Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk én nem regisztráltam be a kulcsot de hát ezt ki hiszi el nekem!
Akkor felejtõs ez a csere dolog?
Remélem kicserélik!
visszaviszed, mondod nemjó, több gépbe is próbáltad, nézzék meg õk is...
Next PC upgrade: 2022
Ma vettem egy Orange Box-ot.
Hazahoztam kibontottam és valamiért nem olvassa be a lemezt!Egyiket sem!
Közben vettem egy Blacksite Area 51-es játékot is az is 2 lemezes azt simán fel raktam...
Nem tudom mi lehet a Narancs Dobozzal!Lehet hogy más fajta lemez és nem támogatja az íróm?Berakom kattog.. kattog és semmi!
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Meg szeretném venni az Episode pack-ot
Episode 1 és az episode 2-t, egy csomagban a Galaxisneten.
Az érdekelne hogy elvileg ugye mind1ik résznek saját cdkulcsa van?
Mert nekem meg van már régebbrõl az alap játék HL2 és az Episode 1, szal ha mind1ik episdoenak a pakkban külön serialja van, akkor nem gond.
Az esetben csak az Episode 2 kerülne telepítésre, Steam accounthoz aktiválásra.
kösz a segítséget elõre is! 😊
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Másrészrl igen, az l4d2 meg a TF2 is sourceon fut, és egyik se csúnya, mai szemmel se. Nem kiemelkedõen szépek, de hozzák a kor igényeit. Sõt, szerintem sok embernek az alacsony gépkövetelmény még jól is jönne. Amikor hl2 kijött annak se volt nagy gépigénye, és jól is jött.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
-javaslat: fenyegessünk éhsegsztájkal ha nem adják ki azonnal..:-)
EP2 azért szerintem még mai szemmel is jól néz ki, és mondom azóta már sokat fejlõdött az engine.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Én pl csak magunkból indulok ki ahogy haverral toljuk.
Szerintem így is nagyon jó az meg hogy irogatsz-e közbe neki szerintem nem ront semmit a hangulaton.
Egy dolog nem tetszik ha meghalok néha nagyon messzire dob vissza.
Ennyi, szóval nem ellened irányul, nekem szimplán nem jött be a mod.
End of story.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
grebber: sztem elég gagyi mod. Singleben 100x jobban tetszett.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
apropó, ezzel játszik vki még multiban, vagy csak hl2 source ?
Haverral toltuk coopba a single pályákat és semmi de semmi baja nincsen.
Szal nem értem panaszkodásod okát!
Célzás teljes hiánya? A legtöbb fegyverhez tartozik célkereszt ha erre gondolsz, amúgy meg anélkül is egyszerü.
A grafika meg direkt ilyen jól kitalált.. Elöbb unok meg egy monoton valóságra törekvö játékot mint ezt az már biztos.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha haveroddal akarsz játszani, ott a TF2. Na az multi a javából.
,,Shall we?"
Haverral tolnánk coopba elejétõl (synergyvel)!
Platform erro: module faulire to intitalize
Ez mi a franc és mit lehet ellene tenni?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu