10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• artschiatwork
    nekem eredetim van, nincs vele semmi problem, sem akadás, sem graf. területen.
  • valaminick
    aha már látom:P de lehet csak nálad van a gond én abban bízok:D :P
  • mukika
    nálam sosem fordult elő...

© valaminick: Alyx(meg az 1. képen Gordon is) a levegőben áll. ott elvileg gondolom egy híd van, de nagyon nem látszik.
  • valaminick
    jah:)
  • scorpeeon
    a textúra... de nálam ez előfordul eredeti CS:S-el is már, szóval nem biztos, hogy a warez változatban van a hiba...
  • valaminick
    és itt mi a rossz hír?
  • mukika
    vagy csak nálam ilyen? akinek nem tűnik fel ott egy hídnak kéne lennie... salz tereptárgyak hiányoznak.
  • scorpeeon
    Akkor mit tegyek ha én is inkább a biztonságra akarok menni? Uninstall Steam? Vagy elég ha nyitok egy új steam accountot, és azzal vagyok belépve, vagy ha kilépek a Steam-ből? :)
  • mukika
    rossz hír a warezosoknak. a kocsis rész után(kb. 10 perc játékidő) az istennek sem tudtam, merre kell menni. de aztán rájöttem.... no meg a textúra sem valami szép. :( (kicsit sötét, és kicsi képek, nem a legjobban kicsinítettem őket, de a lényeg az látszik.)

• strebacom
    Az akadás(torpanás) a törés miatt van, megnéztem a haver szar gépén, neki eredeti és minden OKÉ?Ez igyvan mindenkinek???
  • artschiatwork
    nem, nem is kell hozzá a HL2
  • Gabor_(HSF)
    Hali..
    eredeti hl2 mellé telepítve,nem kavar be?
  • valaminick
    hát drága igencsak a mozi, mondjuk zalába annyi kb. amennyit írsz.. én is oda járok moziba zegre:D mert pesten 900-1xxx ig terjed 1 jegy annyiból meg elmegyünk már 2en:D
  • Tinman #761
    OFF:
    Ugh... jó drága felétek a mozi. Mi első előadásra járunk az 590 Ft, popcorn helyett drazsét vagy egyéb csokit majszolunk így 2 személyre 1500-ből megvan a legjobb film is :-)

ON: Igen... nekem sincs 100 órám 1 játékra, de azért a HL2 van annyira jó, hogy többre vagyok kíváncsi :-( Még nem játszok vele, de tök lehangol, hogy mindenhol ilyen kevés játékidőről bezsélnek.
    Emlékszem anno a Far Cry első pályájával még gyors tempóban is 1.5 órát elvoltam és akkor még hol volt a többi (18-20).

A játék tetszik, az üzletpolitika nagyon nem.
  • artschiatwork
    hm...

Legnépszerűbb témák

Half-Life 2: Episode One
    2. A Pc-s játékoknak leáldozott
    3. Battlefield 2
    4. Football Manager
    5. Humoros és aranyos képek
    6. rFACTOR
    7. SilkRoad Online
    8. TOCA Race Driver 3
    9. Hitman: Blood Money
    10. KONAMI Soccer kiegészítők
  • Mayday
    Ez nem teny, hireztek a neten anno, hogy betiltottak 1-2 accountot ilyen kavarasok miatt. Jo esellyel nincs gond, de en inkabb felek, mint megilyedek. :)

Tehat en nem akarok senkire raijeszteni, de azert merlegelni erdemes lehet!
  • valaminick
    ohh én ezt arra írtam, hogy melyik verzió jó:D
  • valaminick
    szerintem olvas vissza vagy FAQ
  • Maxtreme
    Na ez vajon mé? Indítás után:

• Mayday
    Hat ez valtozo, nekem a HL2 alapjatek is tobb, mint 1 honapig tartott, amig vegigjatszottam. Egyszeruen kevesebb idom van, meg nem loversenykent fogom fel az egeszet.
  • Snecie Smicie
    én csak 1 órával :p
  • artschiatwork
    szintén 725/2. kép
  • artschiatwork
    hát, aki végigrohan rajta, annak biztos ennyi.
  • raven87
    Most jött el az idő mikor szeretném 3 órával előrébb tekerni az időt. :)
  • Hoz_Hun
    El lehet vele nyomni tovább is. Én pl mindig megálok nézelődni, mert a háttérben mindig elrepül egy repülő, vagy elmegy egy lépegető.
    Másrészről meg, ha a párommal elmegyünk moziba akkor pokornostúl mindenestül fizetek majdnem ennyit.
  • valaminick
    hehe nem is baj legalább akinek nincs annyi ideje játékra (lásd nekem) az is végigtudja vinni 2-3 slukkra:D
  • ZakRob
    Én még csak a délután folyamán fogok nekiállni a töltésnek.
  • Tinman #746
    vg: Én az eredeti játékok/filmek pártján állok (140 eredeti filmem és 100 eredeti játékom van), megvan a HL 2 is eredetibe, de ezért nem adok 5k-t.

Ezért: "Még az este végignyomtam az Episode 1-et. Kb 3,5 óra tiszta játékidő. Fanoknak csalódás. Nem kapsz annyit, mint az Opposing Force-tol. -idézet egy magyar játékostól.

Való igaz, hogy nem a játékidő a lényeg, de ez ebben az esetben kegyetlen kevés!
    A hivatalos info szerint 5-6 órát garantál a játék, de ez erős túlzás... sok fórum tanulsága szerint 5-6 óra akkor, ha fél óránként felállsz kávét inni, vagy pedig a 6 éves Pistike első próbálkozását vesszük alapul a gamer világban.
  • Dodo55
    FAQ
  • raven87
    Jaj de jó 3 és fél óra múlva játszatok én is! :)
    Addig vegetálok! :)
  • valaminick
    nem kell hozzá
  • scorpeeon
    akkor ez most tényleg veszélyes vagy nem? Annak azért nem örülnék, ha letiltanák azt a staeems accountomat ahol eredetiben megvan a HL2! mit tegyek hát? :)
  • Örm
    Hello!
    Kell hozzá az alap Half Life 2 vagy fut nélküle is?
  • vg
    Az addig OKE, de akkor ne írjálkon ilyen baromságokat!
  • Darukezelő
    Ki mit helyez előtérbe! Lehet valakinek fontosabb a haverokkal való együttlétre való költekezkés,mint egy PC-s játék,amit letöröl 2 hét múlva!
  • vg
    Nekem eredetivel soha nem akadt... lehet a steam emuláció miatt akad a warez verzió (lehet a géped nem elég neki... )
  • strebacom
    Hát nem tudom, én annak idején már a HL2-nél mindent megpróbáltam, de mindig megakadt, ha ment valami alatta,ha nem....Akinek eredeti van annak is ilyen????
  • DJ Skyline
    nekem a mostani tetszik a legjobban!:))
  • dardevil
    Nekem az első tettszik.

Egyébbként mind a 3 banner nagyon tuti.
  • SNAKE01
    már töltöm énis!