Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert nekem tökéletesen ment és nem volt fagyás.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Megpróbálok másfelé menni, hátha tovább jutok, de mint írtam a végigjátszásban is ez az útvonal szerepel.
nem volt kedvem átírni
és igen
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Capsot meg kikapcsolhatod nyugodtan, nem lesz érdekesebb amit mondasz attól, hogy naggyal írod..
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
NA EZT A RÉSZT NEM KELL MEGCSINÁLNI
a lényeg hogy az a nem jut eszembe a neve mindig végig veled legyen csak a liftes részeknél hagyd el de mindenképp hozasd le magadhoz a lifttel
amikor lemész a lifttel akkor hívd le a társadat a többit már õ fogja csinálni te csak mésu vele
Van egy kis gondom az EP2-vel. Még a játék eleje felé tartok, egészen pontosan a This Vortal Coil vége felé (második fejezet). Itt jön a bazi nagy guardian, ami kerget. Amikor már meglógnék elõle és leugrok egy járatba ahol a lift van egyszer csak bejön egy hibaüzenet és kifagy a játék (restart kell). Akárhogyan próbáltam, mindíg ugyan ott ugyan azon a helyen pár lépésre a lifttõl fagy ki. Memóriahibát ír, egy screenshotot is csináltam róla. Mi lehet a megoldása, mert már kivettem a ramokat, újraraktam a gamet is de semmi változás. Szerintetek mi lehet a gáz, illetve a megoldás? Elõre is köszi a válaszokat! Itt a kép linkje:
Half Life 2 Episode Two hiba
nem tudtok abban is segíteni hogy hogy lehet modokat futtatni? köszi szépen
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Breen egyszer mondja is, hogyha a "trans-human" kísérletek nem úgy sikerülnek (tehát hazsnálhatatlan katonák lesznek) akkor az emberi fajt is felszámolják.
Simán lehet, hogy a combine már beolvasztott számtalan szokást, technológiát magába, de úgy tûnik mégis csak van egy uralkodó (réteg). Egy olyan birdoalmat, mely sok külön fajból állna, de egyik sem uralkodik, hamar szétesne, tehát valószínûsítem még is csak van központi hatalom, még ha nem is õrizte meg eredeti formáját.
Meg persze a Combine Overworld kinézete is sok mindent elárult sztem.
De van benne valami, amit mondasz.
Nem mintha nem hemzsegne a logikai hibától a játék, de 😄
PSN ID.: Beegabor
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
btw, kaját hol termelnek?
dodo55: CS:S rááférne a netkód optimalizálás, grafika engem ott nem nagyon érdekel. (Mondjuk érdekes h dust1-nél a HDR kivakítja a szemem, többi mapon meg nincs semmi). HL2-õt is updatelhetnék, d epl pénz nem adnék ki 3 új textúrára meg pár új effektre. Mondjuk eddig nem nyúltak hozzá, és szerintem már nem is fognak.