Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczely
Pontosan erre gondoltam én is!
Mondjuk én nem regisztráltam be a kulcsot de hát ezt ki hiszi el nekem!
Akkor felejtõs ez a csere dolog?

Jani21
Érdekesek a Valve játékok lemezei. Egyik barátomnak se akarta beolvasni a TF2 lemezét a laptopja, az enyém pedig simán beolvasta. Itt az SG fórumon láttam, hogy valakinek a L4D-et nem akarta olvasni. Szeptemberben vettem 4 db dobozos L4D-et, azok közül mind hibátlan volt. A boltban nem hinném, hogy kicserélik a lemezt, ez inkább a magyar képviselet dolga (EA). Gondolom a boltban nincsenek cserelemezek, új játékot meg biztos nem adnak, hiszen akkor kapnál még egy cd kulcsot és ha már beregelted az elsõt 2 Orange Box tulajdonosa lennél.

én tutira mentem. letöltöttem inkább 😊😊😊 ha rossz is lesz vmiért, nem vesztek rajta semmit 😊

berczely
Csak annyi hogy az én gépemben tudtam csak kipróbálni a lemezt mert most este bontottam ki!
Remélem kicserélik!

Narxis
Ki KELL, hogy cseréljék.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

berczely
Akkor holnap megpróbálom a cserét!

kifli
pedig van rá esély hogy cserélik...
visszaviszed, mondod nemjó, több gépbe is próbáltad, nézzék meg õk is...
berczely
Boltban kicserélni gondolom nem fogják...
Miért nem olvassa be szerinted?

grebber
Nekem is ugyanez volt valamiért nem koser a lemez kb 56-odszorra beolvastam de akkorra már STEAM-ern aktiváltam a kódot és onnan telepítettem lemez meg jó lesz frizbizni majd!

Next PC upgrade: 2022

berczely
Sziasztok!

Ma vettem egy Orange Box-ot.
Hazahoztam kibontottam és valamiért nem olvassa be a lemezt!Egyiket sem!
Közben vettem egy Blacksite Area 51-es játékot is az is 2 lemezes azt simán fel raktam...
Nem tudom mi lehet a Narancs Dobozzal!Lehet hogy más fajta lemez és nem támogatja az íróm?Berakom kattog.. kattog és semmi!

TreDoR
Sztem nincs, packonként 1 cd (dvd) kulcs van.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Hello srácok.

Meg szeretném venni az Episode pack-ot

Episode 1 és az episode 2-t, egy csomagban a Galaxisneten.
Az érdekelne hogy elvileg ugye mind1ik résznek saját cdkulcsa van?
Mert nekem meg van már régebbrõl az alap játék HL2 és az Episode 1, szal ha mind1ik episdoenak a pakkban külön serialja van, akkor nem gond.
Az esetben csak az Episode 2 kerülne telepítésre, Steam accounthoz aktiválásra.

kösz a segítséget elõre is! 😊
TreDoR
Egyébként vannak concept art-ok az ep3-ról? Én eddig csak 3 db-ot láttam.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Julius Caesar
HF3? Half-Five 2? Akkor az igazából 2,5 2? Azaz öt? <#idiota>

Másrészrl igen, az l4d2 meg a TF2 is sourceon fut, és egyik se csúnya, mai szemmel se. Nem kiemelkedõen szépek, de hozzák a kor igényeit. Sõt, szerintem sok embernek az alacsony gépkövetelmény még jól is jönne. Amikor hl2 kijött annak se volt nagy gépigénye, és jól is jött.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

laca133
Azzal nem érdemes vajúdni, semmi köze a történethez csak egy techdemó.
ja viszont a lost coast nem indul el nem tudom miért..
Szerintem jó a grafika. Most ha azt nézed akkor csak a legújjabb játékokkal lehetne játszani mert ami egy fél évvel elõbb jött ki az már elavult. én nem rég kezdtem el elõször játszani az összes half life-ot(hl, bs, opf, hl2, ep1, ep2) és mindeggyiket nagyon élveztem. 15 perce fejeztem be a ep 2, és szerintem semmi gond nincs vele, én simán megvenném az ugyanilyen ep3-at is.
-javaslat: fenyegessünk éhsegsztájkal ha nem adják ki azonnal..:-)
Csakhogy az a motor nem elavult, mert folyamatosan fejlesztik. A zombis baromság elsõ része is új Source motort kapott, és gyanítom most a 2 is.

EP2 azért szerintem még mai szemmel is jól néz ki, és mondom azóta már sokat fejlõdött az engine.
Nem lesz EP3 soha. Bolondság lenne kiadni a régi, több mint 5 éves, mára teljesen elavult motorral egy játékot. Szerintem csak HF3 lesz, teljesen új motorral, soksok év múlva. Addig megélnek a fillérekbõl készült zombis baromságból, és persze a Steam részesedésbõl.

TreDoR
Szerintem a Valve mélyrepülését láthatjuk élõben, 3 év múlva senki sem fog emlékezni, hogy volt egy ilyen nevû játékfejlesztõ/kiadó csapat.

