Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kerestem frissítést is, de amihez kapcsolódni akar serverek már szerintem nem léteznek.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Egy jó új magas felbontású textúra a játékra és én be is fosnék! <#idiota>#idiota>
Nekem bõven megfelelne!
"jézusom, ezeknek a fiúknak alapjában véve a fölfogásukkal van baj.
Nem értik meg, hogy alyx karakteréhez milyen vonások passzolnak, pedig azzal kellene kezdeniük a dizájnolást.
Az új modell egyáltalán nem csúnya. DE, alex nem egy plázacica, nem is rolemodell. Alyx egy geek hétköznapi csaj, aki a faterjával tölti az ellenállásnál a hétköznapjait, számítógép billentyûzetet és elektronikát pötyörészve. Fehérruhás idõsödõ tudósokkal van körülvéve és szinte folyamatosan munkálkodnak egy szerencsésebb világ létrehozásán, néha esetleg ha van ideje kimegy a romokba játszani DOG-al.
Nem jár zsírleszívásra, Nem csináltat magának szilikonmelleket, mûkörmöket, Nem fújja tele szilikonnal a száját sem, Nem tesz 200kiló olajfestéket az arcára, és Nem jár kozmetikushoz vasaltatni a haját, rendbe tenni az arc+testbõrét, vagy bármilyen hasonló fancy foglalatosságot.
Ezt kellene felfogni a fiúknak, és akkor talán sikerül jó cuccot alkotniuk.
Azért jó sokak szerint az eredeti modell, mivel teljesen a karakterre van szabva, minden vonással, plusz a személyiséget is nagyszerûen ráalakították. Így van egyben egy tökéletes szereplõ.
Max rádobhatnak high resolution textúrát, itt ott hozzáérhetnek a modellhez, de alapjába véve tartaniuk kellene az eredeti design vonalat, mivel a Valve egy tökéletes Alyx karaktert alkotott eleve meg, ami nem hagyott kívánnivalót maga után."
Decemberben volt akció az Electro World-ben 2000Ft volt!A galaxisról rendeld én azt tanácsolom!
Amúgy CM sztem nem szépít... Ilettev a grafika szebb lett, de egyáltalán nem hl2-es.
Köszi mégegyszer a segitséget...
<#awink>#awink>
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Mit vacakol ennyit....
Ja am nemrég vettem meg a Narancs Dobozt!!<#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha minden be van frissítve a játékon (Steam) akkor már hozzá lett adva HDR is alapból szóval nekem így teljesen megfelel!Az alap grafika még mindig bejön!
Sõt!Úgy vettem észre hogy a Snyergy cuccostól mintha használná a játék az Episode 2-es fejlesztett motort és még szebb lesz a játék!
Majd rakok be képeket hogy milyen!
akky: Nem értem amúgy ma hogyan lehet angol nélkül élni... Ha holnaptól nem tudnék, az kb nekem olyan lenne, mintha megvakulnék vagy minimum mintha analfabéta lennék.
Azért tolom párhuzamba mert ugy legalább látom mi mennyire módosult ezzel a cinematic moddal.Lehet csinálok képeket meg videokat!
Next PC upgrade: 2022
Én most Halo2-t ugy játszom hogy van egy oldal ahol magyarul le vannak írva a párbeszédek magyarul, és így még nagyjából lehet érteni mindent benne. meg call of duty-t is így vittem végig xboxon😄 elkértem a fordítóktól a szövegeket, rákerestem hogy hol van az ahol járok és lvasgattam. persze nem valami kényelmes, de egynek elmegy...
off: amugy azon gondolkodtam, régen volt ugye a hangalámondásos filmek, mikor egy magyar hang volt, és végigmondta jó monoton hangon az egész filmet, ezt most is meglehetne csinálni bármelyik feliratos filmel/sorozattal😄 házilag szinkronos verzió. esetleg olyanokat mint egy román szinkron. lejebb venni az eredeti hangot és rátenni a magyart. 😄
Vagy max párhuzamba tolom a sima HL2-öt magyarul és a tuningolt grafikát úgy hogy nem értem.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
De ha onnan indítom akkor hiába van bekapcsolva a felirat akkor sem jelenik meg.
Mit lehetne tenni ez ellen tudja valaki?
Azért minden maxon így ezzel a Cinematic moddal megérzi a 8800GT hogy mi a téma szemmel láthatóan szarabbul fut.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu