10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#652 a 2,84 a provisionos.. viszont newtorenten az a verzió volt 1,37 GB.. szóval nagy a katyvasz :P -
#651 találtam két változatot is torrenten. Az egyik 2,84 giga a másik 1,37 GB. Ez utobbi a gyakoribb. Faq-ban nem láttam a használható méretét.. valaki help me? -
#650 Játszál vele sokat majd elöjön a hiba bár nemtudom a nuke mit jelentett! -
#649 Akkor mégse mondom meg azérse :) -
#648 5 perc múlva megmondom működik e a provision. -
Newfronter #647 Kipróbáltam a Provision-öst, megy, nincs vele gond. -
#646 :DDDDD -
mustar #645 és a felh. név az mi? -
vg #644 Ejj, 576 boltokban már két napja lehet kapni... én ma veszem meg! 4999ft! -
strebacom #643 Én már töltöm a PROVISION-t ha lent lesz nyomok egy infót, hogy jó-e!!! -
#642 Publikus torrent.
Itt is megtaláljátok.
-
#641 ez az már csak 8óra:) -
kvarga #640 MO-ra még nem hallottam hogy lemezes megjött volna.. :( -
valaminick #639 na igen ezt legalabb megértem miért lett törölve:D (az utolsó 2 hozzászólás) -
Dodo55 #638 FAQ frissítve. -
#637 SZERINTETEK mennyi idő még elkészül ehez valami fordítás?:) -
valaminick #636 ígyvan:) mondd meg nekik:D -
#635 Tegnap óta kb. 70 db új hozzászólás bolondok háza? :) Egyébként akik legális úton szerzik be, tegnap óta játszhatnák...nem igaz?
(HL2 kijövetelekor percenként volt néha 90 is, na az bolondok háza volt) -
#634 Mi ez a bolondok háza itt? :D
Mondom bejövök, elolvasom, milyen lett a játék, hát arról nem sokmindent találtam.
Miért nem lehet nyugisan kivárni, míg kijön normálisan? (azoknak, akik nem legális úton szeretnének hozzájutni) -
valaminick #633 jah értem:D hát passz -
McKalton #632 ez tényleg nagyon tré hogy letiltotta a hozzászólásokat. -
#631 Nem itt az sg-n torrent oldalon. -
McKalton #630 ok gerzson megkaptam és repült a válaszom is. :D -
valaminick #629 hm? -
#628 amit találtam külf tracker, onnan nem hajlandó tölteni, de nem tudom miért. bithun, meg az arány miatt 16 óra :((( -
#627 Soha nem értettem miért kell hozzászolásokat letiltani nehogymá aki kiprobálta letudja irni a véleményét müködik-e vagy sem :( -
#626 Már húzom le én is, d.u. teszt :-) -
valaminick #625 igen és majd a 20. után menni is fog talán :P -
#624 toltam neked privit ;-) -
#623 hát sztem úgy is dob vmi patchet hozzá nem kell beszarni -
McKalton #622 az a gáz hogy a bitun szar az arányom és két nap múlva szedhetem, a majmon meg azonnal szedhetném :( sajna jöhetnek a külföldi torrentek -
valaminick #621 na igen erröl beszéltem LOL -
#620 Remélem lesz hozzá fix! -
#619 én úgy sem fogok napközben tölteni,mert akkor no internet...majd az éjjel leszedem,szal lehet addig kijön még pár verzsön!:)) -
#618 nha jah. azt látom, de vajon működik-e -
McKalton #617 a bitun van fent de a majmon még nincs. :D -
#616 nincs teljesen feltörve... -
#615 na ezt már nem értem.. ezt olvastam az nforce fórumon:
NUKE FOR « PROViSiON » «!» : Half.Life.2.Episode.One-PROViSiON «!» RAISON : not.completely.cracked_calls.home.in.various.points
-
#614 Ha nem tudod akkor nem ismered az oldalt tehát felesleges is már megismerned ugyis nincs már reg!
Majd ha lesz publikus berakom! -
valaminick #613 patch mikorra várható?:) szerintem lesz retail reloaded is lehet érdemes lesz megvárni..