10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• kastil
    "Finalized maps with dynamic shadow available with the CM10.40 update soon."
  • KaszaN
    Hát ez rohadt álat! :D Ez mikor lesz letölthető? (fú, én most télleg egy halott, rothadó állapotban lévő élőlényt használtam pozítív jelzőként? Ez beteges.xD)
    Apropó, a FAQ nem működik.
  • kastil
    Ja, a heapsize azért annyi amennyi, mert azt írták angol forumon, hogy a ram felét adjam meg kb-ban.

A mentés azért lenne fontos, mert nem szeretném cheattel tolni a következő mapról.

Tegnap este tettem fel orange boxot, első kettőt kitoltam, (már korábban is) és most baszottul beleéltem magam :).
    Nem szeretnék lemaradni semmiről sem.
  • kastil
    Hali!

Amikor G-Man felbukkan Alyx gyógyítása közben, és azt mondja; "When you see your father" kapok egy hibaüzenetet. Tudom, hogy mi az üzenet, és arra is rájöttem már, hogy kb semmit nem tehetek ellene, mert nem tudom elkerülni a "jelenetet".

Eddig ha máshol kaptam, visszatöltöttem, és máshogy oldottam meg a dolgokat; (vártam kicsit, hogy társ öljön/megvártam, hogy odajöjjenek a mobok/másfelé néztem stb.)

Viszont itt nem tudok mit kezdeni, youtubeon megnéztem ezt a részt, és az utolsó pár mondatról csúsztam le, ha valaki lenne olyan kedves, és egy az ez után a jelenet után készített mentéssel megdobna, nagyon hálás lennék!

Gugliztam rengeteget, de egyetlen megoldás sem segített. Page file átállítva, háttérben futó alkalmazások indítása kikapcsolva, ramok felcserélve, próbáltam ablakban, driverek frissítve stb.

Jelenleg így futtatom:

-novid -heapsize 393216 -console -dxlevel 80 +mat_forcehardwaresync 0 +snd_async_prefetch_priority 1

Ha valaki tud egy már működő megoldást, legyen szives nem magában tartani =)!
  • grebber
    Nekem meg valaki azt mondja meg hogy cinematic 10 moddal hogy lesz célkereszt a játékban mert azóta sincs :(
  • Maxtreme
    No, összejött. A FAKEFACTORY_CM10 resource mappájába másoltam, és így müxik! De érdekes hogy cska az általad linkelt honosítással. Én ugyanezt próbáltam tegnap, de nem jött össze. Na mind1, lényeg hogy megy. :)
    thx mégegyszer.
  • Maxtreme
    Ham, megtaláltam köszi!
    Meg is van hol van a kutya elásva. Nekem nincs mod mappám. (csak sourcemods) Könyvtárszerkezet szerint ennek hol kéne lenni? Max létrehozok egyet.
  • strebacom
    A 8378 tájékán leirtam egyszer.....asszem....de hogy hogyan jött össze már nem emlékszem..
  • Maxtreme
    Srácok. Plz valaki árulja el hogy hogy lehet megoldani azt, hogy a Cinematic V10 moddal működjön a honosítás? :)
    Már próbáltam 1 pár dolgot (FAKEFACTORY_CM10/hl2/resources mappában english fileokat lecserélni magyarra, de ez így nem nyert mert ugyanúgy angol maradt minden, a menün kívül.. gyanítom hogy a gcf-ből táplálkozik.
    Aztán próbáltam hogy a FAKEFACTORY_CM10 mappábna átmásolom a hl2_hungarian mappát, mindenestül, de így is csak a menü lett ungarise.)

Plz help! :)
    Előre is köszi

u.i: A játék eredeti,orange box verzió, de gondolom ez tök 100.
  • Narxis
    jah :D
  • Rip
    Ez mekkora hír! :)
  • Narxis
    http://www.gamestar.hu/nem-valoszinu-hogy-gordon-freeman-valtozni-fog.html
  • FSpofon
    http://www.youtube.com/watch?v=xpnRuw-Duro&hd=1
  • JaSoN HuNTeR #8530
    Majd valamikor év vége felé vagy majd olyan 20 év múlva esedékes : )
  • akyyy
    mama2 szólt a csodalámának hogy nem futna a gépén állítsák le a fejlesztést:(
  • KaszaN
    Van már valami evvel a HL2 Black Mesa-val?
  • RelakS
    igaza volt
    Én is szeretek mindent átkutatni, hátha van ott valami, nem pedig végigrohanni a játékon, és lehet, hogy egy csomó mindent kihagyok
  • JaSoN HuNTeR #8526
    bocs 1,5 na =D
  • Csak77
    Relatív. Nekem akkortájt amikor kijött a EP2, akkortájt volt egy olyan csajom, aki szeretett jáccizni... úgy 20 óra alatt nyomta végig, miközben már kapartam a falat, mert minden sarokba benézett, hátha van ott valami.
  • TreDoR
    5 óra? Nem 3-at akartál írni?
  • JaSoN HuNTeR #8523
    Ezt már megszokhattuk. 5 évenként kijön egy HL 5 órás játékidővel :D
  • Narxis
    Idén már biztos nem. xD
  • JaSoN HuNTeR #8521
    Jojo, csak már mikor jön ki? =D
  • Narxis
    http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/ijeszto-lesz-az-uj-half-life
  • kri555
    Sziasztok
    az lenne a kérdésem h a Cinematic mod 9 a legelső töltésnél mikor bemegyek az épületbe miért dob ki runtime error hibával?
    Már kezdem unni hogy mindegyik CM van vmi baja
    Előre is köszi ha tudtok segíteni :D
  • TSL16b
    Most frissült a Half-Life 2 sorozat összes magyarításcsomagja a steam.magyaritasok.hu oldalon, a részlegesen angolra változott menüket gyógyítja, de hátha ez a probléma is megszűnik tőle.
  • Alien1515
    Nekem is ez a gondom, ga tud valaki megoldást, hálás lennék érte! A Steamem Angol, szóval azzal nem lehet baj!
  • kri555
    A hang beállításoknál jobb oldalt ott lesz h mit feliratozzon.

