10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• berczely
    Igen ez egy másik megoldás.
  • TSL16b
    Vagy akár a magyarítást is beteheti a helyére, amit ilyenkor keres.
  • berczely
    Ha magyar nyelvű a Steam akkor az a baja, állítsd vissza angolra és menni fog!
  • morvaigaben
    Hali!
    Véégülis nekem a sima Half-Life 2-vel lenne gondom, de azért ide írok mert a másik topik nem nagyon aktív (utolsó hsz kb egy hónapja volt).
    Na szóval az lenne a problémám, hogy a Portal, Ep1, Ep2 normálisan működik, de a Half-Life 2 és a Lost Coast esetében ezt a hibaüzenetet kapom:
    [IMG]http://kephost.hu/share-27B8_4B8E394F.html]
    Remélem tudtok megoldást a problémámra.
    A játék még nincs magyarosítva.
    Válaszotokat előre köszönöm!!

Gaben
  • Csak77
    Merle Dandridge (Alyx Vance hangja a játéban) szerepelt a legutcsó 24 sorozat részében... totál nem tűnt fel, nem "ismertem" fel a hangját.

Amúgy, imdb-on már fent van a Episode Three, 2010-re írva.
  • JaSoN HuNTeR #8498
    2000ft a játék a boltba. Összes HL2 egybe. Vedd meg,érdemes.
  • tomy252
    Hello all!

tudna vki segíteni?
    a HL2 episode 1-t tolom, de a második fejezetnél öt lépés után sötét lesz a képernyő, de ha vissza lépek akkor újra látok.

mitől lehet? nagyon jó játék szeretném végigvinni:(

pls írjatok.
  • Narxis
    Kipróbáltam, de csak a mentést tudtam folytatni amit adtál hozzá. Jó így is végülis, több lőszered van mint nekem volt. :)
  • Bulics
    Még nem készült el? Tényleg jónak tűnik...
  • Narxis
    kösz, meglesem.
  • TreDoR
    Töltsd le ezt, és csomagold ki a half-life\valve mappába:

Half-Life Power Up save

Utána próbáld meg betölteni a játékodat, ha kifagy akkor azt a mentést töltsd be ami a csomagban van.

Virus scan a fájlról
  • Narxis
    Jajaja! Itt van elmentve, elindultam a folyosón és aztán fagy ki.
  • TreDoR
    F5-tel tudsz screenshotot csinálni alapesetben, és a játék mappájába teszi.

Azután fagy ki, hogy elindulsz a jobboldali folyosón?

Half-Life Blast Pit
  • Narxis
    Valaki már leírta Steam fórumban: Itt.

De az ott lévő tippek se segítettek, bár a -novid -dxlevel 70 beírása után mintha gyorsabb és stabilabb lenne.

Akartam screenshotot csinálni, de hiába nyomogattam a Prt Sc gombot. Betöltöttem a mentést, beírtam amit itt írtál konzolba és nem történt semmi. Elindultam, majd annál a résznél ahol korábban is kifagyott újra fagyott.
  • TreDoR
    Most akkor fagy ki mikor beírod ezt consoleba? Vagy nem is ezen a részen vagy? Egy screenshot sokat segítene.
  • Narxis
    Semmi hatás, ugyanott kifagy. Megpróbálom lejjebb venni a felbontást, variálni a video beállításokkal, ellenőriztetem Steammel a fájlokat stb. Esetleg egy mentés közvetlenül utána jól jönne.

Eddig semmi gond nem volt vele, nem értem most mi a franc baja van..

De azért kösz.
  • TreDoR
    Hívd elő consolet és írd be:

map c2a1.bsp

Jobb ötletem nincs.
  • berczely
    Raindrop mod

Nézelődtem és mit találtam?
    STALKER feeling ott van és a grafika... ígéretesnek tűnik!!
  • Narxis
    Hali!

