Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczely
Windows 7 az felejtõs mert a kártyád már nem támogatja de Vista-t még felrakhatod vagy újabb XP-t!

Igen?
berczely
Rakjál már fel egy SP3-at vagy Windows 7-et azt meg van oldva a problémád!

JaSoN HuNTeR
ezen bõven mennie kell 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

ATI Radeon X1600 Series

-512 MB

Mit akarsz még tudni?
RelakS
Video Card
Minimum: DirectX 8 compatible video card (NVIDIA GeForce3+ / ATI Radeon 8500+)

Tehát minimum beállításokon mennie kéne.

PONTOSAN milyen videókártyád van?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Video Card
Recommended: DirectX 9 compatible video card (NVIDIA GeForce 7900+ / ATI Radeon X1900+)
You Have: ATI Radeon Graphics Processor (0x71C2)

Features: Recommended attributes of your Video Card
Required You Have
Video RAM 256 MB 512.0 MB
3D Yes Yes
Hardware T&L Yes Yes
Pixel Shader version 3.0 3.0
Vertex Shader version 3.0 3.0

És akkor van balra egy piros nyíl hogy:
Upgrade Suggested: Unfortunately, your Video Card does not meet this requirement. Click here to see some recommendations.
TreDoR
Mit ír ki a kártyádra?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

ÉS TETSZETT pedig általában a lövöldözös játékok nem tetszenek.
Annyira játszanék már vele mert xboxon már kipróbáltam.
Nem tudsz vmi patchet erre a problémára?
XD
RelakS
Ezekkel a linkekkel a saját rendszeremet látom, nem a tiédet

Az Orange Box -nál pedig a vid kártyám nem jó
ITT pedig azt írja, hogy mind az ajánlott mind a minimum rendszerkövetelményeknek elegett tesz a gépem. MI VAN?
HÁÁT XP Home Edition
RelakS
osztán melyik winfosod van?

Meg meg kellene nézni, hogy az episode-os source motorok támogatják-e az x1600-as kártyát (mikori is? Egy ideje videókártyákban sem vagyok képben)
Az, hogy a HL2 fut rajta, más tészta, az episode-okban már van HDR, meg szartudja még mi

DirectX 9.0C fenn van az sem lehet most már probléma de akkor mii? Esetleg frissítsem a vinfost? Mert nem szoktam.
Sziasztok!

Ma megvettem 1990 Ft-ért a Half-Life 2 Episode Packet. Felteszem indítom az episode one-t akkor mikor már a menü majdnem belépett kidob egy hibaüzenettel:

A "0x129297ee" címen található utasítás a "0x0e683e50" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read.

Az episode two nál is ezt csinálta.

Segítsetek! Megvan a CS: 1.6 és a CZ de azok gond nélkül futnak és nem értem azt, hogy a HL2 az Source engine-nal mûködik és az kifejezetten támogatja az ATI kártyákat. Nekem az van de nem. ATI Radeon X1600 Series Letöltöttem és feltettem má újabb drivert is de az sem segített. :SS

PLSS HELPPP
berczely
Jó elismerem a STALKER sem egy igényes játék de számomra jobb mint a GTA IV.!
GTA részekbõl a San Andreas és a 3 volt a nyerõ nálam!

Na de szerintem elég is az offból!

Igényes játék a Half-Life és az összes része! <#eljen>

TreDoR
Nem, éppen ezért volt hülyeség a kijelentésed.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

berczely
Hát mert a GTA IV. az az <#idiota>

TreDoR
A STALKER az minden csak nem igényes játék.

berczely
Hát itt látszik meg ki az igényesebb <#rolleyes>

JaSoN HuNTeR
Üdv valaki tudja HL Decay játszott már?

Tudja valaki h hogyan kell botot berakni mivel coop játék.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

grebber
Azért pont egy 10ft-se adtam volna.GTA4 2050ft-ért viszont kötelezõ vétel volt!