Nekem az lenne a kérdésem h a cinematic mod 10-et hogy lehet elindítani 32 bitben?
  • bcrics
    Helo már régen is ez volt a gondom és most sem változott a helyzet,szóval az orangeboxos Episode2 részt rakom fel a gépre és mikor magyarítom utána elmennek a beszédhangok,felirat magyar lesz de nicsnenek párbeszédek csak a háttérzaj...

mi a fenéért van ez?..a a fáljokat átmásoltam ahova kell,langauge érték átállítva hunra és ugyanuyg nem változik semmi.

vmi otlet?
  • Jim Morrison
    thenx bro'
  • Narxis
    Jól mondja Jim tesó, clientregistry.blob fájlt töröld ki. :D
  • Jim Morrison
    asszem valami clientregistry.blob fajlt kell kitorolni a steam mappabol.
    Vagy egyszeruen csak nincs neted :D
  • Bence94
    EPISODE 3 KELL MOST!!! Nem kell ratyi l4d meg portal ide hl kell már.azt mondták, hogy epizód formában "Hamar" itt lesznek.ep 2 mikor is jelent meg ? 2007 vége talán ? első pedig 2005-6 ?
  • berczely
    Figyuzzatok már...

Mi a franc van akkor ha azt írja a steam hogy "Connection to steam client failed"??

Már újraraktam a játékot 2x is.. ugyan úgy nem jó...
  • MerlinW
    Most nézegettem Steam-et, ez komoly csomag jó áron:

Valve Complete Pack - 69,99€

Includes: Counter-Strike, Team Fortress Classic, Day of Defeat, Deathmatch Classic, Half-Life: Opposing Force, Ricochet, Half-Life, Counter-Strike: Condition Zero, Half-Life: Blue Shift, Half-Life 2, Counter-Strike: Source, Half-Life: Source, Day of Defeat: Source, Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life Deathmatch: Source, Half-Life 2: Episode One, Portal, Half-Life 2: Episode Two, Team Fortress 2, Left 4 Dead, Left 4 Dead 2

Ebből csak a L4D2 kerül 38-ba, a többit hozzánkvágják 32€-ért azaz egy játék áráért:)
  • Narxis
    Ja, én is. :D
  • Jim Morrison
    Szerintem jó lett, mondjuk már megszoktam a régit :D
  • berczely
    Unatkoztam csináltam egy új bannert, frissülhetne kicsit a topic!

• berczely
    Találtam egy jó kis módot...

A Cinematic Mod mellett egy másik módosítás is készült a Half-Life 2-höz, ami feljavítja a Source Engine grafikáját.

Kiadták az Update Mod-ot Half-Life 2-höz, ami tulajdonképpen egy grafikai tuning, HDR-támogatást, új modelleket és textúrákat, valamint egy update-et tartalmaz az Orange Box Engine-hez, amit még a Valve készített, amikor XBOX360-ra kiadták ismét a játékot 2007-ben. Ezen felül pár Steam achievements-et is tartalmaz a játék öregedő PC verziójához. Az alábbi videóban láthatjátok a különbséget az eredeti és a modolt játék között, amennyiben szeretnétek kipróbálni a modot, akkor a forrásoldalon részletes útmutatást találtok a használathoz.
    Forrás

Videó a különbségről:

Half-Life 2 Update Mod tartalma:

↗ Frissíti a Narancs Doboz "motorját"
    ↗ Hozzáadja a HDR-t
    ↗ Frissíti a textúrákat és a modelleket
    ↗ 32 Steam Achievement

Letöltés

Nekem tetszik mert nem bassza el a játék hangulatát csak egy kicsit felfrissíti a dolgokat!
  • morvaigaben
    Köszönöm a segítséget!
    Megy mind a kettő :)