10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
Dodo55 #8663 Na a lényeg lemaradt, szóval a CS:S egy erős procival full grafikán is megelégszik egy 6600GT-vel (állítólag). -
Dodo55 #8662 Pedig jó lenne a gépigény miatt. Ugyanis a Source nem más mint vizuális csalás. Közelebbről megnézve csúnya a grafikája, viszont az összhatás még mai szemmel is gyönyörű. A legtöbb effekt tök egyszerű, régi technológiákat használ, viszont a lehető legszebbre van hangolva. Egyszerűen jól van összerakva. 1-2 plusz effektet még ha beépítenek, meg emelnek a textúrafelbontáson kicsit, esetleg a modellek poligonszámán is kicsit, akkor gyönyörű lesz a grafika, viszont a gépigény alig emelkedik, és ugyanúgy maradhat a Shader Model 2, tehát a VGA igénye sem nő sokat.
Pont az a vicc amúgy, hogy állítólag a CS:S(Source EP1 engine) megelégszik egy 6600GT-vel is, csak erős proci kell mellé.
Nekem egy 7950GT-m van, ami kb annyit tud a DX10 kivételével, mint a mai belépőszintű kártyák közűl az erősebbek. Elvileg egy ilyen kártya elég is lenne egy "Source 1.5"-höz, ha meghagyják a régi effekt technológiákat, csak a képminőségen emelnek. -
#8661 Ha lesz is valaha HL3 ki tudja mikor jelenik meg.Bőven lehet ebből a source-ból is szépet csinálni. -
#8660 Új source motor. 6 éve szórakoznak vele... Ha a hl3 is source engines lesz, mindenki körbe fogja a valvet röhögni. -
#8659 Bebaszna... :D -
#8658 úgyis megtudjuk majd mi lesz:) -
#8657 Anno hallottunk valamit az új Source motorról szóval lehet benne valami! -
Dodo55 #8656 Pedig az eddigi összes HL2 kijött konzolra, akkor lehet EP3 helyett inkább HL3? Mert akkor biztos új engine, amiatt meg elképzelhető a PC exklúzívitás. -
#8655 Csak Mac-re fognak mostantól játékot készíteni -
#8654 "Természetesen korai lenne még farkast, akarom mondani Half-Life 2: Episode Three-t, vagy Half-Life 3-at kiáltani, hiszen könynen lehet, hogy fake az egész. Ugyanakkor egy okos riporter az előbbi sajtóközlemény után rákérdezett a Valve-nál, hogy akkor mi is lesz ez a nem Portal 2 meglepetés? Bár konkrét válasz nem kapott annyit azért elárultak neki, hogy az Xbox 360-as és PlayStattion 3-as újságírókat nem nagyon fogja majd érinteni a dolog. Ennek fényében a PC-s exkluzivitás is egy Episode 3 bejelentést vetít előre. Kopp, kopp, kopp." -
Dodo55 #8653 Az is elképzelhető, hogy ha már meglepetés, és x nappal előtte valaki kitalálja, hogy mi az, és rákérdez, akkor Newell simán letagadja, mert a meglepetés az azért meglepetés, mert senki nem számít rá. Így hogy letagadta pedig még kevésbé számítanak majd rá, mégjobban meglepetés lesz. -
#8652 Basszus, egyre jobban izgulok! -
#8651 Na megint egy ...
Én már megbolondulok!
Lehet csináltak egy teljesen 3D-s, tökéletes Gordon Freeman modellt és azt prezentálják az E3-on -
r4pt0r #8650 Sajnos azt nem a Valve fejlesztette. És ha jól emlékszem nem is lesz folytatása, mert vagy nem vették sokan vagy pedig csődbe mentek.
pedig milyen jó kis game volt. -
#8649 sin Emergency - Episode 2? :D -
#8648 HL3 EP1 -
#8647 + pár hete icefrog (dota fejlesztője, most valve alkalmazott) írta blogjában hogy hamarosan leleplezik a projectet amin dolgozott, az se valószínű hogy az ep3 lenne :/ -
#8646 Azt vegyétek figyelembe hogy a nagy boltokban már ott a teljes árú portal 2-re az előrendelés, amit a kiadó (ea) intéz, ilyenekkel nem szoktak szórakozni meg csak úgy visszavonni és átirogatni. Szóval ha lesz is vmi extra bejelentés akkor az vagy nem idén jön majd ki, vagy vmi egész más project, talán valami steames netes cucc. -
#8645 Persze, szerintem is, én csak lefordítottam, nem a véleményemet írtam :) -
strebacom #8644 Baxa meg az miért van feltettem ujra az Orange boxot(eredeti), lefrissitett, meg minden aztán a játék menüje alatt, meg a játékban ugrál, meg rángatódzik a kép..elég fura a betük hol kicsik lesznek hol,meg nagyok...és vonatkozik a texturákra is...
Drivert már cseréltem....mi lehet az oka.... -
#8643 Én is úgy gondolom hogy vagy kamuzik és tényleg ep3 lesz vagy tényleg nem ep3 lesz hanem Half-Life 3 vagy csak a Portal 2 debütáló trailere vagy ilyesmi... -
#8642 A levélben valóban ez áll, de elképzelhető, hogy csak kamu, amit nagyon remélek is -
#8641 Szerintem ha lesz valaha folytatás/befejezés akkor az hl3 lesz... :/ -
#8640 Micsoda?? Dehogy!
Csak egy fan írja, hogy mennyire várja már az egész community az EP3-at, és hogy nem a L4D3-at kellene bemutatni.
Az egészre Gabe Newell válasza csak ennyi volt:
It isn't ep 3
Vagyis nem az ep.3 lesz bemutatva az E3-on. -
#8639 Valvenak jobban megéri a L4D széria, mivel az multi, teljes árú és sokan gamelnek vele, majd a L4D8 után talán nekiállnak az ep3-nak. Kivéve persze ha azt a részt is sokan megveszik. -
#8638 Nem értem hova húzzák már az EP3-at! -
#8637 Nem nagyon értem, de az akar lenni hogy inkább L4D 3-at csinálják és az lesz az E3-on? -
#8636 Ajaj, remélem, hogy ez fake: Katt -
strebacom #8635 -
#8634 Kijött a mission improbable 2. része.
letöltés -
#8633 Ja, akkor ezt rosszul tudtam -
#8632 a black mesa-t nem ők csinálják -
#8631 Na, még csak az kéne -
#8630 Hohóóó, én erről, csak most tudok, mert megemlítetted :O
Hát ez így, csak az Ep 3 lehet, esetleg a Black Mesa Source, amiről szintén megfeledkeztek a srácok. De inkább Ep 3 lesz :) -
#8629 A meglepi sztem náluk annyit tesz h a L4D3-at és 4-et egy dobozban fogják kiadni XDDDDDD -
#8628 Olvastam, de pesszimista voltam ezzel kapcsolatban, de most, hogy írták, hogy a Portal 2 bemutatása helyett más meglepi lesz majd, így egybevág a sztori... :D
De durva lesz, 2 atomjó játékot adnak akkor ki év végén? Vagy nem egyszerre jönnének? -
#8627 Ha visszaolvasol kb. 10 kommenttel elöbbre, láthatod, hogy én is ezt gondolom :) -
#8626 Hát már jó lenne hogy rohadjanak meg! -
#8625 Nekem gyanús most már, lehet bejelentik a EP3-at... :D -
#8624 Nocsak, Half-Life 2 update-et kapunk