10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• kifli
    na úgydöntöttem még1x végigjátszom a hl2 részeket cinematic modal :)
    valaki nem tud egy gyors torrentet vagy ftp-t? mert rapodról elég lassan szedi :S
  • Narxis
    Steam cloud-ba tölti fel, tegnap is játszottam hl2-vel 2-3 órát aztán 10-15 percig szinkronizálta miután kiléptem.
  • FSpofon
    majd javítják
  • mooo
    Hali!
    AZ a problémám,hogy eltűntek a párbeszédek feliratai a játékból.
    Pedig be van állítva az audio menüben.Először azt hittem a magyarítás miatt van,de miután leszedtem az angol feliratok se voltak,Újraraktam az egészet steam-el együtt és még mindig nincs,de azt vettem észre,hogy megjegyezte a beállításokat hiába töröltem ki mindent.Hogy lehet ki kitörölni a beállításokat?Hiába törlök ki bármilyen cfg-t valahonnan visszaállítja.
  • drogosgeci
    planetphillip.com-on is van egy szép gyűjtemény
    Csak ahogy olvasom a tegnapi engine update jó sokat tönkrevágott a modok közül, lehet várni a frissítésekre.
  • drogosgeci
    Hát mennyi játékidőt vársz egy jó esetben 2 ember által fejlesztett modtól? Itt nem far cry 2 szinten kell összerakni a pályákat hogy húzol egy csíkot és ott egy út meg nyomsz egy gombot és ott egy ház, hanem kemény szerkesztés a feladat, és ezek még csak a pályák :)

Van egy rakat jó kis mod, flesh, curse, outpost 16, korsakovia, joutomaa, red avenue, calamity, stb stb stb.. Sok jó van, végig kell próbálni :D
    Vagy a híresebbek mint a minerva vagy a research and development amikre a steam oldalon is van link.
  • MerlinW
    Van konkrét ajánlott gyöngyszem? Ami nem ilyen 1 órás marháskodás? (Még egy mod-al sem játszottam, szal' nekem minden új:))
  • drogosgeci
    Ott főleg ezek a polírozott multiplayer modok vannak, az igazi gyöngyszem single modokat még mindig a moddbről meg fórumokból kell összevadászni sajnos.
  • MerlinW
    A jobb modok letölthetők steam-ről is, ha a boltban a HL2 adatlapjának aljára görgetsz. Van vagy 20 nagy jó darab.
  • FSpofon
    itt fel vannak sorolva a megjelent modok, meg a készülők is ha fent átállítod a filtert. nagy részük játszható ha bármelyik hl2 részt megveszed, de van pár amihez episode2 kell, ha egyet veszel akkor azt venném.
  • kifli
    az epizódok 4.2 juro kb :)
  • MerlinW
    Achievement-eket, plecsinek, célkitűzéseket:) Lásd a #8567 kép alján.
  • steweee
    "az alap HL 2 is kapott végre achikat" - mit jelent ?
  • MerlinW
    5€-ért csak az alap HL2-őt adják. Az Orange Box tartalmazza mindet, az lett 16€ (4500Ft)
  • balee4
    Dehogy tartalmazza, HL 1 Source-t külön tudod megvenni, Opposing Force Source meg nincs, modként esetleg.

Amúgy az alap HL 2 is kapott végre achikat, neki is ugrok újra a játéknak. :)
  • steweee
    tartalmazza a hf1 sourcét, az opposing force sourcét, meg egyéb kiváló rajongói modokat is ? tényleg, azokat fel tudná sorolni vki a teljesség igényével ?
  • kifli
    zsír 8,39juróé teljes a hl2 kollekcióm :)
    Az egy sajna nem eredeti, de azt már nem veszem meg...
  • berczely
    Csőőőőőőőőőőőőőőőő

5 Euró az összes HL 2 rész a Steam-en! Vegye meg most az akinek még nincsmeg!!
  • berczely
    Na az a mentés izé az nem hülyeség!Szal akkor neten tárolja a mentésem?
  • Jaka923
    Ezeknek az újításoknak lehet köze az Ep 3 bejelentéséhez? A Portal esetén is így jelentették be a 2-t...
  • kifli
    cs:s-ből most megy beta
  • drogosgeci
    Tégedet nem öltek meg valami bandaháborúban még? D:
  • Dodo55
    Azt, hogy EP1-hez is kijött amit 3 éve ígértek. Már csak CS:S meg HL2 hiányzik.

