10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Hoz_Hun
    IntelP4 3.2 MHz, 2 giga DDR2 Ram, Nvidia GF7900 GT
  • Dodo55
    wertherztgrztgz 10 vonalnál megáll a loading new game indításakor... ...bár lehet, hogy én vagyok türelemtlen
  • Borg
    Aztán pár nap múlva jön a hír, hogy újabb 50000 steam accountot zárolt a valve, mert illegálisan indították el rajtuk az episode 1-et...
  • macesz
    Na nekem egy problémám megvan a tört half-life 2 de ez lényegtelen na és ehez volt a steam amit a telepítés elött dobott fel.Ha a játék is tört szerintem a steam amit felrakott az is tört nem?????!!!!!!!!!
    Most elkezdtem tölteni a kieget és már 30% csak rámentem hogy preload és töltötte is, az lenne a kérdésem hogy ha tört steammel szedem akko nem kell fizetni érte vagy mivan?????
    Valaki írjon THX!!!!!!!!
  • DJ Skyline
    milyen géped van? pedig HL2 multiban elég jó móka volt,hogy Gravity gunnal lekaptam a 2 ember magasságú táblát a ház oldaláról,és nekiküldtem valakinek! :DD
  • Gundark1234
    Ja a Zombine az jó poén de most elakadtam mert van egy szoba(inkább garázs) ahol egy lyukból özönlenek az Antlionok és az egyetlen módja hogy kijussak egy kerék amelyet elforgatva felnyílik egy garázsajtó (vagy mi). Na de nem lehet mert állandóan lesebeznek. Valaki túljutott már rajta?
  • Hoz_Hun
    Szerintem mindenkinél úgy fog futni mint az alap HL2. Én fullon futtatom, de sok változást grafban nem tapasztaltam eddig.
    Elég változatos (és nagyon-nagyon hangulatos, ami szerintem igen fontos), de sajnos csak nem rég jutottam normál fegyverhez, eddig a csak a grav. gun volt ami jó meg minden, de feelingesebbek a normál fegyverek a hangjaik miatt. Meg a 10. után már nem poén a cuccok dobálása.
  • DJ Skyline
    jáj már,de messze vagyok még a játéktól! nem baj,türelem!:))
  • Hoz_Hun
    Nekem nagyon bejön, rosszabbra számítottam, de az hogy Alyx velünk futkos sokat dob a játékon. Én mondjuk elszöszmötölgetek, mert nem akarok sietni.
    Ja olyanokat csináljatok, hogy belevilágítotok Alyx szemébe a lámpával, meg a tök sötétbe kikapcsoljátok. Igen jó beszólásai vannak. Eddig legjobban az a beszólása tetszett, mikor meglátott egy Headhopper elintézett Kombájnt (vagy hogy írják ...lol) és azt mondta "zombájn". Persze a Gordon ezen se röhögött.
  • Dodo55
    Már nem!
    Rájöttem, hogy hogy lehet elindítani!
    Ki kell csomagolni a gcf-eket azzal a cmdvel indítható progival.
    Aztán úgy lesz, hogy HL2EP1/root/episodic
    A HL2EP1/root/bin tartalmát át kel másolni a HL2EP1/root/episodic/bin -be
    Aztán az egész episodic mappát át kell helyezni a sourcemodsba.
    Aztán csinálni egy ilyen parancsikont: "F:\Program Files\Steam\steam.exe" -applaunch 220 -game "f:\program files\steam\SteamApps\SourceMods\episodic"

Azért F: mert nekem ott a steam, ezt persze át kell úgy írni hogy nektek van.
    Azt elindítani és már megy is!

Igaz valamiért behozza a konzolt, ezért nincs 3d menü, pedig nincs is -console paraméter.
  • Kandurex
    Milyen? Dobj valami kritikát
  • Hoz_Hun
    Na két óra játék, most pihi, mert a gyerek alszik, és nem akarok hangoskodni, mert ennek a játéknak hangerő kell, hehehehe

Hopp holnap nekem is szabi, (nem emiat egyébként de jól jön)
  • Newfronter
    Szerintem azzal még várunk, hogy kipróbáljuk. :)
  • DJ Skyline
    bálam az első kettő stimmel a Recommended-nél,de a vid. kártya háááát...ATI 9550 :(
  • Dodo55
    Gépigényt beírtam a faqba.
  • fodorkrisz
    Thx sikerült. Jöhet a teszt, végre:D
  • raven87
    System Requirements

Minimum:
    1.2 GHz Processor, 256MB RAM, DirectX 7 level graphics card, Windows 2000/XP/ME/98, Mouse, Keyboard, Internet Connection

Recommended:
    2.4 GHz Processor, 512MB RAM, DirectX 9 level graphics card, Windows 2000/XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection
  • Dodo55
    FAQ-ot bővítettem kicsit, most megyek kipróbálni a játékot, addig irogassátok mit kéne még a faqba tenni.
  • kgdeg
    Lap aljan
  • xandr00
    és igy má megy?
  • Dodo55
    Gépigényét honnan lehet megtudni?(bele akarom írni a FAQ-ba)
  • takraj
    Húha...lehet vennem kéne egy picit jobb videókarit :D Olyan király grafikája van :D
  • Dodo55
    Megvan: a perjeleket ki kell szedni a mappa és fájlnevek elől
    tehát a cmd ilyen legyen:
    @echo off

hlunp -p "episode 1 shared.gcf" -d "SourceMods\HL2EP1" -e \ -k 929CE07840B7EEB585AD8977E1DDA6DF
    hlunp -p "half-life 2 episode one.gcf" -d "SourceMods\HL2EP1" -e \ -k 1A213AC774D23C7474BE018F227A6A7D

pause
  • fodorkrisz
    emiatt a cseszett steam miatt nem tok játszani pedig itt van a játék a gépemen... hlál...
  • DJ Skyline
    az első az kemény
  • Dodo55
    Gépigény nem jutott eszembe, de berakom
    Kell e alapjáték eszembe jutott azt beraktam(még nem töltöttem fel az újat)
  • kgdeg
    Pár Kép

kep1

kep1

kep1
  • Dodo55
    nekem is azt csinálja
  • fodorkrisz
    ahhh benne van a 2 file, amit letöltöttem abban a könyvtárban, ahol ezek vannak: episode 1 shared.gcf
    half-life 2 episode one.gcf
    és amikor lefuttatom azt írja ki, h. nem találja őket.
    pls help
  • DJ Skyline
    nem tom nekem ilyen jutott eszembe,hogy:
    -gépigény /nem tudom pontosan/
    -kell-e az alapjáték /nem/

• Dodo55
    Ok, most értem haza, mindjárt bővítem, de mondjatok dologokat, amivel bővítsem, mert most csak 1-2 dolog jutott eszembe, amivel bővíthetném.
  • Casseus
    olyan biztos lesz!
  • reaper4
    ...mert a végén azt is moderálja borg isten :)

érdekes máshol sokkal több minden elfér... :)
  • DJ Skyline
    a spoiler tagokat ne feledjük majd!:D
    netán ha olyan kérdés lenne,hogy hogyan kell továbbjutni egy pályán
  • reaper4
    az nem ártana :).
  • artschi
    Legnépszerűbb témák

1. A Pc-s játékoknak leáldozott
    2. Half-Life 2: Episode One
    3. Battlefield 2
    4. Football Manager
    5. Ismerd fel a képről az autót