10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#8743 Az is lehet, hogy egy teljesen új projekt lesz, erre nem is gondoltatok?:) -
#8742 Én is arra gyanakszok ha lesz egyáltalán... :D -
#8741 tf2 jo, meg egy csomo update jon. szerintem hl3 lesz nem ep3, mert aztan olyan lenne mint a lost. -
#8740 Igen tudom, ebben erősítettelek meg, illetve fejeztem ki egyetértésem... :D -
#8739 Igen, ezt írtam. -
#8738 Új CS biztos, hogy a köv. enginnel lesz csak... :) -
#8737 Esetleg még szóba jöhet egy újabb counter-strike, bár ahhoz is új grafikus motor kéne. Mondjuk ha mégis az lesz, akkor gondolom utána jön a hl3, ahogyan a cs:s/hl2 esetében is volt. -
#8736 Jah és az engine sem tehet arról, hogy valaki nem tudja használni... :D -
#8735 De most arról az epic tehet, ha valaki nem tudja használni az engine-t? :D Sokan azért licenszelik mert azt hiszik az már önmagában is siker ha ezzel az engine-el dobják piacra a játékot. De ez bármilyen engine-re igaz lehet. -
#8734 hát de pont ez az mindenki meveszi de egy balfasz hozzá hogy normálisan megcsinálja a játékát.egyedül az epicnél volt a jó.hatalmas gépigényük van mindenek szinte kivétel nélkül...jó azért van egy-két kivétel. -
#8733 Te miről beszélsz? UE3 jelenleg a legjobb engine. Az, hogy néhány fejlesztő annyira balfasz, hogy nem tud mit kezdeni egy jó engine-el az már az ő bajuk. Ez olyan, hogy hiába veszl 30000ft-ért rajz eszközöket ha nem tudsz rajzolni/festeni. A kidolgozottságnak semmi köze nincs az engine adottságaihoz, a shader effektek pedig ki/be kapcsolhatók. -
#8732 azért ennyire én sem vagyok hülye :D Úgy tudom, hogy a procit nagyon szereti a játék nem ? Más:Jelenleg nincs egy normális motor sem a piacon szerintem...az ue 3 nekem nem nagyon jön be mert tiszta effekt az egész de közben semmi nincs kidolgozva rajta.Várom, hogy az id mit alkot meg a crytek bár félek emiatt a konzolosodás miatt... -
#8731 Azért mert nem okos döntés portolni. Egy bizonyos funkció akkor fog tökéletesen szuperálni ha az a kezdetektől bele van tervezve az engine-be. -
#8730 Egy engine nem csak nagy felbontású textúrák és magas poligon számú modellek kezeléséből áll. :D +Az sem mind1, hogy amit látsz azt milyen sebességgel jeleníti meg. +Még sok más technikai kérdés felvethető. A source legnagyobb fogyatékossága szerintem, hogy még mindig túl kicsi területet tud megjeleníteni elfogadható sebesség mellett... -
#8729 a másik, hogy nem tudom páran miért mondják, hogy a következő konzolokra lesz csak új motor ? A source alapból pc-re született és onnan portolták át. -
#8728 Azért nem fut túl jól konzolokon, mert nem egy multiplatform engine-nek lett tervezve... Pont erről ugatok, hogy a source nem egy jól átgondolt engine, ahogy már az elődje sem volt az, de a maga idejében azért megállta a helyét. -
#8727 mostanival az a bajom, hogy a textúrák nagyon gyengék benne.a mostani frissítésben nem tudom mit csináltak a grafikával mert bekerült a ver high opció de én nem látom szebbnek csak mósön blúrt raktak bele meg elvileg többmagos kezelést... -
#8726 minek írjanak új enginet? ez se fut túl jól már a konzolokon
a rondaságait meg eltakarják köddel meg ilyenekkel és kész -
#8725 Ha tanulnak a hibáikból, sokkal átgondoltabb engine-t írnak átgondoltabb eszközökkel és akkor nem lesz gond(azaz nem kell 3-4 év, max 1-2)... :) -
#8724 bámulhatnád kb.2x 5 percben a source 2-t (beszarok ha tényleg ez lenne gyorsan le is védetem :D) és akor majd mondják, hogy "khmm őő és egy igen ismert játékunkban lesz majd látható olyan 3-4 év múlva... -
#8723 Azt se bánnám ha csak simán az új engine-jüket prezentálnák játék nélkül... :) -
#8722 Akkor még jobb HL3 ennyi -
#8721 Engem nem lepne meg ha semmit nem haladtak volna azóta. Külön részleg foglalkozik TF2-sapkák tervezésével, szal kábé ilyen dolgokra mennek az erőforrások... :D -
#8720 Egy ilyen esetben inkább hallgatna szerintem, minthogy hazudjon... -
#8719 Mert szerinted majd elmondja az igazat az E3 előtt?
