10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• EK1TEP
    ??
  • JaSoN HuNTeR #8421
    Itt komolyan problémás emberek vannak.
    EP3 hiány miatt vagy BMS miatt ? =D
  • TreDoR
    A sok suttyónak nem szokása minden hónapban végigvinni egy 5 éves játékot, még akkor sem, ha modokat dobálgatnak rá.
  • TSL16b
    A suttyókon kívül van itt még ratyi is, aki véletlenül éppen a magyarítás technikai részével szokott foglalkozni, viszont tényleg nincs "kedve" egy kétes minőségű, ámde gigantikus gépigényű mod alá új gépet beszerezni.

Csak azért szólok, mert éppen most van folyamatban a steam.magyaritasok.hu oldalon a Half-Life 2 betűsort tartalmazó címek (plusz a Portal) gatyába rázása, ugyanis az utóbbi időben a menük és egyebek átmentek angolba.
  • JaSoN HuNTeR #8418
    Pedig jó mod. Csak a zombi skin nem tetszik igazán.
  • TreDoR
    A sok suttyó nem magyarítással gamel, mert a sok suttyó ismer más nyelvet is.
  • EK1TEP
    Nem azzal van a baj hogy nem fut el hanem hogy a sok suttyó nem rak fel ilyen idióta módot!
  • JaSoN HuNTeR #8415
    Hallod ember nem azt kértem hogy ocsmároljátok szegény NPC-t hanem hogy segitsetek megoldani a problémát. De gondolom a sok suttyónak itt nincs olyan gépe amin elfutna a Cinematic mod és ezért azt se tudja hogy mit kell ilyenkor csinálni [Tisztelet a kivételnek]
  • Julius Caesar
    Attól még tényleg olyan, mint a sarkos jószi bácsi, a nyugdíjas fusizó villanyszerelő :D
  • JaSoN HuNTeR #8413
    Cinematic Mod.
  • EK1TEP
    Anyám! Hogy néz ki ez a pali?
  • JaSoN HuNTeR #8411
    Srácok nálam még valami mindig hibádzik. Csak félig magyar a játék[CM]Eredeti. Mindent bemásoltam helyesen. Nem értem

• strebacom
    Tessék....
  • TreDoR
    Jah, közölték, hogy csúszik, 2020-ra szvsz kész lesz.
  • PhantomAss
    én abszolút nem értek hozzá, a mod hivatalos fórumán olvastam, hogy ez a hiba a 32bit miatt van, mert a modnak min 3gb memória kell
    ezért csak 64biten van tesztelve, és létezik egy "lite" verzió is a 32bites op-re
  • Blekk Síp
    Black Mesa Source-ról van-e már vmi? Legutóbbi info vmi olyasmi volt, hogy 2009. decemberében jön, de lehet rosszul emlékszem...
  • Dodo55
    Pedig a Vertex Buffer inkább VGA driver hibának hangzik.
    Nekem a DX8 a gyanús ott, CM-et gondolom DX9 módhoz írták.
    Úgyhogy én kapásból a -dxlevel 95 indítóparaméterrel próbálkoznék.
  • PhantomAss
    akkor marad a 32bit... az a hiba
  • kri555
    4giga ram-om van és 32-es Win 7
  • akyyy
    húhogy nem szeretem ezt az oldalt. ahelyett hogy külföldi ujságok híreit fordítják le, inkább maguk járnának utána, hisz ők is ujságok bassza meg. lusta fuckparasztok
  • PhantomAss
    egyébként valszeg azért, mert a mod 32bites oprendszert nem támogat, minimum 3 giga ram kell nekiés 64bit
    ha 32-es xp-t, vistat használsz, akkor engedélyezd neki a 3gb-ot, a google a barátod
    win7-en nemtom működik-e a 32bit 3giga kapcsoló (nekem is ez van)
  • PhantomAss
    ugyanez van nálam is...csak full lebutított grafikval megy
  • kri555
    Hy
    Mikor elindítom a hl2-t CM10-el ezt írja ki : "Failed to lock vertex bufferin CMeshDX8::LockVertexBuffer" !
    Ha az Ep1-et indítom akkor a második pályán dob ki ugyan ezzel a hibával.
    Míg nem lép ki max beállításon akadás nélkül megy.
    Miért van ez?
    Előre is kösz ha tudsz segíteni!!!
  • Narxis
    Nem is ígérték idénre, csak valami halvány utalás volt arra, hogy több info jön róla ősszel.

Egyébként meg nem a HL2 az aranytojást tojó tyúkjuk hanem a L4D 2 és nem lennék meglepve ha már a 3. részen dolgoznának.
  • grebber
    Nem lesz új HL 2010-ben?
  • PhantomAss
    és el tudjátok indítani? mert nálam csak akkor indul az alap hl2 alatt, ha a grafikát teljesen alapra veszem, különben hibaüzenettel kidob
    az ep1, 2 alatt viszont max grafon is működik
  • JaSoN HuNTeR #8396
    Sikerült.
  • JaSoN HuNTeR #8395
    Neked már sikerült? mert nekem nem akar.
  • strebacom
    Ugyanugy, mint az eredeti HL2,ep1,ep2-t csak itt a mod mappájába másolsz a megfelelö helyrekre....
  • JaSoN HuNTeR #8393
    Üdv. a cinematic modok hogyan kell magyarositani? Mert nekem nem sikerült. Eredeti HL2,ep1,ep2.
  • strebacom
    Tudsz másik oldalt ahol jobbak vannak, akkor dobj egy linket ne kímélj..
  • Jim Morrison
    istenem :D
  • EK1TEP
    Esetleg saját kép?

Mert amik az oldalon vannak elég kakák!
  • strebacom
    EZT......... próbáljátok ki hihetetlenül, jó és a EP2 enginnel, mitha az EP3-mal játszanék....
  • strebacom
    Hát nálam valóban elöfordul textura hiba, a "HD" moddal, de amit alant linkeltem és azon az oldalon rengeteg mod van....válogathatsz...
  • PhantomAss
    igaz, csak én arra gondoltam, hogy meg is indokolja valaki, hogy miért jó
    arról a hd modról inkább rosszat hallok mint jót
    egyébként átolvastam a fórumot :)
    a lényeg az ajánláson volt, hogy megéri-e...
  • strebacom
    A neved találó "ass".....tényleg illik rád, olvass vissza bazze, csak egy kicsit...

• PhantomAss
    hello
    tudtok valami jó modot a hl2-szériához, amit érdemes kipróbálni? grafikai, fegyver, egyéb modokra gondolok elsősorban, de plusz pályák stb is érdekelnek
    köszi
  • Narxis
    Váááááá visszaadták a régi accom, de azt hitték valaki ellopta ezért resetelték a pass-t, I LOVE VALVE!!!!
  • strebacom
    Ezt a modot próbáljátok ki nagyon faxa....