10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
strebacom #8382 Ja tényleg nincs célkereszt, nem is figyeltem, én a géppityut használom, nem nehéz game szerintem, de én anno vagy 15-ször végigtoltam, már behunyott szemmel is tudom mi hol van....csak a cinematic miatt vettem meg, de legalább most tolhatom a modokat is, meg hátha jön már a BlackMessa is...
-
#8381 Kösz sikerült!
Én vagyok mocskos béna vagy sokkal nehezebb lett ez a cinematic mod mint a sima hl2???
Normalon tolom azt mindig kinyirnak kurva nehéz + egyedül a kispisztolyt lehet használni mert a gépfegyvernél meg magnumnál nincs célkereszt és így célozni sem lehet :(
Anno Hl2 nem volt ilyen sőt ott szinte alig haltam meg ezeken a részeken.Bár mondjuk ott volt célkereszt nem kispisztollyal kellett menni :( -
strebacom #8380 Ja és a hungarian steam reg.-et is futtasd, feltettem ide az átnevezett fájlokat csak be kell másolni....
Ide tettem fel!!!
-
strebacom #8379 Hali, a magyarítást a mod mappájába másoltam, ha még sem lenne felirat, akkor a resource mappában lévö "closecaption_hungarian-dat és txt" fájlokat át kell nevezni "closecaption_english-dat és txt"-re és felülirni az eredetit, ami ugyancsak a mod/hl2-resource mappában van, játékba felirat bekapcs és jó is lesz.... -
#8378 ÁÁÁÁ hogy a rákba tudtad azt megcsinálni vagyis mit tettél hogy a cinematic mod alatt ott a magyar felirat??? Nekem még az angol se jelenik meg!
ÍRD LE!!!!!!! -
#8377 Ja, azt írtam nekik, hogy elvesztettem az accot és legyenek olyan rendesek és adják vissza, tettem fel nekik fényképet is a játékról, cd-kulcsról, dobozról mindenről. Csak egy játék van asszem rajta, a HL1. Ez van, akkor még noob voltam és hagytam, hogy öcsém regisztráljon aki persze elfelejtette teljesen... -
#8376 A régi acc adatait megkaphatod ha fényképesen bizonyítod hogy neked megvannak azok a játékok. De átvinni másik accountra nem fogják, egy barátomnak se tették meg.. -
#8375 Írtam supportnak, remélem segítenek... -
#8374 jó dolog ez a cinematic mod de teljesen tönkre teszi a hl atmoszféráját.úgy lenne jó ha brutál magas textúrákat raknának bele és nem új modelleket.breen is meg a doki is hogy néz ki... -
#8373 Az a baj, hogy már egy Steam acchoz aktiváltam és nem emlékszem semmilyen adatra(felhasználónév,e-mail, jelszó stb.), de megkérdezem öcsémet. Valahogy meg lehet kérni, hogy áttegyék a mostani accomra amit tuti nem hagyok el és már jó pár játék van rajta? Vagy az se zavar ha megmondják a régi adatait ha bizonyítom, hogy tényleg az enyém. -
EK1TEP #8372 Nincs valakinek eladó HL1,HL1 Source? -
#8371 aktiváld steamen és szedd le a frissitést -
#8370 Előkaptam HL1 eredeti dobozos gamemet, Win 7 alatt jól el is indul, játék közben sincs semmi baj, de ha vissza akarok lépni menübe, hogy mentsek vagy rendesen kilépjek akkor csak fekete lesz a képernyő nyomok újra Esc-t akkor tudom folytatni rendesen a játékot, szóval csak menü nincs miután elindítottam a pályát. Nincs erre valami mod vagy megoldás? XP SP3 kompatibilitást már beállítottam neki.
Kerestem frissítést is, de amihez kapcsolódni akar serverek már szerintem nem léteznek. -
#8369 Igen, talán alyx a legnagyobb gond, de azért van mással is :) -
EK1TEP #8368 Így így!
Egy jó új magas felbontású textúra a játékra és én be is fosnék!
Nekem bőven megfelelne! -
#8367 sztem teljesen leirja, amit gondolok róla:)
"jézusom, ezeknek a fiúknak alapjában véve a fölfogásukkal van baj.
Nem értik meg, hogy alyx karakteréhez milyen vonások passzolnak, pedig azzal kellene kezdeniük a dizájnolást.