Ilyen egyszerű lenne? -
#8718 Jaj ne, Gabe Newell valóban mondta, hogy nem az Ep 3 lesz a meglepetés :(((((((((( -
#8717 Lehet hogy hülyeségnek tartjátok amit mondok de :
Elég erős gyanúm van hogy hl ep3/ hl3 at tartotogat a valve. Egyrészről, emlékezzünk csak vissza hogy annak idején amikor kijött az episode two, a valve nem tagadta hogy már dolgoznak a folytatáson, tehát már akkor javában folyt a munka a forgatókönyv valószínűleg már az asztalon volt, azóta eltelt már 3 év, eléggé meglepődnék azon ha azóta nem haladtak volna előre semmit.
Másrészről ami a többi játékot illeti, portal már annak idején sem volt egy standalone nagy játék, a valve ezért is csapta bele az orange boxba. Majdnem ugyanez a helyzet az l4d vel is, a játék maga jó elismerésem a valvenek, de mégiscsak multis mapok vannak benne amit persze a legkönnyebb összerakni. Ez az is mutatta hogy a megjelenés utáni 3-4 hónappal drasztikusan csökkentették az árát, a nagyágyúkhoz képest pl Mass Effect 2 vagy Modern farware, amiknek még mindig a csillagos egekben van az ára.
Tehát azért valljuk be, a valve nagyágyúja sohasem a left 4 dead vagy a portal volt, ez utóbbit ha jól tudom nem is a valve fejleszti, az ő játékuk mindíg is az half life 2 volt, ami éppen megérett a folytatásra.
Persze lehet hogy tévedek, de ez az én véleményem. -
#8716 gondoltam rá, majd megpróbálom, csak tegnap fél 3 kor má nem volt kedvem elkezdeni egy régebbi mentést :D -
#8715 Próbáltad már azt hogy egy régebbi mentést visszatöltesz, hátha úgy jó lesz!? -
#8714 igen -
#8713 Eredeti? -
#8712 Mondta valaki, hogy kellemes lesz a nagy meglepetés? -
#8711 hát ha nem ep 3 vagy "3" lesz akkor én megutálom a valvét eléggé...évek óta semmi info.remélem ha igen akkor új vgay nagyon kipofozott motor lesz alatta. -
#8710 Vagy épp azért mondta hogy fake, mert ha már egyszer meglepi akkor minek árulja el hogy télleg EP3? :P -
#8709 Vagy TF3. Vagy egy új opposing force, csak most a combine-al kell avelni... -
#8708 hát attól hogy az a kép amit kérdeztek tőle fake még bármi lehet :) -
#8707 Még van esély rá, hogy kijön a Portallal együtt, de Newell Úr "fake" hozzászólása visszavett a lelkesedésből :( -
#8706 4. negyedév
de ezt még akkor írták oda amikor nem a portal2 volt bejelentve idei valve megjelenésnek -
#8705 EPISODE 3: 2010 Q4 TALÁN
Q4? -
#8704 Ne már!