10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#854 Ja még annyi hogy sokat kell szarakodnom vele?Vagy annyi lesz hogy kicsomagolom->mount->felrak->két progi indít->müxik? -
#853 köszi -
Dodo55 #852 Az egy tömörített fájl, winrar, vagy 7-zip kell hozzá. -
CUCLI #851 Csináltam egy kis bemelegítő moviet :)
katt (6mega) -
#850 Hi!
Ritkán játszok tört játékokkal, tehát kéne egy kis help:
Mivel lehet elindítani ezt a 7z formátumú filet?
A választ elöre is tnx;) -
#849 Nem kéne ezt kezdeni....
Köze nincs hozzá. -
#848 sorstárs -
#847 Jééé és neked is nVidia kártyád van -
#846 Baromság.
Sokkal inkább úgy tűnik, hogy Ati kártya + friss driver = no gond, nVidia bizonyos esetekben = textúra gondok.
Már 2 órát toltam legutóbbi hivatalos Catalyst-tal + X850XT PE kártyával és gyönyörűen megy. -
#845 Basszus nekem is ugyan ez a hiba!
(Provision...) -
Newfronter #844 Mind1ik PROViSiON-ös verziót nukolták, mert nem ISO, hanem steam-es RIP. Csupán ezért nuke. -
gaspy #843 Szerintem várj egy következő verzióra ezt amugyis nukeolták nforce-on -
#842 ne mtudná vki feltolni az a progit ami a faq-ban (megaupload-ost) van mert köcsög szar az az oldal....köszi -
#841 tc-t nem is használok,csak winrart...tc csak a szerverre való feltöltés miatt kell nekem!:D -
strebacom #840 Ja ezt én is olvastam!! -
#839 igen a start bat-al. (de próbáltam úgy hogy kicsit átszerkesztettem)
LEgújabb winrar van
Már vagy 40x kicsomagoltam :D -
Newfronter #838 Mondjuk én TC-vel csomagolom, de úgy van beállítva, hogy meghívja a winrar-t és az csomagolja ki a megfelelő helyre, és ezzel nem volt gondom így.
Maxtreme: Remélem eddig a start.bat-al próbáltad... mert semmi más ötletem sincs :S Esetleg csomizd ki még1x :S vagy rakj fel egy másik winrar-t. -
#837 Igen. Anno ugyanez volt a gond a Ragdoll kung-fu-val is. Én ezért nem is használom soha a tc belső tömörítőjét :) -
#836 wow... ennyit jelentene a tc-s kicsomagolás? -
#835 Az van meg ami a wandoo-n is megtalálható. Bár nem onann van, de az hótmind1 :) -
#834 (tipp külhoni fórumról)
A trükk az a Provision -el, hogy nem szabad total commander -er, vagy bármilyen belső tömörítővel csomagolni, winrar -t kell használni. Így megszűnnek a textura hiányosságok és az egyéb hibák. -
CUCLI #833 na nyomtam kb félórát. eddig valami hihetetlen hangulatos a játék számomra. a grafika valami eszméletlen. minden maxon, hdr on, 2x anizó/élsimítás on. és 50-100 fps között ingázik. nagyon eltalálták ezt a részt (Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y) -
#832 De pr0visionos, viszont ki kell csomagolni :D -
Newfronter #831 Nem a Provision-os van meg ugye? Hanem az a kicsomagolós(FAQ), mert annál fordult nekem is ilyen elő, és nem is kínlódtam vele, letöröltem. -
#830 Senki? -
valaminick #829 pont ezt akartam javasolni:D, hogy ne spam-elj:D -
#828 ááá már írni se tudok annyra izgatott vagyok :) -
#827 még csak 45 perc. mit csináljak én addig? -
#826 aha de nekem volt progim amivel egyböl kiszedte ezt a problémát -
strebacom #825 Ha a FAQ-t elolvasod te is érteni fogsz hozzá!! -
#824 hallod ez magában megy ez a game?Aki ért a HL2őzőh az helpeljen mert mentési problémáim vannak! MSN:[email protected] -
#823 Legnépszerűbb témák
1. Half-Life 2: Episodes (one)
2. A Pc-s játékoknak leáldozott
3. Battlefield 2
4. Football Manager
5. Hitman: Blood Money
6. TOCA Race Driver 3
7. Humoros és aranyos képek
8. SilkRoad Online
9. rFACTOR
10. KONAMI Soccer kiegészítők
hehe :) -
valaminick #822 itt nem az a lényeg:D (kötekedős barátom) a kérdés az volt, hogy mi az, hogy homemade én példának szerettem volna mondani csak..de a te "segítségeddel" tökjó példát is találtunk rá;) -
#821 én rámentem,hogy "PC Game ISOs" és a második helyen van! -
valaminick #820 ohh sorry pedig rákerestem de akkor nézzd csak meg hogy miert van nuke-olva
LOL
Nuked
yes - homemade -
valaminick #819 félre ne értsél!!! nem azt, hogy nem ati kártyád van, hanem hogy ki akarsz ábrándítani:D -
#818 homemade iso
ugyanez volt az EMPORiOs HL2-knél, ez az hogy nem .iso a cucc, hanem kicsomagolod és már telepítve is lenne kb... -
#817 tényleg? -
#816 Akkó jó -
#815 De minek ha itt 800+ hsz van??? Akkor minek 2?