:))) -
dezsiszabi #745 azért a hl2 is uncsi néha-néha. bár mondjunk egy olyan játékot, amiben ne lenne, olyan perc, mikor akár egy másodpercet is lankad a figyelmünk.
az összes játék legnagyobb hibája manapság (szerintem) az ismétlődő elemek -
#744 mondjuk mi nem az :)
HL2-re sem lehet mondani, hogy egyáltalán nem unalmas 1-2 pályán...(persze ne hidd, hogy szidni akarom, mert az is egy nagyon nagy etalon, ki ne ismerné :)) -
#743 nem alázza:)
sztem egy idö után egyhangú lesz a full.. -
#742 itt veszeked tek akinek nem teccik sztema zért nem mert sok ujitás és szokatlan dolog van benne meg biztos utálja a doom3 az akinek ez nem teccik....sztem ez még a hl2 öt is alázza... -
#741 esetleg tüzfalad van?
vagy nyomj rá h refresh. -
#740 Sziasztok, az normális, ha a játék szerverkeresője nem mutat egy szervert sem?
Ki akarom próbálni multiban is, de nem akar összejönni -
Richard90 #739 27655? -
Richard90 #738 multiplayerben mia játék portja? mert szeretnék szervert csinálni de ahhoz csinálnom kell a routerben egy portátírányítást -
#737 Prey kilőtte tőlem a Heroes V-öt... :D
de Titan Questtel elleszek a pár napot talán :P -
#736 Nekem? :) Mostanában heroes mániában küzdök...hoppá...kijött egy Titan Quest is -
#735 :)
faszom, hogy neked csak a HL2 létezik...
Hogy lehetsz házigizda a doomos totyikokban he?
-
#734 azért néha majd benézhetsz :D
mi úgyis itt leszünk -
#733 Megyek is
:) -
#732 nem is neked való....
-
#731 Dark Messiah kétlem hogy tudna is ellene is lépni vmit... pedig az sem lesz olyan rossz game, nálam az kb középkategóriás :D
amúgy olyan jól esett volna még 1 plusz pálya a demoban :D -
#730 Végigvittem én is, és azt hiszem hogy a Maffia óta nem játszottam ilyen jót (na jó tavaly a SA megjelenése után is jót játszottam a SA-val ), nagyon élvezetes, amikor a plafonon kell menni, mindig megszédülök tőle . Szóval támogatom azokat, akik ugy gondolják, hogy pályázhat az év játéka címre (bár a Dark Messiah-nak van beleszólása ugy tűnik)... -
#729 húú, szerintem pedig egyszerűen isteni egy gáma :) dehát ízlések.. :)