Next PC upgrade: 2022

JaSoN HuNTeR
ratyi vagy, igy jártál<#mf1>

berczely
<#nyes><#eljen>

STALKER SHOC 500Ft - meg is vettem! <#vigyor>

Rip
Steamre most érdemes felnézni, iszonyat jó akciók vannak. Vettem is 6 játékot 5000 alatt 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Julius Caesar
Nekem nem gond a net, ugyanis én pont a multi miatt vettem orange boxot.

Én elégedett vagyok a steammel, te nem, így jártam.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

TSL16b
Így van. És te elfogadtad, én meg nem. Hát így jártam. <#hehe>

RelakS
valahogy lusta vagyok a kb 8-10 éves gépállatomat elõvenni, ugyanis másba már nem jó az AGP XD

Julius Caesar
Mért, nem megy vele? <#banplz>

RelakS
Ja, rikvájörment...

Most dohogjak, hogy a régi TNT2 videókártyával nem megy? <#idiota>

Julius Caesar
Akkor nem játszik. A dobozra rá volt írva, hogy kell a net kapcsolat.

TSL16b
(RelakSnak is) A frissítés nem mindig hibajavítás, volt már néhány eset, amikor addig jól mûködõ dolgokat rontottak el (L4D2, hogy ne régi esetet mondjak).

Én úgy tudom, hogy a hálózat nélküli mód sem mûködik örökké, elõbb-utóbb megtagadja a játékindítást a Steam, amíg újra ki nem engeded netre.

JaSoN HuNTeR
Zombie Panic se szar.

Julius Caesar
Konkrétan mobil netre gondoltam. Csak van a baráti körben valaki, aki tudja nélkülözni egy fél órára. Ennyire ne legyünk korlátoltak kérem, ma már a net nem luxus (vagyis szeretném ezt hinni...). Kicsi probléma megoldó képesség és kreativitás, és máris megvan a megoldás. Nem kell mindjárt a másikat oltani hogy majd hoz üvegbe netet... Gondolkodjatok!

TSL16b: a staem frissítés néha tényleg idegesítõ, de nekem sose okozott még kárt. Másrészrõl nem kell engedélyt kérned. Szerinted ha a drága jupiszi nem ad nekem zinternetet nem lépek be offline és játszok hl2-vel? Elég egyszer bejelentkezned.

berczely
úú de begyepesedett régi módi ember vagy <#wow3>

RelakS
?
Offline kell bejelentkezni, oszt nem lesz frissítés.

Egyébként miért baj, hogy kijavítják a hibákat?

angelslie
Legjobb hl2 zombis mód 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

JaSoN HuNTeR
Miért van az hogy a Zombie Master mód ekkora egy **a*?

TSL16b
És ha valaki nem igényel frissítést? Ja, azt nem lehet. Frissíteni mindig, mindenkinek kötelezõ. Még akkor is, ha a készítõ visszavonta a javítást. Távolról bármikor hozzányúlnak a rendszeredhez, aztán vagy rosszabb lesz, vagy nem. Ezért mondtam, hogy "Kösz, nem.".

RelakS
Azért, mert így csak az kap frissítést, akinek jogtiszta a szoftvere, a többi meg így járt

TreDoR
"hálózat nélküli" LOL XDDDD vezeték nélküli...

TreDoR
Gondolom a hálózat nélküli net feltörésére célzott (mivel minden értelmes ember lejelszavazza), mintha az legális lenne XD

TSL16b
Vagy visz haza egy dunsztosüvegnyit a havertól, az elég is lesz a bejelentkezéshez.

TreDoR
"szerez pár percre netet"

<#vigyor>

TSL16b
Egyébként fordítva ülünk a lovon. Próbáljuk kicselezni a nyakunkba kötött pórázt, ahelyett, hogy feltennénk a kérdést, hogy egyáltalán minek van. A nagyszerû automatikus frissítés (ami néha kárt okoz) nem oldható meg állandó szerverfüggõ jogosultságellenõrzés nélkül? Miért kell engedélyt kérnem a dróton, hogy a drágán bérelt játékommal játszhassak?

Julius Caesar
Persze a haverjához elõbb lekell szedni a játékot, ami nettõl függ mennyi idõ.