10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#8703 Nem. Azt majd később kell Nova Prospect előtt. -
#8702 felmentem, má mindent mindenfele voltam de semmi :D
Azokat a szarokat a tengerparton, amik távoltartják azokat a repülő geciket nem kelett volna kikapcsolni? -
#8701 "A Valve nagyfőnöke, Gabe Newell ezt a pletykát most cáfolta, ugyanis nemrég bejelentette a Halflife2.net fórumán, hogy a kikerült kép hamisítvány, a beígért meglepetés ugyanis nem az Episode Three lesz, vagy azzal kapcsolatos dolog. Hogy miről lesz szó, azt majd megtudhatjuk a kiállításon, azonban ha sem a Portal 2, sem az EP3 nem lesz kint, akkor már csak a Left 4 Dead 3 marad, hacsak nem kezdtek új project-be a srácok.
Június 14-én kiderül." -
#8700 Menny fel a háznak a tetejére hátha akkor beindul a script! -
#8699 thx -
#8698 ez ottvan, ahol jön rád egy nagy rakat manhack, meg kell emelni a vízszintet, hogy átjuss egy másik kamrába, ahol a víz alatt szét kell törni pár deszkát, hogy nagy kábeldobok a víz tetejére emelkedjenek, és arról kiugorhass :P -
#8697 ep3 hírére, meg hogy mostmár cinematic modot ki tudom próbálni, úgy döntöttem végig játszom megint az öszes hl2 részt, hl2-be el is jutottam már odáig, hogy az autos küldi fele megvan, megérkezek a kocsival egy bázisra, ahol kapok egy rakétavetőt, csakhát megkapom, kimegyek az udvarra és semmi, hallom a gép hangját amire lőnöm kéne de csak nem jön, mit kéne csinálnom?
Zavaró hogy már 3x vagy 4x végigvittem és nemtudom mit kell csinálni :D -
#8696 Fel kell másznod a létrán, majd fordulj meg rajta és ugorj rá arra a csőre. Onnan rá kell menned egy feljebb levő szintre, amit biztos láttál már. Elmész azokhoz a barnás színű csövekhez, lejjebb ugrálsz rajtuk, majd találni fogsz egy szelepet, ami megemeli a víz szintjét... -
strebacom #8695 Több képet.... -
strebacom #8694 Ez nekem nem mond semmit..bövebben légxszi...... -
#8693 hl2 -
#8692 Itt elakadtam skacok, hogyan tovább?
-
#8691 :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#8690 Készül az Episode 3! -
#8689 Igen USA-ban egy napon jelentek meg. -
#8688 Az nem egy napon jelent meg a hl2vel? -
#8687 Hát azt mondom ne a HL2-őt vedd alapul hanem a source-ot magát. Ha emlékszik még valaki a Vampire The Masquerade Bloodlines című source motoros játékra, az tudja, hogy a megjelenésekor jóformán játszhatatlan volt. És nem csak a fejlesztők hibája volt, hanem a korai source eszméletlen bugos volt. Azért volt már akkor is elavult(és most is), mert még mindig egy erősen módosított quake world engine. Azért mondom, hogy egy teljesen újragondolt engine-el rúghatnak labdába. -
#8686 omg? O_O
1 biztos: A FarCry-t én a Doom3-mal együtt játszottam :] -
#8685 A Far Cry fél évvel korábban jelent meg a Half-Life 2-nél -
#8684 Nekem nem rémlik ilyen. A frissítés óta egyszer már végigtoltam, de nem találtam új helyszínt... -
#8683 Most olvasgattam, fene tudja.. lényegtelen. Egyébként nekem is feltűntek új játékszakaszok, de lehet hogy én is csak rég játszottam vele:) -
#8682 meg csak az episode-okban, nem?
Az eredeti HL2-ben nem láttam grafikai javulást, viszont meg mernék esküdni, hogy bekerült egy új pályarész O_o (bazinagy csarnokban kell fel-alá rohangálni és kombájnt ölni, rögtön a szennyvízalagutak után, és a sniperes sarok előtt, ahol Barney-t kell megmenteni.)