Az új modell egyáltalán nem csúnya. DE, alex nem egy plázacica, nem is rolemodell. Alyx egy geek hétköznapi csaj, aki a faterjával tölti az ellenállásnál a hétköznapjait, számítógép billentyűzetet és elektronikát pötyörészve. Fehérruhás idősödő tudósokkal van körülvéve és szinte folyamatosan munkálkodnak egy szerencsésebb világ létrehozásán, néha esetleg ha van ideje kimegy a romokba játszani DOG-al.
Nem jár zsírleszívásra, Nem csináltat magának szilikonmelleket, műkörmöket, Nem fújja tele szilikonnal a száját sem, Nem tesz 200kiló olajfestéket az arcára, és Nem jár kozmetikushoz vasaltatni a haját, rendbe tenni az arc+testbőrét, vagy bármilyen hasonló fancy foglalatosságot.
Ezt kellene felfogni a fiúknak, és akkor talán sikerül jó cuccot alkotniuk.
Azért jó sokak szerint az eredeti modell, mivel teljesen a karakterre van szabva, minden vonással, plusz a személyiséget is nagyszerűen ráalakították. Így van egyben egy tökéletes szereplő.
Max rádobhatnak high resolution textúrát, itt ott hozzáérhetnek a modellhez, de alapjába véve tartaniuk kellene az eredeti design vonalat, mivel a Valve egy tökéletes Alyx karaktert alkotott eleve meg, ami nem hagyott kívánnivalót maga után." -
EK1TEP #8366 Hát elég gagyik! -
#8365 szánalmas modellek... -
EK1TEP #8364 Sztem a Media-ban 4ezer múlt héten legalább is annyiért láttam!
Decemberben volt akció az Electro World-ben 2000Ft volt!A galaxisról rendeld én azt tanácsolom! -
#8363 hali! az orange box a cdgalaxisnál 2ropi, a media markt, euronicsban meg ezeken a helyeken mennyibe kerül? hol a legolcsóbb? -
#8362 Breen olyan lett mint a borat :D
Amúgy CM sztem nem szépít... Ilettev a grafika szebb lett, de egyáltalán nem hl2-es.
-
strebacom #8361 Néhány kép az elejéröl...Minden full-1920*1200
Köszi mégegyszer a segitséget...
-
strebacom #8360 Köszi, a segitséget......
-
strebacom #8359 Ajaj CM10.10-el elég terjedelmes lett a pack....
-
#8358 Sok frissítés van. -
strebacom #8357 No megvettem eredetiben, feltettem, lefrissített,de még most is vagy 60%-on megy a proci használja a steam, vagy 15perce folyamatosan, az EP2 és a TeamFr.2-nél, meg az van irva down.starting, pedig már lefrissített, mert letöltötte amit kell 100%-ig de ezt irja....
Mit vacakol ennyit.... -
EK1TEP #8356 Én most kezdtem a HL2-t nem tudom hányadik alkalommal, de még mindig gyönyörű játék!
Ja am nemrég vettem meg a Narancs Dobozt!! -
#8355 Szerinted. -
#8354 Nekem nem túl sivár ! -
#8353 Nekem valahogy jobban tetszik az eredeti. -
#8352 Nekem csak az nem tetszik benne a cinematic modban hogy kurva sötét. -
#8351 tudod, ahogy végeztem sulival és nem használtam, kopott, nincs szükség, az a minimális tudás megmegvan, oszt cső. mde a konkék okk már átmenne politizálásba:D -
strebacom #8350 -
#8349 Hát nem is tudom...
Ha minden be van frissítve a játékon (Steam) akkor már hozzá lett adva HDR is alapból szóval nekem így teljesen megfelel!Az alap grafika még mindig bejön!
Sőt!Úgy vettem észre hogy a Snyergy cuccostól mintha használná a játék az Episode 2-es fejlesztett motort és még szebb lesz a játék!
Majd rakok be képeket hogy milyen! -
#8348 HL2
Cinematic Mod 10.10
HL2
CM 10.10
HL2
CM10.10
HL2
CM10.10
-
#8347 Nekem a munkámhoz hiányozna igencsak -
#8346 Ezek a cinematic modok sztem nagyon elcseszik a hl2 hangulatot. Nekem biztos.
akky: Nem értem amúgy ma hogyan lehet angol nélkül élni... Ha holnaptól nem tudnék, az kb nekem olyan lenne, mintha megvakulnék vagy minimum mintha analfabéta lennék. -
#8345 De anno nagyon rég amikor megjelent! -
#8344 de még nem vitted végig egyszersem? -
#8343 LOL leírtad azt hogy mit csináljak amit én is mondtam:D
Azért tolom párhuzamba mert ugy legalább látom mi mennyire módosult ezzel a cinematic moddal.Lehet csinálok képeket meg videokat!