Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek a synergy coop modnak nem zabar be a Cinematic 10 mod ??
Next PC upgrade: 2022
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Most 76-odikra beolvasta a DVd-ket most telepit csak tudnám mit meg honnan mert a DVD-hez hozzá se nyúl<#fejvakaras>#fejvakaras>
Steamet innen tudod leszedni, bal oldalon zölddel van kiírva:
http://store.steampowered.com/
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
ÁÁ mehetek fel pestre kicseréltetni 😞
Oda vissza oda vissza úttal már ott vagyok mintha 4ezerért vettem volna 😞
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Kiprobálni lehet kifogom,ha már benne van a csomagban!
Na szal nekem a sima HL2-nél csinált ilyet, pont amikor megkaptam grigoritól a shotit. Megoldás: egy régebbi mentésrõl menni (vagy a fejezetet újrakezdeni). Nekem a mentés volt hibás. De lehet driver és memória hiba is. De lehet hogy "biztonsági másolat" az "orange pack"-ed.
EP2 nekem megy, most vittem újra végig az összes HL2-õt és semmi gond nem volt. Régóta nem jött update és egyik se hibás.
Vagy igen, rosszfele mész. De vigyázz, a boss fightnál a BIOSt is átállítja!
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Nagyon könnyen rá lehet kattanni 😄
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
"
Steam Szerverek:
Nyisd meg a Steam játékok listáját, kattints "Tools" szekcióra és duplán killkelj erre; "Synergy Dedicated Server". Amíg telepíti a Synergy-t nyugodtan maradhatsz Steam Fiókodba. Gyõzõdj meg róla, hogy szerepel-e listádban a Half Life 2, máskülönben problémák léphetnek fel játék során.
Privát Szerverek: (Source Dedicated Server szükséges)
Futtasd a következõ parancsot Synergy-d parancsikonjában:
hldsupdatetool -command update -game synergy -dir "<srcdsKönyvtár>"
MEGJEGYZÉS:
Illeszd be ide: "<srcdsKönyvtár>" a Source Dedicated Server könyvtárad elérési helyét.
Gyõzõdj meg arról, hogy jó elérési utat adtál-e meg, próbálkozz frissítéssel.
3. Ha mindent letiztáztál, a co-ophoz ki kell bontanod a Half Life 2-t tartalmazó fájlokat. A Half Life 2 tartalma a Steamben rejtõzik (GCF kiterjesztéssel). GCF fájlok kibontásához szükséged lesz a GCFScape nevû programra. Miután kibontottad a fájlokat illeszd át õket ide: "<hldsTelepítésiHelye/orangebox". Itt lennie kell egy Half Life 2 mappának, más verziók esetén ne az Orange Box mappát keresd! "
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Nekem onnantól kéne hogy megvan az exe amit netrõl szedtem feltelepítem és hogyan tovább??
Én a sima hl2-t + ep1-et játszottam így végig 2esben. Sokkal jobb mint egyedül, de vannak helyek ahol nem mindig lehet megoldani a továbbjutást mert alapból 1 személyre van tervezve. De ezek többsége kivan javítva a modban már.Û
Remélem érthetö 😄
Mert amit találtam az nekem túl angol 😞
amúgy: http://www.blackmesasource.com/ http://twitter.com/BlackMesaDevs
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
team fortress miatt vettem sosem játszottam még vele
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
(Moddbn vagy sok száz nem akarom mindet átnyálazni!)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Végre kiprobálhatom a cinematic 10 modot.Bár olyan rég toltam HL2-vel állítom felse fog tûnni hogy szebb lett vagy valami változott volna!
Az egy dolog hogy minden nap jön update, hiszen javítani kell folyamatosan. De ep2höz már vagy fél éve nem jött. Ezt benézted.