Bár lehet, csak én vagyok lökött... -
#8681 A HL2 régebbi, viszont nemrég az Orange Box alá tették a 2007-es Source motort. Ettől függetlenül a textúrák maradtak, így az eredmény max az effekteken látszódik. -
#8680 ?!
A Far Cry nem jóval a HL2 után jelent meg? Meg azért a FC-ban részletesebbek a textúrák, meg csilli-villi HDR, meg franc tudja.
Ettől függetlenül még mindig teljesen jó a source -
#8679 -
strebacom #8678 ÓÓÓÓó a jó isten áldjon meg benneteket...hét tényleg ez volt az az szaros osd.....húú erre nem is gondoltam.....
Nagyon köszönöm.....no ezért iszom ma egy jó pohár vörösbor az egészségetekre...
-
#8677 Azt a cuccot kapcsold ki ami mutatja neked ott az adatokat pirossal a sarokban!Lehet bezavar! -
#8676 Azt azért nem mondanám, hogy a source már a megjelenésekor elavult volt. Akkoriban a fizikai motorja egyedülálló volt + grafikában is odavert szerintem az akkori etalonnak, a Far Cry-nak. -
strebacom #8675 Lehet vagyok, de most nem ugrik be mi is az az "overlay".....
-
#8674 kapcsold ki ezt az overlayt
meg minden szart ami bezaravhat vga drivernek -
#8673 Háát... nekem is oragne box van ugyan így lefrissítve nó problém!
Szerintem dobd újra a Wint legfrissebb driver szépen tisztán felrakod a szép kis tiszta gépedre az orange boxot és szerintem jó lesz!Valami bekavarodhatott!!
Vagy valamilyen hárdver kezd rosszalkodni... -
strebacom #8672 Baxa meg az miért van feltettem ujra az Orange boxot(eredeti), lefrissitett, meg minden aztán a játék menüje alatt, meg a játékban ugrál, meg rángatódzik a kép..elég fura a betük hol kicsik lesznek hol,meg nagyok...és vonatkozik a texturákra is...
Drivert már cseréltem....mi lehet az oka....
Ha eltünik a menü felirat ilyenkor megnönek a texturák(vagy elkezdenek lüktetni).....
-
#8671 Ha úgy vesszük inkább 12... :) -
#8670 Rosszul gondolod. Teljesen újragondolt engine-re van szükség. A source technológiai szempontból már akkor elavult volt amikor kijött. Ráadásul ez sem egy újragondolt engine, hanem a goldsource tovább fejlesztése, szal ha úgy vesszük 12 éve tákolnak egy quake world engine-t, és a source bár szép és keveset eszik, nagyok a korlátai, néhol indokolatlanul sokat eszik, az új effekteket nem lehet csak úgy bedobálni mert ami alapból nem volt beletervezve egy engine-be az sosem fog tökéletesen működni. A következő generációs konzolokig és a masszívan többmagos processzorokig még tákolgathatják a source-t, de utána már nem fognak vele labdába rúgni. Továbbá a valve-nek azért tart kurva sokáig legyártani egy-egy game-et mert szar tool-okat írnak, sok velük a hiba lehetőség és tovább tart a bug mentesíteni mint elkészíteni magát a játékot. Am az lenne a legjobb, ha vennének egy unreal engine-t és azt fabrikálnák át az igényeik szerint, elvennének belőle hozzátennének, stb.(nekem azzal ne jöjjön senki, h minden ue game egyforma, mert ez hülyeség, csak a fejlesztőn múlik, hogy mennyire tud egyedi megjelenést adni a játéknak). Szóval új engine kell nincs mese... -
#8669 Nekem is van egy olyan érzésem... ennyit én is rá tudok vágni hogy fake. -
#8668 Vagy csak kamuzik, hogy tényleg meglepetés legyen -
#8667 Ki hitte volna:) -
#8666 fake -
#8665 egyhuzamban lehúztam napokon belül régen a HL2 - és részeit, már alig tudom mi volt az utolsó mozzanatok története, és miért ott voltak -
Pares #8664 Wháááá. Már nagyon várom. Half-life az örök kedvenc! Ideje lenne már egy EP3! Vagy ami még nagyobb lenne, HL3! Wháááá!!!1!