10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#612 na eddig kellett várni! fent van egy bizonyos warez oldalon 160+áfáért...akit érdekel az írjon egy prájvitot! -
marco2 #611 Mond már meg honnan -
marco2 #610 Mond már meg honnan -
#609 jó leszarom, letöltöm én is :DDDDDDDD -
#608 meg:)))felkeltek -
#607 Sziasztok, rá akarok kattintani steam-ben, hogy purchase, erre kidobja ezt a hibaablakot. mi lehet a gond?
-
#606 Magyar honba is megégkezett! (torrent) :D -
R3GiD0N #605 Én nagyon boldog lennék ha megosztanád velem mert nemnagyon vagyok torrentes és nem találom sehol sem :( -
#604 yee,mondjuk én nem torrentezek,nekem marad a 160+áfa,úgyhogy remélem mihamarabb felkerül egy bizonyos oldalra!:D -
#603 Már én is tudok egy helyet! -
#602 :)
az én oldalamon még semmi sajnos:( -
R3GiD0N #601 nyugi nyugi nemsokára elterjed -
marco2 #600 Mondjátok már meg honnan lehet letölteni légyszii -
#599 :( -
#598 Rácuppantak páran és ez a szám egyre növekszik!
-
#597 az lol rész :DD -
#596 Torrent oldal nem lehet regelni! (TB) -
#595 jó lenne a betonosok is felkelnének má,aki korán kel az ugye... -
#594 http://www.nforce.nl/forum/viewtopic.php?t=23605 -
#593 Aha. -
#592 hol találtad? -
#591 Na végre!!
Half.Life.2.Episode.One-PROViSiON (NEW!) 1.37GB
INSTALL NOTES
1. Unpack the release with WinRar or anything else
2. Run start.bat
3. Enjoy!
-
marco2 #590 Adjatok már linket ahonan leszedtétek köszi -
#589 Csak vicceltem amúgy.
Nem hinném hogy az a szarakodás, amit írnak jó lenne. Különben már rég lenne neten. Lehet, hogy 2 óra b@szakodás után elindul, de közben biztos lesz valami bibi. -
#588 Mit görcsölsz tört steam-el hamarosan ugyis lesz warez verzió! -
#587 Egy tört steam linket is berakhatnátok a FAQ-ba. -
#586 Elolvastam a FAQ-t és az internetkapcsolat mért kötelező? Ugyanis dial-up'om van :(. Anélkül nem is jáchatok vele?
-
fodorkrisz #585 ott vannak és az átnevezés már megtörtént -
Dodo55 #584 Nem kell kitörmöríteni! A gcf-ek a steamapps-ba legyenek, a 2 új .new kiterjesztésű fájloknak a nevéből meg szedd ki a .new-t, tehát az legyen a nevük, mint az eredeti 2-nek(azokat nevezd át vagy töröld)
És persze kell egy tört steam.
Majd bővítem a faq-ot részletesebb leírással ezzel kapcsolatban, hogy a topicot ne írogassuk tele ilyenekkel. -
fodorkrisz #583 kezdem magam idiótának érezni, itt szenvedek 5 órája -
fodorkrisz #582 meg,de csak alpból kitömörítettem őket, de nem tudom, hova kell őket bepakolni:S -
Dodo55 #581 Csak 2 fájlt kell. A Source Sounds, Source Engine, Source Models, Source Materials gcf fájlok megvannak? -
fodorkrisz #580 nah mondom az alényeg, h. ez a progi vmiért csak 2 fájlt alakított át. Elindúl a játék és a sound betőltésénél behal... -
Dodo55 #579 Milyen erroral? -
fodorkrisz #578 nah megcsináltam, amit az F.A.Q.-ban írtál el is indul, de erroral kilép, nekem ez nagyon nem akar elindúlni:S -
High Voltage #577 en meg elinditom a steamet, es abszolut nem lehet preloadolni. a gameknal nem jelenik meg, ha steam lapjarol nyomom akkor nem reagal. lehet hogy lejart? valaki tudja meg tolteni? -
#576 Köszi a gyors választ! =) -
#575 köszi, de valamit nem értek:preloadot hogy lehet frissiteni? -
Dodo55 #574 Írok egy kicsit a játékról:
A teljesítménye jobb lett, magasabb beállításokkal szebben megy, mint a többi hl2 ezekkel a magasabb beállításokkal. A *-ozott, azaz a te gépedhez ajánlott beállítások is megnőttek nálam. A hl2, és a hl2lc AA-t és AF-et nem ájánl a gépemhez, ez 2X-es AA-t, és 4X-es AF-et ajánl, és szépen is megy az ájánlott értékekkel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nagyon durva, amikor gman néz össze vissza, és mikor körülálják a vortigauntok, akkor valami ilyesmit mond: we will see(az ez utáni szót nem sikerült kivennem), tehát valami olyasmit mond, hogy még látjuk egymást, de a mérges hangjából az vehető ki, hogy ezt úgy érti, hogy ezért még számolunk, vagy valami ilyesmi leszídást. Szóval leszíd minket, az vehető ki a hangjából szerintem :D
-
Dodo55 #573 Faq frissítve.