Bence94
szánalmasak lennének ha tényleg jönne a 3.már a 2 is rókabõr és még ügye az 1-el se foglalkoztak semmi új fegyver,pálya...Hl ep3-at mikor szeretnék kiadni ? Valami über büntetõset csináljanak mert különben valve-nak vége nálam...Ezt a szart évente dátumra pontosan kiadják hl-t pedig 4-5 évente max a betervezett 1 év helyett.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Hellóka! A problémám: Half life 2 eredeti, minden autosave pontnál (amikor játék közben tölt) lefagy a játék. Mi lehet a baj szerintetek? Köszönöm a segítséget!
TreDoR
LOL, az is csak most esett le, hogy az L4D-eket egymáshoz képest gyakrabban adták ki mint a hl2 epizódokat <#vigyor>

grebber
Pedig jók fõleg multiba!

TreDoR
Én egyik résszel sem játszottam, ezzel sem fogok <#idiota> Nem is értem mi a lényegük, zombis játékból, filmbõl van vagy egy tonna...

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison
Ne halj meg. Ez mindig bejön!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

grebber
Tudom hogy nem "ellenem" írtad.
Én pl csak magunkból indulok ki ahogy haverral toljuk.
Szerintem így is nagyon jó az meg hogy irogatsz-e közbe neki szerintem nem ront semmit a hangulaton.

Egy dolog nem tetszik ha meghalok néha nagyon messzire dob vissza.

Julius Caesar
Azért tetszett jobban, mert ott én éltem át a sztorit. Ennyi. Nekem half-life 2 mindig is singleben adja ki a hangulatát. Ha haverral játszok, akkor tuti beszélgetünk, poénkodunk, ami számomra nem illik bele a HL feelingbe.

Ennyi, szóval nem ellened irányul, nekem szimplán nem jött be a mod.

End of story.

zeli
Én nem is tudtam, hogy van ilyne coop forma, ezt lehet kipróbálom majd én is.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

grebber
De pont ezt nem értem mitõl tetszett jobban ugyanaz a single is csak itt ketten toljuk haverral!

Julius Caesar
Hát én nem érzem ezt, én hamarabb meguntam codot meg krájziszt. TF2 haverokkal jó. A grafika meg egyáltalán nem idegesítõ, sõt!

grebber: sztem elég gagyi mod. Singleben 100x jobban tetszett.

angelslie
Nálam se volt semmi gond..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

hát nem tudom. sztem a maga nemében tökéletes játék. egyetlen hibaként az újratermelõdõ antilionokat mondanám, de némi visszatöltögetés után mindenhol rá lehetett jönni hogy mikor mit is kellene csinláni vagy merre menni.

apropó, ezzel játszik vki még multiban, vagy csak hl2 source ?

grebber
Ezt nem értem ,de tényleg!!!

Haverral toltuk coopba a single pályákat és semmi de semmi baja nincsen.
Szal nem értem panaszkodásod okát!

angelslie
Hát én 2 éve játszom, persze vannak kissebb nagyobb kihagyások, de még mindig jól szórakozok vele.

Célzás teljes hiánya? A legtöbb fegyverhez tartozik célkereszt ha erre gondolsz, amúgy meg anélkül is egyszerü.
A grafika meg direkt ilyen jól kitalált.. Elöbb unok meg egy monoton valóságra törekvö játékot mint ezt az már biztos.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

TreDoR
Nemtudom, én 6 hónapig játszottam vele de aztán ráuntam, a rajzfilmszerû graf egy idõ után baromi idegesítõ, és a célzás teljes hiánya (kivéve persze sniper...) sem túl szerencsés hosszútávon.

Jim Morrison
Jah, csak pont nem.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

TreDoR
Jah, csak hosszú távon baromi unalmas.

Julius Caesar
Felejtsd el a coop-ot. Synergy nem jó, ugyanis nem nagyon módosítja a mapokat. Szumma, játszható, de nem érdemes, kínlódás... Mi próbáltuk de ááá.

Ha haveroddal akarsz játszani, ott a TF2. Na az multi a javából.

,,Shall we?"

grebber
Mi a HL2 legelsõ kezdõ pályájának a neve??
Haverral tolnánk coopba elejétõl (synergyvel)!

grebber
Nem tudja véletlenül valaki hogy a cinematic 10 moddal mûködik a Synergy mod?

grebber
Értem ezer köszönet akkor magyarítom gyorsan!

TSL16b
Ha magyarra van állítva a Steam, akkor a játék is magyarul akar futni. Ez a hibaüzenet rendszerint akkor jön, ha nincs meg egy keresett nyelvi fájl.

grebber
De miért kell neki ezt nem értem?

TSL16b
Kellenek hozzá a magyar nyelvi fájlok, melyeket a Valve elõzékenyen elfelejtett mellékelni.

grebber
Ezt dobja hibaüzenetnek a HL2 a valve logo után :

Platform erro: module faulire to intitalize

Ez mi a franc és mit lehet ellene tenni?

Rip
Hagyd a steamet, dolgozzon csak, szépen leszedi a játékokat, ha az accodhoz adtad a cd kulcsokat. Nem fogja kérni a lemezeket.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

grebber
Mára ebbõl elég volt feladom.Majd holnap megint elgörcsölök vele fél napot hátha megint kapom a nagy semmit.

grebber
Hát én ezt nem értem de nagyon nem.
Minek van a 2dvd?? Mindent letölt de minek 😞