10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• SZilaJMaGGoT
    "És akkor már nem is lesz olyan tökéletes a Source II motor mert alkalmazkodni kell a konzolokhoz. Fantasztikus húzás lenne. :("

Szeretem az ilyen szakértői véleményeket... :D Mert a Source ameddig csak PC-re volt tökéletes volt? Meg mért ne lehetne "tökéletes"(persze semmi nem lehet tökéletes azért írtam idézőjelbe) egy multiplatform engine? :D
  • SZilaJMaGGoT
    Ezt már elolvastam angolul... :D
  • Jaka923
    Olvassátok!
  • RelakS
    hmm... I'm looking goooood!

Nagyon Duke-ra hasonlít. Csak legyen igazunk :D
  • SZilaJMaGGoT
    Jah, majd alyx nedves testrésével demonstrálják az új gloss-t... :)
  • Bence94
    amúgy ha tényleg source 2 lesz remélem olyat fog büntetni mint annak idején az 1
  • Bence94
    Tegnap megmondtam, hogy levédtem azzal a címszóval "én előre tudtam" :D.
  • SZilaJMaGGoT
    Adja az ég, hogy ne legyen kamu. Nah meg azt, hogy ne egy agyon foltozott source legyen a source 2 hanem egy teljesen újraírt engine... :D
  • FSpofon
    "A VG247 source has claimed that Valve’s “surprise” at E3 will be the unveiling of Source Engine 2.
    The source, who wished to remain anonymous, said it’s possible Valve will be showing Half-Life 3 running on it "

