10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
Dodo55 #733 Nekem a #725/2 -
valaminick #732 ami kinnt van eleve az tetszik -
valaminick #731 hát akkor valami nagy gond lehet mert 1giga ramnál és 6600Gtnél ne akadjon már be... lol szal szerintem hangkártya driver lesz ... legalábbis nálam.. -
vg #729 Ne fárasszál már ezzel a sz*r dumával!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fogadjunk, hogy billiárd-ra, meg snooker-re ennek az ötszörösét költöd egy hónapban! -
#728 figyél le a grafikából, attól akad be néha. a hang is beakad picit nem? mert akkor egyre gondolunk. -
#727 Kinek mi jön be a 3 közzül? -
valaminick #726 jaja nálam is ez van mind -nél meg sin nél is... én hangra gyanakszom.. lehet másik driver kéne nekem is az audigy 4 hez.. vagy nemtom.. -
Hoz_Hun #725 Na itt van még két Banner. Két sima HL2 háttérképet alakítottam át.
-
strebacom #724 Müködik a PROVISION!!! Csak lenne egy kérdésem, MIÉRT van az hogy meg-meg akad egy másodpercre, mint ha töltene, ilyen volt nekem a HL2, a Sin is, de a többi nem source motoros game nem csinálja??? -
#723 Adj rá ötezer forintot, megveszem. Nem mindenkinek megy olyan jól. -
#722 En nem mernek eredeti HL2 melle tort Ep1-el szorakozni... -
#721 szerinted csak látatlanban okoskodom? megvan a tört verzió, steam nincs a gépemen, és fut a gém a start.bat-ra kattintva. :)
de hétfőn megyek és megveszem. :) -
#720 najó, de az a start.bat lehet, hogy a steambe variálja meg a dolgokat, ez egyértelműen nincs leírva. Na mind1, biztos jó lesz, letöltöm és kész! :) -
Newfronter #719 Ez a kártya is tudja a HDR-t hardveresen, csak SM 2.0-án.
http://en.wikipedia.org/wiki/High_dynamic_range_rendering -
#718 #712- ben te copyztad be, hogy hogyan is müxik. :P
de leírom, nem kell hozzá steam. :)
szerk.: 30 perc játék után, nagyon bejön... :) -
#717 köszi, oks! Már nem spammelek itt sokat csak még1 kérdés: akkor ez a változat steam mentes, vagy tört steam kell hozzá, vagy hogy müxik? És a HL2 eredetiben van meg és van fenn a gépen, ez gond lehet? (ha nem steames, gondolom nem, de ha az?) -
#716 ami engem piszkosúl megfog az egész half life szériában, az a sztori.
mindíg izgalmas, érdekes az már csak hab a tortán hogy @rva jól is nézki!:) -
valaminick #715 ..meghát az se kifogás, hogy decryptelni kell és csak úgy megy merthát ugye az ios kiderült, hogy manuálisan is lehet ... szal szerintem tuti lesz más verzió ami installos.. -
#714 ez van fent a wndón is -
valaminick #713 végülis az... bár az indok, hogy miért nem cd/dvdn szerezték meg kicsit vicces, hiszen már tegnap kapható volt mindenhol:) -
#712 ezt írja:
1. Unpack the release with WinRar on anything else
2. Run start.bat
3. Enjoy!
és 30x50 MB. -
#711 Ez jó, lecserélem, de azért megnézzük a többit is :) -
#710 igen, provision, és benne meg az van h final/retail... ez milyen változat akkor? -
Hoz_Hun #709 Na itt egy banner most csináltam.
-
#708 elég ügyesek a srácok a Valve-nél, nézd csak meg mit hoztak ki ebből a motorból, optimalizálás terén... akinek a HL2 futott, annak ez is simán fog. lehet nem 1024-ben, hanem csak 800-ban. talán, de sztem ilyen gond sem nagyon lesz. -
#707 mondom, hogy a legtetején!
itten -
valaminick #706 ö a provisionra gondolt mert az van az nfo-ba hogy retail;) -
#705 kukk -
#704 Elvileg egy uj ATI driver is meg tudja mar ezt tamogatni. Ha jol emlexem, akkor talan a Catalyst 6.4 mar tudta a HDR!elsimitast x1xxx kartyakon, es talan a 6.5-os meg mar a kisebb kartyakon is. -
Dodo55 #703 De a 9××× és X××× kártyák nem támogatják hardveresen a HDR-t. Az viszont lehet, hogy a hl2 szoftveres hdr-t használ. -
#702 a retail az a bolti, szóval gondolom ez már image-es nem tömörítgetős
amúgy hol látod nforce-on? -
#701 nekem 9550GE-m van, azon a HDR cuccok elég szépen futnak, nem lesz gondod, sztem. -
#700 akkor 9550-es kártyámmal pláne nem lesz! :(( -
#699 Hali! Nah, az nforce tetején látok egy retail változatot tűnik, ez már rendes tört? A wandoo-n ez van fenn? -
Dodo55 #698 Elméletileg nálad nem is lehetne HDR! Mert a 9800 Pro csak SM2.0-ás! -
Newfronter #697 Érdekes a HDR, mert nekem az élsimítást is engedi, pedig nem szabadna neki.
Lehet hogy ez a nem nagy általánosságban vett HDR, hanem a Valve saját optimalizált feature-je. -
Dodo55 #696 A HDR nagyon szép benne, és elég gyakran észrevehető. -
Hoz_Hun #695 A HDR majd fel sem tűnik olyan eseménydús. -
#694 Igaz a hir, es az 575 shopokban mar tenyleg lehet kapni a dobozost? -
#693 Szerintem is marha jó az E.Two trailer, nekem is kell :D De remélem este elkezdem már az E.One-t ;) És a HDR nagyon sokat dob rajta látszólag (gondolom majd menet közben még jobban tetszik) mert sokkal szebbnek tűnik, mint a Hl2 ;)