10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Dodo55
    Azért írja, hogy terheltek, mert észleli, hogy tört a steamed(ez nem hülyeség, így van). Ha viszont sima steammel próbálod, akkor talán még le lehet szedni preload formában, utána meg a preload fájlokról le lehet szedni a titkosítást. További info a faqban.
  • Blekk Síp
    Hát gyerekek én még ott szívok ezzel, hogy a Steamről marhára nem tudom leszedni az EP1-t :D Mindig azt írja, hogy le van terhelve a szerver... Ez azért érdekes, mert a HL 2-t simán letöltötte úgy 3 órája, utána rögtön tölteni akartam az EP1-t és semmi... Ilyen nincs.
    (A Steamre feltettem a Jún.1.-jei Provision update-t) Lehet h ez a baj?
    Aki válaszol, annak megköszönöm! =)
  • Dodo55
    Egy program, ami decryptálja a gcf-eket.
    További információ a faqban hamarosan.
  • grizzly21
    mi müködik?:)
  • Dodo55
    Működik! Mindjárt bővítem a FAQ-ot.
  • Tatyla
    detto...
  • spidey
    Akkor várjuk a Provision verziót. Jó éjt!
  • Dodo55
    Most megcsinálta. Asszem megyek játszani :D
  • Dodo55
    Ahol találtam ezt a progit, azt mondják, hogy működik, de nekem errort dob az egyik gcf bolvasásánál, a másikat sikeresen decryptálta.
  • Dodo55
    GCFScape tud decryptálni? Mert én eddig nem találtam benne ilyen funkciót.
  • fodorkrisz
    Nem hiszem én hagyom nállam vmi nagyon nem jó.... állandóan hibára panaszkodik a hl.exe :(((((((((((
  • Casseus
    játékkal én még ennyit nemszenvedtem....talán a red orchestra volt ilyen macerás!
  • Casseus
    GCFScape ezzel a legegyszerübb
  • Dodo55
    Találtam egy programot, ami állítólag decryptálja a gcf-eket. Most futtatom, kíváncsi leszek, jó lesz -e.
  • Casseus
    skyline dejót nevettem! ezúúton is kösz!
  • DJ Skyline
    a steamről
  • DJ Skyline
    jaboccs!:D
  • marco2
    Sziaztok légyszi mondjátok már meg honnan lehet letölteni a half life2 kiegészitést köszönöm
  • Casseus
    szívesen
  • Casseus
    ÚJABB MEGOLDÁS:

Extract these .gcf's with GCFScape :
    Code:
    source sounds.gcf
    source models.gcf
    source materials.gcf
    episode 1 shared.gcf
    half-life 2 episode one.gcf

Download this Patch from PROVISON thanks :
    http://rapidshare.de/files/16983267/Source.Engine.Update.20-March-2006.REVOLUTiON.rar.html

pass :
    Code:
    REVOLUTiON

WORKS FINE

Get the 'client.dll' here :

http://rapidshare.de/files/21961373/client.rar.html

Extract it in "c:\Game\episodic\bin\client.dll"

RUN :

hl2.exe -game episodic
  • fureszlap
    nah ja, már akinek megvan az EP1 :P dejó is nekik... :D
  • mucsácsó
    nemsemmi...itt az Episode One, erre ott az EP Two trailer :)
  • fodorkrisz
    Nem hiszem el ki van csomagolva és nem indul el vki, aki éppen nem nyomataj pls mondja már el miben bénázom...
  • uHs Gerzson
    uhhh, DURVA!!!
  • Dodo55
    Úgy, hogy a gcf-ekből ki vannak szedve a fájlok, nem nagyon akar menni játék, ahogy eljut egy olyan részhez ahol 3d-t kéne csinálnia, nem csinál semmit, 100% körüli procihasználattal megy, de semmi nem történek. Úgy lehetne működésre bírni, hogy kéne egy gcf decrypter, vagy egy gcf csináló, ugyanis a decryption keyek megvannak. Tehát a gcf-ket kéne valahogy decryptáltá alakítani, vagy úgy egy olyan programmal, ami nem kicsomagolja a gcf-eket, hanem simán kikódolja őket, és benne tartja őket a gcf-ben, vagy pedig a kikódolt fájlokat bele kéne tenni egy gcf-be.
  • spidey
    EP2 trailer,a játékból szedték ki. Durva:
    http://youtube.com/watch?v=n0l5N6Exjz0
  • Hoz_Hun
    Nekem nem tünt fel nagy változás, de még nem jutottam ki a felszínre. Úgy hogy érhetnek még meglepetések.
  • spidey
    A grafika nem fejlődött semmit?

Akinek van SteamDown P12 meg hasonlók, az azért adhatna egy linket... Esetleg be is lehetne tenni a FAQ-ba...
  • Hoz_Hun
    Jaa.. Highly detailed environments, featuring High Dynamic Range lighting, provide amazing gameplay settings.

Bár teljessen úgy rémlett mintha a HL2 is lett volna már a HDR.
  • spidey
    A plusz HDR azért dob a gépigényen, nem is kicsit...
  • fodorkrisz
    :)
  • Hoz_Hun
    Valószínüleg játszanak, ha nem válaszolnak.
    Én is csak a kisfiam miatt nem nyomom mert, akkor nem aludna el (fülessel, meg nem akarok játszani, mert oda az élmény). Folyton ezt mondaná: "Apa lövöldözik!" LOL
  • fodorkrisz
    nektek simán indult ez a nyamvat exe?
  • Hoz_Hun
    Igen. Határozottan jobb. Rövid idő alatt elég sok monumentális dolgot ömlesztenek a játékosokra, pl alacsonyan elszáll feletünk egy repülő, ami egy hirtelen robbanástól a falhoz csapódik, vagy említhetném a szédítő magasságokat, mélységeket.
    Meg nem akarom ezt előnni, de rögtön a legelején egy olyan ütős "script" van, ami eddig (beleértve a HL2 is) számomra semmi sem überel. Nevezetessen a "kocsikázás", aki látta tudja mire gondolok, de mindenki majd élje át, mert nagyon üt :).
  • Kandurex
    Játék élménybe jobb az episode?
  • Hoz_Hun
    Épp tegnap előtt fejeztem be a HL2 mert újra végig vittem, ezért friss összehasonlítási alapom van, és mivel végig minden fullon van grafikailag, így ha jelentős változás lett volna feltünt volna szerintem.

Ezért mondom, hogy szerintem szépen fog futni mindenkinél, akinél a HL2 is szép volt (azaz kb úgy).
  • fodorkrisz
    ilyet még nem basztam, kicsomagolta randesen, de elindítani nem lehet "a hl2 hibát észlelt ezér leállt, amivel idáig dolgozatt azt valószínűleg cseszhetí....."
    Ti honnan indítottátok, mert nállam steamből nem lehet mert frissíteni akar, de episode one könyvtárban lévő exe nem indul...
  • Hoz_Hun
    Thx.
  • Hoz_Hun
    Épp a zombájn után hagytam abba, ott még nem járok.
  • takraj
    Szép darab. :)