10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
valaminick #814 ó te szép ábránd:DD ki nem szarja le:D -
Hoz_Hun #813 Nincsenek benne hibák. Nálam tökéletessen futott és végigvittem . Sehol sem volt gond.
Ja Nvida kártyám van, ATI-sok nevében nem tudok nyilatkozni. -
valaminick #812 ez mind1:D ha megnézed sin kinnt sincs nforce-on mert nemtudtak eldonteni mi legyen vele..:PP hát ez van ha steames egy game:D -
#811 Milyen kártyád van ??? -
#810 ki kell, hogy ábrándítsalak, nekem nem radeon kártyám van. :) -
Newfronter #809 Nálam ilyen nincs. -
#808 nem lehet,hogy szarul van feltörve? -
#807 Na tehát akko vannak bennt hibák....... aha mindenki tapasztalta a hibákat vagy csak néhány guysnak van ez ?????? -
#806 Jah a garázsban csinálták, hogy anyuék ne tudják meg! -
#805 Jelentkezett probléma Radeon kártyán kívűl is? -
#804 de mé vót gond hogy nyitottam??
így is jó lesz hogy egybe de azé nem kellet volna egyből bezárni -
Dave9214 #803 nah eztis kijácottam -
strebacom #802 Nem a textura hibákra gondoltam, hanem a megtorpanásokra, van ötlet???? -
Newfronter #801 Half.Life.2.Episode.One-PROViSiON NUKED - homemade
Miért azért mert otthon készűlt vagy mi? Ezt nem értem. -
Hoz_Hun #800 Alyx nálatok meg tudott halni?
Nálam mindent túlélt. Lőhették, haraphatták, felrobanthatták... semmi.
Ha valami közel jöt lerugta (meg is halt Alyx egyetlen rugásától). Ja meg a tölténye sem fogyot és medkit sem kellet neki. -
Newfronter #799 Nem a törés miatt van. :) Már leírtam miért... -
valaminick #798 lol -
Shadow_THH #797 bezárták a hl2 episode 9 topigot :(((
-
strebacom #796 Hát én is ezt mondom, tehát a hibák a törés miatt vannak, ebbe bele kell nyugodni, vagy meg kell venni az eredetit ENNYI!!! -
valaminick #795 jah értem:)nem nincs másik működő verzió még, bár én nagyon várnék egy rendes installos-at:) -
Newfronter #794 Nekem igaz elszineződnek a textúrák, de olyan nincs, hogy nem látszódik, eltűnnek. Egy újratöltésnél pedig minden rendben van, szóval ez a source motor egyik meglepetése, régebben is volt ilyen, azt kiküszöbölték. -
#793 Volt szó valami nagyobb verzióról itt régebben, fene tudja -
Hoz_Hun #792 Egyébként nekem megvolt a kb 6 óra. De én kényelmessen játszottam, meg egy-két ütős részt többször is megnéztem. -
valaminick #791 aligha mert csak 1 változat van és az 30x50.. -
#790 Majd 2 óra múlva megmondom. :) -
Hoz_Hun #789 Affene, pedig de benne voltam a HL2-ben. Most mit csináljak? Vigyem végig még 1x?
Most valahogy nincs kedvem vissza slattyogni az Oblivionhoz, tiszta Half-Life hangulatom van. Csak legyen az Episode Two-ban is Alyx, mert nekem ez a közös kalandozás nagyon bejött. Bár egy kicsit idegesítő, hogy mindig dönt helyettem, én meg birka mód úgy ugrálok ahogy ő fütyül, de hát elég jó nő, ez belefér. :)
Lehet felpakolom a F.E.A.R.-t. Az még hangulatban közel van. -
#788 Aligha, ez a hiba típus csak hiányzó texturáknál jön elő. Szóval, lehet, hogy az a 2 gigás változat lesz a nyerő. -
valaminick #787 szoval senki?
-
valaminick #786 mivel túlsok véleményt még nem hallodtunk igy lehet csak radeon kártyáknál van ilyen hiba.. -
#785 tényleg hiányos Half.Life.2.Episode.One-PROViSiON ez a verzió?
úgyértem hogy nincs benne pl híd vmelyik résznél,hanem lehet sétálni a levegőben? -
#784 Kényszered van rá vagy mi? -
#783 hali megnyithatom már a episode 2 őt? -
Newfronter #782 Nálam régebben az eredeti hl2-nél is volt textúragond, szóval szerintem nem sok köze van a warezhoz. Igaz kijavították patch-el. De azt nem tudom, hogy itt miért jött elő. -
Daniel #781 hány gigát rak fel? -
Hoz_Hun #780 Szintén eredeti, és semmi probléma, se akadás se textura gond.
Egyébként épp most vittem végig. -
valaminick #779 hehe látod erre nem is gondoltam :) -
valaminick #778 egyébként nem lehet directx 8ba jatszani? 6600GT-vel? csak directx 9be?:)mert kiválasztani nem engedi... -
#777 "Remélem" hogy csak a Radeon-nál van ilyen és nekem mákom lesz! :) -
Newfronter #776 Nálam is ugyanez a hiba, a textúrák hibásak eleinte... -
#775 más fórumon is olvastam ezt a hibát, salz nem csak nálam. :)