10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#8623 Lehet, de szerintem nem rokkan bele a topic. XD -
#8622 Ingyenes volt, május 24-ig:) -
#8621 mióta tudjuk hogy a half-life 2 világában benne van az Aperture science, ezért elfogadható =) -
#8620 Ezek a hozzászólások jobban mutatnának a Portal topikban, nem? :) -
#8619 nem tudom melyikre gondolsz, de nekem nem volt gondom a prelude-al elsőre. Inkább örültem milyen ötleteket kellett megoldani -
#8618 Nem azt mondtam, hogy nem lehet anélkül megcsinálni, csak jól jön. Én pl. arra a "maximális horizontális ugrásra" vagy nem tudom minek nevezem cuccra egy másik fan mappon jöttem rá, így nem kellett a preludenél még azzal is szarakodnom. -
#8617 kell, de az eredeti ingyenes :) -
#8616 ohoh, a linkek??? harmatszálka de gyenge vagy :D -
Csak77 #8615 Ne izgulj már tundibündi, megtaláltam azonnal, csak kurva lassúak a linkek. -
#8614 miért? megcsinálható -
#8613 ja. -
#8612 komolyan: csak 2 szót kell beírni a Googleba
portal, prelude
portal<--->prelude
ja nem, mert van Copy Past szóval még írni sem kell :D -
#8611 márnemazértde
goooggllee???? -
#8610 A prelude előtt érdemes ezzel melegíteni, egy fokkal szolidabb (és új boss van a végén :P). -
#8609 A prelude is 19 pályás, mint a normál portal. Viszont vannak benne olyan agyament 5letek, hogy nem tudom, milyen gombán edződött, aki kitalálta... -
#8608 http://www.portalprelude.com/
...
Kell hozzá a portal, de mondjuk nem árt a prelude előtt normálisabb fan mappokon edződni, mert portalról preludera váltani sztem kissé meredek lesz. -
Csak77 #8607 kell hozzá az eredeti? -
Csak77 #8606 linket!!!!!!! -
#8605 igen ez igaz :)
De ettől függetlenűl, nagyon jól megcsinált mod a prelude, igényesek a pályák, a hangok, a történet. És valve szerintem a folytatást mutatja be. -
#8604 persze ez már nem a Valve története, mert mások munkája a prelude -
#8603 le kell szedni a portal prelude nevű kiegészítőt, és azzal sokáig el lehet portálozni, azt az időt mutatja be mikor még igazi tudósok figyeltek meg, és sokkal nehezebbek a pályák, és több is van. -
#8602 A Portal 1 is nagy játék volt, csak azt tesztelésre használták fel, hogy hogyan viszonyulnak hozzá a játékosok. Az igaz, hogy a 2. rész jóval "nagyobb" lesz az 1-hez képest. Mindenesetre, még ott volt a Team Fortress 2 is az Orange Boxban, ami igazán "nagy" játék. Szóval simán el lehet képzelni az Episode 3-mat és a Portal 2-t, egy Orange Box 2-ben vagy bármely színű dobozban -
Csak77 #8601 A Portal 2 már "nagy"játék lesz, nem? Ilyesmit lehetett olvasni. -
#8600 jeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#8599 Hát ideje is lenne. Lehet, hogy olyan lesz, hogy a Portal 2-vel lesz egy csomagban, mint az Orange Box esetén. Left 4 Dead 3-ról feledkezzenek el 3-4 évig, ahogy az Ep 3-nál tették -
#8598 1000 éves fake -
#8597 Remélem is :)
Amúgy az idei E3-on biztos bejelentik...legalábbis szerintem. (egy Portal 2 és Left4Dead 3 mellett xD ) -
#8596 Lehet izgulni, hogy igaz legyen... -
#8595 omnomnom
-
#8594 -
#8593 Humoros-aranyosból:
Hátha lesz ilyen az EP3-ban :}
-
#8592 Bocsánatot kérek! -
#8591 Már modot sem lehet kérni torrenten, beszarás -
#8590 buta of the day -
#8589 lol -
#8588 mi van hülyegyerek, cinematic mod ingyenes, a torrent nem egyenlő azzal hogy warez, a készítők rapdi-ra tették fel, onnan leszedni 9gb-t az szopás. Amúgy ha te tudnál olvasni, láthatnád hogy eredeti az összes hl2 rész (#8567) -.-"
-
#8587 Mi van hülyegyerek, nem tudsz olvasni??? A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK! -
#8586 torrentek:
cm10 full: http://www.gameupdates.org/details.php?id=3833
10.4 update: http://extratorrent.com/torrent/2227441/ -
#8585 Meggyalázod a játékot... -
strebacom #8584 Nekem anno Grebber adott egy linket ahonnal gyorsan jött...irj neki egy privit, hátha tudja még a cimet....én már nem emlékszem..