10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#492 Elég hiányos a FAQ, majd mindjárt megkérem dodo -t, hogy több infóval tömje meg. -
#491 nem kell, különálló gamma. -
djcom #490 Kell az eredeti dvd, mert az nincs a faq-ban.? -
#489 warezolni nem lehet,tehát hogy hol van tört az nem fog szerepelni,max a FAQban lesz benne,hogy milyen lesz! -
#488 1 hét? 1 délután:) -
#487 Szerintem csak arról szoljon most a topik, hogy milyen a játék, aztán ha lesz tört, akkor valaki irjon a házigazdának és az rakja ki hogy már van tört, és hogy hol -
#486 a sima hl2-t is végigtolták 2,5 óra alatt -
#485 6óra játékidö! az kb 1 hét esetleg 2 hét játékidöt jelen! -
#484 3 episode lesz,de ott a FAQ -
#483 :S -
fodorkrisz #482 nah jó mappa a helyén de tovább nem megy:S -
#481 hát ez szoppi me én aszittem oan lesz minnazelso de csak 6 ora???? hát azmiaz??? méglessz?? miez srácok sims???? -
fodorkrisz #480 nah akkor leszedem a cuccos és meglátjuk mi lesz -
#479 FAQ alatt! -
djcom #478 warezt akarok wazze
JAh bocsi a hülye kérdésért,mert most jöttem haza melóból és sok az info,kell hozzá az original dvd? -
#477 annyi hogy a cmd-fájlban át kell irni a fájlok elérési utját és a sourcemods könyvártab létre kell hozni egy hl2ep1 könyvtárat! -
#476 Na akkor még ma lesz belőle vmi remélhetőleg.
Nekem meg pont holnapra kellett szabadnapot kivennem, a fene itthol kell maradnom és hl ep1-et kell játszanom... -
#475 ez még csak az elsö része a dolognak... a másodikon dolgoznak egy páran! hamarosan lesz -
#474 Steam-Down? :D -
#473 I Have Sucsessfully Extacted The HL2:EP1 Decrytion Keys
Here is the App made By HydraCorp Team.
THIS IS A NEW LINK - NOW WORKS
http://rapidshare.de/files/21952657/HydraCorp_EP1_Patch.rar.html
The Credits Go To HydraCorp Team
Please Make A Backup. And U Must Put in the Same Folder as GCF'S
episode 1 shared.gcf
half-life 2 episode one.gcf
It Will Make EP1 a Mod. So it Will Work With all Versions Of Steam. Needs to be run in the Folder with the gcfs. The Exra folders in the RAR are required.
SRY A PART TWO IS REQUIRED. WILL POST SOON -
#472 jól hangzik -
#471 ment -
fodorkrisz #470 Casseus én nem tok angolul:S, de azért rakd be hátha kibogozok belőle vmi, vagy ha meg van németűl az is jó:D -
#469 a hacker ezt írta "IM WORKIN ON IT NOW. PLEASE BE PATIENT. Will be ready bettween 15minutes and an hour." ugyhogy nyugi! -
#468 Uhh, meglódult a totyik :D -
Newfronter #467 Privimre válaszolnál légyszi! -
#466 nekem megvan a warez és rajtam kivül még sok embernek! deh ez itt nem a vita helye!:D Végülis steam nélküli crack-elt verzióról még nemtudok! -
#465 szerintem még egy darabig nem lehet leszedni warez verziót,mert vagy töltik még,vagy játszanak vele,és a fene sem akarja feltörni!:DD szerintem warez majd holnap,vagy a hétvégén esedékes -
#464 norb ami azt illeti az 1. nem teljesen igaz -
#463 1. még nem szedhető
2. állítólag 5-6 óra játékidő -
#462 fodorkrisz én tudom a megoldást deh elég hossz és nincs kedvem leírni! szal ha kell akkor angolul bemásolom! -
#461 csak 2 kerdes:
-leszedhetoo egyáltalán ingyenesen???(warez)
-mien rovidis valoojában??? -
fodorkrisz #460 nekem még vissza se fejtette..... 16%-nál kidob... -
#459 na valaki már játszik?:D hülye kérdés mert ha igen,akkor nem fórumozik!:))
pontosítok...kipróbálta már valaki? -
#458 egyenlőre *opok vele -
fodorkrisz #457 szintén -
#456 84.21 :) -
Gundark1234 #455 Kénytelen leszek visszatenni a legutolsó hivatalos drájvert -
Gundark1234 #454 Akinek 91.28-as NVIDIA drájver van fenn az vigyázzon mert amiatt dobott ki és mikor visszamentem össze-vissza vibrált már a menüben a kép. -
#453 GFC ???????