• SZilaJMaGGoT
    Jó ezeket elismerem, de az utóbbi 1x évben nem sokat tudtak felmutatni(kiadóként lehet, fejlesztőként nem igazán).
  • MerlinW
    Mint 3DRealms Duke Nukem. Shadow Warrior, Prey. Kiadóként ők adták ki pl. a May Payne-eket is. Ne felejtsük el, hogy előtte Apogee-nak hívták őket és akkoriban letettek az asztalra játékot (pl.: Rise of the Triad). Többek között mint kiadó is jók voltak, ők adták ki pl. az id Software cuccokat is, mint Wolf3D, Commander Keen és hasonló nagy alkotásokat.
  • Rage47
    azért van ott még egy Shadow Warrior meg Prey :)
  • MerlinW
    Valve a Steam-ből él, tehát továbbra is PC/OSX illetve hamarosan a Linux lesz prioritásban.
  • kifli
    én régi xbox-on toltam cs-t havernál, aszem a cs:cz :)
  • SZilaJMaGGoT
    Jó de a 3dRealms nem sokat tud felmutatni az el nem készült project-jén kívül... :D
  • TSL16b
    A harmadik rész mellé felvesznek még egy soha el nem készülő projektet, a DNF-et? Vapourware-ben akarnak a legnagyobb királyok lenni? Steamjük már van hozzá... :)
  • FSpofon
    csak pc túlzás :)
  • samsung123
    Természetesen nem lesz konzol exkluzív tartalom!(remélem) csak nagy hangsúly lesz a konzolokon és a grafika és egyéb technikai adotságokban idomulni fog hozzá. FONTOS hogy a pc jol támogatott maradjon, hiszen CS is eddig is csak pc re jelent meg valószinű ezután is az marad. DE alegtöbb pénz a konzolban van és biztos hogy nyitni fog Valve!
  • SZilaJMaGGoT
    Jah, de konzol exklúzív tuti nem lesz, mivel a "steam" a fő platformjuk, főleg, most, hogy a mac kompatibilitásra is hajtanak, sztem a pc mint platform marad egy darabig(a konzolok mellett persze).
  • FSpofon
    jah én is ezt mondom, vagyis hogy nagy ívben leszarhatják a régi pc-s réteget, legfeljebb telesírnak pár ezer kommentet a steam fórumba ami sehova se vezet.
  • SZilaJMaGGoT
    Vannak öregrókák akik még mindig az 1.6-ot tolják, és ahogy meg van a cs:s réteg, úgy az új cs-nek is meg lesz a maga generációja...
  • FSpofon
    cs-sek örökké azzal a cs-vel fognak játszani amit megszoktak, semmivel nem lehet őket elrángatni onnan (vagyis pénzzel lehet mint kodiakot, de a valve a pénz akarja, nem adja :D)
  • SZilaJMaGGoT
    Szerintem azt akarta mondani, hogy alapból multi-platform tervezik, és konzolokra is jól lesz optimalizálva. :)
  • TreDoR
    Biztos, hogy nem konzolokra fogják elsődlegesen tervezni, leginkább a CS miatt, mivel annak egy az egyben PC-n kell megfelelően működnie (gamepad itt szóba sem jöhet), különben bukják a CSseket (nem éppen kevés playerről van szó).
  • samsung123
    logikusan végiggondolva a Valve tevékenységét. biztos Half-Life3 új grafikus motorral érkezik, ez a konzolokra optimalizál uj alapokon nyugvó lesz. akkor kiadnak egy uj CS-is ezzel a motorral. tény hogy a sorce motor elavult és már tulfícsörözött, emiatt fut optimalizálatlanul, miközben más játékok már jóval szebbek tőle(konzolon értem) mivel mindent utólag raktak bele. source2 motor nem lesz sokkal szebb(full dinamikus árnyékok, szebb txtúrák, több poligon estleg) ha nem inkább komlexebb, nagyobb terek több tereptárgy(élő lélegző világ) és ami alegfontosabb komlexebb fizika..aza nemcsk hordó felborul hanem, kifinomul (nem scriptelt) fák, házak tereptárgyak rombadöntése, átalakítása(egységesen mindenen a lényeg). ez a megvalósítható lenne és idejük is volt rá bőven! az EP3 valszeg még a mostani motorral fog futni, és kb 2-3 év mire kijön a HL3, mivel 3-4 év mulva uj konzolok lesznek, amit nem várnak meg mivel(vagy kitudja)a most fejlesztett motorjuk(valszeg fejlesztik) már megint elavult lesz és ujbol az lenne mint most, hogy foltozgatni kell a futerenext-gen konzolokhoz.
  • Narxis
    hét ez mekkora kép már... :DDD
  • FSpofon
  • gman906
    érdekes, hogy sosem mentik le a weblapot amikor ilyen történik. az oldalon persze nincs semmi úgyhogy valszeg fake.
  • Jaka923
    Áh, az uccsó link nem jó! Elárulom: Duke Nukem
  • Jaka923
    Újabb dolgok a meglepetésről...

új kép valve honlapján:
    link

bejelölve fontosabb dolgok:

na vajon...kire is hasonlít?
    link

no comment
  • TreDoR
    Jah, L4DMMO XDDDD
  • Narxis
    Nem lepődnék meg ha valami MMO lenne, abban látják a pénzt sokan.
  • SZilaJMaGGoT
    HÁt én úgy érzem valami irdatlan nagy baromsággal fog gabe előállni amitől majd a hajamat tépem... :/ De bár ne úgy lenne... :/
  • berczely
    Hát lehet hogy majd teleanyázzuk a topicot.
  • SZilaJMaGGoT
    Nagy csalódás lesz még ebből már most látom... :D
  • Jaka923
    Pontosan :)
  • morvaigaben
    Ha mégis, sztem a Valve elő tud rukkolni valami egyedivel...de ez úgyis EP3 lesz :P XD
  • kirol
    Nem, mert ahhoz ötlet kellene!
    Eredeti játék meg nem nagyon van mostanság.
  • SZilaJMaGGoT
    Dehogynem, csak lövésem sincs mit tud a valve még kitalálni... :D
  • Jaka923
    Nem, mert az nem lenne olyan nagy meglepetés