Konkrétan a 2 amit írtál az, hogy:
    -Fejlettebb grafikai effektek
    -Steam Cloud mentési lehetőség, kb annyi hogy más gépen is eléred a mentéseid neten keresztül.
  • berczely
    Improved graphical effects
    Added Steam Cloud support for save games

Ezek mit jelentenek pontosan?
  • biomage
    nem volt elég egy topikba irnom?
  • FSpofon
    Updates to Half-Life 2: Episode One and Half-Life 2: Episode Two have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:

Half-Life 2: Episode One

Added support for Mac
    Added new achievements
    Improved graphical effects

Half-Life 2: Episode Two

Added support for Mac
  • berczely
    Ha csináltál accountot akkor azzal lépj be és azon rajta lesz a játék!
  • Dodo55
    Csak be kell lépned a Steambe az accountal amihez hozzárendelted a kódot, és még a lemez sem kell, mert letölti netről az egészet.

Ha lassú a neted, akkor van lehetőség lemezről telepítésre is valahogy, hogy hogyan azt ne tőlem kérdezd mert én minden Steames játékot online vettem, de biztos egyszerű.
  • Martinez01
    Sziasztok!
    Szeretnék segítséget kérni!
    Megvettem (kb fél éve) az orange boxot akkor aktiváltam a cd kulcsot játszottam vele majd később letöröltem.Most megint fel szeretném telepíteni de nem engedi mert ha beírom a kódot akkor azt írja hogy aktiválva van már (ok ez stimmt) de mért nem tudom attól felrakni hogyha ezzel a steam accounttal aktiváltam elsőre is!
    Köszönöm a segítséget!
    További szép napot!
  • RYO21
    A 2-es segített! Köszi szépen!
  • RelakS
    ja, azért a gépek ott még nem tartanak, hogy a szövegkörnyezettől is függő tisztességes szöveget állítsanak elő :]
  • Julius Caesar
    Gépekkel csak akkor fordítattok, ha nevetni akarok. No joke.
  • RelakS
    1: Half-Life 2 topik közelebb áll hozzá :D
    2: billentyűzet kiosztás? Nekem át kellett konfigolni, hogy működjön. Mindamellett mész, közben leguggolsz, elengeded a guggolást de azonnal nyomod az ugrást is. Úgy működnie kellene. Arra már nem emlékszem, hogyha hosszabb guggolás után ugrasz fel, akkor működik-e
  • RYO21
    Van egy kis problémám a Half-Life 1-el. Bocs, hogy ide írok, de ez van legközelebb hozzá és mert a half life topik kihalt.
    Nahszóval elkezdtem játszani vele, és az training részben megakadtam. Valami rakétát fel kell venni, és azzal távolra ugrani.
    Ezt írja: While moving hold down duck, than press jump.
    Ha ezt csinálom akkor az történik amire számítottam. (2500h cs után)
    Fut, legugol+lelassul, és ugrik 1 métert. Szal nem jó. Többmindent próbáltam már de nem birok átugrani.
  • Csak77
    Butaság. Már régen gépek fordítják, csak korrigálni kell pár dolgot. Azért olyan szarok a magyar feliratok játékokban.
  • RelakS
    Lelkesnek lelkes. De profi?
  • Jaka923
    Az igaz, de arra hónapokat kell várni, míg készlesz
  • akyyy
    miért, úgyis lefordítják lelkes profik
  • Jaka923
    Elképzelhető, hogy az ezután megjelenő Valve játékokban választható lesz a magyar nyelv, mint a Left 4 Dead 2-ben?
  • KaszaN
    Akkooor...hamarosan?