Van egy kis gondom. Megöltem azt a csápos, nagy szörnyet, aztán valamilyen csőrendszeren mentem végig majd bele egy nagy csőbe ami beszakadt egy terembe, ezután elmentettem, mentem volna tovább, gondolom töltötte volna be a következő részt és kifagyott a HL1. Eredeti, szóval legfrissebb verzió. Többször próbáltam újra, de nem ment. Mindig kifagyott. :S Valami ötlet? :( Kib.szott jó játék, szeretném végigtolni. Aszittem kijátszottam, de nem, csak a CS miatt vettem meg anno.
  • r4pt0r
    Nekem is, de csak mert nincs kedvem mindig beírni. :D
  • Rip
    Nekem automatikusan bejelentkezik, így egyszer sem kell beírni :)
  • Julius Caesar
    passworld?

Ja...
  • r4pt0r
    A modern keyloggerek mentik a vágólapot is.
  • TreDoR
    Steam-be való bejelentkezéskor a Passworld sorba nem lehet szöveget másolni...
  • Julius Caesar
    Ezért kell a jelszókból egy betű egérrel kijelöl -> ctrl-c -> egérkurzor vissza crtl-v...
  • Narxis
    Nekem is, de ha nem vagyok résen, simán benyeltem volna ilyet, hogy rohadjanak meg. HL2 warez verziójába csomagolták bele. Akkor döntöttem el, hogy inkább megveszem azt ami még nincs meg a HL szériából, no meg mert nincs kedvem a bugokkal szenvedni(Alyx megáll a liftnél és nem megy tovább stb.).
  • TreDoR
    Vagy szerencsés. Első accom 5 éves, és szokásom warezolni.
  • Narxis
    Én eddig 2 féle módszerrel találkoztam.

1. valóban, magától kell megadnia, ún. social engineering, valaki reklámoz egy honlapot ingyen Steam játékokkal és bedőlnek neki a naivak, ezeket hívják adathalász oldalaknak is.

2. keylogger, spyware. Ezeket általában warez mellé csomagolják, pl. a crackelt pac-steam-hez vagy valami máshoz, msn/myvip/steamacc(!!!) lopó program. Utóbbinál mókás lehet, hogy a naiv user azt hiszi most jól ellopja más accát aztán közben a sajátját "lopatja" el.

Ha te eddig ezekkel nem találkoztál akkor az 2 okból lehet:

-nem vagy naiv(bár ettől még megkereshettek steamen a szokásos add már kölcsön az accod szöveggel)
    -nem warezolsz
  • Narxis
    Nem durva egy kicsit, hogy megadod itt a nevét? Páran megkereshetik aztán elgyepálják az arcát. Mondjuk nem sajnálnám, az biztos.
  • Rip
    Erre gondoltam.
    A steam acc. lopások nagyon nagy százalékában a delikvens maga adja ki a jelszót, és nem spyware vagy keylogger a ludas.

A haverod meg egy görény, ha ilyeneket csinál.
  • berczely
    Steam nevét nem tudom, valódi neve Keresztessy Péter
  • drogosgeci
    nevét címét jólenne ha beírnád.
  • berczely
    Nekem van egy haverom aki lopkodott régebben accokat és 4000Ft-ért el is adta... lopott jó párat

Tudjátok ilyen Steam rendszergazda meg adminos szövegekkel...
  • Rip
    Persze, nyílván ismerem ezeket, könnyű rámondani, de kíváncsi vagyok, hogy valójában hogyan lopták el.

Csak azért, mert sosem találkoztam még életemben keyloggerrel, sem olyan spyware-rel, ami lenyúlja a steam accot...
    Pedig csak valami alap vírusírtó meg anti-spyware van fent, azokat is csak akkor frissítem, ha épp eszembe jut.
    Véletlenül nem a haverja unokatesója kereste-e meg, hogy adja kölcsön az accát 2-3 órára?
  • Narxis
    keylogger
  • TreDoR
    Pl. spyware
  • Rip
    Szintén, ezért nem értem a dolgot, hogy csak úgy "ellopják". :)
  • angelslie
    Az a vicces hogy nekem lassan 3 éve van steam accountom és soha nem lopták még el, pedig kezdetek óta ugyanaz a jelszó is :)
  • Rip
    Hogy lopták el az accountját?
  • Julius Caesar
    Én se tartottam meg, de sztem ha kiadsz nekik annyi adatot amit tudsz, lehet visszaadják.