10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#894 Nem lehet az a probléma hogy az új nvidia driver vagy ati van fent és azért csinálja néhány embernek ezt????!!!!!!! -
#893 aztakutyafáját... -
lord nihilus #892 puff, a rózsaszín-fekete kockás felületek...szép -
#891 Nálam semmi baja, sima winrarral kicsomiztam, start.batal indítottam. Nincs fennt semmi STEAM a gépen. -
#890 az a szó mit jelent? -
miki90 #889 köszi Mikiller -
#888 nforce.nl szerint a warez verzió nuked, csak szólok -
#887 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gravity gunnal elkapsz egyet, felviszed a csajhoz, bedobod az ajtón -
miki90 #886 pls vki váalszoljon!!!!!! -
#885 Tévedés, mert ha nincs a gépen Winrar, akkor is kicsomagolja a TC.
Tehát van benne vmilyen rar. -
miki90 #884 mit kell csinálni az elsö pályán a kocsis rész után amikor Alyx elküld minket és vmi lift van ott meg ha megnyomok egy piros gombot jönnek ilyen mágneses gömbök!!!
mit kell ott csinálni? -
Borg #883 Ez egy baromság, mert a TC is azt a winrart használja tömörítéshez, ami a gépeden van. -
#882 Aki nem akad be abba a falba az tegyen fel egy mentést ami közvetlen utána van. -
#881 Én WinRar-al csomagoltam ki és úgy sincs textura. -
#880 tehát foglaljuk össze!
ha total commanderrel csomaglja ki az ember,akkor Nvidia kártyákon nem jelennek meg bizonyos dolgok,ill textúra hibák vannak? de ha Winrarral csomagolja az ember akkor nincs probléma!? ha így van akkor mehet a FAQba! :) -
#879 megoldottam, thx a helpet :D -
#878 Az elején beleakadok egy láthatatlan falba a kiszögelésre való leugrás után Valakinek volt hasonló problémája és mi rá a megoldás? -
#877 Olyat csinál valakinek a játék, hogy elindítom, lemegy a valve videjó, és amikor bejönne a menü kilép? -
#876 detto -
#875 ja igen a gravity se látszodott amikor odaadták -
#874 Nekem se látszanak a tárgyak. Meg pár textura hiba is van. :(( -
#873 és van erre megoldás vajon? -
#872 Nekem.. most -
Alien1024 #871 hy a haveromtol elkértem az eredeti hl2 öjét mit kell csinálnom hogy menjen és ne kérje a steam os acauntot
-
#870 #865
vki pls -
#869 -
#868 nekem sem volt még se textúra, se láthatatlan híd gondom... -
Végre mehessünk zúzni mi is! -
#866 ééééééééééés tényleg. Szobrot állítatok a tiszteletedre vazze -
#865 Na most, a legelején láthatatlan akadályba ütközök. Amikor le kell ugrani egy sziklánál. Volt valakinek hasonlo? -
Daniel #864 más.. itt egy kép ez remélem ugyanaz a híd ami pár embernek nemjelent meg.. és nem mondok hülyeséget :D
nállam eddig minden textura megjelent normálisan!
minden felvan huzva ameddig csak lehet.
szóval akinek nem jelenik meg annak a gépében van a hiba és nem a játékban.. lehet télleg az ATI.. :D -
#863 KÖCCCE megnyézem
(nekem is vót fent krekkelt sztím :D De a regbe bent van még a honosítás nálam is az 100. Ugyanis a Hl2-dm-be frankón ott figyel 1 hun mappa. Na akkor takarítok :D -
#862 !!!SORSTÁRSAM (:D) most FIGYELJ!!! :D
Letöröltem a Steamet (crackelt vót) és mivel nekem volt fent magyarítás a HL2-höz, az ahhoz tartozó Steam-Original.reg fájlt elindítottam és elindult az Ep1!!!
Good luck! :D -
#861 remélem nálam is mert ma szar napom volt .Mind1 ha nem megy, a gépem kap egy kung-fu rugást:D -
kgdeg #860 Nektek is ilyen gyorsan jon?
[img=http://img417.imageshack.us/img417/6946/hlep5cm.jpg] -
Daniel #859 Kicsomagolod -> start.bat
ennyi.. :D legalábbis nállam ennyi volt -
#858 mitől lehet az hogy bevibrál a kép? valahogy nagyon elöjön néha, már hl2nél is gond volt, meg más játékoknál is.
a driver a legujabb -
#857 Bat.exe? hopp kezdek félni
(az első letöltést nem birom leszedni mert 100/100 slot foglalt:() -
Dodo55 #856 110 mega az a fájl, ezért nem töltöttem fel máshova, hanem betettem azt a linket amit találtam. Ha azt írja a megaupload, hogy a te országod 100 helye megtelt, akkor 2 lehetőséged van: proxy mögűl próbákozol, vagy feltelepíted azt a toolbart, és akkor soron kívül enged letölteni. Én feltettem a toolbart, tudtam, hogy spyware(alexa), de ott a nod32, letöltés után visszakapcsoltam, és már le is írtotta. -
CUCLI #855 nekem tökjól ment :S
leszedtem. winrarral kicsomagoltam. bat.exe és enjoy :)