10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#8463 Ha van email megerősítés beállítva fél perc alatt vissza lehet szerezni.
Ha nincs akkor IJ. -
r4pt0r #8462 Ezért kéne olyan email szolgáltató használni ahol nem törölnek semmit. -
#8461 Havernak a haverja acc-ját ellopták. És most megy a visszaigénylés. A sok álmatlanság, aggódás. 25 ezer értékben volt neki. De szerencsére mind dobozos. CD kulcsokkal tudja igazolni. De én? Én karival vettem mindet. És a kiküldött ímélek már nicsenek meg. Természetesen van kémprog és virusírtó. De a legrosszabb esetre is gondolni kell. És az egyelőre negatív. Szal 0% esélyem nincs visszaszerezni, ha ne adj Isten ellopnák. -
#8460 Azt nem lopják csak úgy el.
Ha nem adod ki senkinek, nem tudják ellopni.
Vírusírtó, kémprogi legyen fent a biztonság kedvéért.
Nekem CS (nem Source) óta van steam account, mára valami 30-35 játék van fent, soha, semmi gond nem volt vele. -
#8459 jujujujuj... azok már nincsenek meg :( -
#8458 Dobozosnál cd kód, steamenél kártya típusa (száma ha lehet), vásárló neve, cím egyszóval minden infó amit lehet. -
#8457 Vásárlásról kapott e-maileket őrizd meg. -
#8456 Hali all!
Ha ellopnák a steam account-omat. Akkor hogy tudom visszaszerezni? Egyaránt van rajta dobozos és közvetlenül steam-en vásárolt játék. A dobozosról azt hallottam, hogy lescan-elni a cd kulcsot. De mi a helyzet a steam-en vett cuccokról? -
strebacom #8455 Ott volt a link,ahol minden le volt irva(képek,video,stb), úgy hogy nem értem, mit kellett volna leirni....nem kell túlreagálni semmit...csak figyelmesnek kell lenni....
-
#8454 Ott a pont -
#8453 szerintem nem ebben a stílusban kéne előadnod magad, habár semmi mást nem jellemez, csak és kizárólag téged.
Belinkelsz egy modot, valaki érdeklődik, mert eseteg szeretné letölteni, te meg elküldöd a halál faszára... szerinted ez így helyén van ? már csak a civilizált emberi kommunikáció végett is...
Nem hiszem, hogy túl nehéz lett volna oda írni, hogy "nem." -
#8452 Ha baszol elmondani mi az, igen, megerőltető. És sztem n bungie jumpingolj, mert nem szép dolog egy szakadt gumi miatt ne megdögleni. Bár te szakadt gumi miatt születtél szal... -
#8451 -
strebacom #8450 Oké, nem vitázom, ha teszek be képet, akkor legközelebb irok mellé pér sort miröl is szól...de a linken ahonnan le lehet szedni van leirás, söt képek és videó is....
-
#8449 -
strebacom #8448 148 Mb-ot olyan megeröltetö letölteni, lúzerek.... -
#8447 Jah, kicsit vicces, hogy teleb*ssza a topicot képekkel, utána viszont sz*rik válaszolni a kérdésekre. -
#8446 Szerintem pont te vagy az. Ha semmit az égadta világon nem mondasz neki a modról akkor miért is tölteni le vaktában? -
strebacom #8445 Hát a Platform Errort nálam akkor irja ha a steam, nem a megfelelö nyelvre van állítva, pl: magyarra van és angol a game, de ekkor átállítom magyarra és megy....
-
strebacom #8444 Hát te nagy luzer vagy az már biztos....lol
-
#8443 -
#8442 Nemtom... Googleöztél már, csak mert mintha hallottam volna ilyenről -
#8441 Steamen megvettem a HL1 Source-t. De elindításnál ezeket írja ki. PLS help!
-
strebacom #8440 Hát töltsd már le és nézd meg, ne kérdezgessé....amugy nem....
-
#8439 és kapcsolodik valamelyik eredeti történethez? -
strebacom #8438 Gordon Freemanröl...
-
#8437 Miről szól? -
strebacom #8436 Ezt a modot próbáljátok ki, nagyon faxa, izgalmas, fordulatos....kurvajó, héhány kép:
-
Watt768 #8435 üdv
Mivel lehet megnyitni a felirat fájlokat a játékban? A fejlesztői kommentárokat szeretném elolvasni, de a jegyzettömbbel nem valami jó. -
Forcee #8434 csötök nem tudja valaki h honnan lehet leszedni a realiszitkus weapon modot? mert már fölraktam a cm10 est de még az kéne mellé :D ezen a vidin látszik h melyikre gondolok
http://www.youtube.com/watch?v=DVtLkbE_358
ha valaki tudja akkor plz irjon. elöre is kösz -
#8433 Mert mit írt? -
#8432 Eggyesek nagyon szánalmasak, de egy halál fejjel gazdagabb leszel -
BBencze #8431 Tudod ki dől be ennek... -
#8429 Hát ez már tiszta szánalom -
#8428 Mert suttyó -
#8427 Másrészről írja, hogy a sok suttyó azt se tudja mit kell csinálni. Ő se tudja, ha meg tudja, hogy fingunk nincs, minek kérdezi? -
#8426 talán nem kellett volna beszólni a népnek -_-' -
#8425 Ez van,nekem tetszik én csak valamit megkérdeztem és megint engem basztat mindenki.Ez ám a Magyar viselkedés,nem is csodálkozok hogy miért utálja minden külföldi nép a magyarokat. -
#8424 Suttyó létemre ocsmány, gépfaló modot nem rakok fel, főleg nem szarom el valami idióta fordítással. Esetleg meg tanulok olyan nyelvet (tegyük fel egy lingua francát), amit a mucsaröcsögei csirketelepen kívül is megértenek. -
#8423 Jó a topik. xD