Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Aztán mindenki csak várt, ha jól emlékszem kb 1 év múlva jött a DOD:S update, és feltûnt egy CS:S beta is a szerverkeresõben(A DOD:S update is elõször beta-ként futott), de nem lett belõle azóta se semmi.
Ahhoz képest ígérték HL2, EP1, CS:S és DOD:S-hoz, de eddig csak a DOD:S jött... És már eltelt pár év.
EP1-ben alapból van HDR, de HL2 még ha támogatja is, a pályák nem HDR-re vannak compile-olva, ezért berakhatod azokat is EP2 alá(elvileg), de attól még HDR nem lesz, max a detail textúrák, meg a dinamikus árnyékok. De HDR nélkül fényhatások nem hinném, hogy jobbak lesznek.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Ami miatt ide látogattam az az, hogy láttam egy konzolos EP1 videót. Amiben, volt dinamikus fény. Valaki világosítson fel a VALVE a PC verziót miért nem tuningolta fel EP2 szintûre? Ep1-nek és a sima Hl-t is simán felupdtetelhettek volna, ahogy a cinematic modban is megoldották a dinamikus fényeket.
Szégyelljék magukat a VALVE-esek. Fostos L4D-re van idõ...
Az összehasonlító képeknél jól látom, hogy a tuningoltban több az fps? Szóval felrakom akkor nem lesz semmiféle teljesítmény romlás?
PSN ID.: Beegabor
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Na meg sikerült oldani a szinkront...Hát nem lenne különösebb bajom vele, csak nem tiszta...Olyan, mintha víz alól beszélnének...Jó, az eredeti is hasonló volt, de ez eléggé az érthetõség rovására megy...
Ugyanis a laptopot át fogják nézni, és nem szívesen vírusoznám össze...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És a HL2 szinkronja elkészült már? Vagy még nem?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Másik gond, hogy nekem még egy olyan hl2 van meg, amiben benne van a CS:S, HL1:S is, és Néha azt írja ki játék közben, hogy Node Graph: Out of date..., és mentés visszatöltésekor kikapcsol az M.I.. Ezt anno megoldottam vhogy, de már nem emlékszek, hogy. HELP!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Lenne egy nagy problémám 2 éve vettem a hl2 s közben elfelejtettem a belépõ jelszómat,a régi freemail-es jelszót is elfelejtettem ahová ha kérném elküldik az új jelszót de mivel nem tudok belépni a freemailra így nem tudom megnézni. hogy tudnák új jelszót kérni, egy új email címre?
-oh és egyébként azóta semmien bug nem jött hálistennek-
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Ugyanis az eredeti half life-okkal soha nem volt gondom. Pedig az én rendszerem is már elég hadilábon áll :] Sõt! Az az érzésem, lassan beírathatom általános iskolába, olyan idõs 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE