10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
EK1TEP #8422 ?? -
#8421 Itt komolyan problémás emberek vannak.
EP3 hiány miatt vagy BMS miatt ? =D -
#8420 A sok suttyónak nem szokása minden hónapban végigvinni egy 5 éves játékot, még akkor sem, ha modokat dobálgatnak rá. -
#8419 A suttyókon kívül van itt még ratyi is, aki véletlenül éppen a magyarítás technikai részével szokott foglalkozni, viszont tényleg nincs "kedve" egy kétes minőségű, ámde gigantikus gépigényű mod alá új gépet beszerezni.
Csak azért szólok, mert éppen most van folyamatban a steam.magyaritasok.hu oldalon a Half-Life 2 betűsort tartalmazó címek (plusz a Portal) gatyába rázása, ugyanis az utóbbi időben a menük és egyebek átmentek angolba. -
#8418 Pedig jó mod. Csak a zombi skin nem tetszik igazán. -
#8417 A sok suttyó nem magyarítással gamel, mert a sok suttyó ismer más nyelvet is. -
EK1TEP #8416 Nem azzal van a baj hogy nem fut el hanem hogy a sok suttyó nem rak fel ilyen idióta módot! -
#8415 Hallod ember nem azt kértem hogy ocsmároljátok szegény NPC-t hanem hogy segitsetek megoldani a problémát. De gondolom a sok suttyónak itt nincs olyan gépe amin elfutna a Cinematic mod és ezért azt se tudja hogy mit kell ilyenkor csinálni [Tisztelet a kivételnek] -
#8414 Attól még tényleg olyan, mint a sarkos jószi bácsi, a nyugdíjas fusizó villanyszerelő :D -
#8413 Cinematic Mod. -
EK1TEP #8412 Anyám! Hogy néz ki ez a pali? -
#8411 Srácok nálam még valami mindig hibádzik. Csak félig magyar a játék[CM]Eredeti. Mindent bemásoltam helyesen. Nem értem
-
strebacom #8410 Tessék....
-
#8409 Jah, közölték, hogy csúszik, 2020-ra szvsz kész lesz. -
#8408 én abszolút nem értek hozzá, a mod hivatalos fórumán olvastam, hogy ez a hiba a 32bit miatt van, mert a modnak min 3gb memória kell
ezért csak 64biten van tesztelve, és létezik egy "lite" verzió is a 32bites op-re -
#8407 Black Mesa Source-ról van-e már vmi? Legutóbbi info vmi olyasmi volt, hogy 2009. decemberében jön, de lehet rosszul emlékszem... -
Dodo55 #8406 Pedig a Vertex Buffer inkább VGA driver hibának hangzik.
Nekem a DX8 a gyanús ott, CM-et gondolom DX9 módhoz írták.
Úgyhogy én kapásból a -dxlevel 95 indítóparaméterrel próbálkoznék. -
#8405 akkor marad a 32bit... az a hiba -
kri555 #8404 4giga ram-om van és 32-es Win 7 -
#8403 húhogy nem szeretem ezt az oldalt. ahelyett hogy külföldi ujságok híreit fordítják le, inkább maguk járnának utána, hisz ők is ujságok bassza meg. lusta fuckparasztok -
#8402 egyébként valszeg azért, mert a mod 32bites oprendszert nem támogat, minimum 3 giga ram kell nekiés 64bit
ha 32-es xp-t, vistat használsz, akkor engedélyezd neki a 3gb-ot, a google a barátod
win7-en nemtom működik-e a 32bit 3giga kapcsoló (nekem is ez van) -
#8401 ugyanez van nálam is...csak full lebutított grafikval megy -
kri555 #8400 Hy
Mikor elindítom a hl2-t CM10-el ezt írja ki : "Failed to lock vertex bufferin CMeshDX8::LockVertexBuffer" !
Ha az Ep1-et indítom akkor a második pályán dob ki ugyan ezzel a hibával.
Míg nem lép ki max beállításon akadás nélkül megy.
Miért van ez?
Előre is kösz ha tudsz segíteni!!!
-
#8399 Nem is ígérték idénre, csak valami halvány utalás volt arra, hogy több info jön róla ősszel.
Egyébként meg nem a HL2 az aranytojást tojó tyúkjuk hanem a L4D 2 és nem lennék meglepve ha már a 3. részen dolgoznának. -
#8398 Nem lesz új HL 2010-ben? -
#8397 és el tudjátok indítani? mert nálam csak akkor indul az alap hl2 alatt, ha a grafikát teljesen alapra veszem, különben hibaüzenettel kidob
az ep1, 2 alatt viszont max grafon is működik -
#8396 Sikerült. -
#8395 Neked már sikerült? mert nekem nem akar. -
strebacom #8394 Ugyanugy, mint az eredeti HL2,ep1,ep2-t csak itt a mod mappájába másolsz a megfelelö helyrekre.... -
#8393 Üdv. a cinematic modok hogyan kell magyarositani? Mert nekem nem sikerült. Eredeti HL2,ep1,ep2. -
strebacom #8392 Tudsz másik oldalt ahol jobbak vannak, akkor dobj egy linket ne kímélj..
-
#8391 istenem :D -
EK1TEP #8390 Esetleg saját kép?
Mert amik az oldalon vannak elég kakák! -
strebacom #8389 EZT......... próbáljátok ki hihetetlenül, jó és a EP2 enginnel, mitha az EP3-mal játszanék....
-
strebacom #8388 Hát nálam valóban elöfordul textura hiba, a "HD" moddal, de amit alant linkeltem és azon az oldalon rengeteg mod van....válogathatsz... -
#8387 igaz, csak én arra gondoltam, hogy meg is indokolja valaki, hogy miért jó
arról a hd modról inkább rosszat hallok mint jót
egyébként átolvastam a fórumot :)
a lényeg az ajánláson volt, hogy megéri-e... -
strebacom #8386 A neved találó "ass".....tényleg illik rád, olvass vissza bazze, csak egy kicsit...
-
#8385 hello
tudtok valami jó modot a hl2-szériához, amit érdemes kipróbálni? grafikai, fegyver, egyéb modokra gondolok elsősorban, de plusz pályák stb is érdekelnek
köszi -
#8384 Váááááá visszaadták a régi accom, de azt hitték valaki ellopta ezért resetelték a pass-t, I LOVE VALVE!!!! -
strebacom #8383 Ezt a modot próbáljátok ki nagyon faxa....