10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#692 Jó a haja ott jobbra lent -
Hoz_Hun #691 Na beteszek egy képet Alyx-ról. Ezt 1600x1200-ban mentettem ki, aztán kivágtam hogy ne legyen túl nagy a kép (én egyébként ezen a felbontáson játszom).
Szóval TÉNYLEG nagyon szép a grafikája és szépen fut.
A haja az nagyon ott van :) -
Hoz_Hun #690 Mint a Lost Coastban. -
#689 Sziasztok! Még nem tudtam kipróbálni, ezért egy gyors kérdés:
FULL HDR van benne mint a Lost Coast-ban, vagy csak ilyen himi-humi valami?
Köszi! -
#688 Na eddíg még senki nem tapasztalt olyan hülye hibákat,mint hl2 esetében??? -
Hoz_Hun #687 Igen. -
#686 Valaki nem akar egy hosszabb bannert csinálni? A magassága még oké, de a szélessége :/ -
Dodo55 #685 De ott vannak, azon a helyen, amit a spoilerbe írtam? -
#684 wow.. ezt nevezem.. nekem már az episode 2 kell.. :D teccik -
Hoz_Hun #683 Az Episode Two Trailer kb 3x ütősebb mint bármelyik One Trailere. -
#682 még mindíh a "kutya" a legnagyobb arc!:DD -
Hoz_Hun #681 Nem viszik tulzásba őket. -
#680 nem vágtam én fel semmivel..
és különben is csak poénnak írtam -
Dodo55 #679 Jó, de ahogy ott hörögnek a videoban az elég ilyesztő, most megnéztem megint a videot, tényleg nem ilyed meg, de én úgy emlékeztem(régen láttam már azt a videot), hogy halálra rémül, de ezek szerint rosszul emlékeztem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ott tartok, mikor a zuhanó autóból kiszállunk. Onnan 2 féle út van. Balra van valami olyan izé, mint amiben a videóban a stalkerek vannak. Ott vannak?
Amúgy azért nem szeretem ezeket a stalkereket, mert a Garry's mod véletlenszerűen állítja a be a player modelleket, és amikor először próbáltam egy stalkert állított be. Erről én mit sem sejtettem, és véletlenül kinyírtam magam, és hirtelen megláttam a player modellemet kívülről ahogy összeesik(akkor még nem láttam stalkereket hl2-ben, mert még nem jártam ott) és eléggé hátraugrottam, úgy megijedtem (:D), azóta a stalkerek visszaemlékezetetnek erre a megijedésre, ezért ha lehet örülnék neki, ha nem bukkannának fel anélkül, hogy én számítanék rá :D -
#678 pajszert?!:D HL2-ben is csak azt dobta hozzánk a játék elején!:D -
McKalton #677 Pont ezért nincs pénze az Episode One-ra mert mindet eklköltötte a gépére -
Newfronter #676 Nálam ezzel az FPS számmal is folyamatosnak tűnik.
-
#675 Ha ez a néhány óra is kellőképp odabaszós lesz, biztosan megveszem.
-
#674 Felteszem jó a vga-d is. Én majd 1440x900-ban jáccom, ha a HL2-höz képest nem kell nagyobb erőmű neki, akkor nem félek. -
Hoz_Hun #673 Igen és ez "csak" 1024x768. -
#672 Nagyon szép a graf -
Hoz_Hun #671 Elejefele, de nem ilyesztik meg, csak elszörnyed. -
vg #670 Kurvajó, amikor ilyen géped van, akkor nem vagy képes megvenni egy játékot... Szóval ezzel inkább nem vágnék fel, hanem inkább azzal, hogy megveszem eredetiben! -
#669 Ohh, Epizod Two videjó:
http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=18348 -
Dodo55 #668 Az mikor van, amikor Alyx-et megilyesztik a stalkerek(nem akarok én is megijedni :D)? -
#667 Half-Life 2 Episode One [Retail][English][Text-MULTi][www.newpct.com] verzióról hallott valaki valamit? még ezt találtam, és jön le türhető sebességgel. -
#666 csúnya az idő, nincs kedvem kimozdulni. de perceken belül kipróbálom a warezt, és természetesen meg fog tetszeni, salz jövő héten irány a bolt. :))) -
#665 mert mocskos szemét ingyenélő állatok vagyunk azért :) -
Hoz_Hun #664 Addig pár kép:
Alyx bedurvul a Shotgunnal:
Régi jó haver, sose találjátok ki melyik fegyvert őrizgeti nekünk:
Alyx
-
#663 5 ezeret az episode egy? szerintem nem. 5 ezret biztos nem adok ki 3 órányi játékért. -
Newfronter #662 Főleg ha nincs keresetem még, és erre pénzt sem adnak. :)
Örülök ha a gépemet szinten tartom, és bízok abban nap mint nap, hogy nem megy tönkre benne valami. Anno HL2,CS:S-t megvettem... -
vg #661 Miért nem veszitek meg eredetiben? Alig 5e ft, azért ez a játék ér annyit, nem? -
Dodo55 #660 Ok, beleírtam a faqba. -
#659 az lesz a jó.. mert csak egy helyen találtam eddig ezt a 2 gigásat.. lehet átverés -
Newfronter #658 A magyar torrent oldalon ez a pontos mérete.
1.37 GB (1,472,115,893 byte)
És ez biztos jó. Szerintem. -
#657 30X50 -es, azaz 2CD változat. -
Dodo55 #656 Derítsétek ki melyik az igazi, és ha megvan beírom a méretet a faqba. -
#655 én is úgy sejtem.. de nekem meg csak a 2 gb-set akarja töltögetni :)) na midnegy, négy nap mulva megmondom jó e ez a verzió is :))))) -
Newfronter #654 Mondjuk ilyen AI hibák nem lesznek meglepőek. :) -
#653 1,37-eset szedi szerintem mindenki!